Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w mediach (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=2620)

RYBA 30.12.2012 14:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1292743)
to nie jest obrażanie Wisły. To obrażanie osób odpowiedzialnych za ten bajzel. I calkowicie się z tym zgadzam

Dokładnie, poprostu ktoś bardzo trafnie potrafił zironizowac to co się dzieje wokół Naszego Klubu i wyszło mu to świetnie. Pogratulować tylko.

donecki 01.01.2013 21:05

Na orange wywiad z JB jutro rano o 6

ślimak 01.01.2013 21:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez donecki (Post 1293046)
Na orange wywiad z JB jutro rano o 6

z pewnością powie coś odkrywczego, nie mogę się doczekać...

muerte 01.01.2013 22:00

To powtórka, ostatnio ten wywiad był emitowany, mógłby ktoś przybliżyć co nasz dyrektorek powiedział.

cfa 01.01.2013 22:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez muerte (Post 1293052)
To powtórka, ostatnio ten wywiad był emitowany, mógłby ktoś przybliżyć co nasz dyrektorek powiedział.

Pewnie, że będzie włosy zapuszczał. Ciekawe czy będzie można to obejrzeć gdzieś później na necie ?

gypsy 01.01.2013 22:06

Nic ciekawego nie powiedział, przejechał się mocno po Frederiksenie, stwierdził, że kibice na C to nie są jedyni kibice Wisły, bo przecież ponad 70 tys. kart kibica wyrobiono, twierdził, że nie śpi po nocach... :D I, że gdyby na 100% wiedzieli, że Brożek będzie wolnym zawodnikiem, to nie braliby Sikora

gigant 01.01.2013 22:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cfa (Post 1293053)
Pewnie, że będzie włosy zapuszczał. Ciekawe czy będzie można to obejrzeć gdzieś później na necie ?

Jeszcze nie wynaleziono tak szybkiej kamery która pokazałaby porost czegokolwiek na tej pustej pale:-)

RYBA 02.01.2013 07:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gypsy (Post 1293054)
Nic ciekawego nie powiedział, przejechał się mocno po Frederiksenie, stwierdził, że kibice na C to nie są jedyni kibice Wisły, bo przecież ponad 70 tys. kart kibica wyrobiono, twierdził, że nie śpi po nocach... :D I, że gdyby na 100% wiedzieli, że Brożek będzie wolnym zawodnikiem, to nie braliby Sikora

taaa..... zapomniał jeszcze dodać że gdyby ciotka miała wąsy to by była wujkiem

domin_czyzyny 02.01.2013 12:17

Od początku swojego II pobytu w Wiśle Pan wiceprezes ds. sportowych nie wykonał ani jednego dobrego ruchu. Same błędy, pomyłki i wtopy.
Jedynie z Glowackim nie jest niczemu winien, bo kto mógłby sie spodziewać ze Arek zawiedzie sportowo minionej jesieni.

JrQ- 02.01.2013 12:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1293076)
Od początku swojego II pobytu w Wiśle Pan wiceprezes ds. sportowych nie wykonał ani jednego dobrego ruchu. Same błędy, pomyłki i wtopy.
Jedynie z Glowackim nie jest niczemu winien, bo kto mógłby sie spodziewać ze Arek zawiedzie sportowo minionej jesieni.

Podobnie zresztą jak w pierwszym? :D

Co do Brożka, jak tak dalej pójdzie, to wolny będzie także niedługo, więc niech Łysy ogarnia temat, bo nikogo lepszego i tak nie sprowadzi...

Proud 02.01.2013 13:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 1293055)
Jeszcze nie wynaleziono tak szybkiej kamery która pokazałaby porost czegokolwiek na tej pustej pale:-)

tym bardziej "w" pustej pale.

donecki 02.01.2013 13:17

Pusta właśnie nie jest i dlatego tyle kłopotu sprawia:))

RYBA 03.01.2013 08:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1293076)

Zapomniałeś o Marcelo, ale to mu się trafiło jak ślepej kurze ziarno

MatMario 03.01.2013 08:38

Zdanie klucz na czwartek... "Od początku swojego II pobytu w Wiśle".

zmięty 06.01.2013 00:09

http://lutuj.wordpress.com/2013/01/0...za-zucie-gumy/

torres15 07.01.2013 17:57

http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/1...ie-maja-wcale/

"8. Wisła Kraków – Smok Wawelski.
Pochodzący ze Smoczej Jamy symbol miasta z Małopolski. Wielu widziałoby go pewnie wyżej, ale mi się już trochę przejadł. Bez wątpienia jest najbardziej znaną maskotką piłkarską w naszym kraju i niezbyt mądry wyraz pyska z wywalonymi na wierzch zębiskami trochę się już znudził. Bo co by nie mówić, wygląda dość głupawo. Wisła ostatnimi czasy zawodzi, a on cały czas się uśmiecha..."

PvD 10.01.2013 12:01

Janusz Basałaj: Stańcie murem za Cupiałem!

Dobrze zna pan prezesa Cupiała, zatem jak pan uważa – czy właściciel Wisły kolejny raz sięgnie do kieszeni po duże pieniądze i odbuduje wielką Wisłę?

- Kiedyś bym powiedział, że zewrze szeregi, wstanie, podniesie głowę i zbuduje wielką Wisłę, by pokazać wszystkim, że on nigdy się nie poddaje. Natomiast dziś dociera do nas dużo sygnałów, że Cupiał jest zniechęcony. Nie wiem czy to prawda. Fakty są jednak takie, że wielu zawodników odchodzi, a klub nie zamierza przeprowadzać dużych transferów. Zatem można zaryzykować tezę, że Cupiał nie patrzy już na Wisłę z takim entuzjazmem.

Zawsze go podziwiałem za to, że potrafił wyjść z największych opresji. Jest to człowiek, którego porażki niezwykle mobilizują. On nienawidzi przegrywać. Jeśli mu się to zdarzy, to wyciąga wnioski i idzie do przodu. Poczekajmy na to, co się wydarzy. Na razie wiemy tyle, że wrócił Tadek Czerwiński. To zaufany człowiek Cupiała. Może to dobry prognostyk?

Cały wywiad z Januszem Basałajem

kot 11.01.2013 00:11

"stańcie murem za Cupiałem i pomóżcie mu odbudować wielką Wisłę".

Podbijam apel prezesa Basałaja do skali 1906 %. Myślę, że PVD oraz admini, wybaczą mi ten komentarz do jego postu. Wisła nie ma czasu na jakąkolwiek zwłokę, a co dopiero na destrukcyjną paranoje lub zaniechania czy odkładanie działań w wczasie. Wszystko inne poza interesem Wisły dotrze się w praniu, zarówno żale kibiców, marazm dzialaczy czy rozterki Cupiała. Stwórzmy atmosferę współpracy na rzecz Wisły, gdzie Cupiał zobaczy iż warto wszystko zacząć od nowa i wreszcie mądrzej oraz trwalej. Pokażmy mu, że my też wyciągamy wnioski i zjednoczmy się dla Wisly na wszystkich trybunach stadionu, bez własnych warunków wstępnych. Zaś nasi działacze wreszcie dorosną do Wielkiej Wisły Cupiała i pozostaną z nią tylko Ci, których pasja Wiślacka będzie choć troszkę większa od kalkulacji czy malostkowości. Zróbmy najpierw w Wiśle to wielkie pranie, w tym własnych sumień także, a reszta ułoży się sama. Wszyscy się zrozumiemy i poukładamy sprawy na lata. Kibicowskie, klubowe i sportowwe, zwłaszcza te niezaistniałe a niezbędne w swych podstawach.
Wszyscy wykażmy się najpierw troską o interes Wisły, a dopiero potem o własny. Dajmy jako kibice sygnał do natychmiastowej wspólpracy na rzecz potrzebującej nas Wisły i dajmy się wykazać innym w jej sprawie, zwłaszcza Wiślackim działaczom do tej pory nieobecnym na miarę Wielkiej Wisły Cupiała. Zawolajmy jednym glosem do Cupiała :

Jazda, Jazda Biała Gwiazda, najlepiej na koszulkach zdolnych wychowanków czy klasowych walczaków

bo tak się sklada, że od 15 lat interes Wisły najbardziej leżał i leży nadal w jego rękach , sercu i głowie.

AntyMod 11.01.2013 01:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kot (Post 1294177)
"stańcie murem za Cupiałem i pomóżcie mu odbudować wielką Wisłę".

Podbijam apel prezesa Basałaja do skali 1906 %. Myślę, że PVD oraz admini, wybaczą mi ten komentarz do jego postu. Wisła nie ma czasu na jakąkolwiek zwłokę, a co dopiero na destrukcyjną paranoje lub zaniechania czy odkładanie działań w wczasie. Wszystko inne poza interesem Wisły dotrze się w praniu, zarówno żale kibiców, marazm dzialaczy czy rozterki Cupiała. Stwórzmy atmosferę współpracy na rzecz Wisły, gdzie Cupiał zobaczy iż warto wszystko zacząć od nowa i wreszcie mądrzej oraz trwalej. Pokażmy mu, że my też wyciągamy wnioski i zjednoczmy się dla Wisly na wszystkich trybunach stadionu, bez własnych warunków wstępnych. Zaś nasi działacze wreszcie dorosną do Wielkiej Wisły Cupiała i pozostaną z nią tylko Ci, których pasja Wiślacka będzie choć troszkę większa od kalkulacji czy malostkowości. Zróbmy najpierw w Wiśle to wielkie pranie, w tym własnych sumień także, a reszta ułoży się sama. Wszyscy się zrozumiemy i poukładamy sprawy na lata. Kibicowskie, klubowe i sportowwe, zwłaszcza te niezaistniałe a niezbędne w swych podstawach.
Wszyscy wykażmy się najpierw troską o interes Wisły, a dopiero potem o własny. Dajmy jako kibice sygnał do natychmiastowej wspólpracy na rzecz potrzebującej nas Wisły i dajmy się wykazać innym w jej sprawie, zwłaszcza Wiślackim działaczom do tej pory nieobecnym na miarę Wielkiej Wisły Cupiała. Zawolajmy jednym glosem do Cupiała :

Jazda, Jazda Biała Gwiazda, najlepiej na koszulkach zdolnych walczaków

bo tak się sklada, że od 15 lat interes Wisły najbardziej leżał i leży nadal w jego rękach , sercu i głowie.

..wszystko pieknie , ladnie- wzniosle slowa i piedestaly ...tylko ze ...hmmm.... ile razy mozna ???/ Pan Cupial jest jak dziecko - raz chce - raz nie chce- trudno opisywac cale 15 lat- ale ostatnio ...z niczego zdobywamy MP, mamy holenderskiego trenera - zawodnika typu Melikson ...bla bla bla ......nagle budujemy Wielka Wisle majac pana Valxa - sory, wiem jakie o nim zdanie maja inni - a zwlaszcza niepelnoletni albo lekko wiecej lat majacy - ale dla mnie byl Perła ktora Wiselka mogla zlowic - z biegiem czasu tak samo jak Dan - przychodzi koles ktory ma zbudowac zespol - sprowadza grajkow za PRZECIETNA KASE ( choc z doswiadczenia wie ze z gowna sie bata nie ukreci i zeby byc KIMS trzeba zainwestowac troche wiecej niz 2-3 4 mln euro ) - zdobywa Niespodziewanie Mistrzostwo Polski .... brakuje mu 15-20 minut do LM ..... i nagle ZONK ....buuuuu - po CALYM POLROCZNYM budowaniu zespolu nie dostajemy sie do LM - mamy TYLKO ( !!!!!) MP i LE ....coz za pogarda, coz za wstyd , coz za zaskoczenie ...wydalismy cale 2-3-4 mln euro i nic ......KONIEC sWIATA- klub sie skonczyl ..... wiem ze to glupio zabrzmi ale wydaje mi sie z czasem ze tak szybkie zdobycie MP i naprawde duzy pech nieeliminujac Apoelu - ( ktory byl mimo wszystko o 2 klasy lepszy ) po "holenderskim" zaciagu rozpieprzylo wszystko w tym klubie ....wiec jesli jeszcze raz ktos napisze ze Pan Cupial Znowu chce zbudowac Wielka Wisle to .....to po prostu nie wierze ..to samo bylo z Anderlechtem , Panathinaikosem ....sory - ale niektorym od nagminego zdobywania TYLKO MP poprzewracalo sie w dup...ch

KOALIK 12.01.2013 19:33

Nie mogę zrozumieć, jak można w kontekście Wisły przytaczać wypowiedzi Janusza Basałaja. Tego samego osobnika, który wraz ze swoimi pomagierami (np. Praskim) doprowadził do zniszczenia dorobku Kasperczaka i wielkiej Wisły (w ciągu następnych ośmiu lat oprócz pierwszych miesięcy Skorży już nigdy nie było dominującej Białej Gwiazdy), który ze swoją grupą doradców przekonał Cupiała do zatrudnienia zdecydowanie najgorszego trenera w erze Telefoniki Wernera Liczki. Co w konsekwencji doprowadziło do pamiętnej klęski z Legią 1:5, a przede wszystkim do tego, że Wisła w przeciągu kilku miesięcy rządów tego duetu znacznie straciła blask, nie przypominała tej samej drużyny z jesieni 2004 roku. Doprowadził też do wojny medialnej, do zepsucia atmosfery na Wiśle. Po paru miesiącach jego pracy w Wiśle był taki niewyobrażalny chaos, bałagan, że szkoda gadać. Słynne hasło z meczu z Górnikiem w rundzie wiosennej sezonu 2004/2005 nie powinno nigdy stracić na ważności w stosunku do Janusza, ale też oczywiście do jego brata Bogdana.

Pamiętam też dyskusję między Czerwińskim, a Basałajem na łamach mediów, kiedy ten pierwszy zupełnie ośmieszył tego drugiego. W wyniku czego można było dowiedzieć się, że Basałaj to zwykły prostak.

To tak samo jakby zrobić materiał poświęcony uczciwości w piłce nożnej, a w roli eksperta wypowiadałby się Wdowczyk, Blacha, czy inny z ogromem zarzutów.

Pele_94 13.01.2013 12:22

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...l?ticaid=1fe05

Maciuś 13.01.2013 15:03

Prędzej uwierzę w Atlantydę niż w powrót Cupiała.

martin_6 13.01.2013 16:45

Czy ja wiem? To w sumie w jego stylu. Rzuci pieniądze, a potem znowu się obrazi, że nie ma LM i tak w kółko.

DEBO 13.01.2013 17:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez martin_6 (Post 1294547)
Czy ja wiem? To w sumie w jego stylu. Rzuci pieniądze, a potem znowu się obrazi, że nie ma LM i tak w kółko.

przeczytaj sie jeszcze raz a sam nie uwierzysz w co piszesz. Jak tak dalej będzie że z roku na rok będzie utapiać w Wiśle coraz więcej swojego majątku to może i w końcu skończy mu się cierpliwość. Jego w sumie w klubie nic nie trzyma poza tym że "MA MARZENIE" wprowadzić Wisłę do LM. Pan Cupiał bez wątpienia może się nazwać FANATYKIEM.
To już tyle lat a nigdy nie widziałem żeby ukazał się z nim jakikolwiek wywiad w stylu Wojciechowskiego który rzucał na ślepo nie tylko pieniędzmi... Ale i słowami. Wielki Szacunek dla "Tego" Gościa.

wiślacki 13.01.2013 18:07

Panu Cupiałowi należy się szacunek i gdzie tam Wojciechowskiemu do niego .Wojciechowski to mi wygląda na prostaka chama i kmiota w jednym hehee.Pan Cupiał niedość ze bardzo bogaty to ma też nienaganny styl .Żal tylko ze czasem słucha rad różnych baranów

Watts 13.01.2013 19:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślacki (Post 1294568)
Wojciechowski to mi wygląda na prostaka chama i kmiota w jednym hehee.Pan Cupiał niedość ze bardzo bogaty to ma też nienaganny styl .

Wojciechowski miał za duże parcie na szkło i jego fanaberie wychodziły na światło dzienne. Cupiał jest zdecydowanie wycofanym człowiekiem który nie pcha się przed kamery, ale rzeczywisty stan rzeczy mógłby cię poważnie zdziwić.

ooona 13.01.2013 21:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pele_94 (Post 1294509)

To Tylko Fakt, nie radzę wierzyć w ich informacje.
Ktoś pisał o Atlantydzie, chętnie się do tej opinii przyłaczę

Pele_94 15.01.2013 12:02

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,t...l?ticaid=1fe35 GArguła za taką kase to powinien latać za trzech

Ogryzek 15.01.2013 12:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pele_94 (Post 1294806)
[URL]http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,title,PN-oni-zarabiaja-najwiecej-w-T-ME,wid,15251687,wiadomosc.html?ticaid=1fe35[/URL] GArguła za taką kase to powinien latać za trzech

Nie tylko on powinien latać za trzech - Jaliens i Genkov jak widać też....

BTW
Na 7 podanych 3 jest z Wisły.... a piłkarze serwują nam miejsce na dole tabeli.... ale dno, zdemoralizowane przepłacane "gwiazdory"...

cfa 15.01.2013 13:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1294809)
Nie tylko on powinien latać za trzech - Jaliens i Genkov jak widać też....

BTW
Na 7 podanych 3 jest z Wisły.... a piłkarze serwują nam miejsce na dole tabeli.... ale dno, zdemoralizowane przepłacane "gwiazdory"...

Faktycznie w Amica liczą każdy grosz, tak patrząc na kontrakt Murawskiego to chyba nawet 7 razy oglądają złotówkę.

muerte 25.01.2013 15:44

http://wsad.it/gosc/quioto-nie-wiedz...st-wypozyczony

Dobry wywiad z Ćwiąkała o Wiśle. ;)

Ventigo 25.01.2013 16:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez muerte (Post 1296028)
http://wsad.it/gosc/quioto-nie-wiedz...st-wypozyczony

Dobry wywiad z Ćwiąkała o Wiśle. ;)

To jest ciekawe:

A co z Meliksonem? Był fenomenem a potem spadł boleśnie
Strasznie, Wojciech Kowalczyk napisał artykuł, że są zawodnicy, którzy jak im mówisz „zagraj w prawo” to zagrają w lewo i jest źle, są zawodnicy, którzy jak mają zagrać w prawo, to zagrają w prawo i jest dobrze, a są zawodnicy którym krzyczysz zagraj w prawo, to on zagra w lewo i będzie lepiej. Takim zawodnikiem był Meliskon. Tak jak na Legie chodzi się dla Ljuboji, tak na Wisłę się chodziło dla Meliksona. Szkoda, naprawdę. Zdaję sobie sprawę, że gdyby został, to grałby na tym samym poziomie, ale mimo wszystko szkoda, tym bardziej, że chyba nie był ostatnim lamusem. Tak się złożyło, że chodziliśmy na tę samą siłownię. Zwykle zawodnicy po treningu leżą na kanapie i grają na playstation, a potem idą na dyskotekę, a jego i Bitona spotykałem bardzo często. Czyli z jednej strony miał pewne przejawy profesjonalizmu, a z drugiej czasami perfidnie przechodził koło meczu.

Od kiedy chodził na tą siłownie? Może zatracił tam dynamikę?
Nie wiem od kiedy. Ale on nie chodził tam też pakować. Biton powiedział zresztą, że to trening ogólnorozwojowy połączony z elementami jogi, o ile się nie mylę. A po Meliksonie widać było, że wbrew pozorom ma trochę siły. Bardzo dużo się podciągał, co mnie zdziwiło, bo wydawał się chucherkiem, a potrafił się z dwadzieściakilka razy z nachwytem podciągnąć.

PvD 27.01.2013 02:29

Z Wisłą związany jest od niemal 70 lat, od ponad 20 jest jej prezesem. W rozmowie z serwisem WislaLive.pl odniósł się m. in. do sprzedanego przez Wisłę meczu Legii w 1993 roku, do wejścia Telefoniki w struktury piłkarskiej Wisły, do działań obecnego zarządu TS-u i prób naprawienia nieciekawej sytuacji finansowej, a także do konfliktu na linii Wisła Kraków SA - SKWK.

Podobno w dużej mierze zawdzięczamy panu pojawienie się w Wiśle pana Bogusława Cupiała. Kiedyś nazwał pan "jego erę" najlepszą w historii futbolowej Wisły. Jak by pan uzasadnił tą tezę? Faktycznie to efektywniejszy czas dla Białej Gwiazdy niż lata "gwardyjskie", czy też "międzywojenna era" Henryka Reymana, naznaczona dwoma mistrzostwami Polski?

Bardzo trudno porównać obecne czasy zwłaszcza do ery międzywojennej, ponieważ to była zupełnie inna piłka. Podobnie jak w latach gwardyjskich. Po roku '89 kiedy kluby pozbawione zostały finansowego wsparcia państwa, w postaci nie zawsze moralnych, sztucznych etatów w hutach, kopalniach, milicji czy wojsku, trudno było znaleźć środki na utrzymanie drużyny piłkarskiej na tym poziomie, do którego przyzwyczajeni byli kibice. Szukaliśmy sponsorów, mniejszych i większych, potem utworzyliśmy spółkę, której udziałowcami byli Bank Współpracy Regionalnej, firma Realbud oraz Piotr Skrobowski, który został prezesem tego tworu. To jednak wciąż było za mało, aby utrzymać poziom jakiego słusznie oczekiwały tłumy kibiców. Wtedy właśnie zaczęliśmy poszukiwania możnego sponsora, który utrzymałby Wisłę w czołówce tabeli ekstraklasy. W ten sposób trafiliśmy do Myślenic, do Telefoniki S.A i ich ówczesnych właścicieli czyli Zbigniewa Urbana, Bogusława Cupiała i Stanisława Ziętka. Po rozmowach zainicjowanych przeze mnie i Piotra Skrobowskiego, podpartych przez Wojciecha Łazarka udało nam się ich przekonać do wykupienia przez Telefonikę S.A spółki o której wcześniej wspomniałem. Od tego momentu zaczęła się złota era Wisły. Nazwałem ją tak ponieważ wkład jaki wniosła Telefonika w budowę silnej drużyny piłkarskiej przeszła nasze najśmielsze oczekiwania. Zakup piłkarzy o znaczących nazwiskach w 1998 roku pozwolił na stworzenie podstaw drużyny, które przez następne 15 lat była najsilniejszą ekipą w Polsce.

Cały wywiad z prezesem TS Wisła - Ludwikiem Mięttą-Mikołajewiczem

DEBO 28.01.2013 00:06

a macie może jakieś linki do wywiadów z Panem Cupiałem ? jak już wspomnieliśmy wcześniej wiemy że nie pcha się przed kamery, ale może chociaż jakieś wywiady w "formie pisanej". Chciałoby się wiedzieć coś o tym człowieku i myślę że nie tylko ja jestem ciekaw jaki On jest. Tutaj bez żadnych kontekstów proszę. To po prostu czysta ciekawość :)

bartek_zks 28.01.2013 00:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DEBO (Post 1296292)
a macie może jakieś linki do wywiadów z Panem Cupiałem ? jak już wspomnieliśmy wcześniej wiemy że nie pcha się przed kamery, ale może chociaż jakieś wywiady w "formie pisanej". Chciałoby się wiedzieć coś o tym człowieku i myślę że nie tylko ja jestem ciekaw jaki On jest. Tutaj bez żadnych kontekstów proszę. To po prostu czysta ciekawość :)

stary ale jest - http://wislakrakow.com/www/showartic...articleid=6535 ;)

DEBO 28.01.2013 00:37

to jeszcze nie ten link :) głupio się czyta po 9 latach że Bayern Leverkusen był uważany za przeciętniaka a Real za słabeusza do ogrania przez Wisłę :P

Matejas_ 28.01.2013 10:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DEBO (Post 1296297)
to jeszcze nie ten link :) głupio się czyta po 9 latach że Bayern Leverkusen był uważany za przeciętniaka a Real za słabeusza do ogrania przez Wisłę :P

Tylko zauważ w komentarzach, że nawet wtedy się ludziom nic nie podobało!

Dariook 28.01.2013 10:27

BC:

Cytat:

- Oczywiście cieszę się ze zwycięstw w naszej ekstraklasie i Pucharze Polski. Jednocześnie mam jednak świadomość tego, że gdy my wzmocniliśmy się reprezentantami kraju, konkurencja straciła mocnych piłkarzy. Nie oszukujmy się - budżet Wisły jest bez mała dwukrotnie większy od klubów, które próbują z nami rywalizować o mistrzostwo Polski. Tak słabej ligi nie było dawno.
Ciekawe, co powiedział by teraz.

Kurz 28.01.2013 10:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1296329)
BC:

Ciekawe, co powiedział by teraz.

Że nasz realny budżet może się okazać dwukrotnie niższy od tego, który ma do dyspozycji obecny lider Ekstraklasy?

koniak 31.01.2013 08:15

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html

uwielbiam takie tytuły

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:05.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl