Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Reprezentacja Polski (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=181)

!!IRIVER!! 09.06.2009 16:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciuś (Post 742978)
Grac jednym napastnikiem to sobie mozna jak sie posiada Eto'o albo Ibrahimovicia, Leo odejdz.

Klub posiadający nawet taką gwiazdę jak Eto'o gra yy... 3 napastnikami... my za to z jednym "klasowym" Lewandowskim :lol: Śmiech przez łzy.

Marszałek 09.06.2009 16:47

Ale o co chodzi z tym wyjazdem do RPA?Co do Iraku to pretensji nie mam,bo to solidna ekipa, ale ****a z RPA dostać w dupę i nic nie grać?

szprotson 09.06.2009 16:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez spidey (Post 742979)
:rotfl:
Zapomniałeś dopisać jeszcze Sobola, Cantoro i koniecznie Pawełka... :>

Garguła-->człowieku nie wiadomo czy gość po kontuzji będzie prosto biegał a ty go dajesz od razu do repry.

Ale grają padlinę z Irakiem, jesteśmy taktycznymi zerami. :shock:

A duet supernapastników Grzelak - Szałachowski?

Jak widać Wawrzyniaka brak , i brak wyników..

Kim jest POLCZAK? ja pamietam, ze zagrał na obronie w tych mistrzoswach młodzików co Janczyka wyłowili, ale KIM ON JEST?
Co on osiągnął prócz tego że kierowana przez niego defensywa, tylko dzięki PZPN ma szanse na pozostanie w ekstraklasie.
Dlaczego nie powola Dziółki, Banasia, Przybylskiego...przeciez to ta sama szuflada

!!IRIVER!! 09.06.2009 16:51

"Podniósł się Roger Guerreiro..."

:lol:

Dość. :D Idę na spacer.

sqallpl 09.06.2009 16:53

Cytat:

Kim jest POLCZAK? ja pamietam, ze zagrał na obronie w tych mistrzoswach młodzików co Janczyka wyłowili, ale KIM ON JEST?
Janczyk ma juz swoje wino, Polczak jeszcze nie.

kreseq 09.06.2009 16:53

Mecz tragedia....Nic nowego ;) Polczak to jakies nieporozumienie... Roger wejdzie...czyli moze byc jeszcze gorzej :D
Zero pomyslu w grze, jak dzieci we mgle. Wilk i Krzynowek razem z Polczakiem powinni sobie ten mecz darowac i isc na piwo.
Taktyka,pomysl,zaangazowanie - w tym meczu tego nie ma.

szprotson -Z calym szacunkiem nie wywlekaj sprawy Szalacha ktory bardzo dlugo leczyl kontuzje.Wyzdrowieje to porozmawiamy.Ma jakies tam szanse na gre w reprezentacji o ile beda go omijac kontuzje. Grzelak to drewno, tutaj sie zgadzam.

jacek67 09.06.2009 16:54

moze zremisujemy ;)

maksinho 09.06.2009 16:55

Szkoda prądu.. tyle w temacie....

Nehiar 09.06.2009 16:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 742988)
Mecz tragedia....Nic nowego ;) Polczak to jakies nieporozumienie... Roger wejdzie...czyli moze byc jeszcze gorzej :D
Zero pomyslu w grze, jak dzieci we mgle. Wilk i Krzynowek razem z Polczakiem powinni sobie ten mecz darowac i isc na piwo.

szprotson -Z calym szacunkiem nie wywlekaj sprawy Szalacha ktory bardzo dlugo leczyl kontuzje.Wyzdrowieje to porozmawiamy.Ma realne szanse na gre w reprezentacji o ile beda go omijac kontuzje. Grzelak to drewno, tutaj sie zgadzam.

Każdy ma swojego Dawidowskiego :P Swoją drogą Szałachowski częściej grał i lepiej od Dawidowskiego, to jego + :D

spidey 09.06.2009 16:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 742984)
A duet supernapastników Grzelak - Szałachowski?

Jak widać Wawrzyniaka brak , i brak wyników..

Co on osiągnął prócz tego że kierowana przez niego defensywa, tylko dzięki PZPN ma szanse na pozostanie w ekstraklasie.
Dlaczego nie powola Dziółki, Banasia, Przybylskiego...przeciez to ta sama szuflada

Byłbyś łaskaw zauważyć ,że ja jednak nie daję swojego skałdu repry z Grzelakiem i Szałachowskim, a i uważam że Rogera i Komorowskiego trzeba wykopać.
Po prostu nie ośmieszajmy się.

jacek67 09.06.2009 16:58

Lech rządzi w Reprezentacji -Lewandowski,Murawski,Peszko,Wilk iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Polczak drewno jak na ognisko

szprotson 09.06.2009 16:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 742988)

szprotson -Z calym szacunkiem nie wywlekaj sprawy Szalacha ktory bardzo dlugo leczyl kontuzje.Wyzdrowieje to porozmawiamy.Ma jakies tam szanse na gre w reprezentacji o ile beda go omijac kontuzje. Grzelak to drewno, tutaj sie zgadzam.

a Dawidowskiemu to nikt nie ciupał :)

A co do Wilków, Polczaków..

kur**
Jest mi wstyd że Ci ludzie reprezentują nasz kraj. Naprawde, ku***, chce takie cioty Leo, niech powoła kadre B, ale jak widze WILKA to mnie telepie.

btw- jak będziecie mieli takie statystyki w kadrze jak Dawidowski to mozecie kozaczyc :D

sqallpl 09.06.2009 17:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez spidey (Post 742992)
Byłbyś łaskaw zauważyć ,że ja jednak nie daję swojego skałdu repry z Grzelakiem i Szałachowskim, a i uważam że Rogera i Komorowskiego trzeba wykopać.
Po prostu nie ośmieszajmy się.

Roznica jest taka, ze bartek89TS podal w skladzie, Baszczynskiego, Glowackiego, czy Brozka, ktorzy powiinni grac w reprezentacji, nie dlatego ze sa, (Brozek, Glowa) lub byli (Baszcz) Wislakami. O Gargule nie mowie. Fakt było tak jeszcze kilka nazwisk, ale w kontekscie zmiennikow.

Eustachy 09.06.2009 17:03

Ostatnie mecze reprezentacji sa doprawdy skandaliczne. Wstretne, paskudne i ohydne.
Chcialoby sie przeciwko temu jakos zaprotestowac, tylko nie wiadomo jak.
Zamach bylby chyba najodpowiedniejszy.
Moznaby np. rozerwac Wilka albo Polczaka, zeby juz nigdy nie dostali powolania od siwego.

wisl@k_TS 09.06.2009 17:04

Szacunek dla tych co obejrzą ten mecz do końca, ja się przełączam na "Pierwszą miłość" :D

Mam nadzieje, że dzisiaj albo w następnych dniach spotka mnie cudowna nowina, że najzacniejszy Leo wyleci na zbyty pysk. Nie mogę już na niego patrzeć :-/

szprotson 09.06.2009 17:04

jak to jak
niech znowu zrobia mecz na Śląskim i caly stadion bedzie z radoscia śpiewał "LEO LEO"

jacek67 09.06.2009 17:06

popatrzcie na to d strony ceny za zawodnika
-Lewandowski 5 mln eur
-Roger 9 mln eur (tyle chciała Legia)
inni jak Polczak ,Peszko ,Wilk, Murawski pewnie tez by wołali kilka mln euro
A CO POKAZUJĄ
nie są warci nawet 500 tys eir

i tyle

piter116 09.06.2009 17:07

Oglądałem mecz z RPA oglądam i ten i tak zastanawiam się jak ten kopacz grający u nas na lewej pomocy śmiał założyć koszulkę z nr 16.

ketjow 09.06.2009 17:09

Panowie. Wstyd! Trzeba być dumnym ze swojej Polskości i kibicować naszym z całego serca. Mój telewizor jest większym optymistą od was:

http://img192.imageshack.us/img192/5369/jedenzero.jpg

A tak naprawde to dupa :)

bartek89TS 09.06.2009 17:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez spidey (Post 742979)
:rotfl:
Zapomniałeś dopisać jeszcze Sobola, Cantoro i koniecznie Pawełka... :>

Garguła-->człowieku nie wiadomo czy gość po kontuzji będzie prosto biegał a ty go dajesz od razu do repry.

Ale grają padlinę z Irakiem, jesteśmy taktycznymi zerami. :shock:

Chyba logiczne, że Garguła dopiero wtedy jak wyzdrowieje i będzie grał przynajmniej na takim poziomie jak przed kontuzją.
Jak byś nie zauwazył to podałem chyba najlepszych Polskich piłkarzy na obecna chwile, jeśli znasz lepszych na obecną chwile to bardzo mnie ciekawi jacy to są piłkarze...?

kubawislak 09.06.2009 17:16

Ja miałem robotke, potem sie ukąpałem, pierwsza połowa mnie więc ominęła. Pytam sie brata: Znów grają jak C***, a on: no cóż zrobisz. Mam w dupie zespół Benhałera;/

Baala 09.06.2009 17:17

Krótko: Pierwszy raz w życiu licze że Reprezentacja przegra.

zim zum 09.06.2009 17:18

TVP nie powinna pokazywać takich spotkań, marnują czas antenowy

Baala 09.06.2009 17:24

ahahaha bardzo dobrze jeszcze z dwa :)

WILU TS 09.06.2009 17:27

To już jest po prostu wstyd na caly świat,i to dosłownie...

<3 Wisla Kraków 09.06.2009 17:28

porażka nic nie grają,będzie kompromitacja :D kolejna hah,nie wierze w to co się dzieję na boisku. JEDNO WILEKIE DNO.

JacaTS 09.06.2009 17:29

Zagryzlem wargi i ogladalem do 55 minuty. Dalej nie dalem rady patrzec na wirtuozerie w wykonaniu piasta Rogera i pejsa Polczaka.

Dno den. Nizej jest juz tylko Frytka.

Kamson 09.06.2009 17:30

Ten komentator naprawde tak przeżywa ten mecz czy coś brał przed transmisją?

Nasza repra sięgła dna.
Leo SPIEPRZAJ.

kucharz_77 09.06.2009 17:36

Jak ja się cieszę, że żaden z wiślaków nie pojechał na te wycieczkę bo to co pokazują to żenada.

Nehiar 09.06.2009 17:43

RYSIEK YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

.........

To naprawdę jest śmieszne ...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:15.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl