![]() |
Magiczny Kraków - www.krakow.pl
|
|
Czy zna ktos jakis odpowiednik piratebay'a z e bookami? :)
|
słuchajcie, potrzeba mi kogoś kto zna się na takiej sprawie:
legitymacja studencka ważna wg nalepki do 30 lutego, student kupuje bilet semestralny powiedzmy 20 lutego, więc w momencie kupna, ma prawo do ulgi i ma ważną legitymację. jednak nie zalicza I semestru, więc nie przedłuża ważności legitymacji - czy po 30 lutego może jeździć na tym semestralnym bilecie, czy nie? |
Cytat:
30 lutego ? spojrzyj lepiej na kalendarz , nie masz prawa sie jezdzic bo legitka jest nie ważna , legitymacja=zniżka |
Cytat:
no ładny kwiatek mi się trafił. aha. to dlaczego np. jeśli w identycznej sytuacji kupuje się karnet ulgowy, to po wygaśnięciu legitymacji jest on ważny i wszystko jest ok? |
Pytanko do kumajacych cos z soft'a. Chce ściągnąć plik do root'owania do telefonu. Superoneclick, sciaga sieladnie ale jak jest 100% to przerywa i dupa zbita, u kuzyna ściąga się elegancko i telefon chodzi, jak wezme to na pendrive do siebie to zwiesza mi sie komputer o.O to samo mam na 2 komputerze u siebie.
|
Planuję pograć trochę w okręgówce. Chętnie poznam Waszą opinię na temat korków. Potrzebuje dobre solidne buciki, takie myślę do 200 zł. Jakieś pomysły?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Orientuje sie ktos w jakich godzinach dzis jest czynne lodowisko pod Hala Targowa ("cracovii") ??
|
Zola: 22.I.2012 (niedziela): 11:00, 13:00, 15:00*, 17:00
|
Mam zamiar wziąć telefon w T-mobile Mix
CO potrzebuje przy sobie mieć by nie chodzić kilka razy? Dowód i coś jeszcze? |
Witam, potrzebuję pilnie pomocy przy poprawie programu napisanego w Visual Basicu. Zadanie dość proste, lecz nie wiem co jest zle. Jest ktos taki na forum? Na priva proszę ;)
|
Poszukuję jakiejś fimry w Krakowie robiącej własne nadruki na koszulkach. W miare przystępne cenowo i żeby koszulki były w porządku z materiałem (np fruit of the loom).
|
Odpowiedź
Cytat:
Bardzo solidnie wykonane koszulki (można wybrać jakość materiału w zależności od wymagań cenowych), w sprawnym tempie i kompleksową usługą (miałem własny wzór, który chciałem umieścić). Ceny moim zdaniem bardzo przyzwoite. |
gdzie kupie gaz musztardowy ? w miarę tanio ?
|
Cytat:
Jak tanio to tylko u talibów... |
Cytat:
|
ktoś z Was moze posiada "tokarnie" ?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
bo musztardowy to dość poważna sprawa: GAZ MUSZTARDOWY, iperyt, to pochodna eteru dietylowego w postaci gęstej cieczy o charakterystycznym zapachu musztardy. GAZ MUSZTARDOWY można otrzymać z chlorku siarki oraz etylenu. Pary gazu musztardowego są silnie trujące, a w kontakcie z ciałem gaz musztardowy powoduje oparzenia. Jako gaz bojowy iperyt został użyty po raz pierwszy 12 lipca 1917 roku w Ypres w Belgii. 80% poparzeń żołnierzy środkami bojowymi było spowodowane właśnie przez GAZ MUSZTARDOWY. W Ypres gazu tego użyli Niemcy przeciwko siłom kanadyjskim, przyczyniając się tym samym do śmierci 20 tysięcy żołnierzy. Z powodu braku należytej wiedzy o ochronie przed iperytem, śmierć poniosło ok. 120 tysięcy żołnierzy brytyjskich. GAZ MUSZTARDOWY, iperyt - dowiedz się więcej na temat użycia tego środka bojowego w czasie I wojny światowej z portalu historycznego dobroni.pl |
Czy idzie teraz jakoś usunąć zaproszenie do wydarzenia na FB tak żeby nie być na liście "odrzucili" a poprostu je usunąć? Kiedyś się dało na lajcie, klikało się x i tyle ... teraz po zmianach nie widze takiej opcji?
|
Planuje kupić siostrzeńcowi grę ( jeszcze nie wiem jaką na razie się rozglądam) ale takie pytanie. Czy jak w wymaganiach gra ma procesor "i5" a on ma "i3". Będzie to hulało czy niekoniecznie?
|
Cytat:
|
Mam pytanie: posiadam nr w Orange NA KARTE, chcialbym zmienic na Playa- rowniez NA KARTE, czy jest mozliwosc ze moj aktualny numer tel. zostanie nie-zmieniony? Bo wiem, e sa takie opcje, ale nie wiem czy "na karte" jest to mozliwe?
|
Cytat:
Jeśli tak, to napisz priva o co chodzi dokładnie ;) |
Cytat:
|
Cytat:
- Nike seria Ctr360 http://allegro.pl/lanki-nike-ctr360-...065668043.html Dość solidne buty, po czasie odchodzi troszkę podeszwa z przodu, ale to nie przeszkadza w grze, dobre do operowania wewnętrzną częścią stopy, gorsze do strzelania, ale to detale. Moja ogólna ocena 5/6 - Nike seria Mercurial http://allegro.pl/nike-mercurial-vic...064400061.html Buty bardzo wygodne, dobrze się w nich gra, niestety bardzo nietrwałe, jeśli grasz często i się nie oszczędzasz to po miesiącu mogą już być dziurki, stopniowo się powiększające. Moja ogólna ocena 3/6 - Nike seria Shoot http://allegro.pl/korki-nike-t90-sho...064244140.html Jak sama nazwa wskazuje dobrze się strzela, piłka "siada", rzadko się kiksuje, aczkolwiek wszystko możliwe. Do operowania wewnętrzną częścią stopy też ok. Minusem jest moim zdaniem kiepski design oraz to że przyzwyczajanie stopy do buta trwa dłużej niż u innych, i też odchodzi ta podeszwa z przodu. Moja ogólna ocena 4/6 - Adidas seria F10 http://allegro.pl/korki-adidas-f10-f...057360460.html Buty dość "sztywne" ale da się przyzwyczaić, więc to nie duży problem. Ogólnie bardzo wszechstronne, ciężko wskazać specjalne atuty, ale też ciężko wskazać wady, na pewno najlepsze korki adidas na ten moment, co widzisz np. po naszej drużynie, gdzie 3/4 składu w takich gra. Moja ogólna ocena 5/6 Oczywiście z każdego modelu są też inne kolory, co na pewno wiesz, więc nie zniechęcaj się wyglądem tego konkretnego którego wkleiłem. Mam nadzieję że to coś ci pomoże w wyborze. |
Kupiłem oferte TP telewizja+net+telefon. Słyszałem gdzieś że można podłączyć dekoder do routera zamiast do talerza. Nie znam sie na tym więc pytam czy jest taka możliwość czy ktoś miał po prostu bujną fantazję? :)
|
Witam, szukam osoby która ma pojęcie o dofinansowaniach z UE albo z UP... mam kilka pytań. Proszę o wiadomość na prv. pozdrawiam
|
czy w orange sport są mecze T-mobile ekstraklasa??
|
gdzie poza Świętokrzyską można naprawić iPoda?
|
Cytat:
|
Potrzebuję Prawnika lub kogoś kto zna się na prawie? PILNIE!!
|
wybiera sie ktos? http://www.futbol.org.pl/news,21131.html
|
Cytat:
|
tak, można przenieść. wszystko załatwisz od ręki w salonie playa
|
Zna ktoś stronę z grami i aplikacjami na iPhona/iPoda? Oczywiście z darmowymi :)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl