![]() |
wiem, że nie pasuje tam 95% linków. Już dawno mnie to denerwowało.
Nadal uważam, że w temacie "Rynek transferowy wg mediów" winny być zamieszczane informacje czy linki do informacji gdzie mamy konkret związany z transferem, a więc prasowa wiadomość o transferze, a nie plotki o propozycjach transferowych. Inaczej ten temat nie rózniłby się niczym od "Polityka transferowa Wisły" Chyba jest różnica pomiędzy: Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Takie artykuły z róznych portali powinny być tam umieszczane gdyż dają one ogólne pojęcie co się dzieje bez konieczności czytania przeróżnych komentarzy forumowiczów którzy zapychają temat o Polityce transferowej. |
No jeśli tamta informacja nie podchodzi pod ten temat to powinien on być pusty..
|
Cytat:
Osobiście nie widze powodu, żeby w temacie który się nazywa "Rynek transferowy wg mediów (informacje bez komentarzy)" nie zamieszczać linków dotyczących rynku transferowego wg mediów. To, że część, czy nawet większość informacji podawanych przez media to spekulacje, to nie zmienia faktu, że są to informacje z rynku transferowego wg mediów, więc w 100% pasują do tematu "Rynek transferowy wg mediów (informacje bez komentarzy)". Cytat:
Czasem mam wrażenie, że niektórzy modowie tu, najchętniej pozamykaliby wszystkie tematy, a na końcu całe forum, wtedy by było dla nich idelanie. |
Tradycyjnie proszę o zamknięcie tematu konkursowego po 23:59 :)
Z góry dziękuje. |
SecurityID takie PW wysyła:
Cytat:
|
Za co cortezz dostał bana ?
|
Cytat:
Dzięki. P.S. Całe szczęście, że te j..ne roboty rozsyłają swoje komunikaty po angielsku... Cortezz wie dlaczego, wyjaśnienie pojawia mu się gdy próbuje się zalogować. |
Kurde ale na zawsze ?
|
Były wcześniej bany ostrzegawcze za to samo, ale nie przyniosły rezultatu.
Naprawdę uważasz, że moderatorzy nie mają nic innego do roboty tylko ciągle wlepiać kilkudniowe blokady temu samemu użytkownikowi za to samo? |
Jakby byli mniej wybiórczy w rozdawaniu banów to nikt by się nie przypier.dalał.
Takim sposobem jeden farmazoniarz i propagandzista z politycznego nadal może działać w internecie, bo w realu byłby zjedzony. Lizanie się po fiutach rzecz jasna trwa nadal. To nie jest rozwiązanie rav. |
Czy ten "farmazoniarz i propagandzista" wyzywa innych od kurew i psów?
|
Witam, mojemu znajomemu od dłuższego czasu nie przychodzi link aktywacyjny, prosił mnie, żebym dowiedział się co się dzieje. Może trzeba go ręcznie aktywować:D
login: maniek email: (wykasowane) |
Cytat:
|
@dwdx1906: Na p.w. dostałeś info co powinien zrobić.
@Jot: Wciśnij "ignoruj", nie będzie Cię denerwował. |
rav nie myślałeś, żeby robić na forum ankietę, która sumowała by głosy kibiców oceniające piłkarzy Wisły po meczach ligowych i nie tylko?
Często czytam na wp, czy w innym przegladzie, że np. Szczęsny został oceniony na 6,5 przez Sky Sports, zaś kibice ocenili jego występ na 8,0itp.. Czy dało by się zrobić coś takiego na forum? Forumowicze by oceniali każdego piłkarza, który wystąpił, dając noty np. od 1-10..tym samym wytypowany by był najlepszy piłkarz Wisły w spotkaniu, pod koniec sezonu wyszła by z tych punktacji najlepsza 11.. Myślę (cyt. Węgrzyna), że "to by była naprawdę fajna sprawa" i czegoś takiego brakuje na forum, a i technicznie jest to z pewnością do zrobienia. |
Zauważyłem że poleciał mój post i Giganta dotyczący studzenia podniecenia wywołanego przez wygraną pasów.
To jest forum Wisły i wszelkie objawy "kibicowania" największemu wrogowi powinny być zduszane w zarodku. Pozdr! |
Cytat:
|
Bardzo proszę tradycyjnie już o zamknięcie Konkursowego po 23:59.
Pozdrawiam. |
Zamknijcie temat o meczu w PP albo najlepiej cale forum na ten czas, bo wstyd czytac niektorych malkontentow.
|
Cytat:
Po takim wyniku to nawet jest to wskazane!!! |
Póki jeszcze nie zleciały się wszystkie pokemony ! zamknijcie forum aż ochłoną !
|
Witam, bardzo o usunięcie postów z tematu Konkursowego - 738, 739, 740, 741.
|
Proszę, rozważcie propozycję zamykania tematu/forum na czas meczu. To jakie się tam pomyje wylewa na piłkarzy i trenerów woła o pomstę do nieba.
|
Z meczu na mecz coraz gorzej, ja pier^ole...
|
przepraszam, ze sie wtracam w czyjąs prace
ale to jest tylko kilka wybranych kwatków z meczowego: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
serio to ma być kierunek w którym to forum zmierza? |
Cytat:
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=2437 posta nie miałeś nic do powiedzenia. To odpocznij sobie tydzień. Tak jak niektórzy odpoczną sobie za obraźliwe wpisy pod kątem naszych piłkarzy. Cytat:
W poziomie tych postów nie widzę nic odbiegającego od tego, co słyszę na stadionie. To jest jak czat. Napisałem w podlinkowanym wyżej poście jak można to rozwiązać. Nie dostałem ani jednej propozycji pomocy, ani jednej kreatywnej rady. |
Cytat:
Innego wytłumaczenia jak "Kasa ważniejsza" nie widzę :-/ |
@rav
Ignorowanie ignorowaniem, a nie uważasz, że stworzenie precedensu w tematach meczowych może mieć konsekwencje w innych tematach. Ja widzę ciąg przyczynowo-skutkowy w tym, że jeden z drugim napiszą w meczowym "Maaskant out", "ale Jirsak zjebał", czy "Chavez spierdalaj", a tym, że potem w innych tematach, założonych do merytorycznej i konstruktywnej dyskusji, następuje znaczący wzrost trollowania, pokemoństwa, dragonballstwa itd. Ktoś pisząc debilne komentarze w meczowym potem będzie chciał wylewać swoje jakże inteligentne myśli w temacie o Polityce transferowej, czy o zgrozo w kibicowskich. Co więcej, forum jest otwarte, więc ludzie z zewnątrz ochoczo rejestrują się, by zasilić grono emo-użytkowników, którzy najpierw napiszą, a potem pomyślą. Trudno patrzeć na kilka stron w temacie meczowym, gdy 3/4 to teksty małolatów na poziomie przedszkola. To boli dlatego, że każdy z nas kocha Wisłę, a przez to utożsamia się z tym forum. |
Cytat:
Przypomnę: - na mecz idziemy wcześniej niż godzinę przed i wracamy później niż godzinę po. - zamknięcie tematu nie załatwia sprawy; dla chcącego nic trudnego - założą sobie nowy temat. @murray. Co to znaczy stworzenie precedensu? To, że moderatorzy nie reagują na coś od razu, to nie znaczy że nie reagują wcale. Potem wracamy, wchodzimy do tematu, usuwamy część postów i odpowiednio je "nagradzamy". Przegapiliśmy coś? Pomóż nam - przy każdym poście jest ikonka http://www.wislakrakow.com/forum/ima...ons/report.gif. Zgłoś go a zareagujemy. |
Cytat:
2. Cortezz nie dostał bana za pisanie tylko w tym temacie 3. Drozd był tylko przykładem. Koledzy spod różnych urn dostawali bana za posty w tym temacie I na koniec: czy nadal udostępniasz swoje konto Cortezzowi? |
Cytat:
2.Cortezz dostal bana miedzy innymi za pisanie tylko w tym temacie! Wiem bo widzialem uzasadnienie... 3.Nie zauwazylem aby ktos poprawny politycznie wg moderatorow dostal tutaj bana. I na koniec: tak udostepniam mu czasem swoje konto poniewaz to moj brat!!! Cytat:
wac i zamykac tematy jak zostanie moderatorem ( jak widac sa rowni i rowniejsi ) Co do wyzywania innych uzytkownikow to bardzo prosze podaj przyklady w ktorym miejscu Kolega Cortezz kogos zwyzywal? Jesli chodzi o PW to z tego co wiem nie byles mu dluzny i tez grubiutko pojechales, a kiedy poprosil Cie o spotkanie przed meczem w celu meskiej rozmowy, przyznaj sie wszystkim co zrobiles? :) |
Cytat:
Oczywiście, że się przyznam, co wtedy zrobiłem. Napisałem mu, żeby się uspokoił i nie traktował internetowych sprzeczek tak poważnie. Jakbym się chciał spotykać live z każdym, z kim się zdarzyło mi pokłócić w sieci, to bym chyba nic innego w życiu nie robił :> Pozdrów cortezza i powiedz mu, aby wydoroślał... |
Prosze usuniac temat
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8008 Wystawilem przez pomylke dwa razy temat typera dla kolejki 21. |
Czy jakis mod mógłby zamknąc temat:
http://wislakrakow.com/forum/showthr...t=7986&page=12 bo znowu sie zacznie rozkmina na temat pikników. |
Dlaczego od razu zamykać? Wykasować posty nie na temat i koniec.
|
Widzę że praktyki iście komunistyczne są stosowane na tym forum.
W temacie o meczu Wisła-Jagiellonia pojawił sie taki post Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Moje pytanie brzmi : Czy moderatorzy mają zamiar w jakis sposob sie włączyć do bojkotu GW ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl