![]() |
Cytat:
Temat o Smoleńsku i jego sie trzymajmy Cytat:
Zaczynamy widze wracać do starych "dobrych " czasów kiedy nikt nie pisał nic merytorycznego za to ciągle mieliśmy teksty na poziomie zerówki |
Cytat:
2. Mam wrażenie że to raczej Ty ulegasz propagandzie. Jest bowiem dokladnie odwrotnie niż piszesz. Śp prezydentowi bardzo zależało na tym aby wizyta była wspólna (prezydent i premier) na co premier miał nawet wyrazić zgodę. Pojawiła sie jednak opcja spotkania się w Smoleńsku z Putinem i naszemu premierowi spodobała sie ona tak bardzo że postanowił poświęcić w związku z tym możliwość wspólnego wyjazdu z prezydentem. To że dał sie w ten sposób rozegrać Rosjanom jak dziecko to już zupełnie inna sprawa. 3. Chciał i są nawet dokumenty to potwierdzające. |
Cytat:
|
Cytat:
moja wypowiedź nie jest związana z katastrofą Smoleńską, zwykły EOT. Już zmykam. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
... żeby nie było, że to faktycznie ja udzieliłem tej odpowiedzi pełnej głębokich przemyśleń :D choć tak to wygląda ... |
^^ żeby ktoś tak faktycznie nie pomyślał to wyedytowałem
|
Cytat:
Rozumiem wszystko można kogoś nie cierpieć, gorzej nawet czasami... ale do cholery jeżeli uważasz się za Polaka, jak można w ten sposób podsumowywać katastrofę w której zginęło 96 Twoich rodaków?? Jak można do tak .......ić podczas kiedy widać na każdym kroku jak rosyjskie władze traktują Ich zwłoki, wrak samolotu, w jaki sposób zakłamują wyjaśnienie tej sprawy?? Czy Wy naprawdę Jesteście do tego stopnia "pożytecznymi idiotami", że nic do Was nie trafia?? Czy też po prostu to czysty oportunizm i z czystej radości, że jeden Kaczor nie żyje g...o Was obchodzi 95 pozostałych ofiar?? Poza wszystkim "lubie, nie lubie" pal sześć... przecież to Był Prezydent Polski, jak można mieć w dupie to, że Putin rączka w rączkę z polskim ministrem spraw zagranicznych (nota bene) Sikorskim rozgrywał Prezydenta, próbując (wraz z ówczesnym ambasadorem FR Gryninem) "wysyłać" Go na "święto zwycięstwa" do Moskwy 8 maja?? |
Cytat:
Szanuję te osoby, które zginęły w katastrofie. Tragedia na prawdę wielka ale proszę zostaw już tych ruskich w spokoju (nie lubię ich, żeby nie było.) |
Cytat:
|
O czym Ty Jędrek do niego piszesz? Przecież On nie ma pojęcia co Ty za ludzi wymieniasz... Kaczyński nie był jego prezydentem, dlatego zostaw już tych ruskich w spokoju ;)
|
Cytat:
Troszkę popiliśmy wczoraj i taki mój idiotyczny post się pojawił. P.S. Nie głosowałem na Kaczyńskiego ani tego pajaca Tuska. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Przepraszam jeśli Was uraziłem moimi postami.
Koniec mojej "kariery" w tym temacie. Dziękuję. |
O popatrzcie. Jeden, który zwalcowany przyznaje się do tego, że plecie bzdury, przeprosił i sobie poszedł. Nie brnie i nie pogrąża się jeszcze bardziej, jak co niektórzy. Za taką postawę należy się szacunek :)
|
Zabawa start.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Bez odbioru. |
Ja wiem, że dla niektórych "AntyKaczorów" to może być strata czasu, ale mam prośbę.Poświęccie te 10 min.
http://www.youtube.com/watch?v=It3yY...feature=relmfu |
Cytat:
Typowy Polak- jak to nie jemu dzieje się krzywda to ma to w dupie. Światlość umysłu nie potrafi dostrzec że jeśli dzieje się taka tragedia najwyższemyu dostojnikowi w kraju-potencjalnie najlepiej zabezpieczonemu to znaczy że zwyły szary czlowiek jest traktowany w tym kraju jak szmata dostarczająca tylko kasy do skarbca państwowego |
Takie palikocię bezideowe, nielogiczne, zmanipulowane. Bardziej go bolą wypadki drogowe i już. To ze w smoleńsku zginęli ludzie którzy lecieli tam w imieniu wszystkich Polaków nie ma znaczenia. A nawet powoduje ze ich śmierć jest mniej istotna niż ofiar wypadków. Więc nie jest to żaden typowy Polak. Typowy Polak rozumie co to zobowiązanie w stosunku do narodu i państwa. Potrafi docenić kiedy ktoś to zobowiązanie wypełnia. Palikocię nie czuje zobowiązania, wyśmiewa je, postponuje dzięki temu sam z sobą nie czuje sie jak szmata. Tylko wmawia sobie że jest nowoczesny. Boki zrywać.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tylko zdrajca agent albo pachołek oddaje śledztwo w sprawie śmierci własnego Prezydenta obcemu państwu. Dlatego nazywanie takich po imieniu to właśnie wypełnianie zobowiązania wobec narodu i państwa. A udawanie ze wszystko jest cacy to najzwyklejsza zdrada.
|
Cytat:
|
Wszystkie dyskusje które się toczą w tym wątku, oraz temacie polityczny, wyrażnie pokazuje kto i jakie ma podejście do życia. Codzienne życie Drozdza, Arapaho czy Wislaka napiętnowane jest polityką. Od rana do wieczora. Wszystko co ich otacza, ich wybory i decyzję są z góry nakreślone przez poglądy polityczne. Nazwać to można zboczeniem, postawą manikalaną czy wręcz prześladowaniem. Sęk w tym, że takich jak oni jest może 30% społeczeństwa. I to ze sporą górką, bo połowa elektoratu PiS wcale taka nie jest, twardych komuchów również tylu nie ma, nie wpominając o PO, PSLu i innych kwiatkach. Reszta ma na to, że się tak brzydko wyraże - wyjebane. To co kupują, co zakładają, co oglądają i czego słuchają to ich samodzielny, spontaniczny wybór. Ich nie obchodzi czy serial z Szycem leci na TVN czy Tele5. Ich interesuje, że jest fajny i można się przy nim zrelaksować. Do głowy im nie przychodzi, że leci w TEJ telewizji. Większość społeczeństwa ma gdzieś politykę i ciągłe kłotnie. Ich interesuje codzienne życie, praca, dom i rodzina. To co mają w garnku i to co mogą mieć. Nic więcej. Z kolei grupę, którą wymienieni przeze mnie tutaj osobnicy stanowią, ich ciągłe wybory kreują poglądy polityczne. Mniejsza z tym że nie czytają, nie oglądają, nie chodzą w pewne miejsca itd. ważniejsze jest jednak to, że przy tej swojej postawie dyskredytują większość. Twierdzą że większośc jest bezideowa, zmanipulowana i oszukana. I powstaje pytanie: która grupa przegina?
|
Cytat:
Czyżby rodziny ofiar które zginęły w innej tragedii niż katastrofa smoleńska przeżywały żałobę inaczej, maja inne podniebienia,ze nie dostają takiej opieki i zadośćuczynień?Moze naród się wypina na rządy,bo kolejne rządy nie dają pracy i podstaw do godnego życia. Pelikanie Drozd zabierz swoich zołnierzyków z tego tematu i lecieć z szabelka na ruskich. Po powrocie odznaczycie Jaruzelskiego,tak jak chciał wasz najjaśniejszy L.K. |
Cytat:
" Reszta ma na to, że się tak brzydko wyraże - wyjebane. To co kupują, co zakładają, co oglądają i czego słuchają to ich samodzielny, spontaniczny wybór. Ich nie obchodzi czy serial z Szycem leci na TVN czy Tele5. Ich interesuje, że jest fajny i można się przy nim zrelaksować. Do głowy im nie przychodzi, że leci w TEJ telewizji. Większość społeczeństwa ma gdzieś politykę i ciągłe kłotnie. Ich interesuje codzienne życie, praca, dom i rodzina. To co mają w garnku i to co mogą mieć" Czyli innymi słowy: " większośc jest bezideowa, zmanipulowana i oszukana" Sam bym lepiej tego nie ujął :D |
Cytat:
To,to,to- własnie o to chodzi -jako zwykły szary ludek- twoje prawa i możliwości to zadupacać na grilla ,ogladnąć Szyca z Karolakiem w serialu klasy E czy X factor albo inny badziew dla normalnych inaczej i oczywiście wpłacać REGULARNIE i TERMINOWO do kasy państwowej haracz zusowski i inne vaty. Nie podskawać że drogi dziurawe,że wszędzie opóźnienia (budowa autostrad, pociągi), że trzeba dłużej pracować,że rząd i urzędnicy rozdaje premię za nic po 2 tygodniach od objęcia urzedów a na leczenie ludzi kasy brak , że tylko "swoi" mogą mieć stacje TV na cyfrówce, że likwidują sukcesywnie polski przemysł ciężki, że ceny osiągaja horrendalne poziomy a wynagrodzenia stoją, że uczciwe firmy bankrutują bo molochy z układami na górze im nie płaca,że w mediach jest tylko jedna opcja i nie ma pluralizmu. Tak masz rację - zdecydowana więszkosc ludzi ma to w dupie. Jednocześnie często narzeka że mu źle , ale uważa że tylko oszołomy o tym krzyczą (to ciekawe, nie :)) . Taki ciekawy przypadek- znajomy zwolennik PO ma pizzerie do której mu wpadaja malolaty z kosami co jakis czas , biora pizze i nie płacąc i siedzać w niej do północy robiąc syf - jest w....iony bo policja nic nie chce zrobić ale jak mu powiesz że trzeba silnej ręki od razu reaguje tekstami o Jareczku ograniczającym demokrację. Powiem więcej każdy premier,prezydent, urzędnik który chce miec wolną rękę w realizowaniu swojej a nie Polskiej polityki chce miec takich - niepotrzebne skreślić: lemingów, idiotów, baranów,leszczy którzy mu na ręce nie patrzą i jedzą z reki każde gówno które poda. Dlatego taki a nie inny sposób nauczania, likwidacja historii i zalew programów TV robiących ludziom wode z mózgu. Widac przynosi oczekwiane efekty. W końcu się w czymś zgodziliśmy . |
Cytat:
|
Cytat:
Naiwny archi33, choćbym chciał to się nie dopcham bo stada lemingów liżąc ruskim obcasy blokują całkowicie dostęp. :D Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl