![]() |
Cytat:
|
Potrzebuję na prezent dla kogoś książkę komentatora - Marcina Rosłonia '' Mowa trawna ''. Wie ktoś gdzie w Krakowie można ją dostać ? Byłem ostatnio w Galerii Krakowskiej, ale nigdzie jej nie dostałem :)
|
Cytat:
http://www.namatecznym.pl/rozrywka-h...ej-polszczyzny |
Posiadam router Axesstel MV410R czy da radę go jakoś skonfigurować z Liveboxem TP ??
Głównie rozchodzi się o to, że gniazdko telefoniczne jest na piętrze w domu a komputer stoi na parterze i za nic nie mogę tego połączyć, więc stąd pytanie czy da się to jakoś połączyć przez router ?? Bo mam rozumieć, że ten cały livebox ma być podpięty do gniazdka telefonicznego. Kabel ethernet jest zdecydowanie za krótki. Nie wiem czy kupno dłuższego rozwiąże problem, póki co szukam innego rozwiązania. |
Pisał ktoś z was prezentację maturalną na temat języka dziennikarzy sportowych?
|
Jest ktos kto pisze prezentacje z jez. polskiego na mature za $ ?
|
|
mozecie polecic jakas firme kurierska z siedziba w krakowie gdzie mogl bym podjechac jutro i wyslac tv zapakowany ?
co myslicie o paczce w POCZCIE POLSKIEJ? |
Cytat:
www.gumtree.pl |
Cytat:
Podbijam :) |
Live box ma wifi więc kup kartę bezprzewodowa do kompa i połącz bez kabli
Cytat:
|
Witam... jestem na kupnie subwoofera do pokoju okolo 25 m2, co polca wislaccy audiofile, albo melomani :)]
A moze ktos ma do sprzedania swoj sprzet poniewaz go nie uzywa??? |
Jest gdzieś na franciszkańskiej jakiś strzeżony parking ??
|
Jest na Placu Wszystkich Świętych, ale można go uznać za parking na Franciszkańskiej.
|
Cytat:
|
Jest jakieś miejsce/strona z której można pobierać za darmo zeskanowane magazyny/gazety w .PDF? Tygodniki, miesięczniki, kwartalniki?
|
Korzysta już ktoś z tej KKMki z Karta Płatnicza w jednym? Jak to się sprawuje? I płaci się coś za wyrobienie?
|
gdzie kupię najtaniej w Krakowie kalkulator naukowy? nie musi mieć dużo funkcji. no chyba że ktoś ma do opylenia to jakoś się dogadamy :)
|
Panowie, potrzebuję jakąś fajną, romantyczną kawiarnię na randkę :P W grę wchodzi tylko rynek i okolice :)
|
Cytat:
|
Gdzie kupie męską koszulkę, czarną BEZ WZORU zadnego. Taką totalnie gładką. Tylko nie kwadratowy t-shirt a taka lepiej ciut leżącą ;)https://s-static.ak.facebook.com/images/blank.gif i bawełnianą ... (kuźwa, jakie wymagania...). Panowie?
|
Jak facet wymiarowy i nie za duży to Zara.
|
Cytat:
ja sciagam z peb.pl a archwalnych jest też sporo na chomikuj.pl ale tam musisz placic za pobieranie. A jakie tytuły Cię interesują ? |
Zastanawiałem się nad fotograficznymi miesięcznikami oraz jakimiś o tematyce Marketingu, psychologii, socjologii (w każdej postaci). Zwykle pozycje o takiej tematyce są bardzo drogie.
|
znacie jakies sklepy z piwem niefiltrowanym?
swego czasu był na kalwaryjskiej znacie jakieś inne może |
Cytat:
pewności nie mam, ale spróbuj w sklepie KOCYK w polowie Zwierzynieckiej, obok Sushi. Tam na prawdę mają bardzooo wiele różnych piw i alkoholi. |
Cytat:
|
ktoś korzystał z poczty kwiatowej ? ma jakąś sprawdzoną ?
cartoo dzięki ! |
Znającego się na ekonomi poproszę na PW.
|
Cytat:
Korzystałem z niej na początku tygodnia. Kwiaty miały dotrzeć między godziną 11-13. Kurier był ponoć po 12, a kwiaty były piękne i świeże :) A zamówienie składałem po godzinie 10 tego samego dnia. Zapłaciłem mtransferem i wszystko było ok. Także mogę polecić. |
Cytat:
jaka konkretnie dziedzina ekonomii |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pracuje ktoś z Was jako sprzedawca samochodów nowych w salonie samochodowym? Jeśli tak proszę o PRV , mam pare pytań ; )
|
Czy ktoś może mi pomóc jak mogę zainstalować BLACK OPS nie posiadając netu?
|
Prawda to, że od przyszłego roku AWF otwiera kierunek Zarządzanie? Może ma ktoś więcej informacji, bo strona internetowa AWF niewiele pomaga...
|
Czy obecnie przy rejestracji używanego samochodu trzeba wymieniać tablice rejestracyjne czy można zostawić stare (auto zarejestrowane w innym powiecie)?
Wiem, że dawniej można było zostawić stare tylko jeśli auto było rejestrowane w tym samym powiecie, ale jakiś czas temu obiło mi się o uszy, że będzie można zostawiać niezależnie od miejsca poprzedniej rejestracji. |
Jak dojechać z UP pod Halę Targową?
|
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl