![]() |
Kurcze pasowałoby zwiększyć temu Nurkowvicowi kontrakt o 10tys Euro i problem może by był załatwiony, w końcu 200tys złotych- tutaj zdecydowanie oszczędzamy na tym bramkarzu, I tak się nie da konkretnego załatwić nikogo to najwyżej się sprzeda Nurkovica jak będzie cieńki.
|
Cytat:
|
moze do Adisa Jarosz zadzwonil i ten ze nowa lepsza oferta:)
|
Cytat:
W sytuacji w jakiej znalazła się Wisła, mówienie o LM w kontekście najbliższej edycji pucharów to jakaś paranoja. Wzmocnienia na miarę Pucharów: 36cio letni Cleber i "super" bramkarz Juszczyk. Szkoda słów. Tak na marginesie to zaczyna mnie nurtować kwestia cen biletów od nowego sezonu.Żeby czasem SSA nie wymysliło łatania dziury kosztem kibiców i nie wy**ebało cen biletów i karnetów na nowy, DUŻY stadion jak to zrobiło ITI.... |
Już wole Filipa Kurto od Juszczyka. Zobaczymy kto jutro wyleci na obóz do Turcji...:)
|
Dawać tego Nurkovica kurde!!
A apropo Nowaka to nie wiem po co nam kolejny karzeł. Koleś jest za cienki fizycznie. |
Ogladajac udane wyjscia Pawelka w dniu dzisiejszym smiem stwierdzic ze nie wiem czym slabszy byl Cebanu ktory zreszta i tak poszedl do duzo lespzego zespolu na swiecie :)
|
Myślę, że Pawełek udowodnił Smudzie swoją warość.
|
Mam nadzieje, że Maciek Skorża, Kuba Jarosz i inni decydenci oglądają mecz Duńczyków z Polakami w Pucharze Króla. MUSIMY MIEĆ NOWEGO BRAMKARZA !!!! Mariusz Pawełek przechodzi samego siebie.
|
Nie rozumiem waszego zaskoczenia postawą Pawełka. Czego wy się spodziewaliście? Że zostanie bohaterem? On gra na swoim normalnym poziomie. Takie same interwencje ma w co drugim meczu w Wiśle. Prawda jest taka, że gdyby nie Pawełek mielibyśmy kilka punktów więcej w tabeli i prawie pewne mistrzostwo. O Levadii nie wspomne. Brawo Mariusz! Może wreszcie otworzą się oczy naszym działaczom i wreszcie zakontraktujemy jakiegoś bramkarza.
|
o Pawełku to sobie pogadajcie na innym topicu :/ admin...
|
zapewne Mariusz po tym co pokazuje dzisiaj w tym meczu do kadry powołania nie dostanie. Ten mecz tylko potwierdza jakim przeciętnym jest bramkarzem i że Wisła potrzebuje dużo lepszego konkurenta dla niego.
Przyjdzie Juszczyk to Pawełek tylko się utwierdzi w przekonaniu że jest murowanym nr 1 w Wiśle i bedzie grał i pokazywał umiejętności takie jak dzisiaj w meczu... I pomyśleć, że oni chcą się liczyć w Europie... żenada z taka polityką. |
Cytat:
|
mnie dziwi jeden fakt. Podobno Nurković dostał kilka dni temu ofertę kontraktu z lepszego klubu (finanse też lepsze) i ją zaakceptował. Więc dlaczego nikt nie wie co to za klub. Przecież jak strony się dogadały to po co ta tajemnica? Troszkę to dziwne:) Może jego manager coś miesza, bo chce więcej euro wyrwać
|
Cytat:
|
pisaliście że Cebanu nie dla Wisły ale Pawełek niestety tym bardziej poza tym widać już pracę Kazimierczaka ;]
jak Łaciakiem trenował nie było źle, wystarczyło kilka treningów z Kazimierczakiem i proszę.. ps. Cebanu takich klopsów nie robił ;p |
Cytat:
|
Cytat:
może jest słaby, ale od dziadów to mu nie wyjeżdzaj. |
Cytat:
dostał ciekawe od kogo, tylko nikt nie chce powiedzieć od kogo pewnie od nikogo tylko chcą podbić warunki kontraktu. |
Pawełek dzisiaj trzasnął popisówę w meczu z Danią, przy wszystkich bramkach praktycznie zawinił wespół z obroną.
Jemu po prostu potrzebny jest konkurent.. Wobec fiasku rozmów z Nurkoviciem aż boję sie o to, kto zostanie zatrudniony na pozycję zmiennika Mariusza. Juszczyk według mnie nie będzie godnym rywalem, tylko zluzuje go jeszczse bardziej.. |
Pisałem że Mariusz 'latawiec' Pawełek niemal co mecz puszcza babola, tak średnio co trzeci strzał w bramkę to gol przy tym ekhm 'bramkarzu'. Cebanu tymczasem lekką ręka oddany do mistrza Rosji. Niech ktos mi napisze jeszcze że Ilie jest dużo słabszy od Mariusza. Ja sobie nie przypominam by po jakims błędzie Cebanu puścił bramkę, a gdy grał kilka meczy pod rzad to widać było że z każdym meczem ciut lepiej sie pokazywał. Niestety teraz przyjdzie Juszczyk i będzie walka dwóch ręczników o miejsce w bramce. Ale dla niektórych Mariuszek i tak bedzie super odkąd pozdrowił 'pikników' fuckiem.
|
Klocimy sie tu o transfery i przekrzykujemy ze kazdy jest zly. Ja tez czasem temu ulegam. Ciesze sie, ze sprzedane Cwielonga, bo to moze byc machina ktora ruszy transfer w nasza strone. Nawet skorza tak mowil, ze kupimy kogos, jak kogos sprzedamy. Wiec sprzedalismy.. czekam na nowaka? costlego? Obaj sa dosc tani, jesli chodzi o ich umiejetnosci, a na pewno beda lepsi niz Cwielong. Co do bramkarza. Nie ma kasy? Oszczedzamy? Ok, wiec nie sciagniemy Casillasa. Ale jesli rzeczywiscie oszczedzamy to po co tracic kase na Juszczyka? Podobnym, o zblizonych umiejetnosciach, ale i mlodszym kandydatem byliby: Jarosinski/Kurto. Jak wezmiemy juszczyka to juz mniejsza o to, ze sie zblaznimy, ale udowodnimy ze nasza polityka nie ma sensu. Skoro oszczedzamy to po co zatrudniac bramkarza ktory jest gorszy od trzech ktorych juz mamy?
|
przemek1902 tu nie chodzi nawet o konkurenta tu chodzi o to że Pawełek nawet jak słabo gra to nie traci miejsca w składzie ;/ jakby nasz sztab był konsekwentny to Cebanu zagrałby połowę sezonu i może byśmy mieli 1 bramkarza, a tak wpuszczano go jak Pawełek miał kontuzje ehh szkoda słów...
|
Jeszcze nie skreślałbym Nurkovicia. To może być jedynie zamieszanie medialne. Dopóki nie przejdzie do innego klubu, jest szansa, że zasili Wisłę. Wstrzymałbym się do wtorku. Procedury transferowe też trochę zajmują.
A Podpis Juszczyka uważam za jakiś niesmaczny żart. Na pewno nie byłaby to korzystna zmiana. Ani to ilość, ani jakość. Bez sensu. |
Cytat:
Żal. |
Cytat:
Jakos gdy przyszedł dobry trener bramkarzy i bramkarz z Rumunii to Mariusz od razu wyladował gdzie jego miejsce. To jest zwyczajnie cienki bramkarz, przecietny nawet w skali ligowej. Potencjał może i ma (ma na koncie parady po których gały z orbit wychodzą), ale jest ograniczany przez mocno zrytą psychikę - o czym świadczą choćby powtarzające się w co drugim meczu "pawełki" (wynikające z braku koncentracji) czy fuck w stronę własnych kibiców... No ale chłop ma szczęście, że gra w Wiśle, gdzie kandydatami do bronienia są indonezyjskie wynalazki. |
Teraz powrócono do rozmów, jednak wiślacy proponowali dwukrotnie gorsze warunki finansowe niz latem. Mimo to Nurković zaakceptował tą propozycję i był skłonny przenieść się jednak do Krakowa. Gdy jednak otrzymał dużo lepszą ofertę z innego klubu (nie znamy jego nazwy), zmienił zdanie.
Jednym słowem docenili jego klasę :-> |
Cytat:
|
Cytat:
Pawełek już wielokrotnie pokazał, że jest bramkarzem co najwyżej średnim, w dodatku nie unikającym kompromitujących błędów. Na palcach jednej ręki można policzyć mecze, które nam "wybronił"... Rąk (a w zasadzie palców;)) już jednak brakuje, gdy zechcemy policzyć babole, którymi nader często nas raczy. Tu konkurencja nie pomoże, tu potrzeba gracza, który wskoczy do bramki i wykona swoją robotę. Nie potrzeba nam cudotwórcy, wystarczy solidny ligowiec. |
Cytat:
od poczatku jego gry u nas nie wygrał nam zadnego meczu, kto pamieta jakis dobry mecz Pawełka? gadki o Juszczyku to wstyd, mam nadzieje ze jak podpisze to nie bedzie tego na głownej stronie bo wstyd na cała polske.. nigdy nie mielismy szczescia co do bramkarzy...a to Bobrowicz sprzedawczyk, a to Sarnat czy inne wynalazki które nigdy nie miały konkrenta do miejsca w skladzie... jeden przyklad Jagiellonia: Gikiewicz, Sandomierski, Szamotulski |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl