![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Amika 3 lata temu podebrała nam Darka Dudkę. Efekt zakontraktowania Cywki nie będzie sie wiele różnił...
Z gówna bata nie ukręcisz, jak jeszcze był w miarę młody to grał na poziomie 2-3 ligi angielskiej, jak go nie chciano, to przyszedł do zadłużonej Wisły..... Jeden rok temu sobie wymarzył LM i skończyło sie odpadnięciem LM i LE z pastuchami. Teraz drugi wymarzył to samo. Jeśli Legia i Amika będą kontynuować politykę transferową w podobny sposób za rok walczymy o mistrza |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
-naiwności Junco -nielojalnosci piłkarza Mnie bardziej boli, że taki ktos dostał opaskę kapitańską Wisły Bo niczym na nią nie zasłużył. Jeśli zagra z Lechem to będzie kompromitacja klubu i Carillo |
Tak, tylko o to mi chodzi, że zachował się tak zawodnik, który gra z opaską kapitańską Wisły Kraków. Gdyby się po prostu nie dogadali albo zawodnik z góry uprzedziłby, że odchodzi - nie byłoby w ogóle o czym pisać.
|
Tak jak z pkt. widzenia umiejętności sportowych nie żałuję odejścia Cywki, tak po ludzku rozumiem jego postępowanie. Każdy chce wiedzieć na czym stoi, dajmy na to dostał ofertę z amiki w marcu, w Wiśle cisza w temacie dalszej gry więc podpisał z amiką. Co byście zrobili jeden z drugim będąc najemnikiem? A to że w klubie są ślepi i głusi i dają mu w tym momencie opaskę (bo miał w danym meczu najdłuższy staż w wyjściowej 11 w Wiśle) to już ich problem
|
Cytat:
Cywka jeden z gorszych srodkowych EVER, nie wiem czy Perez nie odpalilby - WIECIE JAKIE JEST ZYCIE - CYWKA ODEJDZIE I PRZEZYJE DRUGA MLODOSC... Tak czuje. |
Nie wiem czy jest po kim płakać.
Ale wysyłanie na siłę na trybuny to głupota. Chociaż na mecz z Amicą bym go nie wystawiał. |
Cytat:
|
Lech bierze Cywkę, bo to Polak i może zabezpieczyć kilka pozycji. Nikt tam po nim nie spodziewa się fajerwerków, a będą mieli zawsze gotowego do grania gościa. Cywka jest po prostu solidnym piłkarzem, dba o siebie, nie łapie kontuzji. Tylko tyle i aż tyle.
|
A ja bym Cywke na Lecha wystawił. Pamiętam jak Lech zagrał Zurawskim choć było wiadomo, że trafi do Wisły.
Cytat:
|
@PvD Cywka już strzelił bramkę w Płocku, myślisz że przeciwko Lechowi jest szansa na dwie?
|
Jeśli Lech dalej będzie w grze o MP (czyt. po aktualnej kolejce nie będzie mieć 5 pkt straty do Legii) to Cywka powinien zostać na ławce. Istnieje duże ryzyko, że będzie parodiować grę, bo Amika w ostatniej kolejce gra u siebie z eLką.
|
Cytat:
Czekam na przykłady takich grajków i takich sytuacji bo mam wrazenie ze niektorzy oceniaja zycie tylko przez swoj pryzmat :) Więc który to piłkarz, profesjonalista czy amator, jeden ...., parodiował gre jak to ładie nazwałes?:) |
Cytat:
Pytanie: - Ile bramek Żurawski strzelił Lechowi? (i ile z nich padło po zmianie toru lotu piłki przez obrońcę Lecha?) :haha: Żurawski, oczywiście nie ceregielił się grając jeszcze w Lechu. Na tydzień przed przejściem do Wisły, w meczu Lecha z Wisłą strzelił dwie bramki przeciwko swojemu nowemu pracodawcy. To, że zrobi to Cywka, nie wierzę. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Powiem tak. Nie można mieć pretensji do Cywki. Klub milczał w sprawie jego kontraktu aż do końca kwietnia. Cywka, wtedy dostał ofertę od Lecha i postanowił ją przyjąć. Wisła nie robiła nic by go zatrzymać do końca kwietnia. Działania rozpoczęły się po tym, jak wyszło że negocjuje z Lechem. Nie ma się co dziwić. Jak jesteście w pracy i Wam sie umowa kończy i chodzicie dopytywać co i jak i słyszycie ciąle '' yyy jeszcze nie wiem, nie wiadomo, będziemy rozmawiać w maju'' nie szukalibyście innej pracy? Zwłaszcza jakby na Wasze CV odpowiedziała, lepsza, większa i lepiej płacąca firma?
|
Cywka powinien wyjsc jutro, zarobic asa kier za kopniecie w pysk jakiegos gamonia z Lubina w ostatniej minucie i tym akcentem pozegnac sie z Wisla.
Pogodzilby obydwa obozy; wystawiac czy nie wystawiac. PS; niech polamie Tosika. Cala liga bedzie mu wdzieczna. |
Bardzo madra propozycja moze wyslij to meilem do Tomka. Albo niech na twitterze mu to ktos zaproponuje
|
Cytat:
|
https://twitter.com/marcin_kwiecien/...27883261095936
Cytat:
|
Czyli Małeckiego żegnamy, bo nie wyobrażam sobie, że po takiej akcji jego notowania u Carillo wzrosną :D
Niektórzy często sugerowali, że Mały ma siano zamiast mózgu, ale po tym odwołaniu można mieć wątpliwości i co do siana... Czyli w przyszłym sezonie zostają prawdopodobnie Boguski (o ile wyrobi minuty/dostanie kontrakt) i Bartosz (o ile nie trafi na kolejne wypożyczenie). Jeden zawodnik pamiętający jak smakuje mistrzostwo kraju i jeden wychowanek z realną szansą na pojawianie się na boisku. Słabo. Brak zawodników identyfikujących się z klubem :/ |
Taką sytuacje trzeba będzie po prostu przeczekać, mam nadzieje że Junco wiedział co mówi i za 2-3 sezony będą wkraczać jacyś ciekawi wychowankowie z juniorskich drużyn.
A Małecki niech już pakuje graty. |
Pokazał gdzie ma klub i kibiców
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Szacun dla Małego za to co wyżej jest napisane.
Ale za to co odjebał z odwołaniem wychodzi na 0, więc niech pakuje graty. |
To Małecki zrobił prawko?
|
Może dużo starsza dziewczyna go podwiozła.
Małecki już dawno zaprzepaścił szansę na bycie ikoną Wisły po Brożku i Głowackim, a obecną sytuacją tylko postawił kropkę nad i. Powodzenia Mały w jakiejś Niecieczy, może tatuaż kukurydzy zmieści się gdzieś na ręce. |
Hives4 : ostatnie zdanie :D:D:D:D:D
Lepiej bym tego nie ujął :D:D |
Weźcie sobie cos na wsztrzymanie, jeszcze jesienia jak Mały podpisywal nowy kontrakt wszyscy sie cieszyli bo gosc byl w bdb formie, a teraz jak ma kryzys to zaczyna sie pojazd. Małecki jest lekko sfrustrowany jego sytuacja, szkoda, ze sportowo nie potrafi sie temu przeciwstawic, ale jestem pewien, ze jeszcze nie raz pokaże dobra gre, jak nie u nas to gdzie indziej.
Zalosne to jest, strzelalby bramy to nosilibyscie na rekach. Mial jakies powody , byc moze chce aby go na sile gdzies pogonili ... Nieciekawa sytuacja. Zdenek tam siedzi cichutko i wali foty na insta jak z kałacha ... |
Cytat:
... Czy jakoś tak |
Cytat:
pamietaj ze latem mamy jakiegos prawoskrzydlowego z Wegier , kogos tam od naszego nowego hiszpanskiego wu-efisty , gorzej z lewa strona |
Cytat:
|
Ej, a Carlitos, który dąży do rozwiązania kontraktu z Wisłą tak, aby ta nie mogła zarobić na jego transferze, a on i jego menedżer dostali więcej, jest cacy? On nie działa przeciw klubowi?
Małecki dostał karę za kłapanie dziobem na trenera, który jego zdaniem traktuje go niesprawiedliwie. Żeby załagodzić sytuację i wytłumaczyć Małeckiemu, że traktuje się go sprawiedliwie i na równi z innymi, zasolono mu karę pieniężną. Myślicie, że poczuł się dzięki temu sprawiedliwie traktowany? Nawet jeśli Małecki jest zżyty z Wisłą i kocha ten klub, to jeżeli czuje się pokrzywdzony przez trenera i Zarząd, to przecież nie będzie się zachowywał jak masochista. Teraz się zacietrzewił i walczy o swoje. Ani to dobre, ani to złe; ani słuszne, ani niesłuszne - smutne, że go stracimy. Wywołał to trener, rozkręcił Małecki, a przypieczętował Zarząd. Ja tak to widzę. |
Groupie Małeckiego z wszystkiego go wytłumaczy, już takie oddane ma fanki, że za nim w przepaść skoczą :D :D :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl