![]() |
Może trochę głupie pytanie, ale....
Czy taki rodzaj papieru - http://us.123rf.com/400wm/400/400/gu...und-vector.jpg ma jakąś fachową nazwę? Na bajkach bardzo często posłaniec rozwijał takie coś gdy czytał np. wiadomość od króla. edit: Oświeciło mnie... papirus... |
Spotkał się ktoś może z grą Liga Polska Menadżer 98 na necie? Bo szukam tego i nigdzie znaleźć nie mogę
|
Cytat:
|
Cytat:
Sklep hobbystyczny-Kraków, ul.Garbarska 4/3 (tel. 012 430 20 05). lub K2Office na Librowszczyźnie.. Ewentualnie, prosty, domowy sposób... Kupujesz kilka kartek papieru, zapalniczkę i delikatnie opalasz brzegi....małym ogniem, lub żarem...Kilka kartek, bo nim dojdziesz do upragnionego efektu, coś musisz spartolić;). Daj znać o efektach |
Dziękuje wszystkim za odpowiedz :)
Potrzebowałem nazwy by wyszukać zdjęć pergaminu w internecie. |
Szybki opis sytuacji....
Skończyłem studia i mam tytuł mgr. (turystyka), będąc na 4 roku postanowiłem rozpocząć drugi kierunek na innej uczelni (inżynierski). Ktoś mi głupot naopowiadał że jak zrobie mgr z turystyki to będę mógł zrobić podyplomówkę z inż. środowiska... a ja w to głupi uwierzyłem. Nie spr. sobie na necie, ani nie zapytalem sie w dziekanacie czy jest w ogóle taka możliwość... Z UR po roku (niezaliczonym) zostałem usunięty z listy studentów z powodu braków postępów w nauce :D Teraz znowu chce iść na studia ale znowu na inną uczelnię... Co mam teraz zrobić...?? Tak się składa że na kierunek na który chce iść (inż środowiska ale tym razem na agh) na 1 roku 90% przedmiotów już miałem i tutaj pytanie czy nie byłoby problemów z przepisaniem ocen i robieniem przedmiotów z 2 roku "awansem"?? Chodzi o to że na kierunku turystyka i na UR na inż. środowiska miałem już mase przedmiotów które mógłbym przepisać, a zależy mi na tym żeby zacząć i skończyć te studia jak najszybciej... proszę o pomoc. Napisać prośbę o reaktywacje na UR i wtedy przenieść się na AGH czy może złożyć od nowa papiery na AGH i wtedy zacząć kombinować... |
Cytat:
Ponadto sam wyłącza się w tryb czuwania. Kozak, naprawdę. |
Witam jest ktoś kto może pomóc mi skorygować,poprawic błędy w tekscie o świetach Bożego Narodzenia w j. niemieckim ?
|
|
Cytat:
|
jaka najczęstsza awaria zdarzyła sie Wam, Waszym kolegom, znajomym w samochodzie w czasie jazdy ? Nie mam tu na myśli jakiejś konkretnej marki samochodu..
|
brak paliwa;)
|
Cytat:
Cytat:
|
Ile na giełdzie na Balickiej kosztują filmy na Blu-ray?
|
osobiscie kupuje po 20 zeta.......... ale jak kupuje hurtowo np 20 sztuk to sie targuje
|
Mam pytanie odnośnie urlopu dziekańskiego. Czy można go wziąć zaledwie po zaliczeniu pierwszego pół roku studiów ( obecnie jestem na 1 roku ).
|
Z tego co kojarzę to dopiero pozaliczeniu pierwszego roku można wziąć urlop chociaż w wyjątkowych sytuacjach może da siewcześniej. A żeby się dowiedzieć trzeba wziąć regulamin studiów danej uczelni i crtl+f: urlop
|
Jakiś prosty darmowy program do nagrywania filmów, muzyki itp na płyty? Bo ściągnałem jakies gówno co zajmuje 400mb i się okazało ze mozna nim przerabiać zdjęcia, rysować, malować, kolorować, kopiować, usuwać, dodawać, zmieniać puplit, przeinstalować system, tworzyć strony, przywrócić pliki, oglądać filmy, edytować zdjęcia, słuchać muzyki, instalować gry, przeglądać internet, grać w Fife, nagrywać filmy 3d, tworzyć wirtualne dyski, rozmawiać przez gg, skype, sciagać napisy, odkurząc system, gotować, wiązać krawaty, włamać się na rządowe strony a do KU*WY nagrywać na płyty nie można.
|
Polecam ,,NERO" ! a co do twojego posta to chyba bedziesz na mistrzach;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kto poleci jakąś księgarnie online gdzie znajdę każdą książkę wydaną w Polsce? Bo i na Rajskiej i w Jagiellonce egzemplarze owszem są, ale do korzystania tylko na miejscu. A mnie to nie urządza.
Any ideas? |
Cytat:
|
gdzie można zgłosic stojacy bardzo dlugi czas samochod bez rejestracji ?
|
Opłaca się kupić np w Anglii (przez kogoś ze znajomych) sprzęt elektroniczny pokroju ipoda/iphona? Wyjdzie tak samo jak w kraju czy taniej? Bo słyszałem że za granicą tańszy sprzęt jest jednak nie wiem czy to prawda..
|
Help me! Zrobiłem wypłać z allegro poprzez PayU lecz widnieje moje stare zamknięte i nie aktualne konto.Pytanie kasa wróci do PayU i zostanie transakcja anulowana ? Czy już po kasie? dodam, że maila do allegro wysłałem.
|
Cytat:
Przerabiałem to z PIT-em. Po kilku dniach roboczych kase do urzędu odesłali. Ludzie w necie to samo pisza,ze odsyłaja po kilku dniach... |
pytałem w "Weźcie się do roboty", ale na wszelki wypadek spytam i tutaj:
czy mógłby mi ktoś pomóc w stworzeniu porannego planu treningowego? 3x w tygodniu, przed pracą, godzinę/ półtora na sesję? |
Dostałem Dziś rachunek za internet blueconnect dużo większy.
Dostał ktoś podobnie? Korzystam jak zawsze i płaciłem 79zł a dziś mi przyszło 158.30zł Czy to moze byc spowodowane? |
Skończyła Ci się umowa/ okres promocyjny na abonament?
|
Cytat:
PrzemooTSW - sprawdz wpłaty i bilans comiesieczy z kilku ostatnich miesięcy, byc moze wisi Ci jakas zaległośc. |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
czy ktos sie orientuje w ktorej ksiazce Cejrowskiego jest fragment rozmowy z ksiedzem w Boliwii ?
|
Cytat:
http://www.wattpad.com/292214-cejrow...ch-plemion?p=1 http://www.cejrowski.com/ksiazki/index.php?p=gringo Coś o księdzu jest na stronie 30 i 31 http://www.wattpad.com/292214-cejrow...h-plemion?p=30 http://www.wattpad.com/292214-cejrow...h-plemion?p=31 |
Szukam uczelni w Kraku z kierunkiem turystyka i rekreacja zaoczne ale takiej z najniższej półki aby uczyć się nie trzeba było.
ps. nie dla mnie :) |
Czy warto kupować odtwarzacz blu-ray do starego telewizora ?!
|
przyszedł mi rachunek z cyfry i jakiś aneks do tego. nie moge tego zrozumieć za ciula. teraz płce 70.90 z ł bo mam pakiet kompakt i osobno canal + sport. o ile mi wzrosnie abonament? ma ktoś taki problem?
|
Cytat:
mozesz tez wypowiedziec umowe i podpisac na nowych lepszych warunkach |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl