![]() |
Cytat:
A że ktoś uważa to, co czyta w gazecie za prawdę ostateczną i niepodważalną, to już jest problem tego kogoś. Chcecie deklaracji Basałaja- poczytajcie relację z wczorajszej konferencji ze strony oficjalnej, a resztę traktujcie jako ciekawostkę. Myślenie nie boli i nie musicie tego procesu zrzucać na dziennikarzy. |
Legia wlasnie zakontraktowala czwartego konkretnego zawodnika a my czekamy na otwarcie okienka transferowego...
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Jeśli to będzie prawda, znając życie to Legia nam go sprzątnie. |
Cytat:
Cytat:
EDIT: Nie wchodzcie na tego linka ponizej, kolejny internetowy gangster ;P |
Żeby nie było tak że nam go sprzątnie Polonia. Wojciechowski nie zna się na transferach więc patrzy na inne kluby i stara się ich ubiec( ma pieniądze więc pretensji mieć nie możemy)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Musimy czekać. Oficjalna nawet nie wspomina o przymiarkach a ja jak nie zobaczę gościa w koszulce Wisły to nie uwierzę. Myślę jednak że jakieś konkretne transfery będą gdyż:1. Basałaj z pewnością postawił warunki przed przejęciem Wisły( mówię o pomocy z strony właściciela- nawet coś tam wspomniał)2.Wisła nigdy nie chwaliła się swoimi transferami za wcześnie o czym wspomniały media mówiąc że ciężko jest wyciągnąć informacje od Krakowian(chyba że byli blisko podpisania).
|
i jest w koncu transfer!!!Glowacki do Turcji...ale jak to k...wa przeciez nie ma teraz okienka transferowego...da sie?http://www.sabah.com.tr/Spor/2010/06..._3_yillik_imza
|
Bułgariskie media podają, że Hristov wraca do Levskiego i jutro rozpocznie treningi z tym klubem.
|
Cytat:
|
Żeby tak jeszcze Łobo i Jirsaka gdzieś opchnąć
Ehh chociaż za 0,5 mln E w sumie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Niech pracują, w spokoju i cierpliwie czekajmy na efekty ich pracy, rozliczymy je po zamknięciu okienka transferowego a nie teraz spekulujmy czy Kapka jeździ po Bałkanach na Sardynie do Egiptu itp. Będą transfery to na pewno się o tym dowiemy. Cytat:
Być może ten turecki portal to odpowiednik polskiego faktu. Więc nie siejmy paniki bo nic nie zostało napisane oficjalnie. A po za tym jeżeli nawet dojdzie do sprzedaży to na pewno zostanie zakontraktowany nowy stoper bo nie wierzę, że Basałaj pozwoli odejść Głowackiemu nie mając przygotowanej dla niego alternatywy. |
no to sie zaczyna robic nieciekawie... odeszlo juz niemal pol druzyny! Juszczyk, Ba, Alvarez, Jop, Christow, Glowacki(?) jak kogos pominalem to tym gorzej dla druzyny, niektorzy z nich jacy byli, to byli, ale przynajmniej byli, o Christowie ciezko cokolwiek powiedziec. Teraz trzeba sciagnac kogos na ich miejsca a procz tego jeszcze sie wzmocnic, a mam takie przeczucie, ze my sie nie wzmocnimy tylko bedzie wietrzenie skladu, ktory wciaz jest za slaby, szczegolnie po ostatnich ruchach transferowych w Warszawie czy Poznaniu...ehhh
|
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...?kategoria=664
Szczerze mówiąc kamień spadł mi z serca. To by była jedna z najgłupszych decyzji w klubie, wyrwanie jednego z nielicznych zawodników, który w Wiśle gra długo i gra na najwyższym poziomie. Jego odejście odebrałoby Wiśle 50% charakteru tego zespołu. |
Widząc dziś Glika i Sadloka jestem jeszcze bardziej na NIE jeśli chodzi o odejście Arka na tę chwilę. Pomijając wszystkie inne aspekty(a tych jest sporo, w obie strony).
|
Widząc dziś polskich "piłkarzy" tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że ceny, jakich za nich żądają kluby są wzięte z kosmosu.
|
Widząć dziś Dudkę to nie wiedziałem jak za niego tyle wzięliśmy! To był majstersztyk sprzedać go za taką kasę!
|
Cytat:
Hristov musial byc naprawde słaby skoro za Henka rozegral chyba tylko połowke PP z Lechią... to ja niemam pytan ....."snajper"z Levskiego aranzowały portale jego przyjscie do nas ciekawi mnie tez jak rozwinie sie sytuacja z Nawasem ,skoro wolny to nasi do perfekci opanowlai ta taktyke pozyskiwania zawodnikow,gorzej jesli nie i potrzeba bedzie interwencji "wyroczni" czyli FIFA. |
Zmieniłem zdanie, Głowacki musi zostać
Sadlok to w stosunku do Torresa w innej czasoprzestrzeni funkcjonuje w momencie jak zaczynał szukać go wzrokiem to ten juz strzelał do/na bramki/e Arek to chociaż doświadczeniem będzie nadrabiał |
A myślicie, że Głowacki by coś zdziałał. Kręcili by nim tak samo, tylko pewnie by jakiegoś samobója włożył ofiarnie ratując sytuację.
|
gralismy z najlepszymi, z najlepszymi pilkarzami swiata ktorym zostaly kilka dni do mundialu... my w przebudowywanym skladzie, jasnym jest ze Nowak (swieta krowa Lewandowski juz sie przyjal) nie wiedziec czemu mimo szukania nowych rozwiazan jest wystawiany do skladu, ale o czym wy do jasnej ciasnej pierdzielicie, nasi mieli do czynienia z najlepszymi pilkarzami swiata, ktorzy za kilka dni rozgrywaja wazne mecze w MISTRZOSTWACH SWIATA.. my w okrojonym skladzie, szukamy, eksperymentujemy, a nawet jesli by sie wszystko udalo zlepic w kupe to 57 czy ktoras druzyna grala z 2 wedlug rankingu FIFA a niektorzy oczekuja cudow.. wiecej luzu bo przy takiej dyspozycji Hiszpanow to Wlochy czy Francja moglaby odejsc z kwitkiem 3 straconych bramek.. wynik robi wrazenie, ale Hiszpanie byli na zlosc bardzo skuteczni.. pare bramek tak na prawde z niczego, ale to jest klasa zespolu..
ale jak powtarzam, co taki Nowak robi w skladzie to ja nie wiem.. swieta krowa juz sie przyjela, on tak nie razi, ale Nowak, juz nie chodzi o Hiszpanie ale o poprzedni mecz nawet patrzac z perspektywy szukania nowych rozwiazan takich Nowakow wystawiac do skladu nie nalezy.. bo to jest najzwyczajniej strata czasu. ( i nie chodzi o mecz z Hiszpania) ****a mac, bron nas panie Boze od niego.. na prawde nie rozumiem tych smiechow z Sadloka itp.. ludzie.. napastnicy repry Hiszpanii kreca obroncami Manchesteru, Bayernu, Chelsea itp.. wiecej dystansu |
Cytat:
Torres robi tak z każdym obrońcą, więc Sadlok nie jest tutaj wyjątkiem. Głowacki pewnie też nie uchroniłby przed utratą bramek. Czy powiesz, że van Buyten to słaby obrońca, bo dalej kręci mu się w głowie po kiwce Milito? Chyba nie, więc trudno jest mówić, że Sadlok to słabeusz, bo najlepszy napastnik świata go ośmieszył. |
Mam nadzieję że po tym meczu nasze gwiazdy zrozumieją na jakim są poziomie i że jak jest się wyróżniającym graczem ekstraklapy to na zachód stanowczo za mało. Potrafią tylko krzyczeć o podwyżkę do prezesa.
|
może Ruch nieco spuści cene za Sadloka po takim meczu ? Tego nakazywałby zdrowy rozsadek i zwyczajna ludzka przyzwoitośc
|
Puściliśmy po sezonie 2008//09 do Sandecji lewoskrzydłowego Jonczyka, który przyszedł do nas z Bełchatowa. Niestety dla nas chłopak nie miał przyjemności grać w MESIE więc...
Po tym sezonie gdzie był albo I rezerwowym albo podstawowym lewym pomocnikiem (25 spotkań, 15 jako podstawowy zawodnik, 2 całe mecze, 6 bramek) chce go Lech, Zabrze, Cracovia i Bełchatów. My tymczasem grając bez lewego pomocnika w ubiegłym sezonie ściągamy z wypożyczenia do tej samej Sandecji Janika (jego bilans w Sandecji jest następujący: 8 gier, wszystkie jako wchodzący z ławki, rozegrane całe 92 minuty) . Dodam jeszcze że Jonczyk jest młodszy od Janika o trzy lata. |
jonczykowi skończył się kontrakt
mająć do wyboru grę w MEsie lub w Sandecji(z Wójtowiczem który był trenerem reprezentacji młodzieżowej) wybrał to drugie dziwne ze z perspktywicznym zawodnkie podpisano kontrakt na pół roku, i nawet nie spróbowano go w ME |
Cytat:
Dziwię się takiemu Skorży który zamiast zainteresować się chłopakiem i na zachętę posłać go do gry w meczu z jakąś popierdółką choćby na 15 minut wolał ogrywać Cantoro. Dziwię się Kuli że nie próbował czegoś zrobić... Choć pewnie nie miał szans na zrobienie czegokolwiek... itp. itd... Choć w sumie ... nie ma się czemu dziwić. Dobrze wiemy jak nasz klub funkcjonuje i jakie podejście do młodzieży mają trenerzy, władze.... |
Cytat:
Wie, że w I lidze więcej się nauczy niz w pożal się Boże "Młodej""Ekstra"klasie Co do zachowania Wisły - zgoda z emjotem. |
Myślę, że Van Buyten to akurat zły przykład. W końcu potrafił zakręcić nim Radosław Matusiak ;)
|
Cytat:
Z resztą wystarczyło prześledzić ostatni sezon Bundesligi, żeby sie zorientować jak gra A teraz powrót do tematu To że Torres jest w stanie ograć każdego przeciwnika jest rzeczą oczywistą Natomiast przy 6 bramce Sadlok się zachował jak junior. Jakby go Hiszpan w biegu przedryblował to bym nic nie pisał Przy 5 golu z kolei. Sadlok do końca patrzy na piłke i dośrodkowującego zupełnie nie kontrolując pozycji gracza atakującego To jest elementarny błąd taktyczny |
Sadlok pierwszy raz zobaczył jak się gra w Europie, a to, że w polskiej lidze jest słaby poziom, to chyba wszyscy potwierdzą. Owszem, popełnił ogromny błąd, ale to nie znaczy, że zawsze takie błędy popełniać będzie zawsze.
|
Sadlok nie grał tak źle
Też nie można powiedzieć że Sadlok był najgorszym obrońcą, według mnie wręcz przeciwnie, nie ustrzegł się błędów ale zagrał dobry mecz w porównaniu z innymi. Fakt, że piłka sobie leciała przy bramce 5 bodajże a on z nią nic nie zrobił, ale jak widziałem Polską obronę to jakoś nie chcieli atakować hiszpanów :/ nie wiem czemu, najlepszy przykład to 1 i 2 bramka, zero zaangażowania, wejścia agresywnego po prostu wyszli do nich i... zatrzymali się metr od nich :p
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl