![]() |
^ naaapewno będzie gotowe..... przecieżmiało byćna puchary w lipcu 2010, więc na maj 2011 to musowo!
a jak nie, to 3 dni później na Cracovie to już na 1906% , sam prezydent Majchrowski obiecał! A słowo profesora - rzecz święta! (szydera mode off) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Matejas_, możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Bo brzmi tak absurdalnie, że szkoda klawiatury by ją ośmieszyć.
|
Cytat:
|
Pewnie o to, że Kaufland stoi w takim miejscu Krakowa i na takim widoku, że nie mogli postawić czegoś co bardzo rzucałoby się w oczy. Czyli niebieski albo czerwony kolor odpadał. Ja przynajmniej tak rozumuję.
|
Na Lecha czy cracovie stadion na pewno nie będzie cały otwarty możemy o tym zapomnieć, może jakimś cudem trybuna północna na ostatni mecz sezonu. Wiecie jak to jest jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę. wszyscy mówią ze wykonawca się pieprzy z robota ale jak mu nie płaca to gdzie ma się spieszyć. Co do kar dla wykonawcy to na pewno ich nie będzie za opóźnienia. Pozdro dla wszystkich. Tylko Wisla
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie wiem czy dostajesz za to kasę czy też jest to twój znajomy, czy też masz tam pracę, wiem, że drugiej tak zaciekle gloryfikującej Majchrowskiego osoby nie widziałem. Już pomijam to inne kwestie jak to, że Majcher był w partii i jest bardziej z lewej strony jesli chodzi o kontakty/znajomosci co dla kibica Wisły powinno być dyskwalifikujące od kopa. |
nie zuwazylem zeby w poblizu naszego stadionu stalo rownie wielkie g@$no. wiec nie wiem do czego mialby on pasowac. No chyba, ze masz na mysli zasade kontrastu.
|
Piotr wiesz co to może być?
http://www.systemykomfortu.pl/images/test1/9.jpg Moje podejrzenie że jakiś system oddymaiania garaży ale ne jestem pewny. Wśrodku ewidentnie widać tłumik, na górze coś jak jet-y do oddymiania podlączone pod kanaly blaszane |
Cytat:
|
Na oddymianie garazu to troche male..
Wyzej mnie kolega uprzedzil, wydaje mi sie ze ma racje. |
Taki sam stoi obok trybuny G
|
Witam. W związku z głosowaniem na stojaki rowerowe w Krakowie chcialbym zapytać które to są te koło stadionu Wisły?? Czy chodzi o te kampus AGH?? Czy moze Muzeum Narodowe??
|
Cytat:
|
OK :) Sorry nie zjechalem w dół.... boże widzisz nie grzmisz....
|
Cytat:
|
Cytat:
Dla przypomnienia jeszcze raz link http://www.allforplanet.pl/pl/eko-dz...znie__zaglosuj oprócz tego głosujcie na smoka w tym linku http://krakow.gazeta.pl/krakow/0,94785.html Wiem, że to nabijanie licznika wybiórczej, ale jeśli ma to decydować to lepiej oddać głos. Lepiej mieć na stojakach symbol smoka kojarzonego z Wisłą niż wprawdzie skardzioną od Zwierzynieckiego ale jednak lajkonikopodobną maskotkę pejsów. |
Cytat:
Skupiłbym się na motywie smoka. Może tą informację też dodać gdzieś ? (SKWK, czy TWSD). |
zgodze się z powyzszym, że stojak jest dużo ważniejszy
piszcie do ludzi z biura prasowego, żeby o stojaku poinformowali również SKWK pewnie zamieści info o tym też. |
Obiło mi się o uszy, że stadion ma byc otwrty na derby, ktos to może potwierdzić.?
|
Chyba tylko Bóg.
Na ziemi wszystkie znaki wskazują, że nie będzie gotowy w tym sezonie, podobnie jak faktem jest brak jakiejkolwiek daty ukończenia i otwarcia obiektu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
spieszmy sie
Cytat:
Spieszmy sie bo tylko o kilka głosów wyprzedzamy lajkonika a zostały tylko dwa dni głosowania... Moze niech ktoś podeśle meila do ludzi odpowiedzialnych i wrzucą to na FB?? |
Lajkonik - 35%
Liczba oddanych głosów: 1712 Smok - 45% Liczba oddanych głosów: 2241 Czy wystarczył wieczór i poranek żeby wywrócić kolejność. |
głosować i namawiać znajomych aby lajkonik nie wygrał!! chcecie mieć lajkonika przed stadionem WISŁY KRAKÓW ??!! JA NIE!! :)
|
Wreszcie smok wychodzi na wyraźne prowadzenie. Tylko nie spoczywać na laurach i dalej głosować!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl