![]() |
Cz użytkownik piszący powyżej przez przypadek nie obraził kibiców Wisły porównując ich do łatwodajnych panienek? Tylko dlatego, że maja inne zdanie ?
|
A od kiedy fanki Małeckiego to synonim fanów Wisły? :D Wisła to nie Małecki, a Małecki to nie Wisła. Już wam się w głowach poprzewracało, że bronicie z każdej sytuacji tego 30 latka, który zachowuje się jak głupi junior. Wysyłanie kibiców na drugą stronę, kłótnie z trenerami, płacz w mediach, nasyłanie prawnika na Wisłę. Musiałby chyba przejść do Pasów, żeby jego psiapsiółki przestały go lubić :D No, ale lepiej wspierać idiotę, a szydzić np z Boguskiego, co nie? :D
|
Znowu nagonka na Małego. Ku*wa, jacy wy żałośni jesteście.
|
Widzisz kolego masz problem z tym, że ktoś ma inne zdanie na jakiś temat. I do tego kompleksy więc zacznij się synku leczyć.
|
Tak, mi się też wydaje, że opinia moja albo kovala jest nieco bardziej złożona niż proste hejt/uwielbienie, a te teksty wyżej świadczą o poziomie piszącego. Szkoda forum.
|
Brawo Mitrovic, na 13 spotkan dopiero w 35 kolejce najlepszy mecz w jego wykonaniu, az nie do uwierzenia :D
|
Cytat:
|
Słuchajcie... bo tu juz od fanek jedziecie.
Nikt nie popiera tego co powiedział Małecki, ale to nie powód, żeby oddanego kolesia traktować jak szmate... Przypomne, że walił bramy z 20 metrów to siurek wam stał, a teraz nara mówicie i zostaniemy z Mitrovicem. Jest to smutna sytuacja z tego powodu, że stracimy kolesia, który 3 meisiące temu był mocnym punktem zespołu. Tak samo jak dzisiaj z Mitroviciem - jest cienki OK, choć nie wiem czy Cywka nie gorszy i leci przyspiewka: "taka jest kibicow wola niech sp... stad Nikola" ... dejcie spokój. Ostatni taki pojazds to chyba po Kaczorowskim i Svitlicy był ??? Masakra, koleś jest cienki, mam nadzieje, ze odejdzie ALE bez jaj! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cywka też nie płakał... Wojtkowski jest młody, łapał czesto drobne urazy, wiec srednio go porownywac z Maleckim.
Generalnie nie wiemy jak jest procz tego, ze Mały nic nie wnosił sportowo, ale tez ciezko cos zdziałać jak cała druzyna gra piach, a on wchodzi na 5 minut. Być może coś jest w tym, że względy pozasportowe u Carillo maja znaczenie - na pewnie nie wykluczam takiej opcji. Nie popieram zachowania Małego, ale rozumiem, że się "wypłakał" z frustracji... W każdym razie, oddanie go lekką ręką nie jest najlepszą metodą w kontekście odejścia kilku piłkarzy. |
Kontrakt Bogusia przedłużony z klauzuli.
|
Cytat:
Cywka nie płakał, dlatego go bardzo szanuje. Może wybitny nie jest, ale profesjonalny. Nigdy nie widziałem żeby odpuszczał, nie widziałem żeby machał łapami czy marudził do kolegów. |
Co do Tomka to racja, ja natomiast widziałem jak często był wkręcany jak korkociąg na prawej obronie, ale chłopak jest sumienny to trzeba docenić.
|
Cytat:
Zawsze jest tak z tymi wyszczekanymi zawodnikami. Jeśli dobrze grają to się przymyka oko na takie występki ale niestety jak zawodnik chuja gra, a jeszcze ma sporo do powiedzenia, to nie ma prawa się to zakończyć dobrze. Chciałbym, żeby Małecki został w klubie i postawą na treningach przekonał do siebie Carillo. Bo jak tak dalej będzie postępować, to klub może mu co najwyżej zaproponować stanowisko rzecznika prasowego. |
Dziwnie to zabrzmi, ale zaczyna brakować miejsca w pierwszej 11 dla Maćka Sadloka. Obysmy tylko takie problemy mieli :)
|
Cytat:
|
Nie ma potrzeby by Sadlok gral po kontuzji w ostatnich 2 spotkaniach. Niech się wyleczy, bo na jesien mocno się przyda.
Do tego czasu nie wiadomo jeszcze jak będzie wyglądała nasza obrona, więc wstrzymalbym się z wyrokami. |
Dlaczego Lech Poznań chce Tomasza Cywkę
Lech z jakiegoś powodu Tomasza Cywkę u siebie chce. Może poznańscy skauci więc wiedzą, że 29-latek jest trzecim najczęściej podającym zawodnikiem Wisły (i z jedną z najwyższych dokładności), drugim pod względem podań rozwijających (z najwyższą dokładnością), piątym w klasyfikacji pojedynków (z ich skutecznością na równi z Polem Llonchem), czwartym w rankingu dryblingów (tych udanych ma 70%), czwartym również w odbiorach (skuteczność na poziomie Vullneta Bashy), z największą liczbą odzyskanych piłek na połowie przeciwnika, drugim w klasyfikacji zebranych drugich piłek. |
Cytat:
|
@morganfiled przejdzie do Lecha i będzie jak z Mączyńskim, u nas był kimś w Legii jest nikim. poza tym te statystyki są ok ale akurat o Cywkę, bym się nie martwił :)
|
Wg wszelkich znaków na niebie i ziemi wczoraj po raz ostatni oglądaliśmy Carlitosa przy R22.
Wiadomo, że czasem irytował, nie było go widać ale jednak dawno nie było u nas takiego grajka. Teraz istotne są dwie kwestie: oby udało się go jak najdrożej sprzedać a Junco żeby trafił co najmniej w 75% tak dobrze z wyborem następcy wśród iberyjskich drugoligowców. |
Cytat:
|
Statystyki przebiegniętych kilometrów w meczu z Zagłębiem:
12,22 - Tomasz Cywka 11,66 - Pol Llonch 11,29 - Nikola Mitrović 11,14 - Jakub Bartkowski 10,29 - Zoran Arsenić 10,24 - Tibor Halilović 10,21 - Carlos López 9,97 - Fran Vélez 9,90 - Marcin Wasilewski 8,76 - Jesús Imaz 4,89 - Julián Cuesta oraz: 3,91 - Rafał Boguski 2,08 - Kamil Wojtkowski 0,74 - Vullnet Basha Ale ten Mitrovic to człapak, co nie? Niektórzy go tu nazywają też pieszczotliwie oldbojem xD |
11,29 można przebiedz, a mozna tez przeczłapać :)
|
"taka jest kibicow wola niech sp... stad Nikola"
Poważnie takie coś było wczoraj śpiewane na meczu? Z perspektywy A myślałem że jest skandowane "taka jest kibiców wola, nie sprzedajcie nam idola". Jeżeli faktycznie wersja o Mitrovicu jest prawdziwa to niestety sektor C zaczyna przebijać dno. |
Cytat:
|
Cytat:
pelno tam gimbazy |
Cytat:
|
Tak, było dokładnie śpiewane przeciw Mitrovicowi. Żenujące, to mało powiedziane, ale w sumie skoro już ukazał się taki felieton na SKWK:
http://skwk.pl/index.php/pilkanozna/...potencjal.html to można spodziewać się więcej tego typu "wyszukanych" atrakcji. I jest tak jak pisze rokfor - mało ludzi było zainteresowanych skandowaniem tego na szczęście. |
Po za tym połowa śpiewających pewnie się zastanawiała co to za laska ta Nikola i co takiego odjeb*ła, że ma wypierd*lać:D Taki panuje klimat na C;)
|
Dawniej C za G. i M. to było coś. Była atmosfera, samonakręcająca się machina. Jak się robiło piekło za plecami bramkarza gości to on był obsrany. Od czasu odejścia ww chłopakom jest jedno wielkie gówno.
Uszy krwawią, serce płacze. Przykre to jest. |
https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/dd/2f...d1bc9da2_p.jpg
to był młynowy :) ale czy na forum ktoś pamięta te czasy ? chyba nie skoro czasy skorży, maaskanta , nie mówiąc o petrescu to dla wiekszosci prehistoria |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Piękne zdjęcie... a fryzury to już w ogóle hitowe...
a co do jeb,,,nia swojego piłkarza, to dziwnie to wygląda,że w chwili, gdy klub jest w sporej mierze prowadzony przez ludzi z TS i poniekąd wywodzacych się z SKWK, nagle młyn forsuje swoją ... koncepcję budowania drużyny. No chyba,że przyczyna jest zupełnie inna i coś tam, komuś na mieście się przydarzyło z Mitroviciem. |
Cytat:
|
Pamiętam akcje na Hutniku gdy grali tam w czasie remontu R22 gniazdowy ( który zwykle prowadził doping na koszu) próbował zaintonować przyśpiewkę na Jopa po jego słynnej bramce w derbach i gościu od razu dostał spi...ol że na swoich się nie śpiewa.
Taka był zawsze zasada na Wiśle. Dla mnie punktem przełomowym był mecz z Śląskiem gdy siedzieliśmy na sektorach zwykle zajmowanych przez gości mecz był jedna wielką szyderą z piłkarzy i pamiętam jak Sobol zgarniał po meczu piłkarzy żeby do nas nie podchodzili tylko szli do szatni. |
Co to za mecz był? Ten, gdy Śląsk mistrzostwo w Krakowie przypieczętował?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl