![]() |
Kurde Smuda oceniał gości po tym jak chodzą po schodach, a tutaj geniusz już po konferencji potrafi ocenić :D śmieszne ale sympatyczne :)
|
Cytat:
|
https://twitter.com/knuram/status/907271773506416641
Jednak stranierosy nie takie tanie jak zapowiadano? Teraz żeby ten pomysł się opłacał (w tym spłata długów) to nasza armia zaciężna musi zgrać w pucharach a nie tylko być w 8. Bo na wysokości pensji drużyny jak widać nic nie zaoszczędzimy żeby spłacić zadłużenie. Zatem zostanie nam ucieczka do przodu i gra w pucharach i tam szukanie pieniędzy. Nie ma żadnych wymówek dla Kiko i piłkarzy. Niech to szybko trener układa i walczymy o puchary. Przy takiej kadrze i kosztach nie mamy wyboru. |
Pierdylenie o Szopenie pisać aby zaistnieć na tt bez żadnych konkretów. Pózniej pisze ze, jednak nie tacy drodzy to w końcu jak jest ?
|
Cytat:
Velez mi przed debiutem wyglądał na zamulonego, a na boisku prezentuje się jak Bulterier ;) Psychika odgrywa ważną rolę w sporcie. Taki Lewandowski czy Ronaldo uderzają pewnością siebie na kilometr. |
Cytat:
|
Cytat:
https://media.giphy.com/media/e4Jyxh9zQjgnC/giphy.gif :rotfl::rotfl::rotfl: What ? Szybka ocena nowych nabytków po konferencji No nie wierzę Sorry za dwa posty nie zauważyłem |
Cytat:
|
Cytat:
|
Już Pascal udowadniał, że lepiej wierzyć niż nie, zatem zgodnie z zakładem pozostaje wierzyć w Jezusa :-)
|
Nabytki to jak zawsze 50-50 że wypalą.
natomiast jak mamy juz w skladzie Jezusa to przegrywać juz nie można.Juz nie takie cuda czynił. |
Poczekam z oceną zarówno poszczególnych piłkarzy jak również całej tego projektu w wykonaniu MJ. Póki co #InJuncoWeTrust. :-)
|
Wytlumaczcie mi gdzie my upchamy ich wszystkich?
Drugie pytanie,gdzie my ich wszystkich ogramy? Ten sezon to będzie jednym wielkim testem |
Cytat:
Nie wiadomo jak się potoczy los każdego z piłkarzy ale możliwe jest, że w zimie np skrócimy wypożyczenie Ze, z kolei Wojtkowski, Bartosz i Kolar pójdą na wypożyczenie. Wyobrażam sobie taką sytuację. Poza tym może być to ostatni sezon w karierze Brożka, Głowackiego, Boguskiego (w Wiśle, nie w piłce) i w dalszej części sezonu będą już symbolicznie wchodzić na boisko. Także ja bym się nie martwił czy ich wszystkich upchamy, ale co z tego wszystkiego wyniknie - pożyjemy zobaczymy. |
chyba jednak przydałoby się takie miejsce gdzie jest podane aktualne info o stanie zdrowia piłkarzy
brylant to wyśmiał że niby wiadomo , ale w rzeczywiśtości widze że góvno wiadomo , kiedy wróci Velez, co mu wogle było ? mnie ciekawi np co sie stało z Bashą , czy my faktycznie mieliśmy tak niewiarygodnego pecha że gość po pierwszym meczu zerwał mięsień ? czy może testy medyczne u nas kuleją ? |
Proszę ciebie bardzo siadaj i rób
|
@Arkadiusz.Czerepach
Velez pauzował za kartki mistrzu Basha zerwał mięsień? to by pauzował pół roku, a nie 2 tygodnie. Ma być już w treningu. |
Cytat:
|
Cytat:
[...]Fran Velez musiał wystąpić w ostatnim meczu, mimo że wcześniej przez kilka dni nie był w stanie normalnie biegać. [...] Basha ma naderwany mięsień, w niedługim czasie powinien wrócić do zdrowia.[...] http://www.dziennikpolski24.pl/sport...wiad,12435268/ |
Naderwanie a zerwanie to ogromna różnica.
|
taaa ogromna :) zwłaszcza dla MERITUM mojego posta
btw jak jesteś taką znawczynią to nam napisz :) |
Zerwanie mięśnia to uraz znacznie poważniejszy niż naciągniecie czy naderwanie mięśnia
|
geniusz, dobra nie ma sensu dyskusja z laikami , natomiast powtarzam , nic to nie zmienia dla MERITUM mojego posta, jak również celowości mojego odpowiedzi do @karherop
|
Jakby Ci to Areczku wytłumaczyć - zerwany mięsień to jakbyś odciął palec i by Ci go pies zaj.ebał (czyli ogólnie przejebane, bo jak nie znajdziesz psa, to masz po palcu), a jak naderwiesz mięsień to tak jakbyś uciął palec, ale jednak nadal by się trzymał kilkoma włóknami reszty dłoni (czyli ogólnie też ch.ujowo, ale nie musisz za psem gonić).
|
Nie no, panie doktorze, zerwanie i naderwanie to niemalże żadna różnica, pewnie :D
A do meritum ma to o tyle sporo, że chcesz tworzyć informator o rodzaju kontuzji i czasie pauzowania, po czym podajesz nierzetelne informacje, jakby to była żadna różnica, czy będzie pauzować 2 tygodnie czy 2 miesiące. Bez sensu. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Idźże lepiej chłopaczku zgadywać kim jest Janek, bo jak widzę, to nawet to Ci nie wychodzi.
Specjalnie dla Ciebie - bo łatwiej się już nie da wytłumaczyć |
Cytat:
|
Krzysiu , a jeśli Basha z (liczba z sufitu na potrzebe posta) 1000 włókien zerwał 997 , to jest to ogromna różna wtedy czy już nie ?
chodzi o to że nie wiadomo jak poważne jest to naderwanie (disclaimer dla "znawców": "naderwanie" to termin UMOWNY) a Prezydentowa i jej giermek B. wiedzą :D |
Cytat:
A Ty sie tylko mądrzysz na tym forum , ale przynajmniej jest śmiesznie..;d |
Cytat:
|
Powinienes dostac zakaz na komputer od mamy... Po co meczysz ludzi swoimi wypocinami. wkleiles jakis cytat w ktorym jest podana odpowiedz na twoje ostatnie pytanie... [...]
w niedługim czasie powinien wrócić do zdrowia.[...] |
Cytat:
|
Cytat:
Wracając do poważnych wątków - ciekawy jestem jak Velez się zaprezentuje na środku obrony, dużo sobie po nim obiecuję. |
Cytat:
W Hiszpanii w ostatnich dwóch sezonach grał 30x na ŚO i 12x na DP |
Marko Kolar już się zapisał na lekcje polskiego
https://pbs.twimg.com/media/DJn2cQoWAAA2RQg.jpg:large I taką postawę, to ja rozumiem! |
Powiedz to Hiszpanom ^^
|
Niech biorą przykład z Junco, Feio lub chociażby Gerarga Badii. Choć on już jest 3,5 roku w Polsce ale mówi bardzo płynnie.
|
|
ale to żadna nowość przecież
nawet kolega zaprowadził dzieciaki |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl