![]() |
Cytat:
Bo są też tacy, którzy za swoją działalność i postawę zapłacili najwyższą cenę, Ci którzy stracili życie. Ks. Jerzy Popiełuszko, ks. Sylwester Zych, ks. Stefan Niedzielak, ks. Stanisław Suchowolec, Bogdan Włosik, Jacek Żaba i wielu, wielu innych - To są moi Bohaterowie. |
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/...84510030_n.png https://www.facebook.com/photo.php?f...count=1&ref=nf
Clou schetynobójstwa w tym, że w PO szef mocno wygrywa w głosowaniu jawnym a przepada z kretesem w tajnym Wiele to mówi o naturze tej sitwy. To po wyborach w PO na Dolnym Śląsku czekamy na kontrolę NIK i śledztwo CBA, kto,ile i komu za to wszystko zapłacił |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Wg takich jak Ty to pewnie płk. Piotr Wysocki to także zdrajca i sprzedawczyk. |
Cytat:
A jeśli chodzi o "prawicowe standardy" poruszone na poprzedniej stronie, to zaiste, lewicowe standardy to właśnie artykuł pt. "Wnioski" we Wrocławskim Tygodniku Katolickim z 27 września 1953. Niechże skopiuje wklei i szuka |
W głównych wiadomościach we wszystkich stacjach poszedł przekaz jaką PO ma przewagę a tymczasem kilkadziesiąt minut później http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html
|
A po drugiej stronie komedianci od Palikota (7%). Mam nadzieję, że nie osiągną progu wyborczego i te ry..twarze znikną z życia publicznego....
|
Cytat:
|
"Język miłości" częstego publicysty TVN24, TOK FM i GW :
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/...07224875_n.png Kto ma fb może sobie prześledzić co pisze ten niezależny "autorytet moralny" : https://www.facebook.com/wkuczynski |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cóż, jeśli chodzi o broń, to niektorzy naukowcy twirdzą, że gdyby bomba wybuchła na powierzchni i nie zmniejszono jej mocy o połowę, to mogła by wytrącić ziemię z orbity - czy to możliwe, to nie wem.
|
Przecież debata pt. Kukliński vs Zacharski trwała w najlepsze przeszło 3 lata temu. Dalej uważam, że nie ma przesłanki, aby któregoś z tych szpiegów doceniać bardziej, a któregoś mniej. Obaj brali za swoje działania kasę, obaj prawdopodobnie działali na dwa fronty, a także obaj nie mieli chęci zbytnio wracać do kraju po roku 1989. Szpiegowali, a za to jest najwyższa kara.
wis.la/z825p PS. Co do sondażu z Faktów TVN to mamy powrót do stanu sprzed sondażu dla TVP. Jeśli się okaże, że kolejne 2-3 pokażą podobny wynik to będzie oznaczało, że metodologia zastosowana przez TNS OBOP była błędna. http://redir.atmcdn.pl/scale/o2/tvn/...w=640&dsth=360 |
Najlepsze, że jak się pojawił korzystny sondaż dla PO to na Wyborczej od razu był w newsach dnia :) a wczoraj cisza o sondażu dla faktów :)
|
Dzisiaj rocznica Hołdu Ruskiego, czy jakieś reżimowe merdia gównego ścieku o tym wspomną :
http://wpolityce.pl/dzienniki/koment...-kleski-moskwy |
Cytat:
Janusz jest świetnym autorem książek o brydżu, dobrym publicystą, ale marnym politykiem. Idę o zakład o wszystko, że nie przekroczy 3%. |
ale kozak z tego Wiplera
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...ra,nId,1050376 |
Cytat:
Cytat:
Jeden gada o Hitlerze i nie potrafi zarejestrować partii w okręgach przed wyborami a drudzy zamiast dojechać PO (a od kilku lat można robić to łatwo, jest przecież tyle nieprawidłowości) to chyba specjalnie wdali się w spór pt Smoleńsk. I nie chodzi mi o to, że o tej sprawie trzeba zapomnieć, że trzeba ją olać tylko o sposób prowadzenia całej dyskusji w stylu Gmyz napisało trotylu więc już jest jasne, że w Smoleńsku był zamach, czy mamy świadków, mamy dowody, że był to zamach - tylko jakoś nie chcą jednoznacznie tego udokumentować. Przykre jest to wszystko bo zamiast rozjebać układ to wychodzi na to, że specjalnie go podtrzymują. Z Ruchem Narodowym też się od razu przy pierwszej lepszej okazji pogryzł PiS, pytanie po co? Lepiej żeby ta potencjalna partia RN zabrała trochę głosów PiSowi + zabrała głosy debili, którzy głosowali na Palikota + zabrała głosy PO na które wiele osób głosuje bo to mniejsze zło i żeby to ewentualnie RN wszedł do sejmu niż kolejna partia pod wodzą Palikota czy innego pajaca. No ale może w tym wszystkim nie chodzi o Polskę, o podzielenie się rządami tylko o własne interesy i o władzę samą w sobie |
To się zorientowałeś w porę :)
Cytat:
W zwykłych wyborach oferują jabola, a w partyjnych stanowiska w spółkach. To jest nowy styl rządzenia ala Parada Oszustów. Dlatego właśnie, moralność, a nie kwalifikacje jest decydująca jeżeli chcemy dokonać mądrego wyboru. |
Coś ta Enklawa nie kończy się zbyt dobrze w przypadku sportowców, polityków i celebrytów.
A można było skoczyć do któregoś ze spokojniejszych sąsiednich klubów :D Wipler ostatnimi czasy pracował na to, żeby szybciej niż znaleźć się w niej zniknąć ze świata polityki. Znalazł się na bardzo dobrej drodze ku temu. PS. Chodzi kawał po sieci, że Wipler miał... 19% i tendencję wzrostową! |
A kogo Wipler obchodzi. Co tam w szeregach cuchnących uczciwością? Gdzie "karci demokracja" :rotfl:, Graś już straszy wyborami, ciekawe kogo?
|
Kogoś tam obchodzi. Nie obchodzi ma pewno młodzieżówki pewnej partii ;)
|
Cytat:
|
Oczywiście, przekupywanie wyborców to faktycznie standard :). Rozumiem, że każdy złodziej jest pewny, że wszyscy kradną.
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Bo napisałem że Pisowcy i ich akolici są w polityce jedynie dla zysku i grantów ? Tak niestety jest ,czego przykładem jest mój "ulubiony" poseł PISu niejaki Andrzej Jaworski . Oto fragement jego błyskotliwej kariery: Od 2003 pełnił funkcję prezesa komunalnego Przedsiębiorstwa Gospodarki Maszynami Budownictwa w Warszawie. Członek rady nadzorczej PKP Intercity i rady programowej TVP3. W maju 2006 został przewodniczącym rady nadzorczej Koncernu Energetycznego Energa S.A. W 2006 objął stanowisko prezesa Stoczni Gdańsk[1]. Po odwołaniu w 2008 został doradcą ISD Polska ds. restrukturyzacji zakładu. Objął stanowisko prezesa Fundacji Stoczni Gdańsk[2]. Zasiadał w radzie Polskiej Organizacji Turystycznej oraz radzie Pomorskiej Izby Przemysłowo-Handlowej. Jak widać człowiek orkiestra ,który sie nadaje do wszystkiego od kierowania stocznią ,koleją i telewizją ,teraz jest posłem PISu i przewodniczy komisji ds. przeciw-ateizacji Polski :rotfl: Jak widze takich karierowiczów,którzy się znają na wszystkim to po prostu pusty śmiech mnie ogarnia. |
Nie . Pasujesz dlatego, że twoja kariera na tym forum ma dość tendencyjne oblicze a sposób argumentacji ma swój cel i bynajmniej nie jest on obliczony na dyskusje. A ostatnimi postami udowodniłeś nadto, że celem istnienia jest tu pilnowanie pewnego 'porządku'. Jeśli o mnie chodzi, to zbanowałbym cie człowieku dożywotnio a każdego, kto przejawia pisownię, styl wypowiedzi podobny do twojego -z resztą paru tu takich nicków było, twój utrzymuje się tu wyjatkowo długo- banowałbym z założenia. Byłbym jak Lombroso dla potencjalnie niebezpiecznych
|
Sambo wydaje mi się, że jednak kto inny bardziej pasuje do tego rysopisu, ale nie będę wytykał palcami.
Ciekaw jestem ile osób piszących w politycznym i smoleńskim zarabia "godziwe" pieniądze za swoją pracę? Flis, którego cytowałem pisał o całych grupach zatrudnianych przez młodzieżówki, w tym Młodych Demokratów, które infiltrują różne portale społecznościowe oraz fora. Podobnych tematów politycznych w polskim internecie mamy w tysiącach sztuk, więc pole do popisu dla niektórych jest szerokie. |
Niechże sobie będą i młodzieżówki. Niechże będą przekonane o tym, że i Polska jest bardziej mojsza niż twojsza. Niech nawet będą głusi na argumentację ale do licha - niech tu nie będzie śmierdzących bąków, których jedynym celem jest tylko zapodanie siarczanu wodoru.
A co do pytania - to faktycznie ciekawe. Możliwe, że parę osób jest. Z drugiej strony - jak patrzę na tę zapalczywość narodową, to ona jest tak bezinteresowna, że całkiem możliwe, że to jest pro publico bono |
Cytat:
Pozatym jak wszędzie widzisz spiski i zagrożenia ,to może lepiej będzie jak odłączysz internet ,wtedy będziesz bezpieczny i nikt nie zaburzy twojego egzystowania w atmosferze podejrzliwości i unikniesz sytuacji że gdy ktoś z tobą dyskutuje ,a ma inne zdanie jest opłacanym agentem itp. |
Kariera ww. posła? Którego? Hofmana?
No własnie to każe mi powątpiewać w sens twojego istnienia na tym forum. Czym innym jest bowiem nepotyzm - który jest jak najbardziej godny potępienia a czym innym jurgieltelizm - który jest bodaj najwyższą formą sk**a politycznego. Akurat na tę sytuację nie ma żadnego porównania. To jest obraz nędzy tego kraju. PIS, Hofman i reszta dziadów jest bez znaczenia |
Cytat:
|
Hahahahaha:)
To pogadali . Ile PO planuje płacić za głos ASie ? Może sie skuszę:rotfl: |
Cytat:
|
Wszyscy wiedzą do czego sie odniosłem. Jeżeli nie wiesz to zadzwoń do centrali. :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl