![]() |
Cytat:
Oczywiście, że nic. Dlatego należna sobie kasę otrzymywał od Wisły do czasu aż podpisał umowę z federacją Senegalu na prowadzenie tamtejszej reprezentacji. To, że wtedy umowa między Kasperczakiem a Wisłą wygasła potwierdził (moim zdaniem) sąd wyrokiem. Od wyroku przysługuje panu Kasperczakowi odwołanie. Skorzystał z niego. Ciekawe czy przyjdzie mu na myśl, że stracił coś bardziej cennego niż głupie pieniądze. Szacunek kibiców Wisły. |
Cytat:
heh i zmarnował setke, ale 90 minut gra i nadal biega szybciej niz wszyscy :P |
Rzeczywiście włączyłęm 2 połowę i się chłop wyróżniał przygotowaniem kondycyjnym i szybkością.
Ale w kończeniu akcji to bym nam nie pomógł. :-p A takiego napastnika nam trzeba najbardziej. Typowego egzekutora, no i żeby jeszcze głową umiał grać. |
O ku... Matusiak strzelił bramke przeciw ŁKs-owi :lol:
|
A w Białymstoku Franek pokazał jak sie kończy akcję 1 na 1...
Co by nie mówić, piłkarz jak na nasze realia z wybitnym instynktem strzeleckim. |
tak swoją drogą, to Unirea Dana Petrescu wygrała dziś na wyjeździe 1-0 ze Steauą. Co ten koleś zrobił z tym klubem to szok
|
Dana Petrescu w Wiśle zapamiętałem jako świetnego trenera. Taki Skorża, tylko że bardziej wymagający. Rzeczowy, profesjonalny, z klasą. Tylko że wówczas brakowało nam napastnika i nie miał kto goli strzelać...
|
Ogladałem informacje na orange sport info i mowili, ze nalezy nam sie kasa za Uche. Kalu został sprzedany do Fulham za 2,5 mln euro, a w klauzuli bylo zapisane, ze Wisła otrzyma 25% z transferu wiec nas budżet zasili 625tys euro.
|
Cupiał sobie trochę odbije ;]
Btw. Lenczyk naprawdę dał jakąś nową siłę rywalom, skoro Legię zatrzymali? |
Jak się przdstawia sytuacja Baszcza i Zieńczuka w nowych drużynach?
Baszczu juz zdrowy? Dochodzi do siebie? |
Apoel gra w Kopenhadze z FCK. Kamil jest na boisku od początku. Do przerwy 0:0. Przed meczem był krótki filmik z Nikozji i miło było zobaczyć uśmiechniętą mordkę Jaśka P , chyba na treningu:D
|
no i przegrali, ale mieli w koncowce 2 setki, jedną dzieki 'zawiesinie' Kamila ktorej nie umiał złapać bramkarz i Alexandrou na pusta nie trafił a pozniej Morais (albo Pinto) z 5 metrów strzelał i trafił w bramkarza a ten obronił. w 92 minucie Haxhi. dostał czerwona i koniec.
|
Wie ktoś co się dzieje z Marcinem Kużbą?
|
Karierę zakończył rok temu. Co robi teraz? Nie mam pojęcia
|
Aha. Myślałem, że zajął się czymś takim jak np. Szymkowiak albo Franek (ten dalej gra:)). Chodzi o szkolenie młodzieży...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Borussia z Kubą w składzie rozegra dziś ciekawy sparing z Realem Madryt. Mecz odbędzie się w Dortmundzie.
http://www.borussia.com.pl/?nid=1800 |
W pierwszej połowie Kubuś nieźle się pokazał .
Mógł nawet bramkę strzelić ale w sytuacji sam na sam Casillas wybronił.Asystę również mógł zaliczyć. Ogólnie szarpie tam i jest jednym z najlepszych w Borussi. |
|
Cytat:
|
Przeciez on tylko dlatego przeniosl sie do Craxy aby mogl chodzic z Lukaszem na piwo :P
|
jakie przywitanie, rpzeciez z niego taki Wiślak, jak z Grzelaka Brazylijczyk ;)
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Takie moje niesamowite info:)
Marek Zienczuk gra w Skodzie z numerem 27 , a Baszczu : z 4 |
Cytat:
|
Zmarł Krzysztof Piszczek.
|
Cytat:
Jednym słowem lubi derbowy klimat:D |
Bramka Dawida Kwieka
http://www.90minut.pl/news/100/news1...da-Kwieka.html |
Jonczyk strzelił gola Kluczborkowi w wygranym meczu 4-0 dla Sandecji.
|
Zdzisław Kapka obecny dziś na meczu Przebój Wolbrom - Wigry Suwałki w Wolbromiu.
Czy ktoś mi może powiedzieć czym aktualnie się zajmuje nasz ulubiony działacz? :) |
Cytat:
Towarzysz Zdzisek zapewne szykuje dobry grunt pod interesy. padlo na Przeboj albo Wigry...marny ich los.. |
Cytat:
Kluczbork. |
Cytat:
Na pewno nic w Wolbromiu niezatapialny nie będzie kręcił. Często przyjeżdża na mecze Przeboju razem z Markiem Kustą. Ot nie ma co robić to jeździ i ogląda 2 ligę. Pozdro |
Co ten Orest wyprawia ;]
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl