![]() |
Mógłby ktoś wrzucić foto tej koszulki ??
|
Jeśli do wieczora nikt nie wrzuci, to ja wrzucę jak wrócę z roboty. Kupiłem już sobie ją przedwczoraj. To koszulki, w których grają piłkarze Wisły futsalowej.
Jest podobna do tej: http://sklep.wisla.krakow.pl/pl/kole...0_2011_senior/ ale ma takie ledwo widoczne poziome paski z mniej i bardziej intensywną czerwienią no i oczywiście zamiast loga Wisły SA jest Biała Gwiazda jak Pan Bóg przykazał. Kupujcie, kupujcie - może jak ktoś z marketingu zobaczy ich co raz większą liczbę na stadionie, to zaczną się zastanawiać, czy dobrze zrobili ignorując prośby kibiców. |
to samo już pisało wiele osób żeby kupować koszulki Wisły halowej może w końcu marketingowcy z SA zmądrzeją :)
|
wściekłe pięści jaka jest cena ? i gdzie ją kupiłeś?
|
Kapcok7 jak na pierwwszy raz jest nienajgorzej aczkolwiek wolę projekty wonskiego
|
Cytat:
|
czesc
moj pierwszy post mieszkam w australii i nasza lokalna druzyna melbourne victory podpisala kontrakt z adidasem na 5 lat i to sa jej nowe koszulki to domowa - http://i.haymarket.net.au/Utils/Imag.../mvhomenew.jpg a to wyjazdowa i adidas zmienili jej kolor ktory nawet nie jest w herbie druzyny i duzo kibicow jest rozczarowanych - http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6168853_n.jpg |
pytanie tylko czemu tak długo zwlekają z prezentacją...
walka o BG ? nowy sponsor ?? |
Cytat:
|
Cytat:
adidas ma obsuwę nie jesteście tego w stanie pojąć? milion razy o to samo pytacie co pisze kilka postów wyżej |
wściekłe pięści - czy to taka koszulka jak w linku: http://wislafutsal.pl/stroje-klubowe ?
|
|
Soróweczka za zwłokę, ale trochę mi się dziś przedłużyło w pracy. Z resztą, nie będę Was zanudzał. ;)
Proszę, tak się prezentuje koszuleczka: http://i52.tinypic.com/30k7pqo.png Na żywo (bez lampy błyskowej) tak się nie błyszczy. No i jest trochę wymięta, ale prasował ją będę dopiero przed jutrzejszym wyjazdem. Do zdjęcia mi się nie chciało. ;) Cytat:
|
kolego wyżej musisz zwiększyć mase ;) żarcik taki .A tak na serio koszulka fajna trzeba ją jutro kupić
|
wściekłe pięści węża- fajna koszulka ale nie o tą mi chodziło. Nie była to koszulka futsalowców bo była to koszulka z logo T-Fki, taka sama jak mają piłkarze pierwszej drużyny.
Widziałem ją przed halą Wisły na tym stoisku w dniu meczu z Litexem. Pani poinformowała mnie że można ją kupic własnie w "Fanatyku" i kosztuje 129 zł. |
Domyślam się, że to do mnie, ale jest późno, więc można nicka przekręcić. ;) Wiesz, podejrzewam, że dokładnie taka sama jak meczówka piłkarzy to ona nie jest, bo tamta kosztuje ponad 200 zeta, ale jaka by nie była, to jeśli jest z naszytą Białą Gwiazdą na piersi, to brać! Podejrzewam, że wiele się nie różni do tej futsalowej. ;) Wygląda na to, że jednak, tak jak mi się wcześniej wydawało, te meczówki futsalowców nie są w sprzedaży i mi się pofarciło. ;)
|
sorin320 raczej tak jak mówisz czekają na sponsora. Aczkolwiek co do białej gwiazdy na strojach to wielka niewiadoma.A co do materiałów promocyjnych i reklamy na stadionie to stroje meczowe chyba też się to tego grona zaliczają??Wisła w fazie grupowej być może zawita w nowych strojach ewentualnie 15 września kiedy będzie nowy sponsor.
|
Cytat:
2. Nie będzie Białej Gwiazdy 15 września będzie nowy sponsor ? Udowodnij. |
szprotson powinen być już znany sponsor tytularny 15września właśnie się kończy termin zgłaszania ofert na nazwę stadionu .Aczkolwiek być może po 15 tym września.A jeśli reklamy na stadionie i status tytularny stosowany w materiałach promocyjnych to chyba stroje meczowe zaliczają sie do tego grona.Chociaż mogę sie mylić
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
serek.c2 ty nigdy się nie pomyliłeś??
|
1. Na koszulce Legii jakoś nie widzę logo Pepsi.
2. Termin z dupy. Źródło własne? Aha. 3. Powinien być... Powinieneś to 3 razy pomyśleć nad treścią merytoryczną postu zanim wciśniesz "Wyślij odpowiedź" |
szprotson naprawdę nie wiesz co ma sponsor tytularny do nazwy stadionu????To zajrzyj do regulaminu konkursu.WiślakMyślenice możliwe że nie ma bo Legia tak jak Wisła czeka na nowe stroje.Zresztą to zależy co dokładnie było w tej umowie Legii z Pepsi.Czasem sponsor tytularny stadionu może reklamować się na strojach np. Rebook i Botlon .Na Rebook stadium piłkarzer Boltonu grają z reklamą właśnie Reeboka na strojach.temat zamknięty
|
Cytat:
Wszyscy mówią, że adidas ma obsuwę, a ja i tak myślę, że Wisła czeka na wyniki meczu z Cypryjczykami :) Ewentualny udział w LM może stanowić mocną kartę przetargową ze sponsorem. |
Cytat:
sory, .......isz w tym momencie |
Cytat:
|
Tutaj jest przykład Boltonu http://www.psz.pl/tekst-29242/Bolton-Wanderers-finanse punkt 3. o którym mówiłem wcześniej. Proud mylisz się a jeśli już tak twierdzisz to udowodnij mi że pisze posty pod wpływem silnych środków odurzających.Po prostu od 3 lat mam zły humor:) i tyle w tym temacie.temat ostatecznie zakończony
|
Legia w nowych strojach ??
|
Cytat:
jakby był sponsor, to byłoby info o nawiązaniu współpracy: 1) po naszej stronie 2) na stronie sponsora adidas dał ciała po prostu |
A możecie mi powiedzieć co Wam się w obecnych strojach nie podoba? Bo moim zdaniem od dawna nie mieliśmy tak fajnych trykotów. Ja się boję, że ewentualna zmiana może być tylko na gorsze, choć chciałbym się mylić. Mam nadzieję, że nikt nie ubierze naszych piłkarzy w pedalskie, obcisłe i krótkie koszuleczki (takie jak w zeszłych sezonie miał Lech i Widzew). I oby czerwień była odpowiednia tak jak na koszulkach które mamy obecnie, bo pamiętam "czerwień" która podchodziła pod różowy (koszulki Umbro z napisem Tyskie z sezonu 06/07).
|
W obecnych koszulkach nie podoba nam się to że:
1. Są to zwykłe masówki... 2. Nie ma białej gwiazdy 3. Mamy nowy sezon powinny być już nowe stroje, bo nowe stroje ma już 3/4 klubów świata |
Cytat:
|
Cytat:
Sponsor strategiczny klubu zazwyczaj nie ma nic do sponsora tytularnego stadionu. Jeżeli chodzi o Legię to nie możemy porównywać jej przypadku z naszym ponieważ z tego co mi wiadomo my na razie nie jesteśmy operatorem stadionu przy R22 a tylko go wynajmujemy. Legia jest operatorem stadionu i pobiera opłaty z jego działalności jak również pokrywa wszelkie koszty jego utrzymania plus koszty najmu (czynsz). |
Baracuda temat który poruszyłem 2 dni temu zakończyłem jednym słowem temat sposora na koszulkach zamknięty.
|
Jose - podaj mi/pokaż ten regulamin konkursu o ktorym pisałeś wcześniej.
|
szprotson dalej ciągniesz temat już go 2 dni temu zakończyłem.A co chcesz brać udział w konkursie??:)
|
Nie, nie chce startowac ale skoro o czymś mówisz to miej na to jakies argumenty.
Pisałeś Cytat:
E: który post jest twoim zakonczeniem ? p.s. jestem po lekturze zarządzenia i dalej nie wiem co ma sponsor tytularny do operatora stadionu? |
szprotson
Chcesz to masz ----->http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=25586 .Tylko już nie ciągnij tematu który zakończyłem 2 dni temu |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl