![]() |
Cytat:
|
Cytat:
PS. Jakby ktoś wiedział gdzie będzie mecz to prosiłbym żeby dał znać na forum. |
a jest coś na miejscu Jamy czy póki co pustki?
|
napiszę ktoś który kanał na Sopcaście?
chodzi o cały mecz a nie multiligę... |
Nie ma na sopie, jest tylko w przeglądarce.
|
Dajcie chociaż link do meczu na stronie.
|
|
a trzeba sie na tej stronie co bedzie mecz logowac?
|
Zacina strasznie na tej stronie niestety, przynajmniej mi.
|
zawsze to samo gdzie jest mecz dajcie link a WEZ SOBIE JEDEN Z DRUGIM POSZUKAJ ALBO ZAPISZ GDZIES BO ZAWSZE PODAWANE TE SAME STRONY NA KTORYCH ZNAJDZIESZ RELACJE!!!!
|
Ja nie wiem czy tak TRUDNO wejść na stronę meczyki.pl albo soccer-live ( dajcie sobie je do zakładek ). Zawsze na tych stronach są linki do meczów na Sopcascie i na stronach.. :-P
|
Tle,że te linki nie działają-sprawdziłem wszystkie.
|
Olektv działa i elegancko. Słaba jakość, ale nie ma opóźnienia, jeśli jest to tylko kilka sekund.
|
|
a z jakiej racji transmituja caly mecz Odra - Slask, a nie derby wow... ani olek ani iraqi goals nie dzialaja..
edit: juz dziala zajebis** :) |
po cholere wymyslają tę wspólną godzinę meczów? Człowiek wyjechał za granicę i żadnego sopa na mecz Wisełki ale Arka-Piast można.
A olektv chodzi mi beznadziejnie - 5 sekund meczu 3 minuty zawiechy.... !!!!!!!!! |
Nie ma gdzie ogladac...Public Sport wogole nie dziala, a na TOmciotv idiotyczny mecz Odra - Slask.
|
Cytat:
Podbijam! tutaj jest tylko mecz Wisły |
|
Cytat:
|
Bo to jeszcze kwestia wydajności komputera jest. Mi też ścina okropnie, chociaż internet jest bajka.
|
Na olektv zmienili Wisłę na multiligę...
|
Na olektv włączyli multiligę... wrrr!!! Macie inna transmisję?
Już puścili na olku na szczęście |
Coś słyszałem że Wisła - Odra będzie odkodowane, prawda to?
|
Transmisja Wisła - Odra: http://olektv.pl/otv2.php
Transmisja Lech - Zagłębie: http://igool.tv/mecze.php Tylko pamiętajcie że bezpośrednie transmisje spotkań zaczną się od 16:50 a wcześniej będzie Multiliga. |
Jak ktoś ma pakiet TP, a nie ma Orange Sport to na kanałach od 900 mają być mecze.
I Orange Sport w tym czasie też będzie dostępny. |
mecze będą ale oprócz meczów Wisły i Lecha
|
Mecz Wisły ma być odkodowany .. ale ten kanał 3D to jest jakiś nowy, go wcześniej nie było ?
nie mam cyfry, tylko multimedie ( kablówke ) u mnie c+sport jest na 113, a na cyfrze 28 ma być, więc u mnie też będzie odkodowany czy nie ? :D |
Ten Oleg Tv to łądne dziadostwo.Problemy z dzwiękiem, manipulowanie w czasie meczu banerami z reklamą, co powodowało cięcie.
Wiem, nie ma co narzekać, ale jak ktoś coś robi, to niech robi to porządnie |
na tym zakodowanym, tak jakby odkodowali mi dzwięk, bo słysze ich dobrze, leciutko zacina, ale obrazu nie ma .. ciekawe czemu tak, bo normalnie to nie słychać nic :D
|
Czyli nigdzie nie ma transmisji...olek ma tragiczna jakosc. ZOstaje tomciotv i multiliga.
|
ee ;d
ja tam na kanale 28 mam obraz. Tylko tak jakby podwójny Normalnie w Jakości Full HD, ale nie 3D Po prostu Dwa obrazy, jeden zajmujący połowę ekranu. :D |
for Fun, wlacza Ci się w ogóle ten Olek ? bo mi się ładuje ładuje i nic .. ostatnio chodził bez zacięcia przez cały mecz, jakość tragiczna ale było, a dzisiaj nic kompletnie ..
szkoda, że mecze na public sport nie mogą być normalnie np mecz Wisły, Lecha i łączona tak powinno być ;/ |
przeciez niezła jest jakosc
tylko niepamietam co zrobic jak justina wywala |
No mi wlasnie olektv nie dziala. Nie dzialal tydzien temu, nie dziala dzisiaj, a mam lacze z uploadem 1 mbit.
http://iraqgoals.net/ jest niby w ramowce, ale narazie nic nie leci. |
|
mi tez dziala ale czemu nie ma glosu?
|
ja mam dzwiek
|
olektv działa, ale gościa zabiłbym za te bannery...
|
przeciez ten chlop jest pojebany
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl