![]() |
Cytat:
|
Dziwna sprawa.
Ja mam pirata, ten sam patch i wszystko jest w porządku. |
pisałem wcześniej że wcześniej gralem na piracie i także bylo wszystko w porządku;/
|
brylant17 ty z tym sponsorem kasą na transfery to na poważnie czy bawiłeś sie edytorem a może po prostu bug??bo coś wierzyć sie nie chce bys w pierwszym sezonie miał tak chojnego sponsora w polskiej ekstraklasie druga sprawa jaka to wersja 08 czy 09??trzecia sprawa pokaż skład i liste transferową
|
Cytat:
A FM 08(?) |
czy ktoś wie czy są szanse by Turecki bramkarz dostał pozwolenie w Angielskiej lidze pytam bo chce ściągnąć Rustu Do Manchesteru City??a i drugie pytanie jeśli zawodnik ma wpisane że nakręca publiczność to ma to jakiś wpływ na sprzedaż koszulek i wzrost wpływu gotówki do kasy i i jeszcze jedno czy można samem u zaproponować klub filarny(jak tak to jak) i czy tylko mozna wybrać z tych co zarząd przedstawił??
|
Mówi to kolega, który gra Man City, a zarzucał finansowe korzyści dzięki edytorowi... :P Bez napinki panowie
|
Jestem w szoku, po pół roku jak mnie wywalili z Ado Den Hag, wreszcie otrzymałem oferte pracy w ŁKS Łódź w I lidze. zacząłem z łkesem na 15 miejscu, rozegrałem do tej pory 7 meczy, 6 wygralem i jeden zremisowałem. W tej chwili mój zespoł zajmuje 5 miejsce ze stratą 3 punktow do miejsca premiowanego awansem.Wreszcie ta gra mnie nie denerwuje. ;)
|
Lechu chyba muwisz o mnie więc udziele małego sprostowania pytałem brylanta o jego klubowe finanse ponieważ wydawca gry umiescił mini buga robiąć sobie jaja z graczy i dając 150mln na transfery tylko nie pamiętam w kturej to było edycji 08 czy 09
|
a ta propo może by założyć dwa dodatkowe tematy na forum z serii Gdybym był.....powód nowi skauci Csaplar i Klejndinst jak uważacie??
|
Mianowicie mam taki problem.
Gram sobie 2 sezon w Fm. Liga Francuska SD Cean. I tu nagle gram sobie, oglądam mecz, cos sie dzieje, a w komentarzach szalenstwo, Gole i Inne. Mecz 0-0, nagle włacza mi sie że kontuzja, robie zmiane, i jest 3-1 i bramki w róznych minutach. Następnie ekran rozmowy motywacyjnej po koncu meczu, klikam dalej, i ...****. Stoi ! problem dotyczy 08fm |
ktoś mi wyjaśni jak wzmocnić kondycyjnie zespół? tak wycisnąć maxa zeby mi się tak szybko nie męczyli?
|
Szprotson ja mialem takie błedy w 09, miałem cos takiego ze gram sobie Wisła z Lechem w finale PP, prowadze 1:0 nagle sie zrobilo z niczego 1:1 (pozniej biore zeby obejrzec powtorke gola Lecha a tu dupa, nie ma jej hehe) pozniej jeszcze cos było ze ich na karne opykałem wyszlo ze to oni wygrali ;/ jak na mo łeb to jakies pieprzone bugi sa, pewnie nie do naprawy :(
|
Hehe
to w CM 2003/2004 czasami jak się robiło zmiany to zmieniał się wynik, np prowadze 2:0, a wynik jest 2:1 dla rywala :) |
mam 2010 r. szukam dobrego prawego obrońcy do 1mln. Macie jakieś propozycję?
|
Do 1 mln czego?
Dobry i tani jest np. Bartczak z Zagłębia L. |
Cytat:
Gram w fm dosc dlugo i nigdy nie działo sie cos takiego. Zresztą, już **** z wynikiem, bo to poprostu komentarz nie przekłada sie na ta co siedzieje na boisku ale ...jak sie skonczy mecz, nie moge dac CONTINUE wiec nie moge tez gry zapisac, i jedyne co moge to ją stracic. A że sejwów unikam jak ognia, to czuje sie teraz zerżniety w 4 litery przez FM.;/ A juz bylem trenerem Brazylii :( |
Szprotson ja też w którejś wersji tak mialem, ale poradziłem sobie z tym biorąc urlop przez tydzien w tym który staje gra.
|
Cytat:
Wlaczam jakiegokolwiek sejwa, zaznaczam JAKIEGOKOLWIEK, i pierwszy badz drugi badz 3 mecz który zagram, zatrzyma sie. Urlop nic nie daje. Coś mi sie w grze s.......ić musiało tylko co i jak naprawic |
Cytat:
|
Cytat:
Włanie usuwac i bawic sie z tym to nie chce mi sie, bo za duzo rzeczy strace. |
gram w wersje z 2008 roku
i mam problem, otóż sprowadziłem zawodnika już po tym jak zatwierdziłem szeroki skład(25 zawodników chyba) no i jak chciałem wystawić do składu meczowego wyskoczyło mi jak chciałem przejść do meczu ze nie jest on zatwierdzony, ale że mam czas go zatwierdzić do któregoś tam. JAK TO ZROBIĆ?!?!? |
Powinno wyskoczyć okno z przypisanymi numerami, wtedy wystarczy wybrać temu zawodnikowi jakiś wolny numer i już może grać.
|
Taka mała ciekawostka ;)
http://images41.fotosik.pl/172/0916ad8aad5d0229.png |
Cytat:
|
33 680
......... |
Cytat:
eurasów, ale Bartczaka już nie ma w Zagłębiu . |
Jak mam złożyć ofertę sparingu, jak zaczynałem grać to widziałem że klikając prawym klawiszem na mysz to było min oferta sparingu. Obecnie mam zimę (grudzień, Liga polska) czasem zagra młoda ekstraklasa, a moi nic a chętnie bym coś zagrał, ale nie mogę znaleźć coś takiego jak oferta sparingu.
Nie da się czy nie umiem szukać, jak to drugie to proszę o pomoc!!! I jeszcze jedno: Czy jeżeli zainstaluje teraz patch 8.0.2 (do wersji FM 2008) to czy bd mógł normalnie wczytać stan mojej gry? |
W terminarzu masz opcje zaplanowania sparingu bądź turne.
|
Mam wielką prośbę..czy może mi ktoś podać linka do pełnego spolszczenia do fm09,który działałby na patchu 9.0.3
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl