![]() |
medyk -> http://mpkoogle.rox.pl/
|
Cytat:
|
siema mam pytanie chce kupić urządzenie wielofunkcyjne czy ktoś może mi powiedzieć ile to kosztuje gdzie najlepiej kupić jaka firma jest najlepsza.Czy to się opłaca?? Z góry dziękuje za pomoc...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Sam mam i spisuje sie elegancko :)A cena tez bardzo przystepna :) |
Którymi z kolei beda najbliższe Derby Sewilli?
|
Dlaczego na zdjęciach z Totenhamu nie ma zadnych wiślackich flag
thx |
Cytat:
z tego co udało mi się znaleźć to chyba 78. Ale nie mam pewności.Jeżeli się mylę niech ktoś poprawi. :) |
Pytanie od technologicznego dyletanta. Mam nową komórkę z czymś co się nazywa Bluetooth. Podobno można tym czymś przesyłać pliki z komputera. Jak się to robi? Czy potrzebuję do tego jakichś programików komputerowych, czy innych dupereli?
|
Cytat:
|
Ma ktoś sposób na... katar?
Już mnie doprowadza do szału. |
jaka jest aktualnie najlepsza oferta, umozliwiająca dostep do internetu dla uzytkownika malo wymagajacego, ktory przy komputerze spedza tylko wieczory w najlepszym wypadku, przegladajac w zasadzie jedynie strony internetowe?
kto aktualnie ma najlepsze oferty na rynku? [osoba ta posiada telefon stacjonarny TP] |
Mnie pomógł acatar w tabletkach. Chyba około 8zł kosztuje. Co prawda głowy nie dam że pomoże:P i senny człowiek po tym...
|
kup sobie tabake na katar red bulla odrazu ci przejdzie:)
|
Cytat:
|
A ja ibuprom zatoki, zawsze na mnie działa :P
|
Sulfarinol, krople do nosa. Świetne.
|
tyle ze ibuprom robi sieczke z organizmu
|
Czy po połączeniu tele2 z Netią mając wcześniej telefon w tele2 stałem się abonentem Netii?Czy dalej jestem w tele2?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Możecie mi polecić jakies CB radio? muszę sobie kupić bo się robi gorąco w punktach ;-) a to moje pierwsze i weszłam na allegro a tam miliony tego... Potrzebuję kupić tak w komplecie - że jak przyjdzie paczka to montuję i jadę - może ktoś ostatnio kupował na allegro i może mi coś i kogoś polecić? z góry dziękuję życzliwym :)))
|
Szukam autka do 6 tys ok. Co polecicie ? Astra,golf,sunny,fieste czy cosik innego ? z gory dzieki.
|
Cytat:
|
Cytat:
za golfem3 sie rozglądnij części tanie jak borszcz |
Mam pytanie czy na mecze kadry, mógłbym wnieść szalik z krzyżem celtyckim na środku ? Pytam bo nie wiem czy nie ma jakichś regulaminów itp. Drugie pytanie, jeśli komuś szal taki by się nie spodobał, to oni są zobowiązani mi go oddać, czy mogą zostawić go jako "rekwirację"??
|
do ktorej otwarty jest WŚ w poniedziałki?
|
Masz pytania?
"Wiślacki Świat" ADRES: ul. Reymonta 22, 30-059 Kraków tel: 012/6239595 e-mail: [email protected] Godziny otwarcia: Poniedziałek - Piątek 11-18 Sobota 10-14 5sekund szukania.. |
Cytat:
|
ściągnołem sobie przez noc kilka filmów z bearshare i po włączeniu zamiast filmu jest coś takiego:
Error - Incompatible Media Player i dalej po ang. że mój player jest nieodpowiedni do otworzenia tego pliku, prosze odwiedzić jakąś tam strone na której ściągne sobie odpowiedni program, wchodze a tam za ściągnięcie trzeba bulić 35 dolców:/ próbowałem wszystkimi (jakie mam) programami do odtwarzania i nie działa:/ wie ktoś może co trzeba zrobić żeby działał normalnie film?? |
Kamil_mchw jakie masz rozszerzenie tych filmów? Wpisz sobie je później w google i na pewno znajdziesz jakiś program który za darmo je otworzy.
Jest gdzieś w internecie mecz Tottenham - Wisła? Jeśli tak to łaskawie proszę o link:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
matthias7-1991 nie życz drugiemu co tobie nie miłe :lol:
wg mnie najlepsze to golf 3 lub opel corsa.:-p |
Maciek777, za 6 tys. kupisz Mondeo ,niezawodne jest też R.Clio, sam nim jeżdżę i w 100% polecam.
|
Dzieki wszystkim za odp. porozgladam sie i zobaczymy:)
|
Cytat:
|
Cytat:
Size: 164KB | http://www.sendspace.com/file/yjikli |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl