Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

maciekkk 11.09.2017 16:10

Kurde Smuda oceniał gości po tym jak chodzą po schodach, a tutaj geniusz już po konferencji potrafi ocenić :D śmieszne ale sympatyczne :)

picasso 11.09.2017 16:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1482203)
Jezus - jak sam przyznaje utknął na 4 lata w 2 lidze i tylko ciekawe jaki był tego powód. Najmniej sobie po nim obiecuje, bo i charakterystyką gry może przypominać Videmonta.

ja tam w Jezusa wierzę człowieku małej wiary

Ogryzek 11.09.2017 17:14

https://twitter.com/knuram/status/907271773506416641

Jednak stranierosy nie takie tanie jak zapowiadano? Teraz żeby ten pomysł się opłacał (w tym spłata długów) to nasza armia zaciężna musi zgrać w pucharach a nie tylko być w 8. Bo na wysokości pensji drużyny jak widać nic nie zaoszczędzimy żeby spłacić zadłużenie. Zatem zostanie nam ucieczka do przodu i gra w pucharach i tam szukanie pieniędzy.

Nie ma żadnych wymówek dla Kiko i piłkarzy. Niech to szybko trener układa i walczymy o puchary. Przy takiej kadrze i kosztach nie mamy wyboru.

PAWEŁ 11.09.2017 17:18

Pierdylenie o Szopenie pisać aby zaistnieć na tt bez żadnych konkretów. Pózniej pisze ze, jednak nie tacy drodzy to w końcu jak jest ?

Karherop 11.09.2017 17:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maciekkk (Post 1482204)
Kurde Smuda oceniał gości po tym jak chodzą po schodach, a tutaj geniusz już po konferencji potrafi ocenić :D śmieszne ale sympatyczne :)

luźne dywagacje

Velez mi przed debiutem wyglądał na zamulonego, a na boisku prezentuje się jak Bulterier ;)

Psychika odgrywa ważną rolę w sporcie. Taki Lewandowski czy Ronaldo uderzają pewnością siebie na kilometr.

brylant17 11.09.2017 17:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PAWEŁ (Post 1482218)
Pierdylenie o Szopenie pisać aby zaistnieć na tt bez żadnych konkretów. Pózniej pisze ze, jednak nie tacy drodzy to w końcu jak jest ?

Ale to normalne,że rosną wydatki na pensje przecież nikt za darmo grać nie będzie

brylant17 11.09.2017 17:51

Cytat:

Szybka ocena nowych nabytków po konferencji:

Perez - wygląda na bardzo pewnego siebie. Jeszcze 3 lata temu był wyceniany na 2 mln euro i fajnie gdyby to odzwierciedlił. Patrząc na CV - może być z miejsca naszym wzmocnieniem. Mam skojarzenia z Vrdoljakiem z Legii.
Balaniuk - jest dobrze zbudowany fizycznie, wygląda na pogodnego i rozsądnego gościa. Nie sądziłem, że może być już przygotowany do gry i aż się nie chce wierzyć w jego słowa.
Kolar - szczuplejszy od Denisa, jako jedyny nie dostał tłumacza w swoim języku :P
Jezus - jak sam przyznaje utknął na 4 lata w 2 lidze i tylko ciekawe jaki był tego powód. Najmniej sobie po nim obiecuje, bo i charakterystyką gry może przypominać Videmonta.

https://media.giphy.com/media/e4Jyxh9zQjgnC/giphy.gif

:rotfl::rotfl::rotfl:

What ? Szybka ocena nowych nabytków po konferencji No nie wierzę

Sorry za dwa posty nie zauważyłem

mitmichael 11.09.2017 18:24

Cytat:

Perez - wygląda na bardzo pewnego siebie. Jeszcze 3 lata temu był wyceniany na 2 mln euro i fajnie gdyby to odzwierciedlił. Patrząc na CV - może być z miejsca naszym wzmocnieniem. Mam skojarzenia z Vrdoljakiem z Legii.
Balaniuk - jest dobrze zbudowany fizycznie, wygląda na pogodnego i rozsądnego gościa. Nie sądziłem, że może być już przygotowany do gry i aż się nie chce wierzyć w jego słowa.
Kolar - szczuplejszy od Denisa, jako jedyny nie dostał tłumacza w swoim języku :P

Jestes Mistrzem, ja tak po konferencji bym nie potrafil ocenic jakie to beda wzmocnienia :D

KrzychooR 11.09.2017 19:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez picasso (Post 1482205)
ja tam w Jezusa wierzę człowieku małej wiary

NA zgniłym zachodzie Jezus może nie dał sobie rady ale u na to będzie Król !!!

filemon 11.09.2017 19:44

Już Pascal udowadniał, że lepiej wierzyć niż nie, zatem zgodnie z zakładem pozostaje wierzyć w Jezusa :-)

Wojtas 11.09.2017 20:33

Nabytki to jak zawsze 50-50 że wypalą.

natomiast jak mamy juz w skladzie Jezusa to przegrywać juz nie można.Juz nie takie cuda czynił.

_ukoL 11.09.2017 21:26

Poczekam z oceną zarówno poszczególnych piłkarzy jak również całej tego projektu w wykonaniu MJ. Póki co #InJuncoWeTrust. :-)

ferrekin 12.09.2017 15:52

Wytlumaczcie mi gdzie my upchamy ich wszystkich?
Drugie pytanie,gdzie my ich wszystkich ogramy?

Ten sezon to będzie jednym wielkim testem

Karherop 12.09.2017 18:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ferrekin (Post 1482300)
Wytlumaczcie mi gdzie my upchamy ich wszystkich?
Drugie pytanie,gdzie my ich wszystkich ogramy?

Ten sezon to będzie jednym wielkim testem

To się wydaje długo, ale 3,5 miesiąca i będzie kolejne okno.

Nie wiadomo jak się potoczy los każdego z piłkarzy ale możliwe jest, że w zimie np skrócimy wypożyczenie Ze, z kolei Wojtkowski, Bartosz i Kolar pójdą na wypożyczenie. Wyobrażam sobie taką sytuację.

Poza tym może być to ostatni sezon w karierze Brożka, Głowackiego, Boguskiego (w Wiśle, nie w piłce) i w dalszej części sezonu będą już symbolicznie wchodzić na boisko.

Także ja bym się nie martwił czy ich wszystkich upchamy, ale co z tego wszystkiego wyniknie - pożyjemy zobaczymy.

Arkadiusz.Czerepach 12.09.2017 19:45

chyba jednak przydałoby się takie miejsce gdzie jest podane aktualne info o stanie zdrowia piłkarzy

brylant to wyśmiał że niby wiadomo , ale w rzeczywiśtości widze że góvno wiadomo , kiedy wróci Velez, co mu wogle było ?

mnie ciekawi np co sie stało z Bashą , czy my faktycznie mieliśmy tak niewiarygodnego pecha że gość po pierwszym meczu zerwał mięsień ? czy może testy medyczne u nas kuleją ?

brylant17 12.09.2017 20:01

Proszę ciebie bardzo siadaj i rób

Karherop 12.09.2017 20:13

@Arkadiusz.Czerepach
Velez pauzował za kartki mistrzu
Basha zerwał mięsień? to by pauzował pół roku, a nie 2 tygodnie. Ma być już w treningu.

LucjuszWielki 12.09.2017 20:21

Cytat:

SPANIAŁA ocena :] a czy może widziałeś jak chodzą po schodach??

Arkadiusz.Czerepach 12.09.2017 20:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1482334)
@Arkadiusz.Czerepach
Velez pauzował za kartki mistrzu
Basha zerwał mięsień? to by pauzował pół roku, a nie 2 tygodnie. Ma być już w treningu.

[...]Fran Velez musiał wystąpić w ostatnim meczu, mimo że wcześniej przez kilka dni nie był w stanie normalnie biegać.
[...]
Basha ma naderwany mięsień, w niedługim czasie powinien wrócić do zdrowia.[...]

http://www.dziennikpolski24.pl/sport...wiad,12435268/

Prezydentowa 12.09.2017 20:27

Naderwanie a zerwanie to ogromna różnica.

Arkadiusz.Czerepach 12.09.2017 20:33

taaa ogromna :) zwłaszcza dla MERITUM mojego posta

btw jak jesteś taką znawczynią to nam napisz :)

brylant17 12.09.2017 20:39

Zerwanie mięśnia to uraz znacznie poważniejszy niż naciągniecie czy naderwanie mięśnia

Arkadiusz.Czerepach 12.09.2017 20:44

geniusz, dobra nie ma sensu dyskusja z laikami , natomiast powtarzam , nic to nie zmienia dla MERITUM mojego posta, jak również celowości mojego odpowiedzi do @karherop

Krzysiek 12.09.2017 20:46

Jakby Ci to Areczku wytłumaczyć - zerwany mięsień to jakbyś odciął palec i by Ci go pies zaj.ebał (czyli ogólnie przejebane, bo jak nie znajdziesz psa, to masz po palcu), a jak naderwiesz mięsień to tak jakbyś uciął palec, ale jednak nadal by się trzymał kilkoma włóknami reszty dłoni (czyli ogólnie też ch.ujowo, ale nie musisz za psem gonić).

Prezydentowa 12.09.2017 20:52

Nie no, panie doktorze, zerwanie i naderwanie to niemalże żadna różnica, pewnie :D
A do meritum ma to o tyle sporo, że chcesz tworzyć informator o rodzaju kontuzji i czasie pauzowania, po czym podajesz nierzetelne informacje, jakby to była żadna różnica, czy będzie pauzować 2 tygodnie czy 2 miesiące. Bez sensu.

TIR_DO_SŁUBIC 12.09.2017 20:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1482342)
Zerwanie mięśnia to uraz znacznie poważniejszy niż naciągniecie czy naderwanie mięśnia

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krzysiek (Post 1482344)
Jakby Ci to Areczku wytłumaczyć - zerwany mięsień to jakbyś odciął palec i by Ci go pies zaj.ebał (czyli ogólnie przejebane, bo jak nie znajdziesz psa, to masz po palcu), a jak naderwiesz mięsień to tak jakbyś uciął palec, ale jednak nadal by się trzymał kilkoma włóknami reszty dłoni (czyli ogólnie też ch.ujowo, ale nie musisz za psem gonić).

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Prezydentowa (Post 1482345)
Nie no, panie doktorze, zerwanie i naderwanie to niemalże żadna różnica, pewnie :D
A do meritum ma to o tyle sporo, że chcesz tworzyć informator o rodzaju kontuzji i czasie pauzowania, po czym podajesz nierzetelne informacje, jakby to była żadna różnica, czy będzie pauzować 2 tygodnie czy 2 miesiące. Bez sensu.

Sami fizjoterapeuci, hoho. Gdzie się uczyliście? Na Krakowskiej Akademii?

Krzysiek 12.09.2017 20:58

Idźże lepiej chłopaczku zgadywać kim jest Janek, bo jak widzę, to nawet to Ci nie wychodzi.

Specjalnie dla Ciebie - bo łatwiej się już nie da wytłumaczyć

Prezydentowa 12.09.2017 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TIR_DO_SŁUBIC
Sami fizjoterapeuci, hoho. Gdzie się uczyliście? Na Krakowskiej Akademii?

Na własnych kończynach, ale co ja tam wiem :mysli:

Arkadiusz.Czerepach 12.09.2017 21:04

Krzysiu , a jeśli Basha z (liczba z sufitu na potrzebe posta) 1000 włókien zerwał 997 , to jest to ogromna różna wtedy czy już nie ?

chodzi o to że nie wiadomo jak poważne jest to naderwanie (disclaimer dla "znawców": "naderwanie" to termin UMOWNY) a Prezydentowa i jej giermek B. wiedzą :D

wislak2214 12.09.2017 21:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1482349)
Krzysiu , a jeśli Basha z (liczba z sufitu na potrzebe posta) 1000 włókien zerwał 997 , to jest to ogromna różna wtedy czy już nie ?

chodzi o to że nie wiadomo jak poważne jest to naderwanie (disclaimer dla "znawców": "naderwanie" to termin UMOWNY) a Prezydentowa i jej giermek B. wiedzą :D

A Ty sie tylko mądrzysz na tym forum , ale przynajmniej jest śmiesznie..;d

TIR_DO_SŁUBIC 12.09.2017 21:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krzysiek (Post 1482347)
Idźże lepiej chłopaczku zgadywać kim jest Janek, bo jak widzę, to nawet to Ci nie wychodzi.

Specjalnie dla Ciebie - bo łatwiej się już nie da wytłumaczyć

Chłopaczka to Ty co najwyżej możesz w lustrze zobaczyć ;)

Glazik 12.09.2017 21:17

Powinienes dostac zakaz na komputer od mamy... Po co meczysz ludzi swoimi wypocinami. wkleiles jakis cytat w ktorym jest podana odpowiedz na twoje ostatnie pytanie... [...]
w niedługim czasie powinien wrócić do zdrowia.[...]

Arkadiusz.Czerepach 12.09.2017 21:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Glazik (Post 1482352)
Powinienes dostac zakaz na komputer od mamy...

przydałoby sie, wziałbym sie chociaż za prace, ale chvj tam z klientami , Wisełka najważniejsza :alleluja:

Krzysiek 13.09.2017 05:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TIR_DO_SŁUBIC (Post 1482351)
Chłopaczka to Ty co najwyżej możesz w lustrze zobaczyć ;)

Oj, przepraszam, że Twoją płeć uraziłem w takim razie. No tak, gender takie modne ostatnio.

Wracając do poważnych wątków - ciekawy jestem jak Velez się zaprezentuje na środku obrony, dużo sobie po nim obiecuję.

Kris Dee 13.09.2017 07:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krzysiek (Post 1482359)
Wracając do poważnych wątków - ciekawy jestem jak Velez się zaprezentuje na środku obrony, dużo sobie po nim obiecuję.

Zagra na swojej ulubionej pozycji, więc zaprezentuję się jeszcze lepiej niż w pomocy.
W Hiszpanii w ostatnich dwóch sezonach grał 30x na ŚO i 12x na DP

Karherop 13.09.2017 19:09

Marko Kolar już się zapisał na lekcje polskiego
https://pbs.twimg.com/media/DJn2cQoWAAA2RQg.jpg:large

I taką postawę, to ja rozumiem!

brylant17 13.09.2017 20:46

Powiedz to Hiszpanom ^^

Karherop 13.09.2017 20:58

Niech biorą przykład z Junco, Feio lub chociażby Gerarga Badii. Choć on już jest 3,5 roku w Polsce ale mówi bardzo płynnie.

TIR_DO_SŁUBIC 14.09.2017 17:15

https://image.prntscr.com/image/SAVX...FFVBUTaimA.png

Arkadiusz.Czerepach 14.09.2017 17:49

ale to żadna nowość przecież
nawet kolega zaprowadził dzieciaki

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:53.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl