![]() |
sorry bo nie jestem w temacie ... czy Polska bd grac jeszcze jakis mecz na tych mistrzostwach ?? jesli tak to kiedy ... z kim ... czy juz sie pakuja i jada do domu ...dzieki za odp :D
|
Czy w dniu meczu ze Standardem będzie możliwość wyrobienia karty kibica? Mieszkam w Wielkopolsce, a chciałbym, się wybrać na ten mecz.
|
Cytat:
|
Reklamowal ktos buty w YesSporcie?
|
Cytat:
|
Jestem zarejestrowany w UP jako bezrobotny, ale nie w krk a w małej miejscowości 60 km od krk. Zamierzam się starać o dofinansowanie na otwarcie własnej działalności gospodarczej i pytanie brzmi. Czy jak już dostane pieniądze z UP mogę je wykorzystać na otwarcie sklepu w krk?? Sklep internetowy, ale będę potrzebował jakieś pomieszczenie na magazyn, firma będzie zarejestrowana w krk, czy może być tylko w mieście w którym jestem zameldowany, i zarejestrowany jako bezrobotny??
|
Czym najlepiej dojechać do komisu AUTO-PARK na al. 29 Listopada ? 105 z pod galerii ?
|
ma ktos mozliwość dopisac (zapisać)mnie do MULTISPORTA,w mojej firmie niestety nie ma ,dogadali byśmy sie albo spisali umowę jakąś,prosze na priv
|
Siema, kto prowadzi cały ten pseudoprofil Wiślackiego Smoka na facebooku? Prośba o pomoc bo na jego profilu jest coś co może mi zaszkodzić!!
|
To prowadził słynny forumowicz massoud vel charcerzyk i jeszcze kilkanaście innych wcieleń.
|
Cytat:
|
Pytanko: wie ktoś może, które ulice i w jakich godzinach będą (mają być) blokowane przez kierowców (oczywiście Krk)?
Jutro brak czasu z mojej strony, więc bardzo potrzebna pomoc. Nie mogę znaleźć nigdzie info odnośnie 28.01.12 EDIT:@down- nie czytałeś ostatnich newsów? Na Standard najprawdopodobniej trzeba będzie mieć KK. Chyba, że wyjaśnili już? |
Kolego na mecze pucharowe nie obowiazuja karty kibica,wystarczy podac pesel.!!
|
jaki kubek termiczny polecacie? na allegro sa jakieś po 9zeta ale chyba to bubel.
znajdę coś fajnego powiedzmy do 35zł? ważne aby był sprawdzony i trzymał temperaturę przynajmniej 2-3h. |
Są jeszcze w sprzedaży wiślackie kalendarze z piłkarzami (te po 45 zł)?
partyzant1983, dzięki! :) |
pilne!!
mam kabel od internetu podłączony do wifi... zaraz będę musiał oddać router i podłączyć kabel... tylko że jak przed chwilą przepiąłem kabel do laptopa to internet nie działał... tak... kompletnie nie znam się na komputerach... ale to z racji wieku... proszę o instrukcję krok po kroku... wytłumaczoną jak dla debili... pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Posiada ktoś kurtkę Airwalk Goggle?? jakieś opinie??
|
kończy mi się umowa z Upc. na tv-net.. są jakieś opcje teraz na rynku atrakcyjniejsze?( tv+net+(c+), razem lub osobno/
) |
Cytat:
ale wcześniej normalnie miałem podłączony kabel do laptopa i internet działał... później przyjechał syn i podłączył Wifi tp link (które ja zabrałem z pracy) żeby nie musiał z kablem kompa przenosić... tylko że to wifi teraz muszę oddać... za godz. idę do pracy i chciałbym wiedzieć co dalej...?? czy mam kupic wifi czy jest szansa podłączyć internet do kompa normalnie... zadzwoniłbym do syna ale on za granicą na nartach i tel. zostawił. proszę o szybką odp. |
Skoro kiedyś działało to musi się dać. Może masz wyłączoną kartę sieciową w panelu sterowania?
|
Cytat:
|
Cytat:
:drapanie: Literówka wiadomo, że chodziło Ci o Aster. W Krakowie jest jeszcze ISTS. http://www.ists.pl/index.php |
Tak literówka ;)
|
Cytat:
a jak to jest praktyce jak to hula, ? itp. |
Znacie jakieś strony zagraniczne lub polskie gdzie można pobierać (jeszcze) filmy w HD?
|
Cytat:
Znajomi mają sam internet z ISTS i nie narzekają, ja również od jakiegoś czasu, po 15 latach z Aster (Autocom), myślałem nad tą opcją lecz w momentach kończenia się umów ISTS nie miał Canal+ i musiałem zostać. Teraz jest w ofercie więc za rok pomyślę. |
Cytat:
|
Czy ktoś tu używa kartę prepiad z Mpk?
|
jaka przysługuje zniżka na bilet dla studenta, a jaka dla kobiety?
|
Cytat:
Zniżki W rundzie wiosennej zachowane zostaną wszystkie dotychczas obowiązujące zniżki. Bilety ulgowe więc będą mogli kupić: • kobiety • dzieci i młodzieży ucząca się • studenci do 26. roku życia Dzieci, młodzież ucząca się oraz studenci korzystający ze zniżki będą musieli okazać ważną legitymację zarówno przy zakupie biletu, jak i przy wejściu na stadion. Zniżek nie można łączyć. |
Cytat:
|
gdzie na krowodrzy jest jakiś sklep z ładowarkami do aparatów cyfrowych??
w kauflandzie już spr... nie ma :/ bardzo pilne... |
Mam pytanie jak wygląda teraz sytuacja z mandatami mpk, są jakieś większe odsetki, ktoś miał z tym jakiś większy problem? Podobno się coś zmieniło od jakiegoś czasu w tych sprawach. Coś z tym robić czy olać sprawę, aż sobie sami ściągną?
|
Większe są opłaty bo 150zł za złapanie (100 jak płacisz do 7dni). A już ćwierkają że niektórzy z UM kretyni i debile chcą ją podnieść do 200. przy jednoczesnym podniesieniu cen za bilety! W dupach im sie poprzewracało.
|
a nie wiesz czasem jak sytuacja wygląda z egzekucją długu?
Mandat z tego co wiem jest umarzany po roku ale tylko wtedy kiedy mpk nie przekaże sprawy do sądu. Miał ktoś w praktyce z tym do czynienia, jak skutecznie dziala mpk? W mandaty od sm i policji wbijałem zawsze chvj przeważnie coś ściągali sami (np. z konta, z rozliczeń) ale nigdy 100% nie udało im się ściągnąc. |
Cytat:
Jeszcze na starym taryfikatorze przy złapaniu miałem płacić chyba 60 PLN,- człowiek głupi; nie miał nie zaplacił, a po trzech latach komornik ściągnął prawie 200 PLN,- :evil: |
No czyli z tego wynika że dość szybko kierują sprawy do sądu. Ok to chciałem wiedzieć.
Thx |
poszukuje grafiki sprzed kilku lat gdzie UEFA pomyliła logo Lecha z Amici
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl