![]() |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To że Wojciechowski jest idiotą to wiemy nie od dziś. Dziwi mnie tylko postawa Bakero... nie mogę zrozumieć dlaczego tak uznany człowiek pozwala sobie na takie traktowanie jego osoby. Powinien powiedzieć co o Wojciechowskim myśli w mediach i podziękować za prace. To jest chora sytuacja.
Wojciechowski szuka pretekstu żeby zwolnic Bakero i w jego miejsce wstawić Janasa.. to było do przewidzenia tuż po zatrudnieniu Janosika. |
Cytat:
|
Szkoda Bakero, bo fajny facet i nieziemski piłkarz. Wydaje mi się, że ten etap swojej pracy może uznać za udany. Przy tej mizerii, którą wcześniej prowadził całkiem nieźle to wyglądało.
|
A czego się spodziewaliście, że Bakero przetrwa cały sezon? Jak widziałem go po meczu z Zagłębiem L. uciekającego szybko do szatni na rozmowę z JW to aż mi się żal zrobiło tego człowieka. Z jegomościem JW lepiej nie wiązać żadnych umów, ani trenerskich, ani tym bardziej na trefne mieszkanie z jego firmy.
|
Między innymi ze względu na postać pana Wojciechowskiego Polonia nie ma szans na mistrzostwo. Wyobraźcie sobie jaka tam musi panować atmosfera. Myślicie, że Janas dłużej się utrzyma na stanowisku? Wystarczą 2-3 średnie lub 1 nieudany mecz i zobaczymy na ławce kolejnego trenera.
Bakero jest sam sobie winny. Pozwolił sobie wejść na głowę. Nie chce zrezygnować z lukratywnego kontraktu i dlatego godzi się na bycie figurantem w klubie. |
Z Wojciechowskim tylko Przeglad Sportowy przeprowadza wywiady. Warty pac palaca. :)
|
A czy przypadkiem ten artykuł nie wypłynął z PS, największego sportowo-pismakowego gów*a w naszym kraju?
|
Zapewne ten artykuł jak i wcześniejszy (co każdy stwierdzał, że Wojciechowski zmądrzał i ma szanse zbudować solidny klub) zostały stosownie podkoloryzowane przez redaktorów Przeglądu :D
|
ilu zawodników spoza Unii może być w tym samym czasie na boisku?
|
U nas chyba nie ma ograniczeń, są tylko wymogi co do ilości zawodników z polski i wychowanków w zgłaszanej kadrze.
|
Chciałem zobaczyć, czy na stronie Amiki piszą coś o zawieszeniu Zielińskiego i Arboledy i natrafiłem na ciekawą dyskusję w komentarzach.
http://lechpoznan.net/wydarzenie-7506.html Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Amica w pełnym składzie właśnie przegrała z Turem Turek 2-1. Z man city zapowiada się dwucyfrówka
|
To ja nie wiem na co Wojciechowskiemu trener...
Dla mnie to jest idiotra ktory ma troche pieniedzy i mysli ze juz ma wszystko... |
Hehhe.Józek ma jebca. To jest więcej niż pewne :) Bakero będzie mógł opowiedzięc w Hiszpanii jak spotkał na swej drodze reinkarnację Jesusa Gil y Gil'a hehehe
|
Co do Polonii - czy przypadkiem Bakero nie podpisał w zeszłym sezonie aneksu do kontraktu że jak zdobędzie MP to Wojciechowski odda mu 20% klubu? Wtedy to było nierealne, ale teraz z tym składem? Może to jest powód nękania Bakero? Wojciechowski nagle sobie uświadomił że MP jest realne.
Zresztą po coś Janas jest w klubie:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Porównaj sobie z ich podstawowym składem z ostatnich spotkań, a potem się napinaj. |
Cytat:
|
Cytat:
|
akakiusz : co nie zmienia faktu, że i tak taki zespół powinni z takim składem BEZ PROBLEMU objechać..
|
Co do Wojciechowskiego,to chce zobaczyć reakcje jak nie zdobędzie mistrzostwa :D Albo górny środek tabeli i co nagła wyprzedaż? :rotfl:
|
Cytat:
|
Lech - Polonia W. przełożony z uwagi na Stinga :-D
jest szansa że warszawska drużyna wypadnie z rytmu :) Lechowi chyba bez różnicy czy teraz czy później będzie grał więcej meczów |
Cytat:
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
przełożyli derby wielkopolski Amica - Groclin, Chore jest dla mnie to że nie gra sie w terminie nie mając jakiegoś poważnego powodu, psioczyli wszyscy, że Wisła gra turniej w Chicago, ale tu jak przyjeżdża "jakiś Sting" (wypowiedź Peszki) na otwarcie stadionu i stadion jest zajęty to "szlagier" zrobić w domu (czyt. Wronki) i po kłopocie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Uran ale to dla nas lepiej:) Sklad rezerwowy potrafi wiecej zdzialac niz sklad podstawowy co ostatnio juz mielismy mozliwosc ogladania:) I bardzo dobrze, zamiast intensywnych treningow ktorych nie maja, beda miec intensywne 90 minut przy trybunach, ktore opierda^*ia na boisku nie beda tolerowac.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Panowie i Panie,Józef Wojciechowski show,ciąg dalszy. Osobiście to już mi żal Bakero. Na uwagę zasługuje nowa idea profesjonalnego klubu. Zabieranie trenerowi jednego piłkarza co mecz:)
Zbyt defensywne ustawienie, mało widowiskowy styl gry i zbytnie przywiązanie do niektórych piłkarzy to główne zarzuty, jakie pod adresem Jose Marii Bakero kieruje Józef Wojciechowski. W środę obaj panowie spotkali się by omówić warunki dalszej współpracy. Czego dowiedział się Hiszpan w trakcie rozmowy? Wszystkie swoje pomysły będzie musiał konsultować z dyrektorem ds. sportowych klubu, Pawłem Janasem, z którym będzie się spotykał dwa razy w tygodniu. Jeżeli panowie nie dojdą do porozumienia, do dyskusji włączą się asystent szkoleniowca, trener bramkarzy i trener przygotowania fizycznego. To jednak nie koniec "nowości". - Po każdym meczu zawodnicy będą oceniani przez 12-osobową grupę ekspertów. Piłkarz, który będzie miał najniższą średnią ocen, w kolejnym spotkaniu nie zagra, dostanie jakby czerwoną kartkę - mówi Józef Wojciechowski cytowany przez "Przegląd Sportowy". Pierwszą "ofiarą" nowego systemu jest Hiszpan Andreu, którego ma zabraknąć w najbliższym meczu ligowym z Koroną Kielce. Oczywiście trener Bakero nie był zwolennikiem tego systemu. - Ale oznajmiłem mu, że skoro nie zgadza się z oceną 12 ekspertów, to chyba nie zgadza się z całą ideą profesjonalnego klubu - wyjaśnił Wojciechowski. Nie ulega wątpliwości, że przy wprowadzonych zmianach Jose Maria Bakero może zapomnieć o jakiejkolwiek autonomii w prowadzeniu drużyny. Podobnie jak nie ulega wątpliwości, że to właśnie on odpowie głową za ewentualne słabsze wyniki drużyny. Nie Janas, który będzie miał wpływ na ustalanie składu i taktyki. Nie eksperci, którzy po każdej kolejce będą pozbawiać Bakero możliwości skorzystania z jednego piłkarza. I wreszcie nie Wojciechowski, który wymyśla te "profesjonale" zasady. Choć przypadek Wojciechowskiego jest akurat zrozumiały. Taki to już jest przywilej właściciela, że może robić co mu się podoba. |
A dlaczego CI zal Bakero? Jak dla mnie to robi z siebie .....e siedzac dalej w tej Polonii. Ja bym ani chwili nie chcial wspolpracowac z takim debilem jak Wojciechowski. Rozumiem ze jak tu przyjezdzal Hiszpan to nie wiedzial jak to bedzie ale teraz widzac takie cyrki to powinien wypieprzac gdzie pieprz rosnie, ale moze siedzi zeby sobie zarobic troche grosza. Wojciechowski to jest prze ch.j. Rozumiem ze ma swoja wizje, swoje pomysly ale porponuje mu gre w FMa a jak juz zatrudnia szkoleniowca to niech mu da pracowac a nie robi z siebie eksperta a tak naprawde to na gownie sie zna. Moze kasy sie dorobil ale pokazuje ze wlascicielem klubu jest najgorszym jaki moze byc. Niech nawet zdobedzie MP i wejdzie do LM ale zawsze pozostanie frajerem przez swoje decyzje. W jakiej sytuacji on stawia teraz Bakero i w jakiej stawial poprzednich trenerow? Stawial ich w roli szmat ktore maja sie sluchac kazdego slowa prezia a jak nie to wypie..c.
Czyli teraz co Bakero ma do gadania? Jak przestawi swoja wizje skladu to Janas da inna, jak sie nie podoba to go przeglosuje jakis tam asystent czy inny trener. Do tego jakies cuda z ocenami pilkarzy (buhahahaha). Poprostu Bakero jest figurantem i jak nie ucieknie stamtad sma w najblizszym czasie to zostanie dzi.ka ktora za kase da soba pomiatac. Jak balonik byl dmuchany w Polonii tak szybko pekl. Niby Wojciechowski dojrzal, zmadrzal (haha) a tu dalej debilne wywiady itd Nie wierze ze za kilkanascie kolejek nadal bedzie tak milo w Polonii (tzn ze bedzie liderowac). Generalnie to te twory pofuzyjne to naprawde sa zabawne. Jedni maja smisznych wlascicieli, drudzy raz sie zwa Amica raz Lechem. Nie ma co profeska :) |
http://www.sport.pl/sport/1,65025,83...zada_goli.html Pewnie mowici eo tym.Facet zle zrozumial pojecie: MAM SWOJE 5 MINUT :P
|
Cytat:
|
Tego goscia coraz bardziej **** :) Jesli w takim tempie bedzie "wprowadzal swoje pojecie pilki" w zycie to ten klub sie rozleci jeszcze w tym sezonie.
Taka prawda ze u Nas albo ktos ma kase i nie chce jej ladowac konkretnie w klub, albo ma kase i chce ale jest ****. |
Marzy mi sie żeby wszystkie media przed meczem Polonia - Wisła skazywały Wisłę na pożarcie, a tu gładkie 0-4 z "przyrosiem" na deser.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl