![]() |
Cytat:
Śledź temat na bieżąco to znajdziesz coś ciekawego. Popraw ten błąd w podpisie bo mnie zaraz coś opĘta. |
Nie ma zabardzo co puscic na noc , na nhl kompletnie sie nie znam wiec puscilem bardziej pewnego takiego kuponika:
http://i41.tinypic.com/14e3pdc.jpg |
http://cdn.livescore.com/img/flash.gif 61'CSKA Sofia0 - 1Botev Plovdiv
Tu tez niezle daja w pape :D .. same Mafie rządza tą piłką. |
****a... piłka nożna w ten weekend to jedna wielka P!!!YTA;/
pozostaje znów się ratować NHLem.Do boju Washington i Ovechkin edit: Aris przegrywał 0-2 w 92' wyrównał a w 95' wygrał <LOL2> komedia |
nie chcesz ty typów nie musisz podawać
|
zapodajcie coś na jutro ???:P
|
Co o tym myślicie:
Newcastle-Portsmouth 1 |
widze że powiat wadowicki tu rządzi:d Kądziołek z jednej strony Wadowic Buła z drugiej
ja na jutro sobie zagram Slavię Parmę z piłki i z hokeja Szwecję oraz Finlandię na pierwsze tercje a z tenisa Wawrinke i Cilica |
ja na jutro sobie zagram Slavię Parmę z piłki i z hokeja Szwecję oraz Finlandię na pierwsze tercje a z tenisa Wawrinke i Cilica[QUOTE]
tej slavi bym nie był taki pewny bo mlada gra o puchary a slavią ma przewagę 6 punktów na spartą |
no a co to jest 6 pkt? tzn ja to gram na podwojnej szansie wiec albo 1 na polowke albo na koniec,ostatnio przegrali w lidze a u siebie mają wybitny bilans więc liczę że wygrają:) ale napewno już do końca sezonu nie postawie na Aalborg
El'Kabat ja dałem 1x bo Inter szału grać nie musi i tak myślałem że się skończy 0-0 lub 1-1 :) |
A Inter szalu nie gra gra,Napoli szalu tez nie robi.Mam nadzieje,ze zrobia jedna,dwie akcje po przerwie i strzela w koncu.
Inter to widze gra lepsza padake niz Man Utd swego czasu,zycze im,zeby jeszcze Milan ich dojechal do konca :)w 80 minucie chyba do nich doszlo,ze w meczu sie biega....banda decydentow do ch*** |
ja na jutro wypatryzlem 2 ciekawiutkie meczyki po dobrych kursach.. po analiyowaniu tego postanawiam zagrac jutro na:
Newcastle - Portsmouth 1 kurs 1,95 ( walka ze strony Newcastle o utrzymanie.. i innym przypadku spadak z ligi wiec szykuje sie walka o życie,, w Portsmouth nie zagra chyba Niko Kranjcar!) Osnabruck - Hansa Rostock 2 kurs 2,55 ( walka o utrzymanie z obu stron.. jednak wydaje sie ze Hansa jest silniejsza kadra i powinna po ciezkim meczu wygrac,,, w Hansie nie zagra Sebastian Svärd) |
no to liga włoska ładnie siadła jednak nie jest ten tydzień całkiem do dupy:)
|
Niedziela jak narazie jest bardzo dobra , jak ktos zagral te typy co ja duzymi stawkami i w innej kombinacji , naprawde mogl duzo wyciasgnac, ja niestety przyczajony malymi stawkami atakuje ... niestety szkoda;/
|
Szarow,duze stawki sa w porzadku,ALE sam gralem od pewnego czasu duzymi stawkami i wlasciwie to ciagu 2 tyg tylko jeden typ mi nie wszedl (zeszla sobota Alkmaar).Dzis zagralem dubla CSKA,Porto za jeszcze wieksza i wiadomo co sie stalo....:)A chcialem w poniedzialek juz wyplacic kase,zostawic to co mam i jezeli sie uda to dalej mnozyc....Takze woz,przewoz,nawet najlepsza passa kiedys sie skonczy niestety ;/ Trzeba sie samemu hamowac,bo po sobie sam zauwazylem ze bylem zbyt pewny i dzis mnie bardzo duzo to kosztowalo ;/
|
grzesiek632
Necastle? Naprawdę przekonuje Cię to ze musza walczyc bo inaczej spadek? A to ze w poprzednich meczach dostawali baty to co, nie musieli walczyc? Ja bym grał na remis w tym meczu :] Pozdro |
Cytat:
|
mnie po raz kolejny tyłek uratował niezawodny hokej(Washington,Ovechkin,Kovalchuk).piłka w ten weekend to jedno wielkie nieporozumienie,także dziś footballu nie ruszam a skupiam sie ponownie na hokeju.
moje propozycje na dzis(za stroną sts) Czechy-Norwegia(+3,5) 1 USA-Austria(+3,5) 1 Finlandia-Dania(+4,5) 1 Szwecja-Łotwa(+3,5) 1 kurs:11,74 |
rocco :
czyli mówisz,że warto to postawić?:D nie znam sie na hokeju dlatego pytam Postawione :P |
Ja na dziś taki kupon
Monaco Juan Youzhny Mikhail Wawrinka Ac Parma AKO: 2,67 |
ja dziś zaryzykowałem jeśli tak to można nazwać :
Newcastle-Portsmouth 1 Slavia-Ml.Boleslaw 1 kurs ako 3.10 za 36 zł wygrana 100.45 co o tym myślicie?? |
Cytat:
|
Tez bym w postawil,ale handicapow do tych spotkan w bet-at-home nie widze:-/ Albo slepy jestem albo mnie ktos oswieci :)
|
Cytat:
a tak wogóle to dziś fajnie tennis wchodzi. no ale to już po fakcie więc chwalił się tu nie będe. |
Cytat:
moj na dzis: Newcastle - Portsmouth 1x Ferreira - Coimbra 1x Parma -Salernitana 1 Osnabruck - Rostock 2x |
Dziś ryzykownie:
Newcastle- Portsmouth X2 Norwich- Reading X2 Schaffhausen- Lugano 2 Parma- Salernitana 1 Slavia- M. Boleslav 1 Kurs ogólny: 8,45 Co myślicie? |
Ja dzis sprobuje:
- Odom Over 13,5 (raz w rywalizacji rzucil mniej na wyjezdzie mysle ze dzis w LA spokojnie da rade wiecej) - Boozer Over 20,5 (prawdopodobnie ostatni mecz serii o Carlos walczy o nowy maksymalny kontrakt po sezonie...) |
Cytat:
|
no właśnie z moich analiz wynik, że Portsmouth powinno wygrać, ale pozostawiam margines błędu i dlatego X2. Zobaczymy kto będzie miał racje:)
|
Piast - Wisła 2
Chelsea - Fulham 1 Manch.City - Blackburn 1 Tottenham - West Brom 1 Marsylia - Toulouse 1 Real Madryt - Barcelona 1/1X Wolfsburg - Hoffenheim 1 Liverpool - Newcastle 1 Tubize - Anderlecht 2 Bordeaux - Sochaux 1 Catania - Milan 2 Fiorentina - Torino 1 Kurs : 246,8 / 138,21 Oczywiście wszystkich meczy nie puszcze,najbardziej Angielska mi sie nie podoba,zobaczymy jeszcze jak dzisiaj Newcastle zagra,później LM - ewentualne kontuzje.Ale mam zamiar sporo meczy na jeden kupon dać. |
Po co grać Real - Barcelona jak może paść tam każdy wynik?
|
Dlatego czekam na LM licząc na kontuzje ,zmęczenie Barcy,po za tym nie sądzę,żeby Real u siebie przegrał.
Trochę kusi kurs na Polonie z Cracovią bo jakoś 2,5 chyba |
Czy może mi ktoś wytłuamczyć dlaczego na sptokanie 2 ligi greckiej
Eth. Asteras vs Atromitos -kurs na 2 w profesjonalu to 4.01 |
Cytat:
|
Nie jestem ekspertem od hokeja i tenisa dlatego chciałbym się poradzić kogoś bardziej zorientowanego, co sądzicie o tych meczach?:
Rosja-Szwajcaria Białoruś-Węgry Niemcy-Francja Kanada-Słowacja Tipsarevic-Acasuso Mathieu-Ferrer F.Gonzalez-Chardy Wozniacki-Benesova Safina-Errani Rybarikova-Dulko |
Cytat:
BTW:wczoraj Łotwa rozje.... Szwecję!!! :rotfl: takze jakis procent ze bedzie niespodzianka istnieje |
Cytat:
Z ATP, niewarto ryzykowac Gonzaleza, kurs niski a duzo osob upatruje niespodzinaki w osobie Chardego, ktory ostatnio gra jak na niego dobrze Tipsa - loteria - czlowiek chaos Ferrer dobry turniej w Barcelonie, myślę ze sobie poradzi. |
Cytat:
co do tenisa: Tipsarevic-Acasuso to odradzam grać, ew. spróbować na il. gemów Mathieu-Ferrer Ferrer zagrał owszem dobrze, ale nie zapominajmy że grał u siebie. Mathieu jest bardzo groźny pod warunkiem ustabilizowanej wysokiej formy, a takiej jak na razie nie widać, tak więc 2 F.Gonzalez-Chardy Chardy obecnie nie jest w tak wysokiej formie jak miało to miejsce wcześniej, wg mnie będzie w stanie nawiązać wyrównaną walkę, ale doświadczenie chilijczyka weźmie górę, typ 1 Wozniacki-Benesova Kanadyjka powinna sobie poradzić, choć może ją to kosztować wiele wysiłku, nie będzie to raczej łatwy mecz, ale koncowy rezultat nie może być inny...1 Safina-Errani Dinara wraca po prawie miesiącu przerwy, jej forma to niewiadoma, RG dopiero za miesiąc więc pierwszy turniej po dłuższym odpoczynku może potraktować nieco lżej, choć z drugiej strony ranga turnieju wysoka, typ 1 Rybarikova-Dulko tu Gisela powinna sobie poradzić, procentowo szanse oceniam na 30% - 70% , typ 2 zamiast tego chyba grałbym Na Li z Peng 1 Wczoraj Cilic i Wawrinka łądnie siedli, tylko nieszczęsna Szwecja nie dała rady Łotyszom oddając 40 strzałów w meczu :/ strzelając przy tym tylko 2 bramki. |
Co do dzis to tylko:
Bełchatów 1 Barcelona 1 |
1.kupon:
Kovalchuk-strzeli Heatley-strzeli kurs:3,61 2.kupon: Washington-NY Rangers 1 Ovechkin-strzeli kurs:3,19 3kupon: Barca-Chelsea 1 ManU-Arsenal 1 kurs:3,15 4.kupon: Barca-Chelsea (ht/ft) 1/1 Washington (-1,5) 1 Rosja-Szwajcaria 1 Kanada(-2,5) 1 kurs:10,69 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl