![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wchodze za forum i co: "Właśnie się dowiedziałem ze Gucio jest..... " :P lol pińcet
|
nie mow lol pincet bo tak mam w nazwisku na nk :) powiem wam jedno wielki pitol dzisiaj rano zostal zbudowany w parku
|
Cytat:
ja za to zostalem drugim pijakiem forumowym i mam najlepszy avatar, nikt nie podszkoczy, trzeba to opic :D:lol: zrobi mi ktos bibliografie do matury? :D |
Cytat:
trzyma poziom :P z ręki do lustra :P a wyrazu twarzy nie komentuje :D:D:D |
Cytat:
|
Nie dość, że sami alkoholicy na tym forum to w dodatku homosie :D
Guciu ja bym na Twoim miejscu się obawiał :P |
Ja nie pije (już)... i mam dziewczynę. Wypraszam sobie :D
|
Cytat:
Ps. Odejdzie dziewczyna i znów zaczniesz pić hehe |
i bedziesz stalym klientem w pawolonie na Czyzynach ;)
|
Cytat:
Nasz dj nie jest pantoflarzem, jest rozmywaczem pozytywnym! :D |
Otóż to... specjalnie dla Pana_Premiera podkreślę: POZYTYWNYM :D
|
człowieka 3 godziny na forum i nie ma i już mu dupe obrobią.. :lol:
więc tak: Cytat:
Cytat:
jakbym wyglądał tak jak Ty, też bym się wstydził swoje konto na NK założyć. :lol: |
Cytat:
Cytat:
Forumowy Di Kaprio :rotfl: |
Cytat:
nie napinaj się tak bo pękniesz ;) emsi dobrze gada;) |
Cytat:
nie zapomnij ze takze znalazles sie w statystyce pokemon roku ;) co prawda nie jako lider ale jednak ;) |
Cytat:
a napinka to sprawy pozaforumowe, kumplowe panie emsi. :-D Kamilu - cieszę się z tego równie jak z mistera.. :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
Lepiej napisz wrażenia z projekcji Inside to coś w tą mańkę ci polecę ;) |
Cytat:
Nie wykluczajmy, żadnej ewentualności. :rotfl: |
Cytat:
Ehhh... Niby wydawał się normalny a tu patrz xD Jak dla mnie wydarzeniem roku w Łajt Stars Ałord 2009 będzie ujawnienie się Gucia :D |
Cytat:
a poważnie, film rewelacja. ta ostatnia scena uderza na mózg.. ;) dla mnie ciut gorszy od RECa, ale może dlatego, że oglądałem go w chujowych warunkach (dzień, co chwila ktoś przeszkadza itd) i nie zrobił takiego wrażenia. choć wrażenie robi ostreee..! :) Wojtku oczywiście. jakby co - masz moje gadu. w końcu sam o nie prosiłeś, może wreszcie skorzystasz. :lol: |
Gucio nie wiem czy zauważyłeś ale cała strona lużnego o Tobie!! To się nazywa kariera! :D
|
Cytat:
No to obiecana produkcja z klimatów Gore zobacz koniecznie Lucio Fulciego The Beyond, inne tytuły to siedem bram piekieł, Życie pozagrobowe koniecznie w nocy :) A jeśli nie widziałeś to Odishon Takashiego Miiike film dla mnie z jedną z najbardziej fachowych zakończeń :) A na deser jak mówili Pythoni coś z całkiem innej beczki czyli klimat klimat i jeszcze raz klimat w szkole baletowej czyli absolutny klasyk Suspiria Dario Argento. I nie psuj sobie przyjemności oglądając takie kino w dzień bo najlepiej się ogląda późną noca jak wszyscy śpią i nikt nie przeszkadza. Miłych seansów :) A ja nadal czekam na Martyrs i Vinyan i się doczekać nie mogę :foch: |
Znaczy ja z tego miejsca chciałem zdementować wszystkie pomówienia ze strony Gucia!
Owszem numer gadu - gadu mam, gdyż to moja pasja, kolekcjonować wirtualnych znajomych jako użytkownik neostrada tp. Ja nie chcę nic mówić ale od moderatorów wyszła plotka, że w tym temacie żyje i ma się dobrze TW Charcerzyk. :lol: |
Ni_Ma - każdy chyba ma w tym temacie swoje 5 minut. dziękuje wam.. :lol:
emsi - wiem, oglądałem tak RECa i efekt rewelka. zresztą też z miłych seansów wieczornych, wspominam też Lśnienie, ale to by się nawet w wakacje o 12 dobrze oglądało. ;) obiecuje, że przejrzę kilka tych propozycji, jak tylko znajdę czas. a że szykuję się powrót do kochanego LO, to pewnie coś na weekendzie oglądne. jakby co to tu wróce z moimi refleksjami. :) a Martyrs i Vinyan to co? czekasz na kino? Wojtkuu - ja chciałem pierwszy przedstawić swoją teczkę i powiedzieć, iż na forum byłem przed wymienionym wyżej TW. :D |
Cytat:
Chciałem Cię szczerze pochwalić :) |
Cytat:
P.S. Czy to nie podchodzi juz bardziej pod temat filmowy? |
Ni_Ma xD zmienilas avka to juz myslalem ze cie NI MA
|
Cytat:
w sumie nie widziałem, ale po opiniach jakoś nie zachęca. dla fanów ksiązki mógł to być całkiem dobry serial, bo wiadomo, że za jego produkcję odpowiadał King.. aa tam, my tak luźno. :D coby nas nie przenieśli, to spytam ile mrozu u was? wiem, wiem, było wczoraj, ale może być i dziś |
Mi właśnie książka nie do końca przypadła do gustu. Tzn jest ciekawa i fajnie sie ją czyta ale po oglądnięciu filmu spodziewałem sie czegoś lepszego. Pewnie inny byłby odbiór gdyby się najpierw czytało a później oglądało ale to już niemozliwe bo Lśnienia nie da się tak łatwo wyrzucić z pamięci. Juz na trwałe niszczy psychikę:lol:
|
Gucio z tymi teczkami to ty uwazaj bo kanalizacyjne zrodla mowia ze druga strona robi doniesienia do prokuratury :D
|
Cytat:
Co myślicie o takim szalu, bo jak coś to wydamy jak się spodoba :) Zastrzegam, że poza czcionką u góry i herbami wszystko jest rysowane i wymyślane przeze mnie. http://img155.imageshack.us/img155/5...erewiryjv9.jpg A rysunek dałem specjalnie mały żeby nikt sobie nie podebrał jako vlepy czy zrobił samemu taki szal. |
napisz na srodku PROJEKT bo jeszcze ktos sobie taka vlepke wydrukuje ... a generalnie kosior :)
|
Cytat:
narazie jestem w trakcie czytania Miasteczka Salem Kinga, ale zatrzymałem się w pewnym momencie i w zasadzie nie wiem czemu, zapomniałem o niej na kilka miesięcy.. trzeba będzie zacząć od nowa. :) no skoro emsi tak mówisz, to na ten Mortyrs by się do kina rzeczywiście wybrał. z dziewczyną może? :lol: aa ten, szal bardzo pozytywny dla mnie, może bym tylko zmienił ciut czcionke na Wisła Kraków, na jakąś normalniejszą, coby lepiej było widać? |
Cytat:
PS: A cały klimat ma być też w tej czcionce bo to wrzucik rysowany całkowicie a nie żaden gotowiec :) |
Chętnie taki szal zakupię :)
|
Cytat:
po drodze by znalazła 5 barów, gdzie znalazłaby jakąś muzykę i zaczęła pogo. :lol: a szal powiem Ci, że zajebisty, pomyślałem o czcionce, bo może być napis po wykonaniu słabo widoczny. ale klimacik ma świetny.. ;) ja podobnie jak pio. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl