![]() |
Orest trenerem Maccabi.
Zwariował. Bezapelacyjnie. |
Stary szary ligowy trenerzyna, moze zaproponowali mu ciekawy kontrakt to sobie chce dorobić...
To jest piłka - jeden wielki biznes. To tylko my, bierni widzowie, możemy sobie z boku dywagować o ambicjach, honorze i tego typu sloganach. |
Cytat:
Człowiek który zrobił nam majstra po raz pierwszy od Kuchynki to nie jakaś popierdółka w rodzaju Płatka czy Probierza. I tym większy wstyd.... |
Orest zgłupiał całkowicie.
Chyba za gorąco było ostatnio. Zaskoczył mnie chłop. Negatywnie zaskoczył. |
Może demencja, albo Alzheimer. No offence :))
|
Orest na Kałuży ?? To niedobrze , zaczną grać i punkty ciułać , a tak liczyłem że Jaga po 5 kolejkach ich przeskoczy :D :D
|
Cytat:
Dziwna decyzja Lenczyka...ciekawe jak długo tam potrenuje |
Cytat:
Mam nadzieję, że nie była to słynna "pigułka gwałtu". |
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawe czy Kalu tez bedzie tych wszytskich z Fulham "kochał " |
Cytat:
|
Cytat:
|
Orest
Cytat:
I tak go lubię, tylko szkoda, że w cv obok mistrzostwa i 1/4 PEMK z Wisłą, będzie również miał wpisaną rozpaczliwą obronę przed spadkiem z Sąsiadką ;) |
Wywiad z Lenczykiem http://krak.tv/kategoria-9,film-640.html ...
06:40, 07:32 nie bardzo wiem o co mu chodzi. Chęć przypodobania się nowemu środowisku? W wieku 66 lat? Po co srać tam gdzie się jadło... Szkoda |
Po prostu im wcześniej niektórzy zrozumieją, że w futbolu dla 99% ludzi liczy się pieniądz, a nie honor, tradycja, przywiązanie do barw i tego typu hasła tym lepiej dla nich.
Ja już dawno przyjąłem ten fakt do wiadomości i takie kwiatki jak te Oresta już mnie zwyczajnie nie ruszają ;) Zdrowiej sobie żyję dzięki temu, są większe problemy. Poelcam taką drogę innym. |
Cytat:
|
Cytat:
Reasumujac kazdy chwali smrod kupy w ktora niechcąco wdepnął :) |
Jeśli tylko ta kupa powiększa sowicie stan konta danego delikwenta to jak najbardziej niektórzy taką kupę chwalić będą :D
|
A myślałem, że już tamta telenowela się skończyła a tu widać .... będzie dogrywka ;/
http://polskatimes.pl/gazetakrakowsk...iona,id,t.html |
Cytat:
|
ejże, posluchalem tego monologu Lenczyka i mogę tylko stwierdzic, że miotał się między chęcią przypodobania a niechęcią powiedzenia pewnych rzeczy do końca.
Wolałbym, zeby po prostu powiedział: starałem sie profesjonalnie trenowac Wisłę oddając jej wtedy całe serce, a teraz będę starał się profesjonalnie trenowac Cracovię. Niestety od kilku lat Lenczyk stracił kontakt z rzeczywistością. Pozostało pustoslowie, bajania. Myslałem, że tacy ludzie mają zapewnioną jakąś godziwą emeryturę zamiast musiec bawić się w ratowanie nieprofesjonalnych klubów |
|
Czyżby szykował się "drobny" zastrzyk finansowy? http://sport.interia.pl/raport/wisla...-wisly,1352767
|
Pierwsze niech go sprzedadzą... a jak jest jakaś klauzula to napewno Wilczek ją wykorzysta ;p
|
Cytat:
|
Żałosne, ale prawdziwe. Pamiętacie ilu miał zwolenników na tym forum, gdy próbował wyciągnąć jak najwięcej kasy z klubu.Ilu żarliwie go popierało i nawet dopingowało ? A doił zdrowo Wisłę.
|
Za jego czasów mieliśmy chociaż ładny styl gry.
|
Nie wiem co jest żałosnego w dotrzymywaniu umów:foch:
|
Zero szacunku dla dziada - i niech go jeszcze bronią wielcy kibice - a on Wisłe wydoi do ostatniego gorsza....widać 100.000/mc za nic nie robienie to mało
|
Zyjemy w wolnym, demokratycznym panstwie prawa, zgodnie z ktorym umow sie dotrzymuje. Sad jest wlasciwym organem do rozstrzygniecia tego sporu.
|
dokladnie. jak sie umowe podpisuje to nalezy sie z niej wywiazac. nie ma to nic wspolnego z moim przywiazaniem klubowym.
co do tarnsferu Kalu. Byloaby to swietna informacja. Oby wszystko sie sprawdzilo. W dalszym ciagu czekam tez na "wielki" transfer Blaszcza. Na nim mozemy dopiero zarobic, bo pewnie w jego przypadku kwota transferu bedzie juz opiewala na kilka milionow, min 5. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W sądzie I instancji trener przegrał. Sąd oddalił jego pozew o zapłatę pieniędzy i nakazał pokrycie kosztów procesu. Pewnie to sprawka GTS-u! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale sam się zastanawiam, po co i do kogo to piszę... Na forum, na którym jawnie cieszą się z kontuzji naszego bramkarza. Dno, panie i panowie, dno. |
Niedzielan asysta i bardzo ładnie gra, oglądam mecz Ruchu, gra na lewym i prawym skrzydle i w srodku, dostał 3 podania prostopadłe ze wychodził sam na sam (juz raz minal bramkarza nawet) ale odgwizdano spalone niesłuszne, Andrzej sie wkur*** niesamowicie i dyryguje Ruchem jak kapitan, ma chec widac do gry tam, duza szybkosc, nawet drybluje ... i tak jakby przestał bać sie grac twardo. W Wisle grał całkiem inaczej, z blokadą jakąś.
|
Inaczej się gra, jak masz poparcie trenera i grasz od początku. A inaczej, jak wchodzisz na końcowe 20 minut, gdzie w Wiśle zazwyczaj wynik był już ustawiony, a reszcoe nie chciało się już biegać.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl