![]() |
Cytat:
|
Byłby to najpiękniejszy prezent na fetę. Ponad 20 tyś kibiców i jeszcze większy doping. Poczekamy zobaczymy ale radzę się nie napalać
|
Interia by sie naprawde osmieszyla gdyby jednak nici nie wyszly z uruchomienia. Ciekawe czy jest jakis cien szansy. Napewno ze sprzedaza biletow nie bylo by problemow, bo jesli na G zostaly sprzedane w jeden dzien to na C spokojnie mozna sprzedac w poltorej, tylko pytanie skad ludzie by sie o tym mieli dowiedziec.
Ciekawej, oj ciekawe co z tego bedzie. |
straż pożarna zaakceptowała północną, info pewne :)
|
Cytat:
Druga sprawa to działania miasta i odbiory - dla miasta sytuacja z przeciąganiem odbiorów jest bardzo korzystna bo miasto nie ponosi kosztów utrzymania - te są do momentu przekazania stadionu po stronie Polimexu. |
Cytat:
A co do zapełnienia stadionu. Też nie mam wątpliwości,że liczbe 30 tysięcy będziemy notować raz,dwa razy w seozonie. Średnia to będzie tak jak dotychczas,15-18 tysięcy luda. I tu pojawi się problem dla klubu. |
Zdaje się, że w poniedziałkowej Gazecie Krakowskiej Basałaj wypowie się w sprawie stadionu. I nie będą to już tak dyplomatyczne słowa, jak do tej pory.
|
jutro mają trwać odbiory na trybunie północnej i jeśli się wszystko powiedzie - zostanie dopuszczona na niedzielę.
przypominam, że straż pożarna trybunę zaakceptowała. |
O tym czy trybuna północna zostanie rzeczywiście otwarta na niedzielny mecz, przekonamy się w sobotę. Od rana mają na trybunie trwać specjalne odbiory. Jeśli wszystko będzie w porządku, Wisła natychmiast wyda w tej sprawie komunikat i błyskawicznie rozpocznie sprzedaż biletów na trybunę północną.
Wiecej tutaj http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...64fb3f1f,1,3,3 |
Jak otworzą tą północną to śmiesznie to będzie wyglądać jak na gwieździe zamiast młyna będą jacyś przypadkowi ludzie.
|
I tak nie ma szans żeby sprzedać te wszystkie te 5-6 tysięcy w jeden , dwa dni.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zejdą zejdą jęśli otowrzą pólnocną To zejdzie najmniej 4000 biletów.
|
|
No to ciekawe, sprawdzian dla kibiców;> Myślę, że z pół C się zapełni.
|
Mam prośbe do kogoś kto pójdzie na tą trybune. Niech porobi trochę fotek żeby zobaczyć jak to wszystko w środku wygląda.
|
Jeżeli należycie informacja będzie rozgłoszona to może się zapełnić. W dniu meczu sprzedaż jest możliwa w ilości ok. 3 tys. dzisiaj może z 2 tys udałoby się.
Największy plus to to, że gdy ktoś chce przyjechać na fete z dalekich miast to może kupić bilet przed meczem. Według mnie klub powinien w przyszłości zostawić z 500-1 tys. biletów na meczowy dzień ;) |
Dobrych informacji ciag dalszy - telebimy dzialaja :)
|
co to dzień cudów jest dzisiaj czy jak? :p
|
A po sezonie zostaniemy z trybunami za bramkami ( bo na wschodniej i zachodnią muszą zrobić słynny system oddymiania ) i tyle będzie dobrych wiadomości dotyczących stadionu
|
Brakuje tylko tego aby w nocy krasnoludki zaontowały system oddymiania
|
@emailowiec - gdzie o tych telebimach jest napisane? bo nie moge cos znalezc info
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=25230
Coś ruszyło! :) |
ale jaja ;) powinni dać bilety za 15 zł to by więcej zeszło tak to ja myśle że z 2-3 tyś max ludzi tam będzie. Podpinam się do prośby o zrobienie fotek w środku jak to wygląda i mam propozycje rozgłaszajmy gdzie się tylko da że trybuna otwarta, niech się zapełni !:-D
|
dzialajace telebimy widzialem na wlasne oczy. pozdrawiam z kolejki po bilety ;)
|
emailowiec jak możesz to zrób jakies foto :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl