![]() |
Ekonomistę na PRIV poproszę o kontakt!
Mam 2-3 zadanka z którymi mam mały problem :) |
Cytat:
|
Witam! Jestem z okolic Wawy i od 12 do 17 lutego jadą w góry (Pyzówka) ze znajomymi. Orientuje się może ktoś czy z tamtej okolicy jeżdżą busy czy autobusy do Krakowa żebym mógł sobie 16 lutego na Standard przyjechać? Byłbym wdzięczny za odpowiedź. A może ktoś z forum jeździ z tamtej okolicy?
|
Macie może konto na zalukaj.tv i już wypłacaliście kase za określone punkty. Jak to sie odbywa ?
|
Jutro do klubów/pubów na piwo do wieczora mozna pojsc ? czy sa juz zamkniete i otwieraja sie na gosci sylwestrowych ?
|
Cytat:
A poważnie to busem do Nowego Targu a stamtąd autobusem do Krakowa. Gorzej z powrotem (zakończenie meczu 0 23.00), albo popijawa do rana albo jakiś nocny pociąg. http://www.angelfire.com/jazz/mlawa/busy/nowytarg.htm http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q...68646&OK#focus |
Rac już w Krakowie nie dostanę?
|
Cytat:
nigdy tam nie byłem także nie wiem co to jest. Z Krakowa już wracam pod Warszawe na drugi dzień także luz. Tylko żebym z tej dziury do Krk się dostał i nie będzie problemu. Widzę że z Nowego Targu często jeżdżą do Krk więc jakoś dotrę. A ile czasy mnie więcej z Nowego Targu do Krakowa jedzie autobus? Dzięki wielkie za pomoc. |
Znacie jakąś stronę, gdzie mogę zobaczyć o ile dzień jest dłuższy od najkrótszego? :)
pozdro ;) E: Wiślak - w linku przed 'wrzuta' dodajesz 'a' i enter . |
Nie można już zrzucać z wrzuty?
|
Cytat:
|
i znowu sie pobeczałem :) kto komentował mecz Fulham-Odense ? ;)
|
Chyba Przemysław Pełka ;)
|
Panowie, jaka będzie sytuacja z klubami dzisiaj na rynku? Istnieje szansa ze uda się trafić na jakąs niezamkniętą impreze?
|
czy w kestionariuszu osobowym w przebiegu dotychczasowego zatrudnienia nalezy wpisac okres sluzby wojskowej ?
|
Cytat:
|
Czy wie ktoś może gdzie znajdę po polsku nową konstytucję Węgier?
Widziałem tutaj przynajmniej jednego pasjonate... |
Mam pytanie. Czy jest jakiś sposób podłączenia takich głośników ( http://www.google.pl/imgres?q=wie%C5...:429,r:1,s:198) do zwykłego odtwarzacza DVD?
|
Czy jest jakaś strona/jakiś program nadający online cały czas najpopularniejsze amerykańskie stacje telewizyjne, CBS, ABC, The CW, NBC? Głównie chodzi mi o CBS
|
odkupię od kogoś racę / flarę. Może została komuś po sylwestrze, a muszę mieć dla dzieciaka na urodziny.
Dzięki ! czy można oddać w empiku książkę zamienić na jakaś inną ? bo na zwrot kasy nie liczę. Okazało się że kupiłem tytuł, który dana osoba już ma... |
jaki olej polecicie do mazdy 323f 2.0 2002 diesel?
w miarę dobry i nie bardzo drogi :) |
Lej to co było, tak jest najlepiej, jaki ma przebieg to auto bo przy wyborze oleju to jest bardzo ważny aspekt.
|
auto ma 168 tys. zrobione przynajmniej w teorii :) a wcześnie co było lane niestety nie wiem.
|
To jak diesel i nie ma 300 tysięcy to tylko syntetyk.
A jaka marka - to zależy jakie logo lubisz ;) Ja leję do swojego Mobil 1 (5W40) - ale udało mi się kupić 6 litrów za jakieś 110 zeta |
Cytat:
parę miesięcy temu sam tak robiłem. |
Może napiszę tutaj bo tu szybciej będę mógł liczyć na jakąś pomoc. Mam problem z laptopem HP Pavilon dv5. Matryca zrobiła się cała biała, i coś się chyba spaliło. Zauważyłem, że jest to dość częsty problem z laptopami tej firmy. Czy zna ktoś jakiegoś taniego, poleconego serwisanta?
|
Był ktoś na lodowisku na Eisenberga? Ja się ma do "zakazanego" ?
|
Cytat:
http://www.epctv.com/channels/CBS-Online-Watch-1906.htm |
Poszukuję jakiegoś dobrego głośnika (głośniczków), które mogę podpiąć do SE (+ ew. USB czy MP3).
Znalazłam coś takiego: http://allegro.pl/zs8-glosniki-przen...011212389.html Czy ktoś może mi powiedzieć, czy to się do czegokolwiek nadaje? Fajerwerków nie oczekuję, chodzi o to by było wystarczająco głośno i dźwięk był czysty. :) No i żeby się zaraz nie popsuło. Oczywiście cena też gra rolę, dlatego w "setkach" nie grzebałam. |
Dostałem pismo z ZUSU aby zawrzeć umowę z OFE. Nie chcę żeby mi wylosowali więc musze na własną rękę coś znaleźć. Polecacie coś konkretnego?
|
Cytat:
|
Poza tym raz na 5 - 10 lat warto zmieniać OFE - bo
po pierwsze żadnych opłat nie ma po drugie żadnych przywilejów się po takim okresie już nie traci po trzecie podczas zmiany OFE mają obowiązek uregulowania stanu konta z ZUSem co niestety na bieżąco nie zawsze się zdarza |
A ja proponuję Ci wybrać Allianz jest to stabilna firma za którą stoi niemiecki kapitał i najlepiej inwestują pieniądze.
|
Mam problem. Po włączeniu niektórych stron procesor jakby przyśpiesza i blokuje dostęp do nich poprzez brak możliwości wyłączenia strony czy wybrania innej,dopiero po wyłączeniu laptopa bądź kończąc proces zostaje to "odblokowane" ale wchodząc kolejny raz na daną stronę sytuacja sie powtarza.Nie wiem co to sie dzieje.
|
Cytat:
|
Problem występuje na stronach typu youtube gdzie jest wideo,dźwięk.Instaluje przeglądarke i nic nie daje.Zainstalowałem od nowa flasha,jave i też nic.
Zainstalowałem Opere i problem znikł,ciekawe. A i jeszcze jedno pytanie,gdzie w windowsie 7 usuwa sie programy? |
Cytat:
START -> Panel Sterowania -> PROGRAMY ( odinstaluj program ) -> masz teraz listę programów, klikasz na wybrany PRAWYM MYSZY -> usuń |
Mam pytanie.
Firefox blokuje mi dostęp do google.pl (.nl, .de, itp również), mogę odpalić google.ru - tylko! ktoś wie dlaczego? |
Rosyjska polityka zagraniczna !!!
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl