![]() |
z całym szacunkiem dla naszych braci z Wroclawia ale osobiscie gram na górnik jeden mecz za 50zl
162zl do zgarniecia |
Co do dzisiaj to polecam goraco :
Hamburger SV-Man City 1 2.0 Hamburger u siebie w lidze 11-1-1 :!:,Manchester na wyjazdach gra padake 1-5-10 :rotfl: Patrzac na forme w ostatnich meczach,w tym mecz Man City z Arsenalem,smialo twierdze,ze dolary szejkow im w tym meczu nie pomoga... |
Co powiecie o tym:
Polonia-Odra X ŁKS-Arka 1 Śląsk-Górnik 1 stawka:5zł, ew.wygrana:58zł Szachtar-Marsylia 1X HSV-City 1 Werder-Udinese 1 PSG-Dynamo +2,5 stawka:5zł,ew.wygrana:38zł Polskiej ligi generalnie nie obstawiam ale jak już miałem za 5zl grać to trzeba ryzykować, a tegoroczny puchar UEFA ma to do siebie że mało jest niespodzianek(w 1 kolejce wygrałem 112 za 2zł) dlatego mam nadzieję że te 30 chociaż wpadnie w razie kichy na kuponie 1. |
To są takie typy jak twój nick:D
|
Barcelona-Bayern 1
Cuneo-Montichiari 1 Kanepi-Soler Espinosa 1 Boston-New Jersey 1 (zwycięzca) wczoraj weszło to na dziś może: Basel-Neuchatel 1 Peschke/Raymond-Chan/Gulikson 1 Kanepi-Rus 1 Lakers-Denver 1 Czarni-Kotwica 1(kosz) Trentino-Calipo 1(siatkówka) USA-Czechy 1 (curling) kurs 4,45 |
Mi się wydaje, że szpArka może się przełamać w tym meczu i odnieść zwycięstwo. Dlatego odpuszczam na dziś Polską ligę, bo każdy wynik może paść. Długo się zastanawiałem nad Śląskiem u siebie z KSG, ale jakoś nie jestem do końca przekonany, a granie na siłę źle się kończy.
|
Cytat:
|
Na dziś puszczam takiego singla
LDU Quito (ECU) – Colo Colo (Chi) 09.04.09 22:00 South America – Copa Libertadores typ.1 kurs 1,80 Sportingbet 4/10 Jest to 4 kolejka w Copa Libertadores , obecnie sytuacja w grupie jest taka , że każda drużyna ma szanse na awans . Może opiszę sytuacje jaka obecnie jest w Colo Colo , drużyna w rodzimej lidze w ostatnich 5 meczach zdobyła zaledwie 1 punkt , głośno w mediach mówi że trener zostanie w najbliższych dniach , tygodniach zwolniony . Atmosfera w szatni Colo Colo jest bardzo zła , zawodnicy za złe wyniki obwiniają trenera . Jeśli chodzi o drużynę LDU Quito to w swojej lidze wygrała ostatnio 3 mecze pod rząd i są vice-liderami w swojej lidze . Wielkim atutem LDU Quito jest ich stadion , który jest położony około 2800 m.n.p.m . Ten fakt sprawia że większość drużyn przyjezdnych nie może poradzić sobie z grą na tej wysokości nad poziomem morza. Wystarczy przytoczyć wyniki spotkań LDU z Colo Colo sprzed 2 lat , u siebie Colo Colo wygrało 4-0 , natomiast w Ekwadorze Colo Colo poległo 1-3 . Stadion LDU Quito jest wielkim atutem gospodarzy jak myślą o awansie do dalszej fazy Copa Libertadores ten mecz u siebie muszą wygrać . Zapraszam także na forum www.bet-up.pl , gdzie typuję na bierząco pod nickiem Miro . Pozdro |
siemka na weekend 2 kupony 2z3 i jeden zwykły
pierwszy kupon 2z3 grupa a : wigan-arsenal 2 anderlecht-fc brugge 1 breda-alkmaar 2 grupa B : chiveo-milna 2 kapfenberg-salzburg 2 gorzow-widzew 2 grupa C : dortmund -koln 1 hoffenheim-bochum 1 gladbach-wolsburg 2 drugi kupon 2z3: grupa a : cska-lokomotiv 1 hearts-celtic 2 gijon-valencia 2 grupa B : polonia bytom-odra 1 (do przerwy 1:1) łks-arka 0 ŚLĄSK-gronik 02 grupa c : genoa-juventus 2 stuttgart-hamburg 2 flota-podbeskidzie 2 i jeden kupon ako chelsea-bolton 1 liverpool-blackburn-1 sunderladn-manchester 2 st.liege-lokeren 1 lyon-monaco 1 bayern-frankfurt 1 ajax-tillburg 1 LECHIA-bełchatów 10 WISŁA-bełchatów 1 benfica-academica 1 porto-amadora 1 sporting-naval 1 zenit-perm 1 barcelona-huelva 1 zaglebie lubin-jastrzebie 1 15 meczykow za 2 zl 98.95 taki sobie dałem :P Pozdrawiam i Życze Wesołych Świąt Wszystkim typerom żeby typy wchodziły :) TSW |
Śląsk - Górnik 1
Biel - Lausanne 1 kurs:3,60 stawka:10 |
Zagrales to? Wszyscy polecaja grac przeciwko Kanepi...
zagrałem i chyba słusznie bo: Kanepi-Rus 7:5,6:2 "wszyscy" byli w błędzie :) |
Cytat:
|
Śląsk 0-1...w tej lidze to juz mnie nic nie zdziwi,jeszcze pewnie Basel zaraz dostanie...
|
Już drugi raz Śląsk mi kupon psuje... Na jesieni niebyłem do nich przekonany teraz jak się w końcu przekonałem to zaczęli przegrywać... Pewnie zremisują i tak czy tak ch*ja z tego będzie...
|
Cytat:
Elegancko :) |
no i po kuponie,remis w koszykówkę jak ja tego nie lubie:)
Martinho a czy ja się wymądrzam?Mówię tylko że trafiłem to spotkanie i tyle.A jak jesteś dobrym specem od tenisa to powiedz mi czy to spotkanie deblowe które postawiłem jest dobrym posunięciem,bo muszę przyznać że tam głownie na kurs patrzyłem |
Cytat:
Ja na tenisie zeby zjadlem i uwierz mi typowanie tej dyscypliny to nie tylko rozkminka miejsca w rankingu. Estonka to nie zawodniczka na mączkę, to jest zawodniczka typowo na hard, a btw na pewno wazniejszy dla niej jest masters za tydzien. A podobne opinie słysze od ludzi ktory tez mocno w tenisie siedzą Zreszta co ja bede rozkminiac... Nawet slepej kurze czasem ziarno się trafi. |
Wisła - Jaga 1
Sunderland - ManU 2 Barca - Huelva 1 Lyon - Monaco 1 Real - Valladolid 1 Heerenveen - Volendam 1 co o tym myslicie?? |
na jutro:
Parma-Ascoli 1 Wigry-Pelikan 1 Salzburg am-Loeben 1 trochę ryzykownie ale może warto ,kusiło mnie dać na porażke Alkmaar ale tam wszystko jest możliwe;) Rocco mi się Twoje typy podobają chociaż może Volendam pójdzie za ciosem:) |
Siema
co myślicie o tym kuponie Anaheim Mighty Ducks - Dallas Stars 1 St.Louis Blues- Columbus Blue Jackets 1 Edmonton Oilers - Calgary Flames ov 5,5 Minnesota Wild - Nashville Predators 2(KZ) albo under 5.5 |
Cytat:
Ja dziś ufam statystykom i gram +2.5 po kursie 1.70. Do tego Gicquel po 2.50 (tenis Gicquel - Andreev). |
Za100zl
Stoke-Newcastle-X co myslicie? |
drugi kupon 2z3:
grupa a : cska-lokomotiv 1 hearts-celtic 2 gijon-valencia 2 grupa B : polonia bytom-odra 1 (do przerwy 1:1) łks-arka 0 ŚLĄSK-gronik 02 grupa c : genoa-juventus 2 stuttgart-hamburg 2 flota-podbeskidzie 2 mogłem zagrać polonie remis a łks dac 1 ale ch*j jedna grupa dopiero poszła a tu jeszcze dzisiaj puściłem jeden kuponik na dziś : Roeselare-Genk 02 Sandanski-Petric 1 Derry-Sligo Rovers 1 Breda-Alkmaar 2 Braga-Maritimo 1 Steaua B.-F.Constanta 1 Samara-Chimki 1 Kocaelispor-Besiktas 2 wiem za dużo meczy ale za 2 zł do wygrania około 58 |
sory źle zaznaczyłem górnik zabrze siadł 02
|
ja bym nie był taki pewny co do legi i lecha kiedyś też muszą zgubić punkty a grają z zespołami które bronią się przed spadkiem. Wątpie żeby piast odpuścił u siebie to samo cracovia ma nóź na gardle i musi zdobywać punkty
|
Cytat:
|
Cytat:
i mozna grac;] |
a teraz mój pomysł na dzisiejszy kupon:
Wisła - Jagiellonia 1 Piast - Lech 2 Legia - Cracovia 1 Korona - Turek 1 Liverpool - Blackburn 1 Chelsea - Bolton 1 Sunderland - Manchester United 2 no i jeszcze Barcelona - Huelva 1 Zakładana Stawka: np. 10zł AKO: 14.67 Potencjalna wygrana: 132.10zł Co o tym myślicie? :) Proszę o opinie, komentarze, analizy :) Szczerze, obawiam się stawiać na polską ligę. Lech jest zagadką z mocnym (?) ostatnio Piastem. Legia jak zawsze jest ciotą, Craxa ma Ślusarskiego. Jaga ma Frankowskiego, Grosickiego i dobrze gra ostatni, a nasza Wisełka bez polotu bez pomysłu. Wisła może skończyć remisem : / |
Taki jeden luźny kuponik mi sie nasunął,później jakieś inne typy pewnie rozkminie.
Sunderland - Manch.Utd X Wigan - Arsenal X Kurs : 12,24 |
Mysle nad takimi kuponami:
1.kupon SV Mattersburg - SCR Altach over Kocaelispor - Besiktas JK 2 NAC Breda - AZ Alkmaar over Olympique Nimes - HSC Montpellier 2 Kurs: 10,53 2.kupon Philadelphia 76ers - Cleveland Cavaliers 2 Detroit Pistons - New Jersey Nets 1 Memphis Grizzlies - Phoenix Suns under 226 Dallas Mavericks - New Orleans Hornets 1 Kurs: 4,38 Jakieś opinie na temat tych kuponów? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl