Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Stroje meczowe Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=3263)

didzej132 05.08.2011 13:49

Mógłby ktoś wrzucić foto tej koszulki ??

wściekłe pięści węża 05.08.2011 14:15

Jeśli do wieczora nikt nie wrzuci, to ja wrzucę jak wrócę z roboty. Kupiłem już sobie ją przedwczoraj. To koszulki, w których grają piłkarze Wisły futsalowej.

Jest podobna do tej:

http://sklep.wisla.krakow.pl/pl/kole...0_2011_senior/

ale ma takie ledwo widoczne poziome paski z mniej i bardziej intensywną czerwienią no i oczywiście zamiast loga Wisły SA jest Biała Gwiazda jak Pan Bóg przykazał. Kupujcie, kupujcie - może jak ktoś z marketingu zobaczy ich co raz większą liczbę na stadionie, to zaczną się zastanawiać, czy dobrze zrobili ignorując prośby kibiców.

stas 05.08.2011 14:26

to samo już pisało wiele osób żeby kupować koszulki Wisły halowej może w końcu marketingowcy z SA zmądrzeją :)

Kaol 05.08.2011 14:34

wściekłe pięści jaka jest cena ? i gdzie ją kupiłeś?

JOSE 841 05.08.2011 14:37

Kapcok7 jak na pierwwszy raz jest nienajgorzej aczkolwiek wolę projekty wonskiego

wściekłe pięści węża 05.08.2011 14:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kaol (Post 1140999)
wściekłe pięści jaka jest cena ? i gdzie ją kupiłeś?

Kupiłem ją w Fanatyku za 129 zeta. Gwiazda jest haftowana, to samo z logiem Adidasa (ale to oczywiste ;). Bardzo ładnie się prezentuje - polecam z czystym sumieniem.

aussieFC 05.08.2011 15:20

czesc
moj pierwszy post
mieszkam w australii i nasza lokalna druzyna melbourne victory podpisala kontrakt z adidasem na 5 lat i to sa jej nowe koszulki to domowa -
http://i.haymarket.net.au/Utils/Imag.../mvhomenew.jpg
a to wyjazdowa i adidas zmienili jej kolor ktory nawet nie jest w herbie druzyny i duzo kibicow jest rozczarowanych -
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6168853_n.jpg

sorin320 05.08.2011 18:45

pytanie tylko czemu tak długo zwlekają z prezentacją...
walka o BG ?
nowy sponsor ??

kornd 05.08.2011 18:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sorin320 (Post 1141245)
pytanie tylko czemu tak długo zwlekają z prezentacją...
walka o BG ?
nowy sponsor ??

Myślę że to i to, czekają na ewentualny awans do Champions Leauge, żeby jak najwięcej podbić kwotę od sponsora.

JrQ- 05.08.2011 19:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kornd (Post 1141248)
Myślę że to i to, czekają na ewentualny awans do Champions Leauge, żeby jak najwięcej podbić kwotę od sponsora.

kuuur#$
adidas ma obsuwę
nie jesteście tego w stanie pojąć?
milion razy o to samo pytacie co pisze kilka postów wyżej

mgła 05.08.2011 20:07

wściekłe pięści - czy to taka koszulka jak w linku: http://wislafutsal.pl/stroje-klubowe ?

WiślakMyślenice 05.08.2011 20:26

http://img29.imageshack.us/img29/7673/6kolejka009.jpg

wg mnie ta jest lepsza.

wściekłe pięści węża 05.08.2011 21:05

Soróweczka za zwłokę, ale trochę mi się dziś przedłużyło w pracy. Z resztą, nie będę Was zanudzał. ;)

Proszę, tak się prezentuje koszuleczka:

http://i52.tinypic.com/30k7pqo.png

Na żywo (bez lampy błyskowej) tak się nie błyszczy. No i jest trochę wymięta, ale prasował ją będę dopiero przed jutrzejszym wyjazdem. Do zdjęcia mi się nie chciało. ;)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wiślak z Azorów (Post 1141423)
kolego wyżej musisz zwiększyć mase ;) żarcik taki

Pracuję nad tym. ;)

Wiślak z Azorów 05.08.2011 21:33

kolego wyżej musisz zwiększyć mase ;) żarcik taki .A tak na serio koszulka fajna trzeba ją jutro kupić

Auro 05.08.2011 23:10

wściekłe pięści węża- fajna koszulka ale nie o tą mi chodziło. Nie była to koszulka futsalowców bo była to koszulka z logo T-Fki, taka sama jak mają piłkarze pierwszej drużyny.
Widziałem ją przed halą Wisły na tym stoisku w dniu meczu z Litexem. Pani poinformowała mnie że można ją kupic własnie w "Fanatyku" i kosztuje 129 zł.

wściekłe pięści węża 05.08.2011 23:20

Domyślam się, że to do mnie, ale jest późno, więc można nicka przekręcić. ;) Wiesz, podejrzewam, że dokładnie taka sama jak meczówka piłkarzy to ona nie jest, bo tamta kosztuje ponad 200 zeta, ale jaka by nie była, to jeśli jest z naszytą Białą Gwiazdą na piersi, to brać! Podejrzewam, że wiele się nie różni do tej futsalowej. ;) Wygląda na to, że jednak, tak jak mi się wcześniej wydawało, te meczówki futsalowców nie są w sprzedaży i mi się pofarciło. ;)

JOSE 841 06.08.2011 14:48

sorin320 raczej tak jak mówisz czekają na sponsora. Aczkolwiek co do białej gwiazdy na strojach to wielka niewiadoma.A co do materiałów promocyjnych i reklamy na stadionie to stroje meczowe chyba też się to tego grona zaliczają??Wisła w fazie grupowej być może zawita w nowych strojach ewentualnie 15 września kiedy będzie nowy sponsor.

szprotson 06.08.2011 15:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JOSE 841 (Post 1141783)
sorin320 raczej tak jak mówisz czekają na sponsora. Aczkolwiek co do białej gwiazdy na strojach to wielka niewiadoma.A co do materiałów promocyjnych i reklamy na stadionie to stroje meczowe chyba też się to tego grona zaliczają??Wisła w fazie grupowej być może zawita w nowych strojach ewentualnie 15 września kiedy będzie nowy sponsor.

1. Nie czekają na sponsora
2. Nie będzie Białej Gwiazdy

15 września będzie nowy sponsor ? Udowodnij.

JOSE 841 06.08.2011 15:12

szprotson powinen być już znany sponsor tytularny 15września właśnie się kończy termin zgłaszania ofert na nazwę stadionu .Aczkolwiek być może po 15 tym września.A jeśli reklamy na stadionie i status tytularny stosowany w materiałach promocyjnych to chyba stroje meczowe zaliczają sie do tego grona.Chociaż mogę sie mylić

jaszczur90 06.08.2011 15:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JOSE 841 (Post 1141798)
szprotson powinen być już znany sponsor tytularny 15września właśnie się kończy termin zgłaszania ofert na nazwę stadionu .Aczkolwiek być może po 15 tym września.A jeśli reklamy na stadionie i status tytularny stosowany w materiałach promocyjnych to chyba stroje meczowe zaliczają sie do tego grona.Chociaż mogę sie mylić

Przecież kasy na sponsora tytularnego nazwy stadionu Wisła nawet nie powącha.. Majcher uczy się na błędach Warszawy i cała kasa z reklamy pójdzie do miasta..

szprotson 06.08.2011 15:19

Cytat:

A co ma sponsor tytularny do nazwy/operatora stadionu wytłumaczysz mi ?

serek.c2 06.08.2011 15:19

Cytat:

Chociaż mogę sie mylić

Ty mylisz się "z reguły"...

JOSE 841 06.08.2011 15:35

serek.c2 ty nigdy się nie pomyliłeś??

WiślakMyślenice 06.08.2011 15:37

1. Na koszulce Legii jakoś nie widzę logo Pepsi.
2. Termin z dupy. Źródło własne? Aha.
3. Powinien być... Powinieneś to 3 razy pomyśleć nad treścią merytoryczną postu zanim wciśniesz "Wyślij odpowiedź"

JOSE 841 06.08.2011 16:07

szprotson naprawdę nie wiesz co ma sponsor tytularny do nazwy stadionu????To zajrzyj do regulaminu konkursu.WiślakMyślenice możliwe że nie ma bo Legia tak jak Wisła czeka na nowe stroje.Zresztą to zależy co dokładnie było w tej umowie Legii z Pepsi.Czasem sponsor tytularny stadionu może reklamować się na strojach np. Rebook i Botlon .Na Rebook stadium piłkarzer Boltonu grają z reklamą właśnie Reeboka na strojach.temat zamknięty

Proud 06.08.2011 16:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JOSE 841 (Post 1141836)
szprotson naprawdę nie wiesz co ma sponsor tytularny do nazwy stadionu????To zajrzyj do regulaminu konkursu.WiślakMyślenice możliwe że nie ma bo Legia tak jak Wisła czeka na nowe stroje.Zresztą to zależy jak co dokładnie było w tej umowie.Czasem sponsor tytularny stadionu może reklamować się na strojach np. Boltonu który gra na Rebook stadium z reklamą... Reeboka na strojach .temat zamknięty

Ej, czy tylko ja mam wrażenie, że JOSE wszystkie swoje posty pisze pod wpływem silnych środków odurzających? :D

Wszyscy mówią, że adidas ma obsuwę, a ja i tak myślę, że Wisła czeka na wyniki meczu z Cypryjczykami :) Ewentualny udział w LM może stanowić mocną kartę przetargową ze sponsorem.

JrQ- 06.08.2011 16:20

Cytat:

Wszyscy mówią, że adidas ma obsuwę, a ja i tak myślę, że Wisła czeka na wyniki meczu z Cypryjczykami :) Ewentualny udział w LM może stanowić mocną kartę przetargową ze sponsorem.
ale sponsor do koszulek nic nie ma
sory, .......isz w tym momencie

Proud 06.08.2011 16:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 1141852)
ale sponsor do koszulek nic nie ma
sory, .......isz w tym momencie

Ale może chcą zaprezentować nowe koszulki, z nowym sponsorem?

JOSE 841 06.08.2011 16:33

Tutaj jest przykład Boltonu http://www.psz.pl/tekst-29242/Bolton-Wanderers-finanse punkt 3. o którym mówiłem wcześniej. Proud mylisz się a jeśli już tak twierdzisz to udowodnij mi że pisze posty pod wpływem silnych środków odurzających.Po prostu od 3 lat mam zły humor:) i tyle w tym temacie.temat ostatecznie zakończony

Fiti 07.08.2011 16:29

Legia w nowych strojach ??

JrQ- 07.08.2011 16:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 1141861)
Ale może chcą zaprezentować nowe koszulki, z nowym sponsorem?

nie, nie chcą
jakby był sponsor, to byłoby info o nawiązaniu współpracy:
1) po naszej stronie
2) na stronie sponsora
adidas dał ciała
po prostu

niezależna opinia 07.08.2011 17:25

A możecie mi powiedzieć co Wam się w obecnych strojach nie podoba? Bo moim zdaniem od dawna nie mieliśmy tak fajnych trykotów. Ja się boję, że ewentualna zmiana może być tylko na gorsze, choć chciałbym się mylić. Mam nadzieję, że nikt nie ubierze naszych piłkarzy w pedalskie, obcisłe i krótkie koszuleczki (takie jak w zeszłych sezonie miał Lech i Widzew). I oby czerwień była odpowiednia tak jak na koszulkach które mamy obecnie, bo pamiętam "czerwień" która podchodziła pod różowy (koszulki Umbro z napisem Tyskie z sezonu 06/07).

Fiti 07.08.2011 17:31

W obecnych koszulkach nie podoba nam się to że:
1. Są to zwykłe masówki...
2. Nie ma białej gwiazdy
3. Mamy nowy sezon powinny być już nowe stroje, bo nowe stroje ma już 3/4 klubów świata

vote-for-mikey 07.08.2011 23:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fiti (Post 1142463)
W obecnych koszulkach nie podoba nam się to że:
1. Są to zwykłe masówki...
2. Nie ma białej gwiazdy
3. Mamy nowy sezon powinny być już nowe stroje, bo nowe stroje ma już 3/4 klubów świata

Ja tam widzę Białą Gwiazdę... No, ale nie od dziś wiadomo, że mam wadę wzroku.

Baracuda 08.08.2011 00:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JOSE 841 (Post 1141836)
szprotson naprawdę nie wiesz co ma sponsor tytularny do nazwy stadionu????To zajrzyj do regulaminu konkursu.WiślakMyślenice możliwe że nie ma bo Legia tak jak Wisła czeka na nowe stroje.Zresztą to zależy co dokładnie było w tej umowie Legii z Pepsi.Czasem sponsor tytularny stadionu może reklamować się na strojach np. Rebook i Botlon .Na Rebook stadium piłkarzer Boltonu grają z reklamą właśnie Reeboka na strojach.temat zamknięty

JOSE można mnożyć przykłady, które nie spełniają założeń Twojej teorii - choćby Allianz Arena i T-moblie na koszulkach.
Sponsor strategiczny klubu zazwyczaj nie ma nic do sponsora tytularnego stadionu.

Jeżeli chodzi o Legię to nie możemy porównywać jej przypadku z naszym ponieważ z tego co mi wiadomo my na razie nie jesteśmy operatorem stadionu przy R22 a tylko go wynajmujemy. Legia jest operatorem stadionu i pobiera opłaty z jego działalności jak również pokrywa wszelkie koszty jego utrzymania plus koszty najmu (czynsz).

JOSE 841 08.08.2011 12:47

Baracuda temat który poruszyłem 2 dni temu zakończyłem jednym słowem temat sposora na koszulkach zamknięty.

szprotson 08.08.2011 12:53

Jose - podaj mi/pokaż ten regulamin konkursu o ktorym pisałeś wcześniej.

JOSE 841 08.08.2011 13:07

szprotson dalej ciągniesz temat już go 2 dni temu zakończyłem.A co chcesz brać udział w konkursie??:)

szprotson 08.08.2011 13:15

Nie, nie chce startowac ale skoro o czymś mówisz to miej na to jakies argumenty.
Pisałeś
Cytat:

szprotson naprawdę nie wiesz co ma sponsor tytularny do nazwy stadionuTo zajrzyj do regulaminu konkursu.
Wiec badz tak dobry i podaj mi link bym mogl sobie zobacycz regulamin konkursu gdyż mnie to ciekawi z paru względów.

E: który post jest twoim zakonczeniem ?
p.s. jestem po lekturze zarządzenia i dalej nie wiem co ma sponsor tytularny do operatora stadionu?

JOSE 841 08.08.2011 13:20

szprotson
Chcesz to masz ----->http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=25586 .Tylko już nie ciągnij tematu który zakończyłem 2 dni temu

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:29.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl