![]() |
noi 90 minuta...
] ja .......e gdzie on to kopnął ?! |
Cytat:
|
No to pora na powrót dziada do Holandii! :)
Nie rozumiem większości decyzji tego pseudo trenera. |
trampkarze od siedmiu bolesci... trener do zmiany, bo on juz nic innego nie zrobi
|
Ciekaw jestem co ten stary kulfon będzie mówił. Jakie znajdzie wymówki i czy starczy mu odwagi, aby się przyznać do błędu.
Żewłakow jak zwykle się bije w pierś. To brzmi jak nowy standard w kadrze. |
Trzeba powiedzieć że po prostu dali dupy...
|
DZIĘKUJEMY ci leło!!!!!!!!!!!!!!! CAŁY STADION!!! leoooooooo LEOOOOOOOOO!!!
jESTEŚMY Z TOBĄ :d PS. CZY ICH POPIER***O?? |
Tak, jak zagralismy ostatnie 20 minut, tak powinnismy grac od pierwszej minuty. Trzeba bylo wyjsc z 3 napastnikow, bo to przeciez byl mecz o zycie...skonczylo sie kompromitacja.
Jest jeszcze jakas slaba druzyna w Europie od ktorej nie dostalismy oklepu za kadencji Beenhakkera? Chyba jedynie San Marino ;). Za Janasa czy Engela ogrywalismy slabeuszy czy sredniakow bez zadnych problemow, a dzisiaj... Blaszczykowski zagral dzisiaj katastrofe(dlaczego Leoś nie wpuscil Lobodzinskiego? Bez formy, ale pewnie bylby wiekszy pozytek), czego sie kompletnie nie spodziewalem. |
Co się stało z Błaszczykowskim. To był najgorszy mecz jaki widziałem w jego wykonaniu. Tyle strat.
|
Patałachy jeszcze raz to powtórze, Żewłakow po meczu powiedział prawde
|
Gdyby tak walecznie grali chociaż od początku drugiej połowy...
A tak to kicha. |
Cytat:
Wiadomo, ze druzyna drwali, taktycznie ulozona tylko i wylacznie na kopanie pilki do przodu. Wiec na kigo nie gramy z 2 napastnikami? Dopiero po wejsciu Lewandowskiego i Smolarka gra z przodu zaczyna sie kleic, bo ma kto ja tworzyc? |
No to dopiero wk**** WASYLA :P
Teraz WASYL powinien zrobić sobie koszulkę "DZIĘKUJĘ CHŁOPAKI ZA MŚ!". |
Cytat:
Było "LEEEEŁŁŁŁŁOOOO" ? :shock::shock: Sory nie mam sil ogladac tej reprezentacji, stad moje pytanie :-/ |
Cytat:
Boruc to nam eliminacje załatwił ze Słowakami i Irlandią tam. Dramat ogólnie. Nikt nic nie grał. Błaszczykowski bez formy. Liczyłem na Niego...szkoda. Brożek się starał, asyste zaliczył. Dla mnie najlepszy mimo wszystko Roger, druga połowa w Jego wykonaniu o wiele lepsza od pierwszej. Lewandowski chociaż szum zrobił po wejściu i ładnie akcje rozprowadził. tak to jest jak gramy rezerwowymi w swoich klubach. Leło do widzenia. Jeszcze w dup* od Słoweńców dostaniemy. chciałbym aby awansowała Słowacja i Słowenia. Nie lubie Irlandczyków i Pepików. :-P |
Jako naród popełniliśmy jeden zasadniczny błąd. Ogłośiliśmy sportem narodowym dyscyplinę, w którą nie potraifmy grać i nic nie znaczymy nawet w Europie.
I po co nam to było ? :) Ja tam na luzie podchodze do tego wszystkiego. Jest jak jest. |
Jeżeli chodzi o reprezentację to trzeba się przerzucić na siatkę albo kosza :) Jeżeli staruch będzie dalej trenerem to nic dobrego nie powinno się już wydarzyć w tych eliminacjach.
|
Cytat:
|
Leo do zmiany, ale jego nie zmienią. Nie ma co się łudzić, klauzula odejścia zbyt wysoka.
Dla dobra przyszłego, polskiego futbolu niech zrobi jakieś roszady na młodszych kopaczy bo w tych eliminacjach i tak już nic nie ugra(my). |
Błaszczykowski sam meczu nie wygra też może mieć słabszy dzień.
Tak mnie zastanawia jak to są takie popaprańce to czemu zgrupowań nie robią co tydzień ? LEO tobie już podziękujemy za współprace! Żałosny poziom polskiej piłki w tym sezonie tylko potwierdził gdzie nasze miejsce! |
Zmiany w reprezentacji zacząć od Szpakowskiego.
|
Jesli zajmiemy drugie miejsce, to gramy baraze? Czy cos pozmieniali? Bo na pierwsze jak wiadomo nie ma szans, stad moje pytanie.
|
Ja wam powiem tylko tyle:
LEEEEEEEEEŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁOOOOOOOO |
Myślę, że zagraliśmy za mało wysublumywaną piłkę.
|
Szkoda, ale z drugiej strony na MŚ nasi "piłkarze" zagrali by to co w Niemczech lub nawet gorzej. Nie rozumiem trenera, który ustawia zespół z jednym napastnikiem, kiedy w gre chodzi tylko zwycięstwo. Bardzo dobry mecz Pawła, zero strat, asysta. Gorzej już z gwizadorami typu Krzynówek, Żewłakow, Lewandowski. Słabszy dzień miał Kuba, ale nie rozumiem czemu większość kibiców go obwinia.
zamiast oglądnąć dziś mecz ukochanej Wisełki, przyszło patrzeć na kompromitacje kadry i sluchać daremnego Szpaka. |
Cytat:
Czy w USA na głównych stronach się pisze o soccerze ? Albo na Litwie ? Pisze się o sukcesach. A u nas zawsze te miernoty na świeczniku. Może najpierw by sobie zasłużyli ? |
Cytat:
|
Cytat:
Pewnie w środę zagramy dobrze,wygramy,a Lełoo jak był, tak będzie...:-/ |
Leo.
Artur. Jacek. Tych panów mam dość. |
Ktos tu chyba sobie dzisiaj odpadl...:)
Za strate 5 punktow w dwoch starciach z Irlandia Pln. "Siwy" powinien zawisnac na stryczku i tu nie ma nawet o czym dyskutowac. Janasa czy Engela za cos takiego nie tylko spotkala by smierc, ale dodatkowo jeszcze zbeszczeszczenie zwlok. |
Hmm, tak patrze i teoretycznie szanse sa...tyle tylko, ze trzeba wygrac 3 mecze. Potem sie modlic o baraze ;). Z taka gra jednak jest to praktycznie niemozliwe. Zobaczymy, jak wyjdziemy w srode, bo jesli nie przynajmniej 2 napastnikami, to Leo poraz kolejny sie skompromituje.
|
Nie rozumiem Beenhakkera.Kto w dzisiejszych czasach w meczu o wszystko u siebie gra jednym napastnikiem?!To moim zdaniem największy problem tej reprezentacji!Widać że po zmianie systemu gra układała się lepiej ale mogło to być spowodowane głównie taktyka Irlandczyków którzy wyłącznie się bronili.Holender gdy obejmował naszą reprezentację miał za zadanie awansować do ME.Awansował lecz poległ w samych mistrzostwach.Skoro poległ należało go zwolnić bo nic juz nie wnosił do tego zespołu.Tymczasem wszyscy mu bezgranicznie ufali!My w tej chwili nie mamy zespołu!Nie liczę na jakieś cuda matematyczne że jakimś sposobem uda się awansować skupmy się już przynajmniej na tych barażach.Nadzieja wciąż się tli ale może zgasnąć całkowicie po meczu ze Słowenią.Oby nie!
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak jest z klubami i tak samo jest z reprezentacją. Realia są jednak takie ,że jesteśmy słabeuszami i musimy się z tym pogodzić. Do puki nie bedzie tu rewolucji to nie dościgniemy średniego poziomu europejskiego (Belgia,Dania,Serbia) |
Nasza reprezentacje powinno sie zlikwidowac, zeby z nas posmiewiska w swiecie nie robili.
To byl ostatni mecz ktory ogladalem, jak sie kmomus nie chce grac badz nie umie niech sie nie pcha do grania i z siebie posmiewiska nie robi. Dzisiaj to nie byl mecz tylko zal.pl. Na poczatku sie dziwilem ze Sobolewski zrezygnowal z kady ale teraz juz wiem ze mial racje zeby swoim nazwiskiem nie firmaowc tej blazenady bo pilka nozna tego nazwac nie mozna. I bardzo dobrze ze nie wygrali bo i po co kto by tam do Afryki? same patalachy ktorych menago pod stolikiem zalatwil smarujac selekcjonerowi. Znowu w mediach narobili by nadzieji potem to samo i znowu rozczarowany a tak przynajmniej bedzie mozna pokibicowac jakiej dobrej ekipie i ogladnac footbol a nir kabaret i to zalosny. |
Kończ waść (Leo), wstydu oszczędź! Nie ma na co czekać, potrzebna jest zmiana selekcjonera.
|
|
Cytat:
Ale po co my mamy awansować do tego mundialu? Żeby kopacze wraz z Grzegorzem 'jestem w ciąży' Kręciną zafundowali sobie wczasy w RPA? I po to żebyś Ty, ja i jakieś 35 mln Polaków wstydziło się że jest Polakiem? |
Dobrze, remisujmy, przegrywajmy z gry o mundial odpadajmy. Jeszcze fartem awansujemy i ktos pomysli o przedluzaniu umowy z dziadkiem ;/ Niech odpadna i niech ten stary kacap idzie juz z Polski wpiz... i niech jakis Polak przejmie ta kadre i gra normalnym systemem 4-4-2 ktorym cos umiemy grac!!
Nie rozumiem, po co wychodizmy 4-5-1 a nagle Krzynowek gra jako jakis podwieszony napastnik i zamiast w obronie to biega pod bramka rywala!! pozniej efekty sa takie ze lewa strona idzie kontra i oczywiscie gol dla Irlandii ;/ To po co gramy 1 napastnikiem jak pozniej musi obronca latac do niego i mu pomagac, po co na papierze pisac ze gramy 4 obroncami jak wcyhdozi na to ze gramy 3 ;/ bez sensu taktyka. Po co Brozkiem na szpicy grac ktory nie ma szans ograc tych Irlandczykow w powietrzu a niemal ciagle ida do niego wysokie pilki ;/ Gdzie sa zdolni młodzi pilkarze? Po co te dziadki typu Krzynowek i drewniaki typu Łobo ;/ Ja pierdziele wszytsko wtej kadrze Leo spieprzyl :( Chłopaki wcale nie byi na mecz zmobilizowani, Leo sobie spokojnie na lawce siedizał zamiast stac i przezywac ten mecz, on juz na ta repre leje I tutaj jedna wazna kwestia, tak ajk od Wisły w walce o MP wymagamy stylu a nie minizmalizmu i lub wygrywania fartem tak od tej repry wymaga sie stylu i dobrej gry a nie jakichs fartownych remisow czy zwyciestw z Irlandia Połnocna! Do tych ktorzy WIsły nei pozwalaja krytykowac mimo zwyciestw, zrozumcie to ze najpierw w lidze jest minimalizm i wygrywanie z szaraczkami ligowymi i tak smao w reprze, najpierw jest "oj i teraz wielkie szczescie mamy, pilka obok bramki, ojjojjj i znowu ratuje nas Artur Boruc" pozniej "no skzoda ze sie teraz nie udało, oj jaka szkoda ze bramkarz obronił"- my k*** idziemy na minimalizm a z takim minimalizmem i wygrywaniem fartem to sie mozemy w pilce klubowej na szczeblu europejskim i z pilka miedzypanstwowa na szczeblu ME I MS w dupe pocałowac, druzyna musi miec styl, hart i ambicje do walki na 90 min zeby cos ugrac a nie kupe farta. Ja sie ciesze ze repra nie awansuje bo znowu by byly glupie nadizeje i zaklamywanie rzeczywistosci ze moze sie jednak na tych MS uda cos ugrac a pozniej znowu by było lanie od jakiegos Ekwadoru czy slabiutkie mecze z Austria!! Cytat:
|
Realizatorzy dalej nie nauczyli się żeby nie robić zbliżeń Borucowi, który usilnie udowadnia że zna te tysiąc bitów...
http://www.youtube.com/watch?v=PAshc3L-Pgc Czekam na kolejną przeróbkę z dzisiaj, chociaż dość szybko przełączyli kamerę, a szkoda... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl