![]() |
Cytat:
|
A może by tak na pół roku wypożyczyć Flavio Paixao z Śląska jak ma grać w rezerwach to może u nas pogra ? Tylko nie wiem czy można wypożyczyć piłkarza który podpisał umowę z nowym klubem....
Faktycznie Śląska sorry :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wg ZWE ma być jakaś niespodzianka, z której wszyscy będziemy zadowoleni. Cierzniak?
|
Coca-Cola
10 znaków |
Cytat:
|
Cytat:
|
Sluchaj Bogus jak Cie blaga lud. Oddaj Jankesa, uczyn nam ten cud. Przemien Cupiale smutny ten czas. O Bogus pociesz nas!
|
Cytat:
a tak powaznie, to bardzo fajnie jakby to bylo info o Coca-Coli ale raczej w to nie wierze ;) |
Czyli sugerujesz naplyw do Akademii? :D
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A jak nie podpisał mega przesadzonej oferty który zabiła by Nasz klub? |
A z niepodpisania ciężko będzie być zadowolonym.
|
Cytat:
|
Dobre wieści napływają z dwóch bardzo wiarygodnych źródeł SKWK i ZWE (twitter)
Pozostaje czekać, ciekawe kiedy tylko ta niespodzianka nadejdzie...... |
Cytat:
Szybsze przyjście Pietrzaka i nadpłacenie części długów ;) |
Dodal bym podpisanie nowej umowy z Cierzniakiem.
|
Nowa umowa z Cierzniakiem pokazałaby jedno - nie jesteśmy hodowlą graczy dla silniejszych, potrafimy zatrzymać u siebie tych najbardziej wartościowych, co nie udawało się ostatnimi laty.
|
Czekamy na te zapowiadane rewelacje przez SKWK i ZWE...oby to był poważny sponsor. To byłoby coś co da nam możliwość zatrzymania Cierzniaka i sprowadzenia posiłków.
Idealnie by było: CC lub bank i STS. Ale naprawdę nie ma niczego co by pozwalałoby nam tak optymistycznie patrzeć w przyszłość. |
Cytat:
|
Adam Delimat @a_delimat 12 godz.12 godzin temu
Jest duża szansa na to, że wreszcie role się odwrócą i to Wisła wyciągnie utalentowanego juniora z innego klubu CLJ, a nie odwrotnie :) Coś ktoś wie więcej ? |
Cytat:
|
A może by tak podpisać kontrakt z Trickovskim kontrakt mu się kończy w czerwcu a zawodnik z niego dobry
|
A co myślicie o M.Cebuli ? Kontrakt za 6 msc mu się kończy w koronie a do tego przesuneli go do rezerw . Widziałem go kilka razy i chłopak naprawdę dawał rade .
|
Cytat:
|
Cytat:
ale koroniarz w Wiśle już spoko |
Cebula, Trickovski... ....a, rozumiem że piątek, ale tak pić przed zmrokiem?!
|
Cytat:
Najlepiej ściągać wszystkich którzy już grali w Wiśle bo już sprawdzeni i wiadomo mają klub w sercu. To kogo tym razem proponujesz? Może Nawotczyński? A nie ten grał u parchów. Kuzera, kuchnia też Korona ... o wiem odkurzmy Marka Penkse, może Moskalewicz i Kaliciak tez by chcieli wrócić :) A generalnie to tak trochę dziwi mnie poziom scoutingu nie tylko w Wiśle bo i w całej Polskiej lidze. Cały czas wszystko w koło się toczy, trenerzy wciąż te same nazwiska, piłkarze również. Trochę aktywności i myślę, że można by znaleźć tańszych, młodszych i bardziej utalentowanych zawodników. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl