![]() |
Cytat:
|
Ktoś kojarzy, czy Bartosz kontuzjowany, czy nie mieści się w kadrze ?
|
Ty tak na poważnie?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ciekawe tylko jak długo Petar będzie się aklimatyzowal tym razem;)
|
Nie musi zna już ligę
|
Cytat:
|
Z jakiego powodu Genoa nie zgłosiła Petara do rozgrywek?
|
Pewnie za słaby
|
Trener który go sprowadzal juz nie pracuje a nowy go nie widzi w kadrze.Jestem ciekaw co w lato bedzie bo on do Wloch juz nie ma po co wracac.
|
Cytat:
|
Ja tam myślę, że albo przygotowawczy do nowego sezonu u nich przejdzie i dostanie szanse albo czeka go inny klub w Serie A/ Serie B. Taki Linetty sobie radzi to myśl, że Petar też ma szanse odpalić.
|
Cytat:
1) Genoa nie płaciła bo nie miała czym 2) Dostała za transfer innego grajka spory zastrzyk gotówki, każdy liczył, że teraz zapłacą, a tu cisza 3) Chcą oddać na wypożyczanie Brleka do Wisły, ale czy to znaczy, że zapłacą wcześniej ustaloną kwtoę? :-/ Coraz bardziej mętnie zapowiada się to oczekiwanie na zyski dla naszego klubu... |
Mi to wygląda na to, że zorientowali się, że Petar nie jest po prostu wart tych pieniędzy i chcą się rakiem z transakcji wycofać. Na całe szczęście (??) nad uchem sapie im UEFA.
|
Cytat:
|
To może w końcu nasz rudy światowiec Boniek zainteresowałby się tematem?
|
A co on może ? to raczej Wisła powinna coś działać w tej sprawie
|
A co Wisła może?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To niech przy okazji nie omieszkają wspomnieć o Chrapku o Catanii i Chrapku
|
Cytat:
|
Cytat:
Realnie rzecz biorąc to nie widziałem nigdy, żeby prezes jakiegokolwiek związku piłkarskiego w Europie pośredniczył w windykacji zaległych wpłat itp. Jeżeli się mylę, to podeślijcie przykłady. Są w Europie odpowiednie komisje i organizacje, które mogą zaoferować swoje usługi w rozwiązywaniu podobnych problemów. Ale to czy Wisła zgłosiła się kiedyś do kogoś z prośbą o taką pomoc, czy chce to zrobić czy może ma inne powody, by tego nie robić nie wiemy. |
Ale macie napiekę. Nikt nic nie wie a komentarz lecą. jeśli sprawa by strasznie śmierdziała to Wisła na pewno by nie gościła Petera w sobotę na stadionie. Wisłą z nowa Panią Prezes raczej nie daje wciskać sobie kitu
|
Brlek już chyba oficjalnie wrócił.
http://weszlo.com/2018/02/19/powrot-...za-tym-witamy/ |
Cytat:
|
Ponoc jutro oficjalnie. Wypozyczenie do czerwca z opcja ... dluzszego wypozyczenia.
|
Na tym ruchu skorzystaja wszyscy.
No, może poza Perezem. |
Cytat:
|
Na tym ruchu skorzystają wszyscy. No, może poza Ramirezem.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Reganowi trzeba kwiaty z programu AJM SORY zamówić :P
|
|
Będę rozczarowany jak go nie przedłużymy....
|
Ktoś wie czy Rafał Pietrzak ma jakiś uraz? Nie ma go w meczowej 18 zagłębia.
|
Tak, ma jakąś kontuzje
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl