![]() |
spróbuj tutaj się zalogować https://ehms13.pk.edu.pl/?action=logout
|
Mam pytanko : Czy uczelnia MWSZ im . Józefa Dietla jest dobrą uczelnią i czy uczęszczają do niej Wiślacy czy pół na pół :D . Pzdr
P.S Patrzą na wyniki z matury jeśli chce iść zaocznie P.S Czy muszę być w każdy weekend na zajęciach czy mogę opuszczać , chodzi o wyjazdy i mecze . |
ok dzieki wielkie wonski :)
|
Czy na Zarządzanie i Inżynierie Produkcji na AGH jest się łatwo w miarę dostać i czy się opłaca iść ? :P
Chce wiedziec na przyszłość ;d a i jeszcze coś o Stosunkach międzynarodowych na UJ ;) |
Trochę odbiegnę od czystko uczelnianych i maturalnych spraw.
Ile kosztuje karta na wszystkie linie studencka? To są ustawowe ulgowe? Zdziwiony jestem, ponieważ pojedynczy bilet jest tańszy, a na wszystkie droższy. |
Miesięczny na wszystkie sieci STUDENCKI 44.70 PLN, pojedynczy bilet 1.25 :D
tytaj masz wszystko napisane http://www.mpk.krakow.pl/default.aspx?docId=219 |
47zł studencki, i tak właśnie jest napisane
|
sorki, mój błąd, pomuliły mi się te opisy pod cennikami. 47 :/ skąd te pieniądze ma wziąć polski biedny student. :/
|
To dobrze widziałem! Dzięki!
|
Ma ktoś link do strony gdzie miałbym podane wszystkie uniwersytety i szkoły wyższe w Krakowie?
|
http://www.uczelnie.pl/nu.asp?p=546,26,1 chyba gra gitara
|
Hej mam takie pytanko, jak sie jest zarejstrowanym na tym e-Rekrutacja na AGH a piszą że potzreba "podpisanego podania wraz z kartą wpisową" do dokumentow, to gdzie mam to znaleźć bo kurcze nie wiem sama...
|
Pewnie musisz iść do WKR najlepiej z dokumentami i wszystko Ci powiedzą, co masz zrobić. Albo zadzwoń do nich.
|
Witam!
Czy mial ktos stycznosc ze szkola zawodowa Publishing School http://publishingschool.pl/main.html Jakies opinie z gory dzieki |
|
dostał sie ktos za drugim naborem na informatyke na UJ,wydzial FAIS??i jaki prog?
|
W tym roku juz matura wiec czasu mniej, pytań więcej ( nie moge się w tym połapac wogóle..._):
Chodzi ktoś na Turystykę i rekreację? I na jaką uczelnię warto by się wybrac? Jeśli będę zdawał jako dodatkowy przedmiot matematykę rozszerzoną i ją obleję i zostanie mi tylko podstawowa, to zdałem? I jest jakiś przelicznik na punkty z matury rozszerzonej? Jeśli będę zdawał zarówno geografię oraz matematykę rozszerzoną to jak obleję coś z tych dwóch to oblałem maturę czy nie? |
Teraz z tego co wiem zmienili, wrócili do wersji poprzedniej, że najpierw piszesz podstawową, następnie po przerwie rozszerzoną. Jak zdasz podstrawę, a rozszerzonego nie, to zdałeś. Jeśli np. geografia była drugim przedmiotem, dodatkowym i jeśli nie zdałeś, to nie ma znaczenia.
|
KTOŚ COŚ SŁYSZAŁ O TEJ SZKOLE:
http://www.wsz-pou.edu.pl/e-learning/sierpien2009/o2/2/ studia przez internet... hmm |
Cytat:
W kwestii zdania matury - słyszałem, że musicie po prostu zdać trzy przedmioty podstawowe: polski, angielski i matematyka. Reszta rozszerzonych już ich nie interesuje. Jest ktoś, kto poprawia? :D Ja tak, wszystko biorę rozszerzone - polski, angielski, wos i zastanawiam się nad geografią. :P |
Cytat:
|
A czy to nie jest tak, że można wziąść max 3 przedmioty, nawet przy poprawie
Co do majcy podst. i roszerzonej to tak jak napisał !!IRIVER!!. Są 3 przedmioty podstawowe które zdać musimy czyli polski, obcy, majca i jak chcemy to możemy sobie wziąść jakiś rozszerzony, tylko jak nie zdamy 1 z podstawowych to matura nie zdana |
polecicie jakiś przyjemny temat na prezentację z Polskiego?
najlepiej nic związanego z lekturami i podobnymi bzdetami. |
Ma ktoś może gotową pracę na temat wizerunku rycerza w literaturze? priv
będę wdzięczny:] |
Sprzedam za normalne pieniądze prezentacje temat:
[FONT="]Obrzędy i obyczaje ludowe w literaturze - omów sposoby ich przedstawiania i funkcje w wybranych utworach literackich[/FONT] I Literatura podmiotu: [FONT=Symbol]·[FONT="] [/FONT][/FONT]Kochanowski J.: Pieśń świętojańska o sobótce [w] Tomczak M.: Utwory wybrane, Białystok 2002, [FONT=Symbol]·[FONT="] [/FONT][/FONT]Mickiewicz A.: Dziady cz. II, Wrocław 1997, ISBN 83-7162-106-X [FONT=Symbol]·[FONT="] [/FONT][/FONT]Redliński E.: Konopielka, Warszawa 1993, ISBN 83-07-02361-0 [FONT=Symbol]·[FONT="] [/FONT][/FONT]Reymont W.S.: Chłopi T. 1: Cz. 1: Jesień, Warszawa 1982, ISBN 83-06-00819-7 |
Gucio25 przyjemny temat jaki znam to np "jezyk komentatorow sportowych"
kuzyn to mial 2 lata temu i dostal maxa a mowil o .......ach typu "wałdoch puścił bąka lewą stroną" na oryginalnych tematach zadko ulewaja bo nie ma na czym |
Cytat:
|
Z swojej strony bardzo polecam Ci temat "Motyw Państwa w literaturze". Masz wiele sposobów podejścia do tematu, jak nie z strony historycznej, to socjologicznej, psychologicznej, politycznej czy w końcu literackiej. Wiadomo wszystko się z sobą wiąże ale uważam że każdy znajdzie coś dla siebie. Jeżeli chcesz więcej informacji na ten temat zapraszam na priv. Służę pomocą :)
|
Cytat:
a tak na serio to co za roznica jaki temat wezmiesz, jak i tak zaczniesz go robic 2 dni przed maturą? :D |
Cytat:
z tego co mogę powiedzieć z własnego doświadczenia to zapewne musisz wybrać temat z listy w szkole, a jeśli chciałbyś jakiś indywidualny projekt to należało to zgłosić w zeszłym roku. A rada dla wszystkich nie spinajcie się naprawdę ustnymi maturami bo to kompletna bzdura ;] EDYTA: Przypomniało mi się bo ostatnio znalazłem w czasie porządków pewne materiały, a więc sprzedam: - coś ponad 10 takich książeczek opracowań kluczowych lektur przykład - vademecum Operona z Geografii - jakieś repetytorium Longmana z Anglika także jak coś priv ;] |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl