![]() |
Gdzie mogę kupić zamek do drzwi do Saxo ? Zna ktoś jakieś szroty / sklepy z częściami do aut francuskich?
|
Szrot z czesciami do francuzów jest bodaj na Powstańców Śląskich między Estakadą Powstańców Lwowskich a Kamieńśkiego, od strony byłego getta bliżej salonów samochodowych/Kamieńskiego
|
Cytat:
|
Cytat:
Były tam chyba ze 2 taki szroto/komisy etc. |
Cytat:
|
23 grudnia w piątek koło godziny 20-tej na Radiu Zet rozmawiali o świątecznej piosence Kasi Kowalskiej z 93-95 roku (nie pamiętam dokładnie) gdzie w tle było słychać niewyraźny głoś dziecka. Prosili o przysyłanie maili "co mówi głos dziecięcy w tle piosenki" i było między innymi "daj śledzia" o jakiej piosence mówili?
|
Szukam jakiegoś dojścia do KOGOŚ, kto pracuje w Agencji Turystycznej...gdyby ktoś coś wiedział-poprosze na priv.Dzięki.
|
Szukam książek w wersji elektronicznej (nie skany) :
-Marek Krajewski : Festung Breslau, Aleja samobójców ,Dżuma w Breslau -Alexandra Linder : Interes z aborcją. Kto zarabia na zabijaniu? -Teddy Dekker : Trzy -Valdimir Volkoff : Spisek -Waldemar Łysiak : 4 czyli operacja Sandbox -Cay Rademacher : In nomine mortis -Francine Rivers: Dziecko pokuty -Michael D. O`Brien : Ojciec Eliasz. Czas apokalipsy -Eric von Kuehnelt-Leddihn: Jezuici, burżuje, bolszewicy Jak ktoś posiada albo znajdzie pisać ! |
Znacie jakiś program, który szybko i sprawnie segreguje muzykę w komputerze? Chodzi mi głównie o wyszukanie i usunięcie powtarzających się kawałków. Z góry dzięki.
Lacrima : gościem był Lewandowski, więc głównie rozmawiali o BVB i reprezentacji. Podsumowali też LM i LE w tym roku. I na koniec wyśmiali Lato za życzenia . :) |
Było coś ciekawego w świątecznym wydaniu Cafe Futbol? Na jakie tematy rozmawiali?
|
Wie ktoś może co słychać u Mariusza Rokickiego? Może być priw.
|
pytanko
Mam na dachu nieuzywany talerz. A kupiłem na gwiazdke rodzicom jakis tam tuner co łapie mpg4 czy jak to sie zwie. Kwestia następująca : Czy da się jakoś z tego talerza ktory zamontowany jest po cyfrze, zrobic antenę ? Tak zebym mogl ja podpiać do tego tunera? jak ktos cos wie,zna sie na takich sprawach to priv pomocnych nagrodze napewno jakims browarkiem np. na turnieju czy tez meczu |
Mam pytanie- orientuje się ktoś może czy jesteś jakaś dobra siłownia w okolicach Rynku w Krakowie za w miarę przystępną cenę?
|
Witam. Gdzie w Krakowie można kupić uchwyty na deski snowboardowe? Muszę zmieścić 4 deski. zależy mi też na tym, żeby uchwyt miał regulowaną wysokość, aby wiązania nie rysowały dachu.
|
http://www.youtube.com/watch?v=TJhcL...deo&playnext=3 - ktoś zna tytuł piosenki ?!!?!?
i jeszcze jedno - jest jakiś serwis typu grupon, gruper, okazik na którym są WSZYSTKIE OFERTY BONÓW / ZAKUPÓW GRUPOWYCH ?! Taki jeden wielki mix , w jednym miejscu. dzięki |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=8rrOdcnFbAY |
http://www.youtube.com/watch?v=FfIaJf14z5Q - pomoże ktoś zidentyfikować utwór z tej reklamy ??
|
@ labtec: wygląda na to, że lokalu jako lokalu nie ma - tylko dowóz wchodzi w grę.
|
Cytat:
|
czy jezeli mam karte kibica Wisły , moge zrobic karte kibica Lechii i wejsc na mezc ?? w Gdansku
] |
Cytat:
A co poszlo? caly zamek, czy tylko bebenek? Jak u mnie wylamali wklad zamka, to kupilem jakas tanioche na allegro za 65zl komplet i jezdzilem z takim zamkiem 2 lata i wszystko ladnie dzialalo. |
Cytat:
Mam 2 pytania. 1. Czy poratuje ktoś linkiem do zdjęć ze 100-lecia Hajduka w wysokiej rozdzielczości? 2. Do osób z łysą pałą :) jakich maszynek do strzyżenia używacie i które polecacie. Kiedyś miałem jakiegoś Philipsa i był bardzo ok. Nie wiem co mnie podkusiło i wywaliłem sporo kasy na maszynkę Babyliss - która miała być najwyższą półką - SHIT roku!! |
Mam pytanie. Czy istnieją jakieś kursy dzięki , którym można obniżyć ilość punktów karnych ( chodzi o prawo jazdy). Mam 18 obecnie i zaczyna robić się gorąco :D
|
Witam, pilnie potrzebuje odpowiedzi ;)
Czy dzisiaj jest normalnie otwarty Fanatyk i Wiślacki Świat? |
Cytat:
http://mord.krakow.pl/kursy_i_szkolenia/ |
Cytat:
tak, są takie kursy. Raz na rok czasu, anulują Ci 6 pkt. To kosztuje, wiadomo, bodaj 4 stówki ? Ale nie chce Cię w błąd wprowadzić. Taki kurs masz gdzieś na komendzie, albo w sali wynajętej przez komisariat. Masz spotkanie z psychologiem, z policjtanem z drogówki etc ;-) |
Potrzebuje podbić przeglad z tkz przymrożeniem oka..
Znacie kogoś takiego.? nie chodzi o stan techniczny a o gaz. |
czy ktoś posiada wiślacki herb Nowej Huty w dużej rozdzielczości?
|
Cytat:
|
Co to za numer zaczynajacy sie od 818 ?
|
Cytat:
http://www.sprawdznumer.pl/ @kamikaze - nie kupuj, nie warto. Chyba że jako jakiś drobiazg, prezencik chcesz komuś dać. Gdyby to miało właściwości thc, to było by zakazane na Polskim rynku ;p |
Dzisiaj zostałem doprowadzony na komende w celu niby podejrzanego o pobicie. Moje pytanie jest takie jesli tego nie zrobiłem tzn nie pobiłem a mam mocne alibi na ten dzien to co mogę zrobić z tym fantem . Bez napinki tylko pomozcie:) PS-Znajomy dla mnie osobnik:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy mogę założyć konto w banku [internetowe] bez stałego dochodu? Zależy mi na szybkich [darmowych?] przelewach przy zakupach internetowych. Jestem w tych sprawach zielony, polecicie mi jakiś bank/rodzaj konta? Z góry bardzo dziękuję za pomoc ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzięki za pomoc ;) jutro przeczytam to na spokojnie i pewnie skorzystam z tej opcji.
|
Witam mam pytanie.
Czy ktos moze mi doradzic co jesc na sniadanie zeby wspomoc budowe tkanki miesniowej? Chodzi mi o w miare proste przepisy, nie mam zbyt wiele czasu rano na przygotowanie sniadania wiec jakies super skomplikowane mikstury odpadaja. Czego definitywnie unikac a czego nalezy jesc wiecej? Z wislackim pozdrowieniem |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl