Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

flamengista 22.05.2009 17:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 732060)
Takiego Dawidowskiego to by przeciez na zbity pysk wywalił ,a nie tolerował jego rozrywki i brak przykladania sie do swojej pracy.

Bardzo lubię Dana, ale akurat to za jego czasów Dawidowski dostał pierwszą z "ostatnich", całkowicie niezasłużonych szans. A można było go wtedy spokojnie zwolnić z kontraktu za chroniczne kontuzje.

leszekm 23.05.2009 06:52

11.pl rozmawia z najlepszym Brazylijczykiem Ekstraklasy cz.2

http://www.11.pl/aktualnosci/11_pl_r...traklasy_cz_2/

pirat.z.karaibow 23.05.2009 18:00

Coś Wam powiem, Wam, wszystkim użytkownikom.

Cięzko wyrazić mi to co czuję nie używajac przekleństw. Jednocześnie nie chcę zarobić bana. Ale:

Wy, wszystkie forumowe hieny, Ci którzy znaleźli pożywkę jadąc po Łobodzińskim ODSZCZEKAJCIE to wszystko w tym temacie, jeden za drugim chyba że NIE MACIE JAJ.

Ktoś wspominał, bardzo mądrze- jeszcze będziemy dziękować Wojtkowi. Nie wiem kto to ale te słowa były prorocze. Brawa dla tego użytkownika. Ale Wy, Ci którzy szukają sobie ofiary- czekam na Was w tym temacie.

POKAŻCIE ŻE MACIE JAJA!

Przeglądnę ten temat w wolnej chwili i zobaczę kto nie ma jaj. Będzie niezły ubaw :-) Ktoś pomoże? Do przeglądnięcia aż dwa sezony...

Tylko_Wisła! 23.05.2009 18:03

Odszczekuje wszystko !:D

pirat.z.karaibow 23.05.2009 18:16

Kolejne świetne słowa Łobo po meczu. Widać po zachowaniu że bardzo to przeżywa, ten mecz, całą tą sytuację wokół niego.

On czyta to forum, tyle Wam mogę powiedzieć. Najbardziej odpowiedni moment na to.

Jaroo1 23.05.2009 18:23

Teraz kochacie Łobo za rok znowu bedizecie po nim jechali. Dzisiaj jakbysmy nie wygrali a Pawełek by sobie strzelił ta bramke to on by był zwyzywany, wy chyba nie kochacie tego klubu tylko szykacie sobie osob do szykanowania, az zal ze musimy kibicowac tej samej druzynie :)

Po prostu latwa zasada, nie podoba Ci sie gra jakiegos pilkarza to tego nie komentuj, tym bardziej na forum WISLACKIM!! jak Wisła bedzie grała chałe to tez ja zwyzywacie? Moze jeszcz ena stadionie si ebyscie odwazyli powyzywac Wisłe?
Jak ktos jest anonimowy to widac ze latwo przychodzi mu takie zachowanie na ktore w realu by sie nie odwazył ;/

saklak1906 23.05.2009 18:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 732916)
Teraz kochacie Łobo za rok znowu bedizecie po nim jechali. Dzisiaj jakbysmy nie wygrali a Pawełek by sobie strzelił ta bramke to on by był zwyzywany, wy chyba nie kochacie tego klubu tylko szykacie sobie osob do szykanowania, az zal ze musimy kibicowac tej samej druzynie :)

Po prostu latwa zasada, nie podoba Ci sie gra jakiegos pilkarza to tego nie komentuj, tym bardziej na forum WISLACKIM!! jak Wisła bedzie grała chałe to tez ja zwyzywacie? Moze jeszcz ena stadionie si ebyscie odwazyli powyzywac Wisłe?
Jak ktos jest anonimowy to widac ze latwo przychodzi mu takie zachowanie na ktore w realu by sie nie odwazył ;/

Dozywotnie bany za pisanie zle o zawodnikach i Wisle oczywiscie jezeli jest to nie uzasadnione czepianie sie zeby sobie tylko ponazekac

sndr 23.05.2009 18:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pirat.z.karaibow (Post 732900)
Kolejne świetne słowa Łobo po meczu. Widać po zachowaniu że bardzo to przeżywa, ten mecz, całą tą sytuację wokół niego.

Co mówił Wojtek?

felipe 23.05.2009 18:31

Szczerze, to bardziej żenujące od wyzywających Łobo są dla mnie osoby piszące teksty typu "Łobo, kocham Cię". Przeglądnijcie temat meczowy, z kilkunastu gejów się ujawniło...

airborne4009 23.05.2009 18:34

Nie wyzywałem Łobo, aczkolwiek mocno go krytykowałem przez cały sezon... teraz mogę z czystym sumieniem powiedzieć że się myliłem i biję się w pierś... Łobo jesteś WIELKI!!!

w0lno. 23.05.2009 18:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez felipe (Post 732948)
Szczerze, to bardziej żenujące od wyzywających Łobo są dla mnie osoby piszące teksty typu "Łobo, kocham Cię". Przeglądnijcie temat meczowy, z kilkunastu gejów się ujawniło...

Dla mnie to żenujący jesteś Ty i Twój komentarz.
Widać, że nie wiesz, co to są emocje...

arek888 23.05.2009 18:43

To, ze zagral bardzo dobry mecz znaczy, ze wczesniej nie gral beznadziejnie? Za dobra gre sie chwali, za zla sie krytykuje!

Brawo za te 2 bramki!

Czekam na piesni pochwalne na czesc Pawelka tych, wedlug ktorych nie mozna krytykowac pilkarzy. :foch:

felipe 23.05.2009 18:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez w0lno. (Post 732955)
Dla mnie to żenujący jesteś Ty i Twój komentarz.
Widać, że nie wiesz, co to są emocje...

Wiem, wiem, mecz(e) przeżywałem niesamowicie. Jednak emocje emocjami...

A kochać można klub, matkę, bliską osobę... ale zawodnika ? Po którym tydzień temu jechało się jak po łysej kobyle? Proszę Cię, bądżmy poważni.

Pozdrawiam, idę rozpocząc swiętowanie ;)

devios 23.05.2009 18:45

Nie wiesz co to miłość braterska :)

w0lno. 23.05.2009 19:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez felipe (Post 732970)
A kochać można klub, matkę, bliską osobę... ale zawodnika ? Po którym tydzień temu jechało się jak po łysej kobyle? Proszę Cię, bądżmy poważni.

Proszę Cię - nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Jak chcesz, to przeszukaj moje posty i pokaż mi, gdzie jechałem po Wojtku. [Jeśli Go krytykowałem, to w kulturalnym tonie...]

Łobo dzięki za te bramki i emocje. Po Twoim pierwszym golu popłakałem się. Mam nadzieję, że będziesz w takiej formie w następnym sezonie.

killabeez 23.05.2009 19:41

Nie krytykowałem Łobo na forum, robiłem to po cichu w swojej głowie, ale i tak przeproszę (a co!).

Wojtek dziękuję Ci za dwie bramki dziś i dwie asysty tydzień temu. Przepraszam za wszystko co o Tobie myślałem i mówiłem pod nosem :) Jesteś wielki, tylko błagam utrzymaj tę formę na następny sezon, ktoś musi bramki walić jak Brozio i Marcelo odejdą...

koyoot 23.05.2009 19:46

Odnosnie Wojtka to mam jedno przemyslenie poki co. Tymi dwoma meczami splacil sie calkowicie Wisle...

elomike 23.05.2009 19:46

Teraz czekamy tylko na świetne dośrodkowanie Małeckiego i gol Beto z przewroty w meczu ze Śląskiem :D

buczo1985 23.05.2009 19:55

ze zrozumiałych powodów wszyscy się cieszą z bramek Wojtka, ale i Zieniu strzelił pierwszą bramę w sezonie i to jeszcze z wolnego(nie pamietam, kiedy ostatni raz wpakował ze stałego fragmentu) :)

Nehiar 23.05.2009 19:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez buczo1985 (Post 733063)
ze zrozumiałych powodów wszyscy się cieszą z bramek Wojtka, ale i Zieniu strzelił pierwszą bramę w sezonie i to jeszcze z wolnego(nie pamietam, kiedy ostatni raz wpakował ze stałego fragmentu) :)

Jakiś PE z poprzedniego sezonu albo to był PP ... nie pamiętam dokładnie.

Wasiu 23.05.2009 20:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez buczo1985 (Post 733063)
(nie pamietam, kiedy ostatni raz wpakował ze stałego fragmentu) :)

09.04.08, 1/4 finału PP, Wisła - Arka (2-1), bramka na 1-0 w 45' :D

pirat.z.karaibow 26.05.2009 10:04

http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html

Cytat:

- Nawet jeśli jesteś rezerwowym, to jesteś częścią zespołu. Chcesz mu pomóc dołożyć cegiełkę do kolejnego tytułu.

Wojtas 26.05.2009 16:01

Te gole wzmocnia Wojtka przedewszytskim psychicznie.

On potrzebowal tego jak powietrza,i zgodze sie tez z Koyootem ze splacil sie za te gole,bo byly bezcenne.

szprotson 26.05.2009 16:05

skoro tak dobrze idzie mu z ławki, to moze tak pozostawimy :P
oczywiscie zart, życzę Łobo jak najlepiej ale nie rozumiem jednego

jak ten gamoń może powoływać na kadre jakiegoś Wilka, czy też Wojtka po dobrych 30 minutach w 2 meczach, a nie sprawdzi Małeckiego?

RAFi89 26.05.2009 16:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 735065)
skoro tak dobrze idzie mu z ławki, to moze tak pozostawimy :P
oczywiscie zart, życzę Łobo jak najlepiej ale nie rozumiem jednego

jak ten gamoń może powoływać na kadre jakiegoś Wilka, czy też Wojtka po dobrych 30 minutach w 2 meczach, a nie sprawdzi Małeckiego?

Małecki jest nie powołany bo w tym czasie młodzieżówka gra jakieś mecze eliminacyjne. Ale i tak niezrozumiałe mimo wszystko jest dla mnie powołanie Wojtka. Życzę mu jak najlepiej ale pokazuje to słabości naszego trenera który zawodnika powołał do kadry po dobrych 15 minutach w meczu ligowym.

unpredictable_wislaczka 26.05.2009 16:39

wiele decyzji Leo jest niezrozumiałe jak np. ta,że po wielu meczach rozegranych na naprawdę powiedzmy szczerze przyzwoitym poziomie, musimy się "cieszyć",że Piotrek Brożek został powołany jedynie na listę rezerwową...

wolfy 26.05.2009 16:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez unpredictable_wislaczka (Post 735095)
wiele decyzji Leo jest niezrozumiałe jak np. ta,że po wielu meczach rozegranych na naprawdę powiedzmy szczerze przyzwoitym poziomie, musimy się "cieszyć",że Piotrek Brożek został powołany jedynie na listę rezerwową...

Tym bardziej, że lewa obrona jest najsłabiej obsadzoną pozycją w reprezentacji Polski od lat.

grogoriogreg 26.05.2009 17:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 735103)
Tym bardziej, że lewa obrona jest najsłabiej obsadzoną pozycją w reprezentacji Polski od lat.

W dodatku nasz podstawowy lewy obrońca jest na dopingu... (co nawet nie zmienia faktu ze jest gorszy od Brożka)

Nehiar 26.05.2009 17:53

I tak myślę, że właśnie na lewej obronie powinien grać ktoś z dwójki - Gancarczyk, Pi. Brożek. Wawrzyniak to nie porozumienie, zwłaszcza po tej wpadce ...

brylant17 26.05.2009 18:05

Według mnie powinien na lewej flance grac Diaz w środku będzie Guła,Sobol,Cantoro,Jirsak

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:56.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl