![]() |
Wisła Kraków - Termalica Bruk-Bet Nieciecza 4:1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Boguski, Popović, Wolski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Balashov, Brlek, M±czyński Bramki: Ondrasek, Wolski, Małecki, Popović |
Wisła Kraków - Termalica 4:1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Guerrier - Ondrasek Zmiany: Brlek, M±czyński, Brożek Bramki: Ondrasek, Wolski, Małecki, Popović |
Wisła Kraków - Termalica Bruk-Bet Nieciecza 4:1 (2:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki r - Brożek, Ondrasek Zmiany: Bałaszow, M±czyński, Guerrier Bramki: Ondrasek 2x, Wolski, Brożek |
Wisła - Termalica 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Paweł Brożek - Ondrasek Zmiany: Guerrier, M±czyński, Bartosz Bramki: Wolski, Ondrasek |
Wisła - Termalica 3:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Guerrier - Ondrasek Zmiany: Paweł Brożek, M±czyński, Bałaszow Bramki: Wolski, Ondrasek, Małecki |
Wisła - Termalica 4:1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski - Boguski, Małecki, Guerrier - Ondrasek Zmiany: Brożek, M±czyński, Brlek Bramki: Wolski x2, Guerrier, Ondrasek |
Wisła Kraków - Termalica 3:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Guerrier - Ondrasek Zmiany: Brlek, M±czyński, Brożek Bramki: Ondrasek, Wolski, Boguski |
Wisła Kraków - Termalica 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Guerrier, M±czyński, Brlek Bramki: Ondrasek, Wolski, Brożek |
Wisła - Termalica 3:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Guerrier - Ondrasek Zmiany: Paweł Brożek, M±czyński, Bartosz Bramki: Wolski, Ondrasek x2 |
Wisła Kraków - Termalica 3:1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Guerrier - Ondrasek Zmiany: Balashov, Brożek, M±czyński Bramki: Ondrasek, Wolski, Małecki |
Wisła 3:0 Termalica (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok, Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Guerrier, Ondrasek Zmiany: Drzazga, Cywka, M±czyński Bramki: Małecki, Ondrasek, Wolski |
Wisła - Termalica 3:1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Bałaszow - Ondrasek Zmiany: Paweł Brożek, M±czyński, Bartosz Bramki: Wolski, Ondrasek , Małecki |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, M±czyński - Boguski, Wolski, Małecki- Ondrasek Zmiany: Guerrier, Drzazga, Cywka Bramki: Wolski, Ondrasek x2, Małecki |
Wisła - Termalica 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski - Boguski, Crivellaro, Małecki - Ondrasek Zmiany: M±czyński, Guerrier, Bałaszow Bramki: Wolski, Ondrasek, Małecki |
Wisła -Termalica 3:0(1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski - Boguski, Guerrier, Małecki - Ondrasek Bramki: Ondrasek, Wolski ,Małecki Zmiany: Bałaszow ,Crivellaro,Cywka |
Wisła Kraków - Termalica 3-1 (2:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Guerrier - Ondrasek Zmiany: Brlek, M±czyński, Brożek Bramki: Ondrasek, Małecki, Popovic |
Wisła Kraków - Termalica 3-0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Guerrier - Ondrasek Zmiany: Brlek, M±czyński, Brożek Bramki: Ondrasek, Małecki,Wolski |
Wisła Kraków - Termalica 4:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Guerrier, M±czyński, Brlek Bramki: Ondrasek, Wolski, Brożek, Boguski |
Wisła Kraków - Termalica Bruk-Bet Nieciecza 2-1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović - Boguski, M±czyński, Małecki, Brożek - Ondrasek Zmiany: Guerrier, Brlek, Bartosz Bramki: Ondrasek, Boguski, |
Wisła Kraków 5:1 (3:1) Termalica
Skład: Mi¶kiewicz- Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok- Małecki, Popović, Wolski, Brożek, Boguski - Ondrasek Zmiany: Guerrier, M±czyński, Cywka Bramki: Ondrasek, Małecki, Brożek, Wolski, Popović |
Wisła Kraków - Termalica 4:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Guerrier - Ondrasek Zmiany: Drzazga, M±czyński, Brożek Bramki: Ondrasek, Wolski, Sadlok, Popović |
Wisła Krakow - Termalica 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popovic, Guerrier - Boguski, Wolski, Małecki - Ondrasek Zmiany: Brożek, Cywka, M±czynski Bramki: Ondrasek, Wolski, Boguski |
Wisła - Termalica 4:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Guerrier - Ondrasek Zmiany: Brożek, Cywka, M±czynski Bramki: Wolski, Ondrasek, Małecki, Guerrier |
Wisła Kraków - Termalica 3-1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Guerrier - Ondrasek Zmiany: Brlek, M±czyński, Brożek Bramki: Ondrasek, Małecki,Wolski |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Małecki, Popović, Brlek, Wolski, Brożek- Ondrasek Zmiany: Boguski, Guerrier, M±czyński Bramki: Wolski, Ondrasek, Brożek x2 |
Wisła Kraków-Termalica Bruk-Bet Nieciecza 3-1(2-0)
Skład: Mi¶kiewicz-Jovic-Głowacki-Guzmics-Sadlok-Boguski-Popovic-Wolski-Guerrier-Małecki-Ondrasek Zmiany: Brożek-Maczyński-Brlek Bramki: Ondrasek x2, Wolski |
Wisła - Termalica 4:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Małecki, Popović, Boguski, Wolski, Brożek- Ondrasek Zmiany: Guerrier, Drzazga, M±czyński Bramki: Ondrasek x2, Brożek, Boguski |
Wisła Kraków - Termalica 3:1 (1:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Wolski, Boguski, Małecki, Popović, Guerrier - Ondarsek ZMIANY: Brożek, M±czyński, Cywka STRZELCY: Ondarsek, Guerrier, Małecki |
Wisła - Termalica 3:1 (2:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Małecki, Popović, Wolski, Boguski, - Drzazga, Ondrasek Zmiany: Guerrier, M±czyński, Brlek Bramki: Wolski, Boguski, Ondrasek |
Wisła Kraków - Termalica 4-1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Guerrier - Ondrasek Zmiany: Drzazga, M±czyński, Brożek Bramki: Ondrasek, Małecki, Wolski, Brożek Nie pamiętam czy pisałem, ale typujemy do 15.00! |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 14:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl