![]() |
Cytat:
@Tomo, wyczyść skrzynke odbiorcza ! PILNE |
Telewizja cyfrowa Vectra odbiera w Krakowie? Bo probowalem zamowic przez ich strone i pisze: "niedostepne w miescie Krakow". Nie wiem czy maja jakis blad na stronie, czy co?
|
Wisła Kraków 4-0 Odra Wodzisław Śląski 2003 10 maja, 19:30 Ma ktoś moze fotki z oprawy z tego meczu? Bo nigdzie nie mogę znaleźć.
To była ta kartoniada trójkolorowymi barwami na X chyba... |
Czy zna ktoś kobietę w wieku 40-49lat jeżdżącą peugeotem i mieszkająca w krk lub 20km od niego? nie musi być na nią zarejestrowany ważny aby był w gospodarstwie. Bardzo mi zależy na takim kontakcie i jest to naprawdę pilna sprawa!!
Niczego nie sprzedaję! wszystkie szczegóły podam na priv. Za fatygę dla osoby która zna kogoś takiego dorzucę smyczkę Wisły. (może jakaś ciotka siostra mama albo użytkowniczka forum) EDIT!!! Słuchajcie naprawdę s....ysyńsko ważna sprawa i zależy mi na czasie!! |
Cytat:
|
Bardzo ważne dla mnie pytanie. Ma ktoś może rozkład busa jeżdżącego z Olkusza i wie w jakim odstępie czasu w ten dzień - niedziela jeździ ??
|
Masz Piotrek:
http://minibusyolkusz.republika.pl/minibusy/olkkrk.html |
Wielki dzięki !!!
|
Możecie polecic jakąś w miare dobrą markę słuchawek?
Konkretnie chodzi mi o takie "on-ear" duże słuchawki. Jakie macie, polecacie, za w miarę rozsądną cenę? |
Studiuje tutaj ktoś filologię polską? Potrzebowałbym jakieś tłumaczenia fonetyczne dowolnego tekstu. Gdyby ktoś posiadał na zbyciu i mógł się podzielić, byłbym niezwykle zobowiązany. Pozdrawiam!
|
Zna ktoś ten utwór z wczorajszej prezentacji miast podczas losowania do Euro 2012 ?
tu jest link z tej prezentacji http://www.youtube.com/watch?v=VJ9955X6-CU |
Cytat:
AKG - też wysoka półka Technics - klasa sama w sobie - ale droższe. Zależy co robisz bo ja od lat mam jakieś philipsy za 100 PLN i dają czadu. Jak potrzebujesz wysokiej klasy sprzętu to polecam jedną w/w marek. Dziwnych marek typu B&W nie polecam bo chyba nie o to Ci chodzi. |
KOSS Porta Pro. Nauszne, ale małe. Za 100 zł można już kupić.
|
mam problem z telefonem.
zmieniłem kartę SIM z Orange na Play... ponieważ przeszedłem do innego operatora. po włączeniu telefonu pojawia się komunikat " nie włączono obsługi karty SIM MM #2" tel. nie działa ani w orange ani w play... a ja nie wiem co zrobić... mam tel. SE Vivaz... pewnie łatwo to naprawić, dlatego pisze tutaj a nie idę do serwisu... |
Ktoś z "branży" ;) orientuje sie moze, gdzie znajde info o uprawach danych roslin i hodowli zwierzat? (warunki klimatyczne, statystyki,pochodzenie,etc)? Produkcje mam ze stronki FAOSTATU, wiec to juz pominmy :)
HELP! |
Jest na forum jakiś geodeta? Mam na jutro zrobic w ramach kolosa prezentację : Zastosowanie technik w geodezji i kartografii" Chętnie jakiegoś e-booka ewentualnie poszukuję.
W zasadzie ebooki juz jakieś mam, tylko czy może mi ktoś naświetlić o co kaman w tym temacie? |
Czym najlepiej skleić szkło (rozbitą figurkę)?
|
Cytat:
http://www.sennheiser.com.pl/ |
dwa pytania:
1. można gdzieś obstawiać kto wygra Top Model? :D 2. w jakich sklepach w Krakowie znajdę markę The North Face? |
Cytat:
2. Intersport w GK. |
Panowie mam problem.
zrobiłem rano format i wgrałem Windowsa Xp od nowa. posiadam router d-link dsl-2640b . wkładam płytkę od routera i zaczynam instalację. robię krok po kroku aż w końcu dochodzi do kroku drugiego gdzie mam podłączyć kabel ethernet lan do routera i z tyłu komputera tak robie diody świecą a po chwili wyskakuje mi komunikat: "Kabel ethernet nie jest poprawnie podłączony . Sprawdź połączenie i upewnij się że ruter jest włączony" podkreślam że przed formatem wszystko normalnie chodziło. jaka może być przyczyna ? proszę o pomoc co zrobić ? |
Pytanko:
Mam karnet na C i z przyczyn osobistych nie mogę iść na mecz w piątek, wiem że kiedyś było tak, że jak ktoś miał kogoś bilet to do kamerki przykładali bilet + dokument wchodzącej osoby i jazda. Przejdzie coś takiego w piątek? |
Cytat:
Kurtki masz w Peek&Cloppenburg w GK i na dole też jest sklep, gdzie sprzedają The North Face i (bodajże) New Balance..ja szukałem konkretnie kurtek, ale tam na najniższym piętrze, o ile dobrze kojarzę, to były też inne ciuchy TNF. |
Cytat:
|
Czy wychodzi obecnie jakaś wiślacka gazeta?
Wiem, że Forza Wisła zawieszona, ale kiedyś klub wydawał "Nasz Biała Gwiazda" wiadomo co z tą gazetą? |
Cytat:
Biała Gwiazda która kiedyś wychodziła została przekształcona w FW więc jej nie ma. |
Cytat:
|
Czy jest może ktoś na forum, kto zna się np na prawie? Ponieważ moją koleżankę spotkała taka sytuacja, że pracowała na ulotkach, podpisała regulamin pracy (kopii nie dostała) i ten frajer (tzn szef) do tej pory nie wypłacił jej pieniędzy (i nie chodzi to o 50 czy 100 zł). Czy są może jakieś możliwości prawne, czy coś w tym stylu, żeby go chociaż postraszyć? Policja, czy może jakiś sąd, nie wiem.. dodam, że pracowała mając nie skończone 18 lat, a konkretnie 17. Bardzo prosze o szybką pomoc i z góry dziękuje
|
Da się jakoś odzyskać hasło do betclic przy wypłacie? tzn tu gdzie hasło i ulubiona drużyna nie pamiętam hasła i nie mogę wypłacić kasy :x ups
|
wiślak 86 - dziękuje za odpowiedz :)
|
Cytat:
ps mam na myśli pomoc prawną, a nie ściąganie długów, żeby była jasność ;) dopisuje to, bo moje poprzednie zdanie mogło zabrzmieć dwuznacznie ;) |
nie wiem czy dobry temat ale potrzebuje nawigacji GPS do autka bo stara juz miała troche na karku i padła,
możecie cos polecić tak do 600 zł bo patrze na allegro i nic nie moge wybrac nie mam pojecia ktora lepsza, nie ma znaczenia mapa bo i tak bede wgrywał automape |
mam ważną sprawe kogoś z Wieliczki lub okolic... będącego jutro na koszu
|
Czy stoiska ustawiane przed meczami piłkarskimi OBOK hali Wisły to oficjalnie należą pod Fanatyka i powstają w celu rozładowania kolejki, czy to handlarze?
|
Mam pytanko:
1. czy certyfikat ukonczenia szkolenia, PLATNEGO ("warsztaty menedzerskie - kierowanie zespolem"), ale nie z MEN ani EFS, tylko z firmy zajmujacej sie szkoleniami branzowymi (jest ta firma wpisana do Rejestru) - moze byc przydatny w dalszej "karierze"? :) Chodzi o to, czy pracodawcy takie certfikaty tez "akceptuja", czy tylko te z UE, itp? 2. Potrzebuje info (wujek google nie poratowal :( ) nt: * główne obszary koncentracji kaczek, co ogranicza ich chów, + wyjasnienie ich koncentracji (czyli dlacego akurat w danym rejonie jest ich najwiecej) HELP ! |
Coś więcej na temat ulicy "Kupa" w Krakowie? skąd taka nazwa? :|
|
Zachcianka sąsiadki.
Wikipedia --> Synagoga Kupa |
Cytat:
Mówisz masz: Kupa" to po hebrajsku kasa. Kiedyś mieściła się tu kasa krakowskiej gminy żydowskiej, stąd nazwa ulicy. |
Teraz wszystko jasne :)
Dziękuje za odpowiedz. |
wie ktoś/widział czy we wranglerze/lee/levi's moża gdzieś kupić bony upominkowe ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl