![]() |
Wiecie może na kiedy jest planowane oddanie do użytku torów tramwajowych na Ruczaj?
|
Cytat:
|
ok , dzieki to i tak wczesniej niż myslalem :) a nie informowali wstępnie gdzie puszczą linie?
|
Cytat:
|
Znalazłem ostatnio stary klaser ze znaczkami po dziadku, gdzie można sprawdzić czy te znaczki są coś warte? Jest może jakaś strona internetowa gdzie można się zorientować?
|
29 grudnia oficjalne otwarcie, 30 grudnia mają ruszyć tramwaje. Będą dwie linie. 18stka zamiast do Łagiewnik będzie jechać na Ruczaj czyli trasa Ruczaj - Cichy Kącik. Druga linia ma być zupełnie nowa i jechać na Wieczystą. Tam kiedyś była stara pętla tramwajowa ale chyba ostatnio nic tam nie jeździło.
|
ok dzięki za rozjasniajace sprawe odpowiedzi , teraz przynajmniej wiem jak to teoretycznie ma wygladac
|
ktoś kto ogarnia sekcje strzelecka TS WISLA, albo inna w Krakowie na priv bym prosil :) z gory dzieki
|
Gdzie mogę w Krakowie kupić buty Lacoste ?
|
Cytat:
Sklep Lacoste - Grodzka |
Również w M1 w Sizeerze ;)
|
Cytat:
w Humanicu i Office Shoes (Bonarka) |
Jest w Krakowie jakiś sklep gdzie jest duży wybór kurtek Hi-Tec?
|
Spróbuj na Karmelickiej, bliżej skrzyżowania z Alejami.
PS Znak czasów ? Ostateczny koniec forum ? Gdzie coroczny konkurs TWSD Awards ? |
Cytat:
Chętnego nie ma! Załóż może się ruszy ;) |
Szukam sklepu piro z racami itp na terenie krakowa :)
|
Joł wiślacka braci. Mam pewien problem z livescore'm. Otóż ile razy na niego wchodzę, to wyskakuje mi okienko "no information available". Cóż mogę na to poradzić? Niedawno zmieniłem system na W7.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie dostalem mandat za predkosc 200zl+6pkt. Podpisalem bo sie spieszylem, czy jest jeszcze szansa na odrzucenie (wiem ze w pore sie obudzilem :P) ? Da sie go jakos anulowac tj nasciemniac cos?
|
Cytat:
|
Wie ktoś ile ma Kraków ludności wg. Nowego spisu?
|
756 183 niby tyle na 31.12.2010
|
Cytat:
|
Czy lapkowi "coś sie dzieje" jak wyjmuje baterie i śmiga na zasilaniu ?
|
Cytat:
Bateria wyjęta z laptopa to bateria która będzie dłużej działała. Należy jednak pamiętać aby nie wyciągać baterii rozladowanej na dłuższy okres bo pozniej moga być z nią problemy. |
Czy ma ktoś lub widział gdzieś motyw Wisły na komórke z Androidem?
|
Cytat:
|
Potrzebuję osobę która zna dobrze język Rosyjski chodzi mi o życzenia świąteczne i z okazji sylwestra po Rosyjsku.Nie chodzi mi o pisanie literkami tylko tak jakbym to słyszał np: "kak"Chętni na pw :)
|
Czy jest jakaś strona internetowa, może jakiś program(?), który potrafi wskazać który z operatorów sieci komórkowej, ma najmocniejszy sygnał, najlepszy zasięg na danej ulicy / w okolic w mieście ?
Jestem obecnie w Orange i występuje u mnie notoryczne gubienie zasięgu. Nie jest to wina starej karty sim ( bo jest nowa ), czy tez aparatu. Po prostu ' pomarańcza ' ma tam jakaś czarną dziurę i szwankuję. Najlepiej by było zaprosić do siebie paru znajomych, z różnych sieci i sprawdzić u którego jest najmocniejszy sygnał. A jakoś inaczej da radę to sprawdzić ? Dzięki ==== @bylant17 - http://translate.google.com/#pl|ru|cze%C5%9B%C4%87 wiadomo, u góry masz krzaczki, cyrylice, ale u dołu masz fonetyczny zapis. Myślę że tam możesz wpisać całą wiązankę życzeń, przetłumaczyć i jechać. Nawet w formie bez osobowej, myślę że bratni naród zrozumie ;-) |
ktoś wie gdzie można zamówić race oprócz ultrasshop.com (tam zamówienia tylko od 150 pln w górę są realizowane) czy firebis.pl (tam brak rac) ? z góry dzięki za odpowiedź!
|
gdzies byl temat/wątek gdzie zabrac dziewczyne na randke, pamieta ktos ?
|
Mój internet ostatnio działa tak jakby nie mógł ... niby zasięg jest max (wifi) a muuuuli ... możliwe, że to kwestia czegoś w laptopie. Zrobiłam skan wirusowy, posprzątałam dysk ... nie pomogło.
Ale w sumie w komórce (też łaczenia via wifi, android) też działa mizernie. Jakieś sugestie, rady? Bo troche wkurzające :/ |
jak dzisiaj ze sklepami 24 ? zamkniete ? same stacje zostają ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie pytanie jest takie.
UPC i podłączenie jej na dwóch telewizorach. Jak do tego podejść, będzie to pakiet z nagrywarką. Pierwszy tv sprawa oczywista, hdmi z dekodera do tv i smiga ale jak podłączyć tv w sypialni? A może jest tutaj jakiś instalator UPC i coś podpowie? |
http://ziomalstwo.blox.pl/2009/10/Ur...azu-glowy.html
natknął się ktoś z was podczas świątecznych zakupów na taki masażer ? jesli tak to gdzie ? :) @Bąbel @Al_29 Dzięki sprawdzę. ;) |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl