![]() |
Fajnie by było jakby jakiś trenerów od szkolenia młodzieży z hiszpanii ściągnęl też i bo poziom szkolenia mają na bardzo dobrym poziomie, a wydatek na trenera młodych byłby pewnie do zaakceptowania przez bossa naszego.l
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jimenez, tak... Wygląda pięknie. Szkoda tylko, że kopacze nie prezentują technicznie, wydolnościowo i mentalnie choć połowy tego, co hiszpańscy koledzy po fachu. Z drugiej jednak strony taki Bakero - bez osiągnięć trenerskich - po korekcie składu coś z tą Polonią prezentuje.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Więc co im zależało walnąć mu premię za LM jak my nie możemy sobie poradzić z Ruchem :lol: To tak żartem. Nie uwierzę, póki nie zobaczę go na konferencji. Niech bierze cały sztab, sporządza listę zawodników do sprowadzenia, do zimy listę zawodników do opuszczenia klubu i kończmy z tą amatorką. |
A ja słyszałem od znajomego którego kuzyn właśnie wylądował na Balicach że widział Dana na lotnisku !!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To prawda, Jośka śwagier też go widzioł!
|
Serio mówi !!! Dan już u mnie w sklepie kupował paluszki i dwa banany !!!!!!!!!!!!
Łał :D |
Osobiście wolałbym Jimeneza ;D Ale na Dana też sie nie pogniewam ;) chociaż wątpie, żeby ten drugi porzucił taki kontrakt w Kubaniu.
|
Ile to już ludzi do Wisły było widzianych na lotnisku, stacji beznzynowej, warzywniaku, itp...
Dopóki nie zobaczę trenera na konferencj albo komunikatu na oficjalnej to nie uwierze |
Cytat:
|
Cytat:
|
A może przyleciał, bo w Banku Millenium dają troche więcej? :)
pawelo hahaha |
Cytat:
Tylko Bunozie na początek dałbym gumowego, żeby sobie ze swoją koordynacją ruchową krzywdy nie zrobił. Marzenia:> |
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że media tak piszą o tym Jimenezie itp, a jutro na konferencji wyskoczy Petrescu i wszyscy będą znowu zaskoczeni. :D
|
Niczego wykluczyć nie można, ale mówiąc życzeniowo Manolo to jednak półka jeszcze wyżej od Dana.
|
Wszyscy będą czekać na Petrescu/Jimeneza a tu ... Simeone :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dobra żartowałem. Nikogo nie było. Generalnie to ciężko lądować samolotom w taką pogodę.
|
Cytat:
|
przecież są teleporty :D:D
|
Cytat:
|
Jimenez przyjedzie podpisać? zapyta gdzie baza dla juniorów gdzie jakies boiska treningowe i ja sie nie doczeka odp to chyba sie rozmysli a wtedy wezmą pana Stefka Białasa który jest "swietnym trenerem" jak na polskie warunki i bedzie "przepieknie".
oby nie... ale czarne mysli w mojej głowie dzisiaj... |
Cytat:
|
Poczekajmy do jutra. Będziemy się jarać, a jutro przyjdzie trener Kotas i wszyscy będą zawiedzeni.
|
Cytat:
Nie mysle tak, i może masz racje ze pochopnie decyzji nei podjął ale moze jego wyobrazenie nie zbyt rozbudowanej bazy itd i jak zobaczy to sie przestraszy. a tak juz bardzo powaznie mowiac to zgadzam sie z Toba i mam nadzieje ze tak bedzie ze powoli bedziemy to budowac a jimenez bedzie wykonywał najlepsza robote jaka tylko potrafi i Wisełka bedzie rosła w siłe Poczekajmy az go przedstawia oficjalnie bo Schaefer też miał juz długopis w dłoni a okazało sie ze jest inaczej. |
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/his...wiadomosc.html
patrząc na źródło to może coś z tego będzie :> |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl