![]() |
przeciez 2 liga ma dwie grupy no chyba że mówisz o 3 lidze
|
Sorka 2 gdzie moge to sprawdzic?:)
|
http://www.tobet.com/pol/livescore_flash tu jest też nasza 2 liga
no to dla mnie sobota się zakończyła przez .....Lechię |
1 kupon
Almeria 1 Anderlecht1 Cluj1 Standard Liege 1 Beitar1 Ponawiam o NBA:D |
Cytat:
A u mnie dzięki Lechii sobota ciągle trwa :D |
Panie Dudi bo zachciało mi się postawić mniej goli niż 1,5 bo kurs był bardzo duży,więc pewnie wynik 1-0 by nas obu satysfakcjonował:) a tak to trzeba liczyć na jutro
|
Zostały mi w grze 2 kupony. Taki (nie wiem ****a co mnie podkusiło z tym Motorem, bo tam pewnie padnie remis i to bezbramkowy, jestem wściekły na siebie za to):
Cytat:
Cytat:
Edit: No i dupa, Odra prowadzi. Co mnie opętało, żeby grać taki pojebany mecz?! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jakies typy na noc?
Ech Cluj zremisowało :( |
Cytat:
a drugi zamiast Vive, Skra, kurs 2.1 |
Ale Barcelona w dupe daje do przerwy z Valenica ;/ 1:2 ;/
|
Koledzy a co myslicie o jutrzejszym meczu Recreativo Huelva - RCD Mallorca kurs na Mallorce bardzo ciekawy bo az 3,00 ?
A co do Barcy to licze ze pokaza swoja gre z ostatniego meczu i wygraja:D |
Cytat:
|
mi Barca siadła bo obie strzeliły i liczę że Valencia wygra,chociaż szkoda żeby Wam kasa przepadła:)
|
wybitnie beznadziejny dzien uratował mi Pittsburgh(od 0-3 do 5-3 :D ) i Crosby strzelając gola.także dziś na zero jestem
na noc mozna sprobowac San Jose i Chicago.ale ja odpuszczam. |
Cytat:
Elegancko +++:) http://img27.imageshack.us/my.php?image=wygranawlt.jpg :) Ale do 85 minuty nerwowka jak nie wiem co :) Na jutro jakis dubelek,na pewno: Porto-Setubal 1 1.20 I co do tego? Wacham sie pomiedzy CSKA,Arsenalem i Ajax-Alkmaar over 2,5 :) |
na dzisiaj :
Toulouse -Lorient 1 kurs.1.68 Groningen -Tilburg 1 kurs 1.52 Arsenal-Middlesbrou. 1 kurs 1.40 |
dzisiaj
Porto-Setubal 1 1,18 CSKA Moskwa-FK Rostov 1 1,27 za 100 zł do wygrania 149,86zł Touluse-Lorient 1 1,67 Reggina-Juventus 2 1,75 łks-Piast 1 1,80 2 z 3 za 300 zł do wygrania 907,85 myślę,że będzie dobrze :) |
Cytat:
Thrasivoulos - Olympiakos 1 6,75 :D w tej lidze trzeba szukać wałów.zaryzykuje to za nie duże pieniądze |
Cytat:
Na dzisiaj : Arsenal - M'Brogh 1 Varteks - D.Zagrzeb 2 FC Porto - Setubal 1 CSKA Moskwa - FK Rostv 1 Kurs : 3,09 |
Na dzis przede wszystkim:
Ajax-Alkmaar over 2,5 1,65 Porto-Setubal 1 1.15 CSKA-Rostov 1 1.30 ****a cud miod i orzeszki ;/ Co do Grecji o ja tam widze,ze ida wałki co najmniej na poziomi chyba naszej ligi,wiec odradzam te kursy po 1,15 :D |
Dziś zagrałem takie coś:
1# Energie Cottbus - VFL Wolfsburg 2 1. FC Kaiserslautern - SV Wehen Wiesbaden 1 ako: 2.09 2# AC Milan - Palermo 1 Arsenal - Middlesbrough 1 FC Porto - Setubal 1 ako: 2.33 |
na dziś mam 4 dubelki:
Oveckin strzeli Słowacja-Białoruś 1 Kovalcuk strzeli Heatley strzeli Vive-Kwidzyn 1 (połowa) Wisła-Wybrzeże 1 (połowa) Napoli-Inter 10 Reggina-Juventus 02 wejdzie może chociaż jeden:) Rocco oczywiście mamy tych samych strzelców,w nocy piękna huśtawka nastrojów przy Pittsburghu,troszkę żal Philadelphii,co sądzisz o tym meczu Słowacja-Białoruś? |
Ovechkin - Strzeli
Kovalchuk- strzeli ako:2,7 Heatley-strzeli Semin-strzeli Rosja Nadal Lotos 1x ako:3,88 edit:na expekcie dałem zwycięstwo Capitals w 1.tercji po kursie 2,75 plus 2 tasiemce ktorych mi sie nie chce wpisywac :P |
To ja też coś puszczę :P
Atletico - Gijon 1 Cottbus - Wolfsburg 2 Milan - Palermo 1 Arsenal - Middlesbrough 1 kurs 4.39 zagram za 20zł może wejdzie ;) |
Cytat:
można pomyśleć nad małą ilością bramek.ja tego nie ruszam tak jak i Szwajcarii i na szybko jeszcze F1: Vettel-zwycięzca kurs:3 stawka:5 ew.wyg:15 |
na dziś:
legia-lech 0 łks-piast 1 cottbus-wolfsburg 2 borussia m-arminia 02 |
co sądzicie o takich dwóch kuponach na środek tygodnia??
Man Utd - Arsenal X Barca - Chelsea 1 za 10 zł do wygrania 50 zł Werder - Hamburg X Dynamo - Szachtar 2 za 10 zł do wygrania 100 zł takie bardziej ryzykanckie kupony:) |
pierwszy nie wejdzie, bo barcelona nie wygra, a drugi powinien wejść
|
Jaki polecacie serwis internetowy do obstawiania??
|
Juventus;/
|
http://cdn.livescore.com/img/flash.gif 68'CSKA Moscow1 - 2Rostov
|
Szarów nie od dziś wiadomo że ligą rosyjską rządzi mafia a Rostov karnego nie wykorzystał heh śmiech na sali co w tej lidze się wyrabia
P.S Juve 2-2 jednak coś jeszcze gra ale nie wygrywa |
Cytat:
Mi też to jedynie nie wchodzi |
Dodatkowo na dzis:
Napoli-Inter 2 |
Przez weekend jestem na zero jak narazie wszedl over Barcelony weszlo Dallas i Anderlecht
Arsenal wygral teraz czas na Blackburn... na noc - Rondo over 16,5 ( o ile zagra to tyle zrobi bo serie z Chicago ma nieziemska w dodatku na playoffy popracowal na jumperem i trafia jak jest wide open). - Probuje Boston i Cavs. |
Cytat:
|
Niestety nie mialem czasu wrzucic tego co zagralem . Jeden na wariata kupon a drugi spokojny . Narazie bez niespodzianek
http://i42.tinypic.com/j8pd20.jpg |
panowie jutro mogę zagrać za 30 zł ale nie wiem kompletnie co a potrzebuje kase na wtorek to co polecicie na poniedziałek pewnego??:D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl