![]() |
Cytat:
Lobo wporządku chlop,czasami zamiast gwizdow nasi niektorzy "kibice" mogli by mu zaklaskać na na otuche ,ale co tam lepiej wygwizadac swojego. |
Cytat:
|
Po tym wywiadze za psioczenie na Łobo bez powodu i robienie z niego kozła ofiarnego powinny być dłuuugie bany.
|
Cytat:
Nie moje zoo, nie moje małpy. Tylko trochę przykro. Koniec offtopa. |
Cytat:
|
A orientuje się ktoś co tam u Gołego ? Bo myślę że już najwyższa pora na powrót do profesjonalnej piłki.
|
Cytat:
--- Czy SKWK szukuje jakies spotkania z pilkarzami/trenerami w najblizszym czasie, tj po zakonczeniu rozgrywek ? |
Cytat:
--- Poza tym (taka ciekawostka), jest też dziś wysyp urodzin znanych bramkarzy - odpowiednio Casillasa, Cecha i Leo Franco. |
|
no to ja sie boje. Skoro Peter ma byc podstawowym zawodnikiem, to zapomnijmy o jakiejkolwiek ofensywie z prawej strony, akcjach uskrzydlających itd. Golym okiem widac ze idziemy najmniejszym kosztem.
|
Cytat:
|
raz od wielkiego dzwona
|
Cytat:
|
A gola w lidze w Poznaniu zdobył może Dawidowski? ; D
|
Singlar jest okej. Moze nie jest to wybitny zawodnik, ale trzyma solidny poziom, gra pewnie, twardo. Dobry obronca. Chociaz i tak trzeba teraz na prawa obrone kogos sprowadzic.
|
Fajnie że Singlar zostaje - jeden kłopot z głowy.Wolałbym Baszcza ale nie powinno być źle.
Fakt że Słowak rzadko udziela się w ofensywie ale wydaje mi się że nie rzadziej niż Baszczu, a jest to spowodowane taktyką.Z drugiej strony Brożek też przesadnie się nie angażuje. Skorża preferuje ostrożny styl gry a może bardziej - dostosowany do zawodników jakich posiada. |
Singlar akurat jest lepszy w ofensywie niż w defensywie. Jest to solidny zawodnik i chyba na tej pozycji zaraz po Baszczu i Wojtkowiaku najlepszy w lidze. No ale konkurencji w sumie nie ma żadnej ja nie widzę w Ekstraklasie poza Piotrkiem Brożkiem (który ma słabą kondycję) klasowego bocznego obrońcy.
|
|
Cytat:
To jest Lobo jak jeszcze gral w Zaglebiu w tyle widac Chalbinskiego, ale fajna magazetke nic dziwnego ze po boisku nie biega jak sie w nocy pobawi to potem nie ma sily |
To zdjęcie krązyło po tym forum już gruuubo ponad pół roku temu. Czasy gdy Łobo gral jeszcze w Zagłębiu Lubin
|
to wiemy dlaczego łobo jest w kiepskiej formie :rotfl: (żarcik :p)
|
Cytat:
ha ha zdjecie kultowe rzeczywiscie Lobo ma mine jakby odpływał :) |
Wywiad z Marcelo:
11.pl rozmawia z najlepszym Brazylijczykiem Ekstraklasy http://www.11.pl/aktualnosci/11_pl_r...m_ekstraklasy/ |
na futbol.pl rozmowa z Gargułą i taki kwiatek:
Niekiedy ćwiczy ze mną Tomek Dawidowski, ekspert od kontuzji kolana i on mówi: „Eeee, u ciebie dobrze to wygląda”. To mnie uspokaja – mówi Łukasz. :lol: :lol: :rotfl: niekiedy tzn. wtedy jak mu się chce?? :lol: |
Niekiedy=czasami, czyli nie zawsze.
Bo przecież Garguła nie bierze udziału w treningu pierwszego zespołu... |
Cytat:
Bo Dawidowski nie trenuje z I zespołem... zerwał więzadła .... |
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,66...iej_pilki.html
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Za duzo kasy ,to sie zwoje w mózgu pie####olą. Petescu by ich poustawiał,chodzili by jak w zegarku,nieliczny gosc ktory wiedzial ze trzeba docenic to co sie ma ,ale wiedziec jak z tego korzystac.,dlatego wiedzial ze praca w fabryce gdzie ich swgo czasu zabral ma im na celu uzmyslowic ze pieniadz i to w dodatku niemaly ktory oni zarabiaja trzeba szanowac a nie trwonic w kasynach., Takiego Dawidowskiego to by przeciez na zbity pysk wywalił ,a nie tolerował jego rozrywki i brak przykladania sie do swojej pracy. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl