Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Dymisja Kasperczaka. Kto jego następcą? (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7522)

_al3x 16.08.2010 18:36

Fajnie by było jakby jakiś trenerów od szkolenia młodzieży z hiszpanii ściągnęl też i bo poziom szkolenia mają na bardzo dobrym poziomie, a wydatek na trenera młodych byłby pewnie do zaakceptowania przez bossa naszego.l

tofik 16.08.2010 18:46

Cytat:

Jimenez ma zarabiać pod Wawelem gigantyczne, jak na polskie warunki pieniądze. Mówi się o 500 tysięcy euro rocznie + premie za tytuł i grze w Lidze Mistrzów. Nikt tyle jeszcze nie zarabiał w naszym kraju. Miesięczna gaża wyniesie około 140 tysięcy złotych!
Czy oni się nigdy nie nauczą. Jaka ....a liga mistrzów! W nas Straka wchodzi jak w masło! Liga mistrzów to bęzie w 2101

Wasiu 16.08.2010 18:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 962478)
Czy oni się nigdy nie nauczą. Jaka ....a liga mistrzów! W nas Straka wchodzi jak w masło! Liga mistrzów to bęzie w 2101

No, cos Jimenezowi trzeba powiedziec. Przeciez nie obiecaja mu tylko premii za wygranie tego grajdolka :D

Arturo Qr2nów 16.08.2010 18:49

Jimenez, tak... Wygląda pięknie. Szkoda tylko, że kopacze nie prezentują technicznie, wydolnościowo i mentalnie choć połowy tego, co hiszpańscy koledzy po fachu. Z drugiej jednak strony taki Bakero - bez osiągnięć trenerskich - po korekcie składu coś z tą Polonią prezentuje.

WISŁAZWE 16.08.2010 18:52

Cytat:
Cytat:

Jimenez ma zarabiać pod Wawelem gigantyczne, jak na polskie warunki pieniądze. Mówi się o 500 tysięcy euro rocznie + premie za tytuł i grze w Lidze Mistrzów. Nikt tyle jeszcze nie zarabiał w naszym kraju. Miesięczna gaża wyniesie około 140 tysięcy złotych!
Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 962478)

Więc co im zależało walnąć mu premię za LM jak my nie możemy sobie poradzić z Ruchem :lol:
To tak żartem.

Nie uwierzę, póki nie zobaczę go na konferencji.
Niech bierze cały sztab, sporządza listę zawodników do sprowadzenia, do zimy listę zawodników do opuszczenia klubu i kończmy z tą amatorką.

mcovalski 16.08.2010 18:53

A ja słyszałem od znajomego którego kuzyn właśnie wylądował na Balicach że widział Dana na lotnisku !!

Proud 16.08.2010 18:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mcovalski (Post 962487)
A ja słyszałem od znajomego którego kuzyn właśnie wylądował na Balicach że widział Dana na lotnisku !!

Serio piszesz?

palczi 16.08.2010 18:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mcovalski (Post 962487)

to taka ironia? czy prawda? jesli tak to Łobo i reszta juz niosa wypowiedzenia do Zarzadu:)

Szymek_R22 16.08.2010 18:56

To prawda, Jośka śwagier też go widzioł!

wiślak1906forever 16.08.2010 18:57

Serio mówi !!! Dan już u mnie w sklepie kupował paluszki i dwa banany !!!!!!!!!!!!
Łał :D

forthree 16.08.2010 18:58

Osobiście wolałbym Jimeneza ;D Ale na Dana też sie nie pogniewam ;) chociaż wątpie, żeby ten drugi porzucił taki kontrakt w Kubaniu.

kolarz90 16.08.2010 18:59

Ile to już ludzi do Wisły było widzianych na lotnisku, stacji beznzynowej, warzywniaku, itp...
Dopóki nie zobaczę trenera na konferencj albo komunikatu na oficjalnej to nie uwierze

palczi 16.08.2010 18:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak1906forever (Post 962491)
Serio mówi !!! Dan już u mnie w sklepie kupował paluszki i dwa banany !!!!!!!!!!!!

hehe a nie kajzerke i banana jak Adam Malysz?

pawelo84 16.08.2010 19:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak1906forever (Post 962491)

Mógł kupić więcej bananów a potem kazać drużynie trenować prostowanie bananów. Do tego by się nadali.

forthree 16.08.2010 19:03

A może przyleciał, bo w Banku Millenium dają troche więcej? :)

pawelo hahaha

wolfy 16.08.2010 19:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pawelo84 (Post 962497)
Mógł kupić więcej bananów a potem kazać drużynie trenować prostowanie bananów. Do tego by się nadali.

O tak, to by było piękne:D
Tylko Bunozie na początek dałbym gumowego, żeby sobie ze swoją koordynacją ruchową krzywdy nie zrobił.

Marzenia:>

ChG 16.08.2010 19:19

Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że media tak piszą o tym Jimenezie itp, a jutro na konferencji wyskoczy Petrescu i wszyscy będą znowu zaskoczeni. :D

Martinus 16.08.2010 19:22

Niczego wykluczyć nie można, ale mówiąc życzeniowo Manolo to jednak półka jeszcze wyżej od Dana.

forthree 16.08.2010 19:30

Wszyscy będą czekać na Petrescu/Jimeneza a tu ... Simeone :D

wolfy 16.08.2010 19:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Martinus (Post 962515)
Niczego wykluczyć nie można, ale mówiąc życzeniowo Manolo to jednak półka jeszcze wyżej od Dana.

Ale Petrescu wie czego się spodziewać i umie prowadzić drewniaków.

tedyy 16.08.2010 19:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ChG (Post 962513)
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że media tak piszą o tym Jimenezie itp, a jutro na konferencji wyskoczy Petrescu i wszyscy będą znowu zaskoczeni. :D

wcale nie zdziwiłoby mnie to :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

mcovalski 16.08.2010 19:34

Dobra żartowałem. Nikogo nie było. Generalnie to ciężko lądować samolotom w taką pogodę.

picasso 16.08.2010 19:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mcovalski (Post 962526)
Dobra żartowałem. Nikogo nie było. Generalnie to ciężko lądować samolotom w taką pogodę.

ale przecież spadochrony są

Kluvi 16.08.2010 19:38

przecież są teleporty :D:D

RAF 16.08.2010 19:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 962520)
Ale Petrescu wie czego się spodziewać i umie prowadzić drewniaków.

Czy Ty naprawde myslisz ze trener takiego kalibru podpisuje umowe w ciemno? Naprawde wierzysz ze on nie wie czego sie spodziewac? Ty chyba naprawde troszke niepowazny jestes ;) Tak samo jestem o tym przekonany ze wynegocjowal sobie srodki na jakakolwiek sensowna polityke transferowa. Nie jest to ani Skorza ani Kasperczak ktorych to pomysly transferowe byly torpedowane a oni sami byli pionkami w klubie. Taki trener to zupelnie inna polka.

kipers 16.08.2010 19:41

Jimenez przyjedzie podpisać? zapyta gdzie baza dla juniorów gdzie jakies boiska treningowe i ja sie nie doczeka odp to chyba sie rozmysli a wtedy wezmą pana Stefka Białasa który jest "swietnym trenerem" jak na polskie warunki i bedzie "przepieknie".
oby nie... ale czarne mysli w mojej głowie dzisiaj...

RAF 16.08.2010 19:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kipers (Post 962531)
Jimenez przyjedzie podpisać? zapyta gdzie baza dla juniorów gdzie jakies boiska treningowe i ja sie nie doczeka odp to chyba sie rozmysli a wtedy wezmą pana Stefka Białasa który jest "swietnym trenerem" jak na polskie warunki i bedzie "przepieknie".
oby nie... ale czarne mysli w mojej głowie dzisiaj...

Ech, znow to samo. Czy Ty myslisz ze oni go oszukali? Ze oni mu powiedzieli ze mamy szkolke, 15 boisk treningowych z cala baza? Naprawde tak myslicie? Przeciez takie cos byloby wystarczajacym powodem do wypowiedzenia umowy: jezeli jeden parter wprowadzi druga strone umyslnie w blad to umowa jest niewazna; i w tej sytuacji druga strona (Jimenez) moze dac Wisle do sadu o odszkodowanie. Jedynym wytlumaczeniem tego dlaczego taki szkoleniowiec przychodzi do Wisly jest zobowiazanie sie wlasciciela do inwestycji w intrastrukture i zawodnikow.

tofik 16.08.2010 19:46

Poczekajmy do jutra. Będziemy się jarać, a jutro przyjdzie trener Kotas i wszyscy będą zawiedzeni.

kipers 16.08.2010 19:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RAF (Post 962533)
Ech, znow to samo. Czy Ty myslisz ze oni go oszukali? Ze oni mu powiedzieli ze mamy szkolke, 15 boisk treningowych z cala baza? Naprawde tak myslicie? Przeciez takie cos byloby wystarczajacym powodem do wypowiedzenia umowy: jezeli jeden parter wprowadzi druga strone umyslnie w blad to umowa jest niewazna; i w tej sytuacji druga strona (Jimenez) moze dac Wisle do sadu o odszkodowanie. Jedynym wytlumaczeniem tego dlaczego taki szkoleniowiec przychodzi do Wisly jest zobowiazanie sie wlasciciela do inwestycji w intrastrukture i zawodnikow.

Nie mysle tak, i może masz racje ze pochopnie decyzji nei podjął ale moze jego wyobrazenie nie zbyt rozbudowanej bazy itd i jak zobaczy to sie przestraszy. a tak juz bardzo powaznie mowiac to zgadzam sie z Toba i mam nadzieje ze tak bedzie ze powoli bedziemy to budowac a jimenez bedzie wykonywał najlepsza robote jaka tylko potrafi i Wisełka bedzie rosła w siłe
Poczekajmy az go przedstawia oficjalnie bo Schaefer też miał juz długopis w dłoni a okazało sie ze jest inaczej.

fond 16.08.2010 19:55

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/his...wiadomosc.html

patrząc na źródło to może coś z tego będzie :>

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:41.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl