![]() |
Cytat:
Szanowny pytam,ponieważ jestem PIKNIKIEM i mam bilet na E którego chce wymienić na bilet z sektora A lub B tylko pod warunkiem ,ze miejsce będzie przy środku boiska bo jak wiesz PIKNIKI tylko przychodzą dla meczu itd...wiec zbędna była Twoja sugestia o sprzedaży.. |
Ponawiam pytanie
Jak ktoś chcę odglądnąć mecz i nie uczestniczyć w dopingu to mam 4 bilety na sektor B chętnie je wyminie na bilety sektor D lub ewentulnie sektor E Wymiana Tylko 4 bilety za 4 bilety bez żadnych dopłat i opłat Pozdrawiam |
Kupię bilet na D za PRZYSTĘPNĄ cenę. Jak coś to prv.
|
ja sobie tak wymysliłem sposob na przyszlosc :P
Generalnie problem z biletami chyba juz za rok nie bedzie aktualny ale moze na jakies topowe mecze z Legia, Lechem czy moze tak jak teraz z ta feta bedzie wiecje ludiz chciało obejrzec mecz niz pomiesci stadion. I wymysliłem tak: chodiz o dystrybucje przez internet. Ktos juz wspominał ze gdzies tam sie pkt zbiera za kupno biletow i wlasnie chce sie rozpisac jak ja bym widizał taka rzecz :) Kazdy mogłby zalozyc w internecie swoje konto z ktorego kupowałby bilety. Z jednego konta mozna kupic tylko 1 bilet. Byłaby zawsze przed runda ustalona lista meczow topowych, cyzli takich gdzie biletow moze zabraknac dla kazdego. Na te mecze topowe biletu nie moznaby było kupic z konta ktore nie ma wymaganej liczby pkt. Czyli moze ten sposob wyeliminowałby z chodzenia na mecze piknikow, doping by byl lepszy, bilety otrzymywaliby najwierniejsi a nie CI co pierwsi je zaklepia! I powiedmzy ze sie zbliza mecz topow czyli ten ze Ślaskiem. Jest wiecje chetnych niz biletow. Najpierw w poneidizalek i wtorek mogłaby byc sprzedaz dla osob przez internet - czyli kto by chciał to by przez internet bilet zamowił. Od srody ruszałaby sprzedaz ewentualnych biletow w kasach jelsi by jeszcze były. A jesli ktos kupowałby bilety w kasach zawsze to no z biletu moznaby przepisywac na konto w internecie jakis kod i bysmy dostawlai za niego pkt :) Troche to zawiłe i moze w sumie sie Wam nei spodoba ale mysle ze taki sposob promowałby wiernych kibicow a nie januszow ktorzy chodza tylko na te mecze z Legia itp I nie mowcie ze nei wszyscy maja internet bo mamy 21 wiek i jak ktos chce to ma bez problemu dostep do tego zrodła Dla koni byłoby to trudne do ominiecia bo kazdy moglby miec tylko jedno konto i zamowic na nie jeden bilet. Kon oczywiscie moglby pozakladac konta na ojca, matke, babke ale i tak nie dostanie na nie biletu na mecze topowe jelsi wczensiej nie kupował z tych kont biletow na Piasta etc A chyba by sie koniom nie oplacało pierw kupowac biletow na Piasty skoro nie mieliby na nie popytu bo wiadomo ze na te mecze nietopowe sie nie ebdize pchało 33 tys ludzi. Janusze tez mieliby problem bo na mecze topowe pierwszenstwo kupna mieliby normalni kibice, CI wierni. A jelsi Janusz chciałby sie dostac na mecz ze Slaskiem to musiałby najpierw pujsc kilka razy w tym sezonie na mecz zeby zebrac odpowiednia ilosc pkt :) Nie wiem czy to dobrze rozkminiłem. Moze cos zl e pomyslałem, ale to Wy ocencie :) Bo mysle ze jesli powstalaby jakas ciekawa inicjatywa to klub by cos zrobiłz tym dizadostwem ktore sie teraz dzieje, bo to co teraz jest to jest porazka :( Normalne osoby nei moga isc na mecz a pikniki i konie rzadza klubem ;/ |
Kupie Bilet Gdziekolwiek Najlepiej E i D pisać na priv i GG: 7605811
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no to sie ciesze bo ciagle mysle sobie o Wisle i sie mi uczyc nie chce a jutro powinienem sie w skzole poprawic, za to chociaz cos pozytywnego moze mi sie udało wymyslec :P hihi
Jesli sie podobałoby takie cos wielu osobom to mysle ze nie ma problemu zeby to trafiło do kogos odpowiedniego, tzn powiedzmy przeslałoby sie taki plan do najwazniejszej osoby z tego forum, tam ktos na pewno ma wtyki gdzies wyzej i po szczebelku moze by dotarło do tego do kogo powinno. :) Ciekawe jakby ten moj pomysł miał sie w praktyce ale lepiej cos zrobic w kierunku utemperowania tych konikow i Januszow na najwazniejszych meczach niz co sezon narzekac i siedziec z załozonymi rekami :) A jelsi chdozi o dystrybucje biletow przez internet to tez sie pojaiwały głosy sceptyczne, jendka ja mysle ze to musi nastapic, jest XXI wiek i kupno biletu przez internet powinno byc, Wisła swoimi sukcesami zjednała sobie kibicow nei tlyko na terenie Krakowa ale i całej Polski. Dystrybucja biletow przez internet powinna byc wprowadzona chociazby dla tych ludzi :) Cytat:
EDIT Rzeczywiscie :P Ale dla mnie najwazniejsza Wisła jest :D |
Cytat:
|
siemanko : )
wiem,ze to mało prawdopodobne ,ale zaryzykuję zamienię BILET NA SEKTOR `E`,(mam na trybune B,sektor B2,rząd 18,msc 58.zależy mi na tym,bo wiekszość znajomych posiada karnety na E :)chętni na priv lub na gadu 3922031 często na niewidocznym. Pozdrawiam : ) |
Kupie bilecik, w porywach do czterech :) na mecz obojetnie jaki sektor :) Przegapilismy ze znajomymi na zapisy na liste fc olkusz. Chetni na priv. :) Pozdro
|
ja wiem o co mi chodzi... i nie sieje zadnego zamętu i wypraszam sobie żeby po mnie jechać... pisze jak jest...nie ma biletów dla FC. a przynajmniej dla tych kilku o których ja wiem
|
a no to my już też wiemy o co chodzi, bo chyba 3 FC w ogóle biletów nie dostało bo średnia na mecz jest <1 ;)
|
Co wy walicie. Jaka srednia, FC Brzeznicy podobno nie dostal tez biletow! Istne ****a jaja!! Ekstraklasa zamowila ponoc 1000 biletow na sektor E.
|
Kupie bilet na sektor D...dogadamy się jak cos to priv...
|
Zamienie 2 Bilety z D Na B
Priv |
Przestańcie siać zamęt. Wszystkie FC dostały bilety na ten mecz.
|
KUPIĘ BILET NA D LUB E DO 50 ZETA + PIWKO ;)
zapraszam na priv |
Cytat:
|
Czyli wyjaśniły się tzw. bilety dla szkół. Zamiast nich leśne dziadki. Z dwojga złego chyba lepiej było wpuścić dzieciaków. W każdym razie szczęśliwcy z E zawsze mogą jakoś pozdrowić elitę z Warszawy :lol:
|
Kupię bilet na dowolny sektor po normalnej cenie.
tel. 791 57 92 41 |
Ostatnia szansa dla kogoś chcącego na spokojnie obejrzeć meczyk: Zamienię 2 bilety z A na 2 bilety z E. Bez dopłat. Priv
|
Zamienię bilet z sektora E na bilet/karnet na sektor D. Bez żadnych dopłat. Priv
|
Wypożycze karnet na D za bilet na sektor E.
Prosze o konkretne propozycje na priv, bez pytań . |
Kupię bilet(y) na dowolny sektor, kontakt 602434765.
|
Kupie bilet na dowolny sektor (najlepiej na D), GG: 316643 lub PW
|
zamienie bilet z E na D, gg:5275020, kom: 602 343 256
|
Wie ktoś coś na temat telebimu przed stadionem ??
Czy będzie wogóle, bo kumpel nie zdołał kupić biletu a by się wybrał pod stadion |
Cytat:
|
kupie bilety na d
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl