Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

Tiramisu 22.09.2010 10:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kibicka (Post 984565)
Na przednim siedzeniu w samochodzie mogą siedzieć dzieci od 12 czy 15 lat? Znalazłam dwie rożne wersje:/

Powyżej 12 r.ż. albo wyższe niż 150 cm.

Ja_Kibic 22.09.2010 11:04

Gdybym chiał poprawic sobie jeden przedmiot z matury to musze isc do swojej szkoly czy moge wybrac inna ?

labtec 22.09.2010 12:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez labtec (Post 983241)
ktoś ma napisy do najnowszego AMERICAN PIE 2010 - HOLE IN ONE ?

takie cudo mam, ale jakoś napisy to tylko do bety house i tych pozostąłych " cyferkowych części " są tylko

podbijam.

Ściągnąłem już program NapiProjekt - ale również on nie znalazł napisów do filmU:

Hole.In.One.2010. Retail.DVDRip.XviD-Speeds-RG

ktoś pomoże ?

gypsy 22.09.2010 14:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ja_Kibic (Post 984586)
Gdybym chiał poprawic sobie jeden przedmiot z matury to musze isc do swojej szkoly czy moge wybrac inna ?

Mnie się wydaje, że nie, ale to są tylko moje przypuszczenia. Nie spotkałam się jeszcze z takim przypadkiem, najlepiej zadzwoń do CKE, to się dowiesz ;)

South 22.09.2010 15:24

w Krakowie kręgle to tylko w Fantasy parku czy znajdę jeszcze gdzieś ?

mic 22.09.2010 15:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez South (Post 984708)

Sa jeszcze w hotelu Wilga miedzy Grunwaldzkim a Matecznym, ale szczerze mowiac to kiepskie

Cytat:

Pierwotnie napisane przez labtec (Post 984633)
Ściągnąłem już program NapiProjekt - ale również on nie znalazł napisów do filmU:

Jezeli NapiProjekt nie znajduje, to na 99,9% jeszcze tych napisow nie ma

piotrek1906 22.09.2010 15:30

Kiedy Lechia skroiła flage aRKI "władcy połnocy" ????

palczi 22.09.2010 16:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez South (Post 984708)

ul.Kamienna 17 (kiedys byly ale raczej sa).

fifi1906 22.09.2010 16:13

jakie sa wady konta internetowego w ing? ( o ile są?)

Roadstar 22.09.2010 17:10

Mam pytanie do znających się na koszykówce Wisły. Powiedzcie mi co to jest za koszulka , który rocznik (teoretycznie-jak nie wiecie dokładnie) kto grał z numerem 6 itd.. z góry dziękuje:)

http://i55.tinypic.com/eulawp.jpg

Kamil_mchw 22.09.2010 18:35

ponawiam pytanie:
czy mógłby mi ktoś doradzić w sprzęcie grającym do kompa... chodzi mi o jakiś ciekawy zestaw głośników do 400 może 500zł. i słuchawki w granicach 150zł.

MłodePokolenie 22.09.2010 19:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil_mchw (Post 984840)
ponawiam pytanie:
czy mógłby mi ktoś doradzić w sprzęcie grającym do kompa... chodzi mi o jakiś ciekawy zestaw głośników do 400 może 500zł. i słuchawki w granicach 150zł.

Słuchawki? Jeśli to słuchawki do gier to polecam Creative Fatal1ty Gaming :)

Rond 22.09.2010 19:19

Najlepiej chyba doradzą Tobie na mp3store. Wejdź tam na forum, dowiesz się wszystkiego, a i od razu sprawdzony sklep będziesz miał.

yogul 22.09.2010 19:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil_mchw (Post 984840)
ponawiam pytanie:

co do słuchawek również polecam Creative Fatal1ty

labtec 22.09.2010 19:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fifi1906 (Post 984743)

mówisz o koncie DIRECT - tym reklamowym przez Konrada, że wszystko za friko ?

Jedyny minus jest taki, że jeśli nie wydasz W SUMIE w miesiącu 100 złotych, płacąc kartą od nich, to pobierają Ci prowizje 5 złotych za używanie karty.

Ale wiesz, wystarczy że raz w miesiącu zrobisz jakieś zakupy w tesco i przejedziesz kartą, to Ci nie pobierają tej prowizji juz.

palczi 22.09.2010 20:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fifi1906 (Post 984743)

dokladnie to co Labtec powiedzial plus:
1.Sa wplatomaty czyli jesli bedziesz chcial wplacic w banku u Pani/a jest od tego prowizja..w Krakowie wplatomaty sa napewno w krokusie (stary real) i na krowoderskich zuchow obok urzedu skarbowego.
2.To samo co wyzej tyle ze przy wyplacie bez karty .
pozatym ok

Kamil_mchw 22.09.2010 20:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez yogul (Post 984875)
co do słuchawek również polecam Creative Fatal1ty

ostatnią grą w jaką grałem to było diablo2... za stary już jestem na to... słuchawki do słuchania muzyki i oglądania filmów mnie interesują :]
ale w pierwszej kolejności głośniki... poleci mi ktoś coś ciekawego??;]

yogul 22.09.2010 20:18

tych słuchawek używałem tylko raz do Mafii 2, tak to słucham muzyki i dają bardzo fajny efekt,
a gdy podłączyłem je do iMaca to robily z 120% normy

Eternit 22.09.2010 20:27

1)Miałem konto w mixplusie ważne do 20.09, doładowałem je dzień przed upływem tego terminu(za 30 zł). Dzisiaj zablokowano mi konto, gdy sprawdzam jego stan dalej mam termin 20.09. co robić?
2) na jakim przystanku wysiąść, by dojść do komendy wojewódzkiej policji na Mogilskiej bodaj

WISŁAZWE 22.09.2010 20:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Eternit (Post 984900)
1)Miałem konto w mixplusie ważne do 20.09, doładowałem je dzień przed upływem tego terminu(za 30 zł). Dzisiaj zablokowano mi konto, gdy sprawdzam jego stan dalej mam termin 20.09. co robić?
2) na jakim przystanku wysiąść, by dojść do komendy wojewódzkiej policji na Mogilskiej bodaj

1. Proponuje zadzwonić na Biuro Obsługi lub wybrać się do punktu Plusa.

2. Przystanek - Białucha.
Tramwaj 4, 5, 9, 10, 15, 40.

Byku 22.09.2010 20:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil_mchw (Post 984894)
ostatnią grą w jaką grałem to było diablo2... za stary już jestem na to... słuchawki do słuchania muzyki i oglądania filmów mnie interesują :]
ale w pierwszej kolejności głośniki... poleci mi ktoś coś ciekawego??;]

Do kompa mam taki zestaw głośników:
http://allegro.pl/logitech-x-530-5-1...231901543.html
I jestem zadowolony. Nieźle grają.
Co do słuchawek to znajomy ostatnio zachwalał te:
http://allegro.pl/sennheiser-hd-201-...225451583.html
Tanie a jakość dźwięku ponoć bdb ;)

swirson 22.09.2010 21:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rzep (Post 984892)
jakie są konsekwencje nie zapłacenia mandatu, wydanego przez prewencje, w ciagu 7 dni??jak coś to priv proszę

Nie ma konsekwencji,
Wjadą Ci na konto lub zwrot od podatku, jeżeli takowy będziesz miał. Odsetki są śmieszne.
Mi się przeterminowały 2 mandaty za ustawę o wychowaniu w trzeźwości, natomiast za przekroczenie prędkości w Mszanie Dolnej wpadli mi na konto po 2 miechach z tytułem egzekucyjnym i pobrali co ich :)

labtec 23.09.2010 00:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palczi (Post 984891)
dokladnie to co Labtec powiedzial plus:
1.Sa wplatomaty czyli jesli bedziesz chcial wplacic w banku u Pani/a jest od tego prowizja..w Krakowie wplatomaty sa napewno w krokusie (stary real) i na krowoderskich zuchow obok urzedu skarbowego.
2.To samo co wyzej tyle ze przy wyplacie bez karty .
pozatym ok

a właśnie, ile kosztuje korzystanie z wpłatomatu ? jaka priwizja dla tych co mają w ING konto ?

Co do wpłaty na własne konto w oddziale ing to kosztuje aż....9 złotych !!!!

Babka powiedziała, że dlatego tyle kosztuje, bo to jest konto dla tych którzy korzystają głównie z internetu i tam płacą, robią przelewy itd... okej.....ale jakoś ku** muszą się te pieniądze znaleźć na koncie.

Więc wtedy tylko poczta polska i wpłata na konto - prowizja 2.50 zł.

ps. fifi1906 - przypuszczam iż chcesz założyć sobie konto w banku, gdzie wszystko jest za frajer i nic nie kosztuje ? Ja rozważałem oferty ING i mBank. Z tym że w ING wszystkie bankomaty w PL masz za free ( 16 tysięcy ). a w mBanku ta przyjemność kosztuję 5 złotych na miesiąc. Jak nie chcesz płacić, to darmowe masz tylko ich...

i sorry ze pisze pogrubieniem, ale nie da się go wyłączyć .

crazykaro 23.09.2010 00:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez labtec (Post 984998)
ps. fifi1906 - przypuszczam iż chcesz założyć sobie konto w banku, gdzie wszystko jest za frajer i nic nie kosztuje ? Ja rozważałem oferty ING i mBank. Z tym że w ING wszystkie bankomaty w PL masz za free ( 16 tysięcy ). a w mBanku ta przyjemność kosztuję 5 złotych na miesiąc. Jak nie chcesz płacić, to darmowe masz tylko ich...

Co nie znaczy że w mBanku musisz płacić te 5 zł. Najpopularniejsze bankomaty (euronetu ale takze inne) są za darmo tak samo wszystkie za granicą. Jesli jednak chesz wypłacać gratis wszędzie to musisz te 5 zł dać.

1q2 23.09.2010 00:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rzep (Post 984892)
jakie są konsekwencje nie zapłacenia mandatu, wydanego przez prewencje, w ciagu 7 dni??jak coś to priv proszę

Tak jak świrson napisał - nie masz kasy, nie przejmuj się.To już chyba nie te czasy gdzie nie płacąc wszystko się przedawniało(osobiście nie zapłaciłem za żaden mandat, czy to mpk,pkp,samochodowy, czy za łojenie i wszystko mi się przedawniło - ale to było kilka lat temu).
Będziesz miał, zapłacisz, odsetki są śmieszne - jeśli podawałeś US numer konta, to jeśli masz tam jakąś kasę to za czas jakiś sami sobie wezmą;)

szymon222 23.09.2010 05:33

Jak można skontaktować się z klubowym działem marketingu? Bo na emiale to oni nie reagują....

palczi 23.09.2010 08:13

Cytat:

a właśnie, ile kosztuje korzystanie z wpłatomatu ? jaka priwizja dla tych co mają w ING konto ?

Co do wpłaty na własne konto w oddziale ing to kosztuje aż....9 złotych !!!!

Babka powiedziała, że dlatego tyle kosztuje, bo to jest konto dla tych którzy korzystają głównie z internetu i tam płacą, robią przelewy itd... okej.....ale jakoś ku** muszą się te pieniądze znaleźć na koncie.

Więc wtedy tylko poczta polska i wpłata na konto - prowizja 2.50 zł.

wplatomat dla tych co maja konto w ing jest zupelnie darmowy:)

Labtec : kazdy z logiem banku ING , ( ja korzystalem z wplatomatu w : ch krokus,krowoderskich zuchów , obok almy ) i nigdy nic mi nie pobralo -wplacasz 100zl -masz 100zl na koncie:)

labtec 23.09.2010 08:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palczi (Post 985030)
wplatomat dla tych co maja konto w ing jest zupelnie darmowy:)

każdy wpłatomat jest za friko ?

@ crazykaro - pewnei, możesz korzystać tylko z bankomatów mBanku czy też siedzi euronet , ale po biegać po ulicy i szukać swojego bankomatu ? Jak czas Cię goni,t o wypłacasz z tego co jest najbliżej, tylko po co płacić za to aż 5 plnów ?

crazykaro 23.09.2010 10:08

Cytat:

Jak się chce założyć takie konto że wszystko za free to w deutsche banku. Wszystkie bankomaty i przelewy za free

labtec 23.09.2010 10:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 985062)
Jak się chce założyć takie konto że wszystko za free to w deutsche banku. Wszystkie bankomaty i przelewy za free

a utrzymanie konta, wyrobienie karty, koszt miesięcznego utrzymania karty ?

W ING DIRECT wszystko jest za free z jedną małą gwiazdką, czyli z tym płaceniem przynajmniej 100 zł / miesiąc.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:19.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl