![]() |
Podobno były bramkarz Manchesteru United 34-letni Roy Carroll ma przyjechac na testy do Polonii Warszawa. Czyzby kolejne ciekawe nazwisko w polskiej ekstraklasie?
|
Wg. Interii Fulham zaoferował Ami... Lechowi 7 mln. euro za Rudnevsa...
http://sport.interia.pl/raport/lech-...go-asa,1599670 7 mln. euro za niego to chyba lekka przesada. Chyba, że to jakiś wymysł Kołtonia ;) |
Zaden klub polski nie zrezygnowalby z takiej oferty...dla mnie brednia czystej wody, podobnie jak transfer Roberta Lewandowskiego(w podobnej kwocie) na Ukraine(co dementowal jego menadzer - Kucharski).
|
Co z tego, że Fulham może coś oferować jeżeli okienko jest obecnie zamknięte. Jedynie jakiś klub rosyjski, albo ukraiński mógłby go kupić jeszcze zimą.
Zobaczymy ile za niego wyciągną pyry, ale w tej chwili 3-4 melony to absolutne minimum. |
Takie "informacje" robione są po to by stale podbijać bębenek i powoływać się na te bzdurne 7 mln. Potencjalny kupiec dostaje info jaki to nie jest wspaniały gracz, skoro ktos tam chciał go kupić za tyle pieniędzy. Taki teatrzyk jak na wschodnim bazarze.
|
Cytat:
|
Oczywiście Ledesma nie przyjdzie, zachowajcie dystans.
Jednak dla mnie Legia uwzględniając zawodników jakimi dysponuje na dane pozycje ma DLA MNIE najmocniejszy skład. Amicolech ma zbyt wąską kadrę. Nie pogodzi trzech rozgrywek. No i nasza Wisła, tak jak w przypadku Legii zresztą jest jedną, wielką niewiadomą. |
My mamy najmocniejszy skład? Śmiem wątpić.
Kadra Legii wydaje się być w miarę szeroka i wyrównana, ale wyłącznie na papierze. Spójrzmy tylko na to ile pozycji jest nieobsadzonych i ilu zawodników ma kontuzję, bądź wraca po kontuzji. Kontuzje: Rybus, Kiełbowicz, Vrdoljak, Chinyama (niby zdrowy, ale tylko niby), Choto (wraca do zdrowia i może zagra już w marcu) Lewy obrońca: 1. Kiełbowicz (kontuzja, nie przepracował okresu przygotowawczego) 2. Komorowski (zawieszony za kartki) 3. Wawrzyniak (niby, na wylocie a jest obecnie pierwszym lewym obrońcą) Lewy pomocnik: 1. Rybus (kontuzja, nie przepracował okresu przygotowawczego) 2. Kucharczyk (nominalny napastnik, który może zastąpić Rybusa) 3. Ma przyjść jako uzupełnienie składu |
Do mario
Dla ciebie oki, dobrze, że Maciek nie jest zadowolony. http://legionisci.com/news/41539_Sko...ze_skladu.html Do Emj Widzisz, to taka specyfika tego forum.Tu się narzeka i sra do własnego gniazda.W trakcie rundy raz są zapowiedzi "walki o utrzymanie" raz zbiorowa masturbacja. Taki swego rodzaju kabaret. Enjoy |
Cytat:
|
Fulham dawało 7 mln euro za Rudnevsa :D to Fulham? Tego Rudnevsa? Tych prawdziwych euro? Kabaret.
I jeszcze będą się szczycili "że odrzucili taką oferte" a w lecie go sprzedadza za 2 mln euro bo taka będzie pierwsza prawdziwa oferta jaka się za niego pojawi. |
Cytat:
Dziennikarze różne rzeczy piszą, tak to jest. Jeśli klub takie rzeczy pisze to jest kabaret, ale jeśli rozsądni ludzie w to wierzą że Amica takie rzeczy mówi i robi to to jest dopiero kabaret:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nikt nie da więcej za gracza na naszej beznadziejnej ligi więcej niż 5 mln [ ale i tak to frajerzy z naszego punktu widzenia ] Realnie patrząc wartość najlepszych zawodników z Polskiej Ligi jest nie większa niż 3-3,5 mln euro. Gdyby naprawdę była oferta na 7 baniek Rudnevsa w Poznaniu już by nie było. Także bajdurzenie o tym, że napastników by brakło to zwykła ściema, bo taka kasa to praktycznie 50% ich budżetu jak nie lepiej. |
Cytat:
Ich prezes to niezle ziolo musi jarac, albo poprostu debil ale po ostatnich zalach ze im Polonia podbila cene i to jest nie fer to jestem za druga opcja. |
Cytat:
PS. Polskie znaki w postach byłby mile widziane :> oraz nie "fer" tylko "fair" jeśli już chcesz się posługiwać obcymi wyrazami. Sorki za wywód, ale takie coś potrafi drażnić. |
To forum nie jest ewenementem jeśli chodzi o zmianę nastrojów kibicowskich z dnia na dzień - niczym sinusoida. Wystarczyłoby trochę więcej dystansu i chwila zastanowienia, a tak publika się niepotrzebnie nakręca.
Za pół godziny mecz dwóch moim zdaniem najmocniejszych zespołów w lidze. Zobaczymy co pokaże Muraś po powrocie do Polski i jak wyglądają nowe nabytki w Disco. Jeśli Amica dostanie bęcki to bardzo możliwe, że odpuści sobie rewanż i skupi się na lidze, która zostanie ostatnią szansą na grę w pucharach. Jeśli nie zagrają w pucharach to cała konstelacja gwiazd w tydzień się zawinie do mocniejszych lig. |
Cytat:
|
Oczywiście najmocniejsze kadrowo na papierze - moje subiektywne odczucie. O czym piszemy od kilku dobrych postów.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
klawiaturę możesz mieć nawet hiszpańską , kwestia ustawień w systemie. Żadna filozofia ps. nie wiem po co polskie drużyny przygotowują się w takich super warunkach za granicą , jak w Polsce przyjdzie im grać na betonie tak jak w Poznaniu |
Mocni są w ..... Właśnie oglądam mecz tych dwóch dream teamów - parodia piłki.
Ale spoko, weszło to kiedyś dobrze podsumowało. Odczuwają jeszcze trudy obozów treningowych, pierwsze śliwki robaczywki itp :) |
Cytat:
|
Nie wiem czy są mocniejsi, pytanie jak się inne zespoły zaprezentują. Na razie nie mam zamiaru sobie odbierać nadziei :) Natomiast jeśli to są te 2 najmocniejsze to mam pewne obawy jeśli chodzi o wymienione mecze :)
|
Widzieliśmy wirtuozów z Bragi na tym kartoflisku w Poznaniu i mecz w ich wykonaniu był równie pasjonujący... samo boisko determinuje to że ciężko gra się jakąkolwiek piłkę kombinacyjną. Ciekawy jestem gry Legii i Wisły w Poznaniu w takich warunkach. Miałbym spore obawy o naszych techników (szczególnie Riosa kręcącego kułeczka w błocie) jakby przyszło walczyć w błocie lub śniegu.
Wynik cieszy, mimo wszystko wole Polonię (rzecz gustu). |
w tej rundzie to Legia gra na kartoflisku...
Lech podejmowany jest w Krakowie :-) |
Fulham daje 7 mln € za Rudnevsa ?
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...wiadomosc.html Roy Caroll przyjedzie na testy do Poloni Warszawa http://www.sport.pl/pilka/1,65050,91...o_Polonii.html |
Tylko 7?Wart jest conajmniej 70 :lol:
|
70 plus Adebayor :)
a poważnie to jeśli Rudnevs utrzyma prezentowany poziom, to jestem przekonany, że to będzie jego ostatnia runda w Lechu i na pewno nie odejdzie za czapkę gruszek. |
Cytat:
Jedna ciekawa rzecz: w miarę, jak rośnie zainteresowanie medialne wokół Rudnevsa, rośnie też suma, jaką za transfer zapłaciła Amika. Na początku Rudnevs "kosztował" 200-300 tys. €, potem 400-500 tys. Teraz pada kwota 900 tys. €. Jak było naprawdę, pewnie nigdy się nie dowiemy ale oczywiste jest, że Amika nie wyciągnęła tego grajka za półdarmo. Kosztował jak na polskie warunki sporo. |
na weszło dobrze skomentowali medialne doniesienia na ten temat.
W skrócie - jak otwarte było okno tranferowe to nikt Rudnevsa nie chciał, jak zostało zamkniete, a ten strzelił jednego gola to od razu chce go Fulham za 7 mln :) |
|
7 baniek za kopacza z Polskiej "Ekstra" Klasy
no no,fajna suma ale bankowo wzieta z kosmosu,wszak wiadomo ze Romek ma wybujałą wyobraznie :) |
7 baniek za duzo
ale jakby w polowie stycznia napisano ze 7 baniek za obu Brożkow to na forum by panowala opinia ze cena Ok. Za Sobiecha mozna było dać bańke, to za Rudnevsa moza 4,5. Który piłkarz z ligi polskiej ostatnio miał w pucharach taką passe jak on? Który był równie medialny Biorac pod uwage ze pewna druzyna zapłaciła ponad 40 baniek za Andyego Carrola, uwierzyłbym jak średniak kupiłby Łotysza za 5 w ostatnich dniach okienka. Chłop jest najlepszym napastnikiem w naszej lidze, wiec coś warty musi byc. Pomijam to ile za niego dali,ile mu płacą bo mnie to nie interesuje. |
Ciekawe jak to wyglądało od środka:
- Ej, wypuśćmy newsa o Rudnevsie. - Ok,tylko jaka kwota transferowa? - No wiesz, 5 bramek w LE ( w tym 4 z Juve), myślę więc że... 6 mln euro? - Zdzisiu qwa, za mało. -7? -Zajebiście! Rekord ligi, wiadomość na wszystkich portalach, dobra dajemy. |
dziś Norymberga daje już tylko 5 mln € za Rudnevsa
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...wiadomosc.html Cabaj trenuje z Hutnikiem http://www.futbolnews.pl/informacje/...rtej-ligi.html Myśle że 5 mln € za Łotysza Lech dostanie.Bramki w LE mają swoją cene |
Troche się boję jeżeli Lech dostanie 7 milionów za Łotysza to moga nam odjechać na kilka lat za takie pieniądze kupią kogo chcą a dotychczasowe transfery Murawski-milion pokazują ,że potrafią wydawać duże pieniądze.Żeby u nas był taki skauting jak u nich kupują za 800 sprzedają za 7 milionów po roku a cena jeszcze rosnie jak strzeli jeszcze z Liverpolem to wtedy i angielskie drużyny się właczą.
|
Normalnie komedia :)
Weszlo idealnie opisalo cala sprawe z tymi 7 bankami. On jest sporo wart, ale nie tyle. Jesli bedzie mial swietna runde to moze wycisna za niego te 5 baniek, nie wiecej. Widze ze wielu po prostu lyka jak mlode pelikany wszystko co przeczyta/uslyszy w mediach, ktore sa wiarygodne raz na ruski rok w sprawach tego typu. Tekst o odjechaniu Lecha to juz zupelna bzdura. Nikt nikomu nie broni wydawac duzej kasy. Wojciechowski wydaje ? Wydaje. Rytkowski wydaje? Wydaje. Nie od dzisiaj przeciez laduja spora kase i jest jak jest. Lech dostanie 5 baniek, Lech sie wzmocni? No i co ? Reszta zeby nie byc w tyle bedzie musiala spiac poslady i robic od czego tak naprawde jest i czego podjela sie kupujac klub sportowy :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl