![]() |
Cytat:
|
Bzdurę to piszesz ty zobacz powtórkę FraMat ma rację
Jedna literka nie sraj tak bo się obsrasz |
nie FarMat , lecz FraMat , jak już się bawisz w podlizywanie, to warto nie mylić nicka użytkownika do którego smalisz cholewki, a że ma racje z tym że obrońca zablokował to ja oczywiście wiem, jednak Tobie nie będe tłumaczył zawiłości logiki i czemu to w jego poście zaprzecza, bo to przegrana sprawa, podobnie jak obrona koncepcji, że skrzydła mamy dobrze zabezpieczone...
|
Cytat:
to od razu trzeba było pisać, że siedzisz na forum po pijaku to wiele tłumaczy :D btw. po "secie" takie błędy... słabo kolego :haha: |
Cytat:
|
Ciekawy wywiad z Carlitosem na temat Polaków,przyszłości w Wiśle
http://www.sport.pl/samnasam/10,1436...l#Z_BoxTripImg Fajny chłop z niego jak to powiedział na końcu niech zostanie tu i sześć lat ;) niemożliwe,ale marzyć można :P |
Cytat:
Co wywiad to lepszy! 6 lat :-D |
Cytat:
|
Wywiad z Carlitosem w PS:
https://www.przegladsportowy.pl/pilk...aklasy/wc5zfq6 Ten na Sport.pl był chyba lepszy. |
Michał Buchalik przedłużył kontrakt do czerwca 2019
|
Do usunięcia.
|
Cytat:
Z tego co sie orientuje Carlitos nie podpisal z nikim zadnego kontraktu przed automatycznym przedluzeniem z Wisla. |
Do usunięcia..
|
Cytat:
|
Konkrety podpisał coś ? nie Więc po co szukać dziury w całym
|
Z tego co wiem, to zawodnik, w przypadku gdy umowa wygasa w ciągu 6 miesięcy, jest zobowiązany do poinformowania obecnego klubu o podpisaniu umowy z innym klubem.
|
Nie ma żartów, sprawa jest poważna. Może skończyć się tak, że odejdzie za darmo ale na koniec przyszłego sezonu. Albo przez chujowe gierki przyszły sezon nie pogra u nas, tak dla zasady.
|
Cytat:
|
Cytat:
A z Cierzniakiem wal poszedl jak w jakiejs Nigerii. |
Sprawca zamieszania pozmieniał posty, jak przeczytał, że pismaki będą mieli z tego BOMBE. Nie siedzę w głowie Lopeza ale chęć gry w eliminacjach do LM, lub w LE może być dla niego bardzo kusząca. To właśnie na takim poziomie rozgrywek zawodnik może zaistnieć co pozwoli mu zrobić przeprowadzić się do renomowanego klubu a tego gra w Wiśle mu nie zapewni
|
Cytat:
|
To wcale nie musi być ostatecznie Lech, widocznie na razie tylko oni są nim poważnie zainteresowani i rozmawiali na ten temat. Jak sprawa stanie się głośna i będzie wiadomo, że już teraz będzie mógł odejść za darmo to do gry włączą się inni.
A my znowu nie dostaniemy złamanego grosza... |
Noto są dwa wyjścia albo go w lecie sprzedamy albo przedłuży znowu kontrakt raczej wydaje mi się pierwsza opcja
|
Albo Uefa uniewazni kontrakt i sobie pojdzie za darmo gdzie chce.
|
A podpisał z kimś ??!? konkrety
|
A czym tu sie martwic? Wazne ze mamy Mitrovica a to tylko kwestia czasu jak eksploduje .
|
Cytat:
Trochę się wyzłośliwiasz, ale niepotrzebnie. Trener ma na pewno swojego sprawdzonego żołnierza na pozycję środkowego napastnika i w składzie będziemy mieć Mitro na DP i kolegę po fachu na SN. |
Zawsze Uśmiechnięty Król Krakowa miałby tak brzydko knuć przeciwko Wiśle? A fuj!
|
Tu akurat masz racje Czaro. Wiem ze ironizujesz ale akurat takim żołnierzem jest Nikolic. Który chętnie by u Carillo znów zagrał.
|
ważne, że paralitycy Bartkowski i Buchalik przedłużeni, co się k.urwa w tym klubie dzieje, to aż żal za serce ściska...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Do nas przyjdą tacy żołnierze Carillo, którzy nie łapią się do drużyn typu Legia, Lech, Legia - jeżeli podciągną nas trochę w górę, to super. Jeżeli nie, to może lepiej, żeby swoją pracę wykonywał Junco. Wiem, że jesteśmy w takim miejscu, że nie ma opcji, żeby każdy nasz strzał wypalił, więc nie można skreślać żadnej z ww. strzelb po jednym pudle - ale nie opowiadajmy sobie, że trafiliśmy w 10. i nie strzelajmy w to samo miejsce, kiedy ewidentnie widać, że gra niewypał. |
Tak tylko napomne, ze Carrillo nie byl nigdy w karierze trenerem drużyny, w ktorej w tym samym czasie gral Mitrovic(poza Wisla oczywiscie). To w temacie "zolnierzowania". Dziekuje za uwage i pozdrawiam goraco i serdecznie.
|
Carillo był asystentem pierwszego trenera, gdy Mitrović grał w Videotonie. Pewnie dlatego tak bardzo dobrze go zna :)
|
Ale żołnierzowanie to argument zwolenników Mitro oraz ściągania i forowania każdego, kogo wskaże trener. Dla mojego poddawania osoby Mitro w wątpliwość jest to zupełnie bez znaczenia.
Myślę też, że żołnierzowanie wcale nie musi się równać wspólnej walce w przeszłości, ale niech egzegezy dokonują posługujący się tym argumentem! PS Podoba mi się to Mitro. Mitro jak nitro. |
Niech bedzie i tak. Rafal Boguski wobec tego to chyba zolnierz kazdego trenera, ktory przychodzi do Wisly:D
Swoja droga poruszono dosc ciekawy watek, na temat ktorego w sumie malo wiem. Mianowicie, jaki jest podzial obowiazkow w klubie a dokladniej: kto ma wiecej do powiedzenia w temacie transferow, trener czy dyrektor sportowy. Roznie bywa w roznych klubach a jak to jest u nas? |
Czemu UEFA miała by unieważnić kontrakt Carlitosa, bo nie jestem w temacie ?
|
bo wielce prawdopodobne jest, że Wisła Kraków znowu czegoś nie dopilnowała, ale to nie pierwszy i nie pięćdziesiąty raz w tym 10-leciu, także luzik
|
Jak na razie to tylko jedno wielkie gdybanie
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl