![]() |
Cytat:
Zielinski po nastepnej kolejce jezeli przegra poleci na zbity pysk. A ze jest nowym trenerem to tylko dla tego jeszcze pracuje bo gdyby to byl jego drugi sezon smiem twierdzic ze juz dawno by go tam nie bylo. W tamtym sezonie Skorza nie mial najlepszego poczatku, na koniec rundy tracilismy do Lecha sporo pkt i nikt jakos Skorzy nie zwolnil nawet po tym jak juz media zrobily z lecha mistzra Polski i nie dajac szans Wisle nawet na puchary |
Samo zwolnienie Zielinskiego nic nie da. Bo przyjdzie nowy trener i rozkapryszone gwiazdki Lecha beda chcieli mu sie od razu "pokazać". Problem Lecha jest bardziej złożony i oprocz trenera z charyzmą muszą sprzedać najwiekszych fermenciarzy (Stilic, Rengifo)I na ich miejsce sprowadzic nowych.
|
Cytat:
|
Cytat:
Dla mnie to jest akurat wzor dziadostawa. Nie mowie, ze Walter nie jest profesjonalny. Jest, ale w TVN. W Legii jest mega wegetacja i mega dziadostwo. |
Flamengiscie chodzilo raczej o to, ze Walter sie nie przypala jak 90% polskich prezesow, ktorzy wywalaja zawodnikow po pierwszej porazce :P
Natomisat sprawa z Urbanem i Legia to rzeczywisci temat rzeka. Bo od 2-3 lat mowi sie o MP i podbicu pucharow a Legia wszytsko co osoiaga to widok plecow Wiselki. Nie sadze zeby akurat to byla wylacznie wina Urbana , ale ostatnio zauwazylem ze gosc nie kontroluje zupelnie tego co sie dzieje w druzynie. Moze czas na male przewietrzenie? Tylko pytanie na kogo.... |
co się dzieje z Dawidem Nowakiem z Bełchatowa?
znowu kontuzja? ani jednego meczu w tym sezonie... |
No pewnie, kontuzjowany jest. Wydaje mi sie, ze wkrótce powinien się pojawić na ligowych boiskach.
|
|
osiągnięcia: 8 do 6 dla Cecha... :lol:
doświadczenie 8 do 7 dla Cecha... :lol: moim zdaniem powinno być po 8... :> :lol: |
No Mucha prawie jak Cech :D
prawie :lol: |
o nie tego już za wiele :lol:
|
Cytat:
|
Robert za to punktuje w tym :
http://img218.imageshack.us/img218/151/fifa10poland.jpg Rooney ogląda jego plecy :D |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Znajdz różnice:
Zdjęcia robione przez legialive. http://www.legialive.pl/zdjecia/deyna_20rocznica_u1.jpg Zdjecia z oficjalnej Legii: http://legia.com/www/pliki/newsy/0909deyna1.jpg Jestem Wiślakiem, a brak mi słów na takie sku-rwysynstwo.Jak tak można? Jakim trzeba być .......onym hipokrytą, by kłaść na grobie wspólnej legendy jakąs zjebaną koszulkę z niebieskim bąbelkiem a ściagnąc wieniec od grupy kibiców, których nie toleruje się na stadionie bo mają w swoim transparencie "better death, then red" i inny herb...? Edit: Chłopie ty to robisz specjalnie? |
tu i tu barwy Legii.. nie wiem o co Ci chodzi
|
Cytat:
ajtiaj spie***laj |
Cytat:
a później sobie przypomnij jakiej to grupy flaga jest nie wpuszczana na łazienkowską |
ITI osiąga poziom dna...
|
Ogladalem "jednym okiem" mecz na sopcascie Odra - Korona i jestem rozczarowany gra Odry, kopali sie po czolach, proste bledy, malo ruchu i 0:2 w efekcie. Korona tez nic wielkiego nie pokazalo ale grala szybciej i to bylo decydujace. Szkoda mi troche Odry, choc wiem jestem w tej kwestii w mniejszosci na forum :) Ale jestem spokojny ze sie utrzymaja.
|
Polonia Bytom rozgromiła na swoim stadionie Piasta 4:0. Powiem szczerze - nie spodziewałem się. Myślałem, ze to Piast moze ten mecz wygrac, z tu taki zimny prysznic.
|
Co ciekawe nawet nie był ten mecz taki straszny, jak się spodziewałem, zaczynając go oglądać :) Polonia całkiem fajnie grała
|
polonia - piast http://www.waszapilka.pl/galleries,75
|
Cytat:
Żeby na grobie legendy, idola, robić takie rzeczy? Naprawdę nie dało się zrobić wieńca w barwach klubu, bez napisu? Jeszcze Deyne zza grobu wciągaja do konfliktu ITI - kibice... |
Cytat:
Grób Deyny nie jest wyjątkiem. Jedna z osób z racjii swojego zamieszkania przyjechała na grób i w rocznice w imieniu całego OFMC złozyła wieniec.A, że ponad tydzien pózniej przyjechała oficjalna delegacja klubu, to ściągneła niewygodny wieniec. |
To raz, dwa zachodzi podejrzenie, ze gdyby byl to wieniec bez podpisu grupy i tak zostalby sciagniety. A wszystko dlatego, ze zawieral 'kibolski' herb.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl