![]() |
a czy te KILKA flag przeszkadza w oprawach i dopingu?
|
surdut - To zrób flage przynos ją na mecz i machaj ;)
Namów kumpli i juz bedzie 5 flag. |
przeciez juz sa flagi? nie mozna tamtych uzyc?
|
Cytat:
|
te flagi mozna polozyc przy oprawie na poczatku emczu ale w dalszym dopingu normalnym mozna je podniesc i machac nimi
|
Trzeba przyznać że przepaść w poziomie kultury i inteligencji między kibicami Legii a Polonii, jest niemal tak samo wielka jak między Nami a parchami :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Fajny pomysł z flagami, nie musi ich być wiele, kilka rozmieszczonych na trybunie zawsze efektownie wygląda. I co ma do tego oprawa skoro na czas prezentacji oprawy wystarczy je położyć przed sobą na "ziemi" i nic nie będą psuć. Co do śnieżek i całokształtu Dyskopolo to szkoda gadać:rotfl: e: ok, sorki. |
Starczy tematu o flagach. Tutaj jest o innych polskich stadionach.
|
Jeśli o innych to tu jest ciekawy filmik.
http://balladafilm.pl/Community/6387...ycy_odc_1.html |
Cytat:
|
Dla Panów nie śpiewających na młynie ( tak jak na filmików Staruch potraktował ok. 2:30 ) sprzydałaby się taka reakcja u nas, bo jest to nasz problem nie mały, co widac i słychać.
|
Fajnie się ogląda , czekam na odcinek o Wiśle
|
Cytat:
|
Szukajcie na gooolu, tam sa jakies dalsze informacje :)
|
Wreszcie mamy drugą część, znowu Staruch w roli głównej :D
http://balladafilm.pl/Community/6475...cy_odc__2.html |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
http://wyborcza.pl/1,75478,9016888,P..._kibol_RP.html
Przepraszam ale zjebałem sie z fotela i nie moge wstać !!! Tekst roku :D PS: Tekst o KSP to prowo i to ostre. Antifa g*** w Polonii moze, sa potrzebni w czasie walki z "krawaciarzami co sie szczyca Pilsudskim" a tak to nikt ich nie traktuje powaznie. Prawidlowo, bo lewackie bydlo powaznie traktowane nie moze byc. |
Cytat:
|
Jeszcze Pasy przyłączają się do akcji. Tęczowe chłoptasie naprawdę wszystko dosłownie łykają?
http://teczowatrybuna2012.pl/node/163 |
Cytat:
Spodziewam się zresztą że po oświadczeniu parchatych na stronie pojawi się niedługo większa ilość podobnych deklaracji ze strony różnych klubów :>. Ciekawe kiedy geje załapią że robi się z nich jaja :rotfl:. |
Już chyba się skapnęli, bo info o Pasach właśnie usunął przycisk delete :D
|
A pasy w swoim już stylu szykują donos:
Cytat:
|
Cytat:
Po pierwsze - jeśli robi się sektor "ultras", to trzeba wcześniej uprzedzić nieświadomych pikników, kto tam chodzi i jakie panują zwyczaje. Ewidentnie błąd organizatorów. Po drugie - jeśli na stadionie zbudowanym na Euro 2012 za publiczne pieniądze szef ruchu kibicowskiego Amiki bije rodzinę z dziećmi, to jest to przegięcie. Grobelny ma obowiązek zareagować, podobnie jak Amika. Stadion ma być areną Euro 2012 i polskie władze muszą zagwarantować, że takie sytuacje nie będą się wydarzały podczas turnieju. Generalnie za takie coś ten facet powinien mieć zakaz stadionowy na mecze reprezentacji. |
Ja za bardzo nie rozumiem sensu udziału "rodzimych ultras" na meczach reprezentacji. Dla mnie to jest szopka, że ci ludzie co prowadzą doping na lidze później uzurpują sobie prawa do prowadzenia dopingu na meczach reprezentacji. Dochodzi wtedy do takich sytuacji, że osoby z biało-czerwonymi twarzami nie kumają o co biega i dym murowany.
|
Cytat:
Zobaczyles gdzies w necie artykul szkalujachy Lecha i jak psu Pawlowa zapalila ci sie lampka - jebac amice,wiec bezkrytycznie przyjales linie gazety, ktora od lat regularnie jezdzi po naszym kibicowskim srodowisku. Widzisz, ja nie bylem przy tej sytuacji, ale widzialem na zywo wiele podobnych, gdzie najebany gosc mimo dlugich dyskusji, nadal nie dawal wytlumaczyc sobie pewnych kwestii, a na dodatek z racji sporego upojenia, wlaczala mu sie niesmiertelnosc. I takie akcje koncza sie troche inaczej, niz te na filmiku.. Zreszta nawet na tym zmontowanym filmiku (uciecie po ok.1 minucie) wyraznie widac, ze tlumaczenia byly dosc dlugie, a delikwent nadal nie przyjmowal ich do wiadomosci. Moze zajmij sie sprawami transferow, dziar pilkarzy, czy samochodow jakimi sie woza i daj sobie "zakaz wpisowy" na sprawy kibicowskie. p.s. "szef ruchu kibicowskiego bije rodzine z dziecmi" ty chyba masz jakis kontrakcik w gw, przyznaj sie :) emj - Z tego co kojarze w zeszlym roku raz kibice nie zabrali sie za doping. Na meczu rozgrywanym przy Pilsudskiego. Wyszla z tego jedna wielka zenada, nawet dla osob, ktore repra nie interesuja sie na codzien (np. dla mnie). Myslisz, ze kto zajmowal sie dopingiem na meczach kadry np. przy Lazienkowskiej? |
Ale ta Wyborcza to cwaniaki! Zmontowali filmik jak ten koleś z Amiki pluje w twarz kobiecie! Ale manipulacja:>
|
Już wypowiadałem się na emat tego filmu w innym temacie ale skoro tutaj został poruszony więc ponowie:
Czy wy jesteście ślepi?? Film DWA razy był cięty. Widać jak na początku mu tłumaczą żeby zmienił sektor a on gra cwaniaka. Skąd wiecie ile trwała ta wymiana zdań? może przez 15min, tłukli mu do pustego łba żeby poszedł na inny sektor? a on nic. napluli mu w twarz a on dalej swoje. no to wybaczcie ale albo jest kretynem albo... no sam już nie wiem. Zdaję sobie sprawę że najbardziej podobnie jak mnie bulwersuje naplucie kobiecie w twarz jedynym wytłumaczeniem jest (chociaż bardzo naciąganym) że coś powiedziała głupiego. Flemangista: Po pierwsze skąd wiesz że nie wiedzieli o zwyczajach? wchodząc na młyn z wymalowaną twarzą kapeluszami i .... wie czym jeszcze troche nie pasowali do towarzystwa. i podczas rozmowy chyba nie rozmawiali gdzie kupić na stadionie cole prawda? Po drugie przegięciem jest to co napisałeś!! żyjesz jednym artykułem w dość stronniczej gazecie jeżeli chodzi o sprawy kibicowskie. Pokaż mi fragment na tym filmie gdzie została pobita CAŁA rodzina! I co przyszedł z rodziną i stali osobno? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl