![]() |
Cytat:
i jeszcze ŁKS Ptak Łódź :P |
Żeby była jasność: Jeżeli to Osram, nie powinni się zgodzić za żadne miliardy na zmianę nazwy.
|
Cytat:
Nam na obecną chwilę nie pozostaje nic innego jak uzbroić się w cierpliwość i czekać. |
Cytat:
Moze tlumaczenie z/na chinski przedluza temat? ;) BTW, kilkunastokrotne zwiekszenie budzetu nie musi oznaczac takiego zwiekszenia budzetu na zespol, tylko np. rozszerzenie dzialalnosci - na co potrzeba nakladow. Tak mi sie jakos skojarzylo z checia bycia operatorem stadionu. Czy chociazby z dawnymi planami inwestycji na terenach TS. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wisła Can Pack Kraków. Robią puszki dla RB :D
|
Pulpet a co to dla Ciebie jest problemem że Mączyńśki przeszedł do Legii? dla mnie problemem jest to, że nas okłamał. mógł iść nawet do Cracovii i chu...j ale w ciszy a nie deklaracje bez pokrycia i kłamstwa na potrzebę chwili.
|
Z tą Cracovią to się nie zapędzaj...
|
nie zapędzam się, bo Mączyńśki to pachołek, zreszta z ich osiedla, może tam skończy karierę :P Głowie takiego ruchu bym nie wybaczył ale nie komuś takiemu jak Mączyńśki.
|
Cytat:
|
Wisła Kraków jest klubem lokalnym, dla jej kibiców, kiboli, sympatyków.
Wisła Huawei Kraków była by natomiast już klubem chińskim z filią w Krakowie. Są rzeczy których na kasę się nie przelicza choćby za cenę rywalizacji w LM. Swoją drogą szumu tyle o deal, który jest tak samo pewny, jak i niepewny. |
Już odpuście to wróżenie z fusów. Znając życie to nie będzie w ogóle żadnego inwestora albo okaże się ulamkiem tego co się przewiduje. Jak dla mnie to świetny wybieg marketingowy Marzeny, ludzie bardziej podjarani wizja powrotu na szczyt będą chętniej przychodzić na mecze, o Wiśle będzie się pozytywniej mówiło, ale przecież zawsze może powiedzieć na koniec, że inwestor się wycofał i nikt nie będzie miał o nic pretensji a cała sprawa ucichnie. Także trochę lodu na gorące głowy.
|
Żaden wybieg.
|
W jakimś artykule znalazłem, że chińskie firmy inwestują miliardy w polskie wcale ich nie przejmując. Dosyć ciekawe to, pewnie za dużo kasy mają i lubią przygotowywać sobie nowe rynki.
|
Ja czytałem że Chińczycy na 6 inwestycji w Polsce chcą przeznaczyć 409 mln euro. Może jedną z tych inwestycji będzie Wisła
|
|
BOGUSŁAW KRÓLU ZŁOTY !!!!
p.s Kiko w derbach już nie będzie taryfu ulgowej. A poważnie - zobaczymy co to za rewelacje jutro przyniesie :) |
Pewnie artykuł na 3 zdania. Że coś, że ktoś, ale narazie jeszcze nie wiadomo.
|
Cytat:
|
|
Jedna z największych niemieckich firm meblarskich przez Tele-Fonikę (klauzula do 30.07) złożyła TS ofertę odkupienia sekcjiâ˝ď¸Wisły Kraków.
15:24 - 21.07.2017 zrodlo Janekx89 |
https://twitter.com/janekx89/status/888487106007453696
Miejmy nadzieje, że nie myli się jak z Meresiem. Jeśli to poważna firma to powinni znaleźć dla ludzi obecnie działających w zarządzie nowe role. Zrobili dobrą robotę. Oby wszystko dalej było mądrze zarządzane, a sama zmiana wyszła na plus! |
czyżby steinhoff? są włascicielem abry.a abra ma siedzibę
w Krakowie... |
Stechert .
|
Stechert ........
|
Cytat:
|
Raczej chodzi o limit znaków w poście :)
|
Cytat:
|
Tak, chodzi o 10 znaków ;)
|
To dobrze, bo już myślałem, że Mereś 2.0 i te kropki to oznaka zawodu :D
|
Ktoś coś więcej wie o tej firmie? I mniej więcej może coś powiedzieć o jej potencjale finansowym?
|
|
Podobno dontczjunołajmloko.de
Zdenka przerobią na nakastlik |
Niech będzie nawet i producent Zyklonu B ale niech zostawią Junco i Sarapate na swoich stanowiskach i niech nie robią rewolucji. Na te warunki jakie miał TS to moim zdaniem spisał się C E L U J Ą C O
|
Cytat:
|
|
Czyli co Pani Prezes widać sprytnie grała, mówiąc o przyszłym roku...
|
Ktokolwiek to będzie to na początku będzie bardzo trudno powiedzieć co nas czeka. Oby tylko nie było kolejnej rewolucji, bo w końcu złapaliśmy jakąś stabilizację.
Jedni mówią, że to Stechert, który niedawno miał spore problemy finansowe http://www.nordbayern.de/wirtschaft/...ller-1.5826865 Inni, że Steinhoff International, który jest holenderską firmą notowaną na giełdzie we Frankfurcie (i RPA). Niech będzie co będzie, ale ja tylko sobie życzę, żebyśmy nie wylądowali w innym Steinhoffie http://steinhoff.net.pl/ |
Za wcześnie, żeby oceniać, bo nic nie wiemy. Z natury jestem sceptykiem, więc mam nadzieję, że miło mnie rzeczywistość zaskoczy i nie będziemy przerabiać zeszłego roku, albo Korony Kielce bis.
Jedno mnie w tym momencie zastanawia. Wdg PS Towarzystwo Sportowe nie miał wyboru, ergo nie chciało sprzedać (stąd te teksty p. Prezes o rozmowach?). Nie miało wyboru, bo wynika to z jakiegoś dyskrecjonalnego prawa TFK/BC, zapisanego w zeszłorocznej umowie o przejęciu akcji przez TS. Czy wobec tego, że TS (co by nie powiedzieć) uratował klub, bardzo się zaangażował, dobrał ludzi i powolutku prostował sytuację a BC/TFK nie przejmuje klubu bezpośrednio i dla siebie, Cupiał tak po ludzku zadzwonił i zapytał, czy TS to odpowiada? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl