Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

Syn Kangura z 1984 12.10.2010 15:00

Mam od niedawna telewizję cyfrową od UPC, wszystko do tej pory działało ok, ale dziś po włączeniu TV wyświetla mi się brak sygnału i żeby sprawdzić kable itd. rzecz jasna wszystko jest podłączone dobrze. Ktoś wie o co chodzi?

Maciejj 12.10.2010 17:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Syn Kangura z 1984 (Post 993279)
Mam od niedawna telewizję cyfrową od UPC, wszystko do tej pory działało ok, ale dziś po włączeniu TV wyświetla mi się brak sygnału i żeby sprawdzić kable itd. rzecz jasna wszystko jest podłączone dobrze. Ktoś wie o co chodzi?

zadzwoń na infolinie - pewnie bezpłatna

Marcinnno 12.10.2010 17:37

Czy jakiś krakowski punkt Sts-u potrzebuje pracowników ? Widział ktoś może jakieś ogłoszenie ?

TSW Fanatyk 12.10.2010 17:39

Mam pytanie do posiadaczy ipodów touch. Czy można ściągać na niego jakiś plik (np film 700 mb z megaupload) a potem zrzucić go na pc?

DominoForza 12.10.2010 18:08

mam pytanie odnosnie zakladania konta w banku ,widze ze strone wczesniej odradzacie mbank ,bylem w PEKAO SA i zaproponowali mi Eurokonto Net , moze posiada ktos takie ? jakies sugestie ,chyba ze doradzicie cos innego

TSW Fanatyk 12.10.2010 18:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DominoForza (Post 993339)
mam pytanie odnosnie zakladania konta w banku ,widze ze strone wczesniej odradzacie mbank ,bylem w PEKAO SA i zaproponowali mi Eurokonto Net , moze posiada ktos takie ? jakies sugestie ,chyba ze doradzicie cos innego

zależy czego od konta oczekujesz :) jak ktoś wcześniej napisał jak do przelewów,płacenia i pobierania kasy z bankomatów to mBank jest spoko :)

StelmiOriginal 12.10.2010 18:18

Szukam taniego ksera w Krakowie, najlepiej Nowa Huta, mam do skserowania pare zeszytow :)
I ile taka przyjemnosc od strony, bo widzialem nawet po 3 groszy za strone :(

DominoForza 12.10.2010 18:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSW Fanatyk (Post 993341)
zależy czego od konta oczekujesz :) jak ktoś wcześniej napisał jak do przelewów,płacenia i pobierania kasy z bankomatów to mBank jest spoko :)

wlasnie generalnie to do tych trzech rzeczy co wymieniles ,co to znaczy ze spoko ? a to z PEKAO SA Eurokonto bedzie ok ? ,bo ja nie kminie roznic ,zielony w temacie jestem
gadalem z pracownikiem i dostalem ulotke ze:
0 zl za prowadzenie rachunku
0 zl za dostep do konta przez internet
0 zl za przelewy realizowane z rachunku przez internet
karta debetowa Maestro,ktora umozliwia : - wyplaty gotowki bez prowizjii z 19 000 bankomatow w 16 krajach Europy w Polsce 3600 , platnosc bez prowizjii w sklepach na calym swiecie , sms-owa lokalizacje 3 najblizszych bezplatnych bankomatow

TSW Fanatyk 12.10.2010 18:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DominoForza (Post 993344)
wlasnie generalnie to do tych trzech rzeczy co wymieniles ,co to znaczy ze spoko ? a to z PEKAO SA Eurokonto bedzie ok ? ,bo ja nie kminie roznic ,zielony w temacie jestem

w tym sensie ze mBank oferuje w pełni darmowe konto , nie wiem natomiast jak jest w PKO, poszukaj sobie w necie rankingi kont bankowych lub zapytaj na jakimś forum finansowym, tam Ci najlepiej doradzą :)

krzysiek92 12.10.2010 19:18

chce się ubezpieczyć.... jestem już po tym co jutro czeka Boguskiego (rekonstrukcja)... Czy firmy ubezpieczeniowe podbiją mi kwotę ubezpieczenia z powodu kontuzji\przebytej operacji?

Maciejj 12.10.2010 19:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcinnno (Post 993331)
Czy jakiś krakowski punkt Sts-u potrzebuje pracowników ? Widział ktoś może jakieś ogłoszenie ?

Na miodowej jakis miesiac temy szukali pracownika - info z pierwszej ręki

Rond 12.10.2010 19:33

Jakie funkcje, formuły zrobić w excelu, żeby obliczyło mi:(oczywiście mam tabelę z imionami, nazwiskami i zarobkami)
liczba osób z pensją poniżej 1 500 zł
liczba osób o imieniu Maciej
liczba osób o nazwisku zaczynającym się na literę K

Z góry dzięki.

Westmoreland 12.10.2010 19:48

Chcąc dokonać przelewu na konto bet at home muszę podać adres odbiorcy. Nigdzie nie mogę znaleźć ulicy, miasta. Numer konta mam. Proszę o pomoc.

LanceTS 12.10.2010 19:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rond (Post 993371)
Jakie funkcje, formuły zrobić w excelu, żeby obliczyło mi:(oczywiście mam tabelę z imionami, nazwiskami i zarobkami)

Z góry dzięki.

Możesz spróbować Dane ---> Filtruj, a potem zaznaczasz co chcesz wyszukac w każdej linijce, czy tam wierszu czy jak to sie tam nazywa.

Można gdzieś kupić koszulki "This time for Africa"?

WISŁAZWE 12.10.2010 19:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Westmoreland (Post 993376)
Chcąc dokonać przelewu na konto bet at home muszę podać adres odbiorcy. Nigdzie nie mogę znaleźć ulicy, miasta. Numer konta mam. Proszę o pomoc.

Wystarczy bank + numer konta
sprawdź sobie w zakładce wpłata - wpłata przelewem na konto- wydrukuj druczek i tam jest zaznaczony tylko bank + numer konta.

Westmoreland 12.10.2010 20:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 993379)
Wystarczy bank + numer konta
sprawdź sobie w zakładce wpłata - wpłata przelewem na konto- wydrukuj druczek i tam jest zaznaczony tylko bank + numer konta.

Tak, ale ja chcę dokonać wpłaty ze strony mojego banku. Tam są wymagane dane odbiorcy.

WislakWiDoK 12.10.2010 20:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Westmoreland (Post 993380)
Tak, ale ja chcę dokonać wpłaty ze strony mojego banku. Tam są wymagane dane odbiorcy.

nie lepiej przez przelewy24? kase u buka masz za 3 min.

Rond 12.10.2010 20:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LanceTS (Post 993378)
Możesz spróbować Dane ---> Filtruj, a potem zaznaczasz co chcesz wyszukac w każdej linijce, czy tam wierszu czy jak to sie tam nazywa.

Nie, to nie to.

WISŁAZWE 12.10.2010 20:15

Cytat:

Z góry dzięki.

1. Funkcja jeżeli (pensja >1500)
2. Funkcja jeżeli ( Maciej)
3. Funkcja jeżeli ( nazwisko K)

Spróbuj coś z tym porobić, nie gwarantuje sukcesu ale z tego co pamiętam to powinno coś z tego wyjść.

dostuffca 12.10.2010 20:49

Cytat:

Z góry dzięki.

licz.jeżeli(Zakres;">1500")
licz.jeżeli(Zakres;"Macej")

co do nazwiska, nie chce mi się na sucho wymyślać złożenj funkcji - wstaw sobie dodatkową kolumnę, użyj funkcji LEWY ( LEWY(C1;1) np.) a potem użyj licz.jeżeli(ZAKRES;"K")

tomo 12.10.2010 21:34

Mam pewną galerię w simpleviewerze i chcę parę zdjęć stamtąd sobie zapisać... jak to zrobić ? wszystko jest we flashu rzecz jasna... .

QBAS 13.10.2010 13:08

Mam adres email nadawcy. Potrzebuję namierzyć go. Czyli np znaleźć jego profil na fb czy nk. Nie mam niecnych planów, ale potrzebuję dowiedzieć się kim ów gość jest. Znacie jakąś metodę, która pomoże znaleźć człowieka po jego adresie email? Oczywiście poza wpisaniem adresu do googli czy wyszukiwarki na fb.

Jest na forum jakiś użytkownik iPoda Shuffle? Urządzenie nie ma żadnego ekranu, tak? Możliwe jest zatem tylko słuchanie wszystkich utworów czy można sobie normalnie na kompie utworzyć kilka list i słuchać później już tylko tej wybranej?

Odpowiedź może być na priva

harimata 13.10.2010 14:32

Pisał ktoś kiedyś z Was na studiach taką pracę o zarządzaniu pracownikami w danej firmie czy system motywacyjny w wybranej firmie. Jak tak i ma tą pracę to chętnie odkupię bo nie mam czasu na pisanie :)

harimata 13.10.2010 14:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSW Fanatyk (Post 993333)
Mam pytanie do posiadaczy ipodów touch. Czy można ściągać na niego jakiś plik (np film 700 mb z megaupload) a potem zrzucić go na pc?

A jakiej generacji masz tego toucha ? Jak ten nowszy z wifi to jest mozliwość zainstalowania programu który wyszukuje pirackie gry itp więc filmy też sie da pobrać ale po zainstalowaniu wtyczki do safari download pluigin. Ja na iphonie normalnie ściągam filmy z rpidshara i bezposrednio je ogladam na telefonie bądź wrzucam na komputer.

wieczor 13.10.2010 14:56

Wie ktoś po jakim czasie gry wygasa karta zawodnika ? i czy można wtedy wyrobić nową ?

siekierski 13.10.2010 15:07

wieczor chyba po pol roku bez gry o pkt (przynajmniej w juniorach) ale nie jestem pewien, a wtedy w nowym klubie nowa wyrabiasz chyba

Kowal! 13.10.2010 15:14

HKS ma zgodę z Koroną? jeśli tak to od kiedy?

matt1906 13.10.2010 15:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kowal! (Post 993615)
HKS ma zgodę z Koroną? jeśli tak to od kiedy?

nie ma.........

Ploughmanson 13.10.2010 16:12

http://i53.tinypic.com/2u9ina8.jpg
Sektor gości na amice to 2, prawda?

pablo92TSW 13.10.2010 17:00

Poleci ktoś dobre, tanie hantle??:)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:43.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl