Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

czaro 27.10.2017 22:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1485973)
@ wolfy:
W którymś z tematów rozmawialiśmy ostatnio, czemu Perez a nie Halilovic, pisałeś, że Perez nie stwarza zagrożenia, odpowiadałem, że stwarza. Mamy 20 minut meczu w Poznaniu, a Perez zaliczył już z 5 strat na naprawdę groźne kontry. Lepiej idzie mu z przodu, gdzie nie może stracić piłki w taki groźny sposób. Piszę nie dlatego, żeby triumfować czy krzyczeć "a nie mówiłem" (sama życzliwość z mojej strony), po prostu świeży mecz i łatwiej wychwycić.

Natomiast masz, wolfy, rację w tym, ze Halilovic nie jest lepszy.

Arkadiusz.Czerepach 28.10.2017 08:42

niestety Tibor po wejściu niewidoczny, Perez końcówka meczu to bomba zegarowa, ale w początkowym okresie pierwszy raz od dawien dawna graliśmy z playmakerem , zawiódł mnie Imaz , kilka dobrych akcji zepsuł złym ostatnim podaniem

fansorina 28.10.2017 08:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1486095)
niestety Tibor po wejściu niewidoczny, Perez końcówka meczu to bomba zegarowa, ale w początkowym okresie pierwszy raz od dawien dawna graliśmy z playmakerem , zawiódł mnie Imaz , kilka dobrych akcji zepsuł złym ostatnim podaniem

Tym playmakerem był oczywiście Wojtkowski.

brylant17 28.10.2017 09:20

Czerpeach Perez bomba zegarowa to od początku była

ashkeczup 30.10.2017 11:50

Ma ktoś link do wczorajszej ligi + z Carlitosem?

Karherop 30.10.2017 12:02

Masz na myśl iprogram legia+ z 3 zdaniami Carlitosa?

na allgoals pewnie znajdziesz

Marcinnno 30.10.2017 12:09

Pomidor z Carlitosem https://www.youtube.com/watch?v=Z08y0W8P22w

Arkadiusz.Czerepach 30.10.2017 12:17

jestem pod wrażeniem wczorajszego udziału Carlosa w L+ extra (trzeba także obejrzeć "L+E dogrywka"

każdy piłkarz powinien brac przyklad jak się odpowiada na wiadome pytania

jakiś debil tutaj na forum pisał że kręci w wywiadach

właśnie idealnie odpowiada ani nie robi z siebie kurvy jak mąka , ani nie mówi jak to mu sie spieszy zarabiać gdzie indziej

2 zdania, po których nikt w Krakowie dalej go kochają i każdy rozumie jaka jest sytuacja

Arkadiusz.Czerepach 30.10.2017 12:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcinnno (Post 1486290)

najważniejsze było PO pomidorze

s1mone 30.10.2017 12:24

Akurat słowa 'brakuje mi meczy' i 'jestem gotowy do gry' nie stoją ze sobą w sprzeczności, więc głupie czepianie się. Z drugiej strony mam nadzieję, że Pereza pozbędziemy się bardzo szybko, bo jest on za wolny (zarówno w decyzjach jak ich wykonaniu) na naszą ligę. Tak po prostu.

Fugiel 30.10.2017 12:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1486292)
najważniejsze było PO pomidorze

pytalem juz w innym watku. Co tam sie dzialo :) ?

Arkadiusz.Czerepach 30.10.2017 12:48

w pomidorze było to za mało wprost , więc po nim prowadzacy wyłożył kawe na ławe , i zapytal tak że bardziej wprost sie nie dało

"w tym programie mączyński powiedzial ze do legii nie pojdzie , a dzisiaj jest w legii, wiec ja ciebie pytam carlosie czy zlozysz nam tu i teraz deklaracje ze nie pojdziesz do legii"

ale lepiej tam pisac chyba , szkoda zeby szla ta rozmowa na dwa watki

staszek2309 30.10.2017 13:01

Wczorajsza Liga + Extra na żenującym poziomie.
Kiedyś gość zapraszany do studia był najważniejszą osobą w programie, wokół niego wszystko się kręciło.
Przy nowym prowadzącym gość (ktokolwiek by to nie był) to kwiatek do kożucha. Najważniejsi są pseudo eksperci, którzy pier....lą aż uszy bolą. Biedny Carlitos siedział w studio ponad 2 godziny, a rozmawiali z nim może z 15 minut.
Chłopak jest dobrze wychowany, bo niejeden na jego miejscu poszedłby sobie w pi...du.
Kultowy kiedyś program zszedł na psy. :):)

Arkadiusz.Czerepach 30.10.2017 13:07

to racja, ale może problemem była bariera językowa + staż w ekstraklasie, jednak jak gościem jest polski piłkarz i to z doświadczeniem ligowym to może być wciągany w rozmowe na kązdy temat, a gdy jest obcojęzyczny świeżak , to poza rozmowami stricte na swój temat niewiele ma do zaoferowania, tak sobiie gdybam

staszek2309 30.10.2017 13:13

Przecież cała rozmowa jest tłumaczona na bieżąco więc Carlitos na pewno wiedział co się dzieje i spokojnie mógł się wypowiedzieć w kilku kwestiach.
Poza tym fajnie jest porozmawiać z kimś kto ma świeże spojrzenie na naszą Ekstraklapę. A tak pozostaje słuchać towarzystwa wzajemnej adoracji. Jedyna osoba z tego grona na plus to Szymek. Jego się fajnie słuchało.

arth_ur 30.10.2017 13:36

Macie L+ Extra - https://openload.co/f/Pq5RtpTiFjo
Dogrywka - https://openload.co/f/PNcRFn-sdR4

PhantomRanger 30.10.2017 14:46

C+ pokazuje jak nisko można upaść z programem, który przez kilkanaście lat był uważany najlepszy w kraju.

wiesniak842 30.10.2017 16:22

A byl jakis inny ligowy zeby porownac?:D

jacek67 30.10.2017 16:28

Wiesniak , niebylo innego programu .Ale mozna porownac z latami x wstecz i tam bylo to calkiem inaczej prowadzone ( lepiej )

wiesniak842 30.10.2017 16:29

Az taki stary nie jestem ale jak mozesz to przypomnij jaki?:D Ja pametam tylko magazyn Gol z Laskowskim ( jeszcze z wlosami) na dwojce.

Arkadiusz.Czerepach 30.10.2017 16:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez staszek2309 (Post 1486303)
Przecież cała rozmowa jest tłumaczona na bieżąco więc Carlitos na pewno wiedział co się dzieje i spokojnie mógł się wypowiedzieć w kilku kwestiach.
Poza tym fajnie jest porozmawiać z kimś kto ma świeże spojrzenie na naszą Ekstraklapę. A tak pozostaje słuchać towarzystwa wzajemnej adoracji. Jedyna osoba z tego grona na plus to Szymek. Jego się fajnie słuchało.

ale zdajesz sobie sprawe że to na bieżąco , to tak naprawde nie jest na bieżąco (jak np w kinie z lektorem) tylko jest krótkie opóźnienie ?

wiesniak842 30.10.2017 18:34

Niech ktos z laski swojej zechce podac liste kontuzjowanych zawodnikow i od razu rodzi sie pytanie: Co do chuja sie dzieje ze caly czas mamy szpital???

Karherop 30.10.2017 18:38

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...llonch_malecki

Brożek
Małecki
Gonzalez
Velez
Llonch

takich kontuzji jak np Kostala pobolą 2 dni plecy nie ma co nawet liczyć

wiesniak842 30.10.2017 18:45

Dzieki. Całkiem wesoło. Oby Carlitos sie uchował.

Charlie 30.10.2017 18:45

Czyli Cywka i popularny Pudel na dłużej w wyjściowym składzie. Niedobrze.

silver03 30.10.2017 18:59

Tyle tych kontuzji się napatoczyło, w dodatku trwają już sporo czasu... aż się zaczyna człowiek zastanawiać czy coś nie jest sknocone w przygotowaniu siłowym.

Karherop 30.10.2017 19:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Charlie (Post 1486337)
Czyli Cywka i popularny Pudel na dłużej w wyjściowym składzie. Niedobrze.

Spokojnie, jedzie z nami też Ze Manuel, będą z Perezem na przemian grać pierwsze skrzypce.

enzo 30.10.2017 19:11

Co się stało z Ondraszkiem w takim razie? Myślałem, że on się wciąż leczy.

czaro 30.10.2017 19:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez silver03 (Post 1486338)
Tyle tych kontuzji się napatoczyło, w dodatku trwają już sporo czasu... aż się zaczyna człowiek zastanawiać czy coś nie jest sknocone w przygotowaniu siłowym.

Kontuzje nie tylko się przydarzają, ale i są zastanawiająco długo leczone. 5 kontuzji temu pytałem, czy mamy aż takiego pecha czy coś jest nie tak z treningiem?

Pytanie do studentów AWF - czy to aby na pewno chodzi o przygotowania przedsezonowe a nie bieżące treningi? Czy nastąpiły w ostatnim czasie zmiany w zakresie fizjoterapii i opieki medycznej?

Llonch dopiero co zaczął do formy wracać... Wielka szkoda.

R33 30.10.2017 19:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1486320)
A byl jakis inny ligowy zeby porownac?:D

Swego czasu Magazyn Orange Ekstraklasa na TVN (lata bodajże 2006-2008), Szybka piłka na TVP (2008-2010 bodajże), chyba też Polsat coś miał w sezonie 11/12. Ale do Ligi+ się nie umywały.

Harcownik 30.10.2017 19:42

Jeśli z tym debilem to do mnie to może ja jestem debilem, za to ty na pewno chamem. Skąd tyle agresji i te diagnozy - z Babińskiego nadajesz? Nagłówek tego forum brzmi: Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Poważnie?

Jeśli chodzi o moją wypowiedź dotyczącą Carlitosa, po prostu nie podoba mi się jak grajki kręcą. Lubię Małeckiego za wierność jak i Darka Dudkę za to że zawsze prosto z mostu mówił że Wisła to dla niego tylko przystanek. A Lopez chciałby stracić cnotę i mieć cnotę. Nie wiem jak inni, ale mi przykro się słucha grajka (bardzo dobrego grajka, ale wyciągniętego bardzo niedawno przez Wisłę z hiszpańskiego zadupia), który po kilku kolejkach mówi że będzie mistrzem, ale wcale niekoniecznie z Wisłą. Przed meczem z legią był na łazienkowskiej co już wydało mi się dziwne, ale się dookoła zachwycano jaki profesjonalista, szuka sposobów na Pazdana. No i minął tydzień, z legią bez gola, ale za to jest "poważna oferta", a jak poważna to z "L"... Ostatnio niemal co okienko to ktoś idzie do elki. Ale to ja jestem pewnie przewrażliwiony.

PS

Do Karherop: jasne, masz rację, już sobie obejrzałem pełną wypowiedź na youtubie. Wciąż jednak przykro słuchać...

Karherop 30.10.2017 19:58

@Harcownik

Pytanie o mistrzostwo brzmiało inaczej. Nie chodziło o ten sezon.

-" czy wyjedziesz z Polski jako mistrz kraju? Z Wisłą lub innym klubem"
-"tak"

Poza tym te podjazdy ze strony anal+ były co najmniej odrzucające i poniżej jakiegokolwiek poziomu.

Patryko 30.10.2017 20:20

Ja tam wierzę w to, co powiedział Junco - żaden polski klub nie może sobie w tym momencie pozwolić na Carlitosa. Myślę, że można tutaj zakładać sumkę podobną do ceny Brleka, wyobrażacie sobie Legię płacącą nam takie pieniądze? Z czego? Z programu zaciskania pasa po udanych występach w europejskich pucharach? Prędzej bym już tam widział Sadloka jako konkurenta do składu dla Hlouska - warunkami kontraktu z Legią nie wygramy, nie ma się co łudzić, jedyne co może tutaj zatrzymać Maćka to pewne miejsce w składzie.

ashkeczup 30.10.2017 22:02

Zgadzam się z Czerepachem. Carlitos świetny nie tylko na boisku.

Arkadiusz.Czerepach 30.10.2017 23:21

Harcownik , przepraszam za chamstwo.

Jesteś po prostu niemądry.

gość nie wie czy zostanie w Wiśle czy nie , więc zapytany odpowiedział że NIE WIE CO BEDZIE

powiedział 100% prawdy , więc jakie tu kręcenie ?

powiedz po prostu że będzie fajny dopiero wtedy jeśli powie że bedzie w Wiśle do końca życia, po czym faktycznie spełni te słowa i jak przyjdzie oferta w której będzie X więcej zarabiał , to ją odrzuci z wdzięczności za "wyciągnięcie z zadupia"

ps co do Twoich przykładów

1. Małecki (nic do niego nie mam) taki wierny, że jak tylko się pojawiła okazja wyjechał za granice , a jak tam go życie zweryfikowało, to wrócił do PL umierać za Pogoń

2. no tutaj to już Ciebie weryfikuje ale logika...
Dudka powiedział że nie będzie Wiśle dożywotnio - super wypowiedź, prosto z mostu
Lopez powiedział że nie bedzie w Wiśle dożywotnio - kręci, kombinuje

tak wiem ich wypowiedzi nie były słowo w słowo identyczne, , ale meritum owszem !

Fugiel 30.10.2017 23:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1486375)
Harcownik , przepraszam za chamstwo.

Jesteś po prostu niemądry.

gość nie wie czy zostanie w Wiśle czy nie , więc zapytany odpowiedział że NIE WIE CO BEDZIE

powiedział 100% prawdy , więc jakie tu kręcenie ?

powiedz po prostu że będzie fajny dopiero wtedy jeśli powie że bedzie w Wiśle do końca życia, po czym faktycznie spełni te słowa i jak przyjdzie oferta w której będzie X więcej zarabiał , to ją odrzuci z wdzięczności za "wyciągnięcie z zadupia"

ps co do Twoich przykładów

1. Małecki (nic do niego nie mam) taki wierny, że jak tylko się pojawiła okazja wyjechał za granice , a jak tam go życie zweryfikowało, to wrócił do PL umierać za Pogoń

2. no tutaj to już Ciebie weryfikuje ale logika...
Dudka powiedział że nie będzie Wiśle dożywotnio - super wypowiedź, prosto z mostu
Lopez powiedział że nie bedzie w Wiśle dożywotnio - kręci, kombinuje

tak wiem ich wypowiedzi nie były słowo w słowo identyczne, , ale meritum owszem !

Rowniez sie zgadzam.

Wole jego wypowiedzi, notabene bardzo cieplo sie wypowiadal o wszystkich w szatni. Mowil tez, ze stara nie rozmawiac po hiszpansku tylko po angielsku, na pytania w pomidorze odpowiadal po polsku itd itp. Wole szczere powiedzenie "Byc moze zdobede mistrzostwo z innym klubem" niz slodkie pierdzenie Krzysia.

rafaello56 30.10.2017 23:50

Wszyscy chyba zdajemy sobie sprawę, że Carlitos odejdzie zapewne jeszcze tej zimy, a pytanie brzmi gdzie? Osobiście wolę by odszedł do zagranicznego klubu przy dużej sumie odstępnego dla Wisły. Pytania prowadzących podsuwają myśl, że słuszną drogą dla Carlitosa to transfer do 7egi, a tymczasem taka opcja nic mu nie daje, bo dużo większe pieniądze za grę dostanie w Chinach. 7egia jest przez dziennikarzy wykorzystywana do nadmuchiwania baloniku wspaniałego klubu ze stolicy z którego również prawdziwe gwiazdy uciekają -przykład VOO

pepe72 31.10.2017 00:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafaello56 (Post 1486379)
Wszyscy chyba zdajemy sobie sprawę, że Carlitos odejdzie zapewne jeszcze tej zimy, a pytanie brzmi gdzie? Osobiście wolę by odszedł do zagranicznego klubu przy dużej sumie odstępnego dla Wisły. Pytania prowadzących podsuwają myśl, że słuszną drogą dla Carlitosa to transfer do 7egi, a tymczasem taka opcja nic mu nie daje, bo dużo większe pieniądze za grę dostanie w Chinach. 7egia jest przez dziennikarzy wykorzystywana do nadmuchiwania baloniku wspaniałego klubu ze stolicy z którego również prawdziwe gwiazdy uciekają -przykład VOO

Temat "polityka finansowa Wisły" jest chwilowo martwy, więc ciężko stwierdzić, czy ta zima czy lato (czyt czy mamy aż takie problemy finansowe by ryzykować walkę o 14 miejsce na koniec sezonu). Idą MŚ w Rosji więc trochę czasu będzie bo liga kończy wcześniej.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fugiel (Post 1486377)
Rowniez sie zgadzam.

Wole jego wypowiedzi, notabene bardzo cieplo sie wypowiadal o wszystkich w szatni. Mowil tez, ze stara nie rozmawiac po hiszpansku tylko po angielsku, na pytania w pomidorze odpowiadal po polsku itd itp. Wole szczere powiedzenie "Byc moze zdobede mistrzostwo z innym klubem" niz slodkie pierdzenie Krzysia.

Miejmy nadzieję, że ten "inny klub" to dopiero w przyszłym sezonie.

wiesniak842 31.10.2017 00:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pepe72 (Post 1486381)
Temat "polityka finansowa Wisły" jest chwilowo martwy, więc ciężko stwierdzić, czy ta zima czy lato (czyt czy mamy aż takie problemy finansowe by ryzykować walkę o 14 miejsce na koniec sezonu). Idą MŚ w Rosji więc trochę czasu będzie bo liga kończy wcześniej.

Miejmy nadzieję, że ten "inny klub" to dopiero w przyszłym sezonie.

Hola, hola. Sugerujesz, ze bez Carlitosa, taktyk Kiko walczylby o 14 miejsce?

SlawekS 31.10.2017 00:56

Do L Carlitos nie pójdzie. Wydaje się być inteligentny. Po co się ma narażać na to, że go ktoś z liścia potraktuje.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:43.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl