![]() |
Dlaczego ? Przecież zamiast Kosy mamy mistrza dryblingu Łobo :D
|
A zamiast Franka mamy "lisa"Beto :rotfl:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Marek Motyka i Jerzy Engel nie dogadali sie z Lechią .Ten pierwszy miał byc jej trenerem a Engel miał byc koordynatorem.http://ekstraklasa.wp.pl/kat,97434,t...wiadomosc.html
|
Cytat:
Cytat:
Jak patrze na grę Beto i Łobo to tęskno mi się robi do Franka i Kosy. Nie jest mi tez łatwo uwierzyć, że nasi obecni niedługo stanowić będą wzmocnienie w porównaniu do byłych. Jednak takie przypadki, jak Brozio się zdarzają więc rozumiem, że można mieć nadzieje i czekać. Na forum, jak się okazuje, można na różne sposoby zaistnieć :-). Wesołych Świąt :-) |
Tak, przypisz im jeszcze kilka słów, w których pobliżu nawet ich posty nie były i dalej traktuj innych jako napinaczy, a siebie uważaj dalej za najmądrzejszego na świecie. Jestem gotowy się założyć o wszystko co mam, że nie masz zbyt wielu kolegów, co? Dramat.
A co do sytuacji z Lechii, to mieli farta, że Engelowi się nie chciało ruszać dupska do nich- mają dość własnych problemów. Szkoda tylko, że nie udało im się zatrudnić tego Zielińskiego, którego zwolnił ostatnio Wojciechowski z Polonii, ale cóż. Pozostaje tylko wiara w cud. |
Cytat:
Nie dziwię się natomiast, że z Engelem się nie dogadali, a raczej dziwne, że gadać chcieli z nim w ogóle. Udało im się nie dojść do porozumienia :) |
|
A czy ja wspomniałem cokolwiek o Brożku czy Łobo? Zauważ, Dżerry, że sam zacząłeś pisząc o Beto. Dostuffca chciał Ci przez swojego posta coś przekazać. Jak widać, w swojej nieskończonej mądrości, nie byłeś w stanie tego zrozumieć. I nie musisz dziękować, że odpowiedziałem na Twoją niesamowitą ripostę.
Wypociny Kosy dramatyczne :D Nie wiem kto mu to pisał (bo chyba nikt się nie łudzi, że sam Kosa jest w stanie wysmażyć coś takiego), ale jak on wspomina o: Cytat:
|
Dudi - Podziękowałbym ci jedynie gdybyś takich bździn jakie wypisujesz darował temu forum.
Co do Kosy -> napisz mu wytłumaczenie tego co napisał bo wygląda, że wiesz lepiej co facet lubi i jak decyduje. Zapominasz też, że zanim Kosa z Wisły odszedł to kawał czasu świetnie grał za pensję, nie kontrakt. Ale przecież ty wiesz lepiej. |
[QUOTE=jerry.lii.lewis;705402]
Zapominasz też, że zanim Kosa z Wisły odszedł to kawał czasu świetnie grał za pensję, nie kontrakt. I to śmieszną w porównaniu z wieloma innymi kolegami z drużyny - biorąc pod uwagę Jego wkład w wyniki Wisły. |
W" Liga gra " w C+ był właśnie reportaż o wizycie Franka na tym forum.Szymkowiak powiedzial ,że i on czytał forum,potwierdzil też słowa Frankowskiego.
|
http://sport.onet.pl/74327.2,1248703...wiadomosc.html - Błaszczykowski jest pod lupą Realu Madryt :)
|
Cytat:
|
ja myśle że Kuba jakby tylko nie miał częstych kontuzji to spokojnie by sobie w Realu poradził.Teraz Ramos na prawym skrzydle stawia na Robbena a to jest przecież lewo skrzydłowy.Od Fauberta który jest nominalnym prawym pomocnikiem uważam ze Kuba jest lepszy.
|
gdyby Szymek nie miał tylu kontuzji, to grał w Realu zamiast Zidana
|
Tomasz Frankowski na forum wislakrakow.com
Materiał C+ w programie Liga gra http://www.youtube.com/watch?v=TBqGwAfEpOo |
Cytat:
Boże co za szopka wyszła z tego wszystkiego. |
|
Mądrze Nowicki mówi.
Za to sięi pewnie dowie, że piknikiem jest i kibicem sukcesu, TeleFoniki i Franka, a nie Wisełki:lol:. Cytat:
|
Cytat:
|
Franek, nie ma co się szarpać, historia Cię oceni i wg mnie za 10 lat nikt już nie będzie wypominał, że nie spytałeś któregoś kibica o zgodę na transfer lub ustalenie jego terminu. K.Uche napluł słynną czarną śliną na Wisłę i szybciej mu to zapomniano, musisz pamiętać, ze wymaganie od kibiców racjonalizmu, to jakby życzyć sobie śniegu w piekle. Argumentami wiele nie zwojujesz, choć rozumiem Twoje intencje, bo do tej pory dyskusje o Frankowskim to było walenie w worek, workiem byłeś Ty. Każdy ma prawo do obrony, może przynajmniej niektórych sprowokowałeś do szerszego spojrzenia na sprawę. Oczywiście ci co najgłośniej krzyczą, są sami najbardziej święci. "Gadany patriotyzm to kamuflaż łajdaków i szuj" - pasuje jak ulał do patriotyzmu klubowego.
Pozdrawiam. |
Cytat:
Poza tym nie napinaj sie znowu Co do Franka, jak dla mnie jest judaszem, to mam nadzieje ze nie bedzie dzisiaj zadnych gwizdow i *&#$^ w jego strone. Szczerze mowiac to chcialbym zeby ten mecz z Jaga skonczyl sie wynikiem z 4-1, i Frankowski strzelil bramke honorowa. |
Cytat:
Żeby była jasność - na początku byłem przeciwnikiem nazywaniem Tomka "judaszem". W tej chwili jest on dla mnie "jednym z wielu", gwizdać na niego nie będę ale jak mówi Nowicki "hymnów" też śpiewał nie będę. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wesołych Świąt :-) |
Cytat:
Co do bramki Franka, ciekawi mnie tylko jego reakcja (lub jej brak) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tym bardziej trzeba uważać. |
Apoel wygrał z Anorthosis 2:0. Kamil strzelił bramkę w 14 minucie.
http://www.apoelfc.com.cy/cache/cfx_...0620a6e32d.JPG |
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl