![]() |
Cytat:
PS. Przyłożyłem komórę do głośnika i dałem rozpoznanie muzyki w t-mobile. Szok, że zadziałało. |
o ktorej walczy szpila?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Najlepsze śliwowice są tylko i wyłącznie z samej kotliny łąckiej..
Ponieważ tylko tam występuje określona gatunkiem śliwka. tam jest specyficzny mikroklimat, specyficzne nigdzie nie występujące gleby, poziom wód gruntowych i inne czynniki, Tylko to jak sie ma do walorów smakowych--ano tak jak z winem. Docenią to smakosze.. Przeciętny osobnik nie rozróżni walorów śliwowicy, z kotliny Łąckiej czy też z poza.Ważne że pali, i ma posmak śłiwki, i łeb nie boli na drugi dzień. Dobrą "śliwke kupowałem już w granicach 40 zeta, czasami z możliwośćią negocjacji. Dużo tu zależy np. od butelki i czy śliwki w danym roku obrodziły, od znajomośći itd. |
Ogarnia tu ktoś Excela i byłby mi skłonny pomóc zrobić jeden arkusz?
|
1. PILNIE Poszukuje osoby ktora pomoze w temacie "krajoznawstwo" (praca zaliczeniowa - krasomówstwo, inwentaryzacja krajoznawcza,etc ). ZAPŁACE !
|
Gdzie w Krakowie można zrobić takie "tabliczki" z podziekowaniami czy czymś - na drewnie, metalowa tabliczka na niej zdjęcie lub jakiś napis ... Pewnie wiecie o co mi chodzi. Dają różnym firmom takie albo organizacjom, w biurach wiszą na ścianach.
Bardzo pilnie potrzebuję zrobić, więc będę wdzięczna za info :) |
w CAREFORZE w CZYZYNACH na przeciwko wejscia do kas tam gdzie ksero itp... stoja tam takie ale ceny nie znam
|
Cytat:
http://www.biurotex.pl/ |
Czy dzisiejsze derby są przy R22 czy na Wawelu?
Gdzieś widziałem info że u nas ale chciałbym się upewnić. |
Cytat:
|
Żmijka jeżeli chodzi Ci o grawerowanie laserem polecam firme Dagro II.
|
Wie ktoś może gdzie w obrębie Starego Miasta mozna kupić napój oshee vitamin shot for men?
|
szukam aplikacji czat facebook na telefon. Chodzi o Sony Ericsson. Znalazłem coś ale to tylko do nokii.
Ma może ktoś instalke do se? |
1. Orientuje sie ktos, czy przesylke POLECONĄ (list polecony) mozna tez "sledzic" na internecie? Bo ona jako nr nadania ma tylko 9 cyfr i na stronie PP wyskakuje blad, bo rejestruje tylko te po 13 cyfr... ?
|
Jest w Carrefourze w Czyżynach jakiś serwis telefonów? Jeśli tak, to jak z cenami i jakością?
|
Sklep w Krakowie z odzieżą patriotyczną ? Koszulki / bluzy . Pomoże ktoś ?
|
Sklep w Krakowie z odzieżą patriotyczną ? Koszulki / bluzy . Pomoże ktoś ?
|
Cytat:
|
Dojazd do stolycy drogą katowicką to jest jakoś utrudniony ? mam na myśli remonty etc. Gdzieś o uszy mi się obiło że za Częstochową jakieś roboty drogowe przez co zwężenia są... .
E. @ Żmijka Dzięki przyda się ! |
Wieczorem moge Ci powiedzieć z "autopsji" (jedzie do mnie ktoś ta trasą), tymczasem polecam: http://www.gddkia.gov.pl/pl/19/lista-utrudnien
|
Zna sie ktoś na obróbce i przerabianiu zdjęć ?
|
witam, chce podpisac umowe z na Cyfre Plus (pakiet za okolo 40pln z canal+ hd i sport hd), myslicie ze blizej swiat beda lepsze promocj, i jaka jest roznica w zamowieniu poprzez strone czy lepiej pojsc do agenta, gdzie dostane lepsza oferte? prosze o odpowiedz
|
Do świąt może być różnie..
z Agentem możesz negocjować ja tak mogłem i wyszła niezła mieszanka Można tez przez neta |
Cytat:
Dzięki za odpowiedź. |
Czy jest na forum ktoś związany z farmaceutyką? Konkretnie chodzi mi o środki do znieczulenia miejscowego, potrzebuje kilka informacji, czy jako osoba fizyczna mogę coś takiego nabyć?
|
da się gdzieś w Krakowie (konkretnie) wymienić miedźaki (1-5gr) na większe nominały??
|
Na rogu Karmelickiej i Michałowskiego jest taki sklep spożywczy, jakaś głupkowata nazwa nie pamiętam dokładnie jaka, ale tam wymieniają z pocałowaniem ręki. Sklep dosłownie po drugiej stronie ulicy, koło przystanku Batorego. Bilon wymienią Ci też w każdym SKOKU, do banków to się nawet nie wybieraj bo prowizję wezmą i trzeba jeszcze je posortować.
|
Czy za bony Tesco Clubcard można kupić piwo?:)
|
dawno dawno temu zdjęcia zapisywało się na kliszach a nie na kartach pamięci - wie ktoś z Was gdzie w okolicach Rynku można kupić filmy w przystępnych cenach? A także gdzie później negatyw można wywołać i zeskanować w przystępnych cenach?
|
A ja mam takie pytanie, kilka miesięcy temu rozbiłem szybę butelką (znaczy pękła) w drzwiach, w szkole.Oczywiście byłem zajebany tak że ledwo to pamiętam, a kamera jest ustawiona na szkołę, no i osoby ze szkoły poznały 2 koleżanki i teraz zostały wezwane na policję, żeby powiedzieć kto to zrobił, a one mówią że nie wiedzą, i w związku z tym mam pytanie co mi grozi a wybicie tej szyby? I czy się przyznawać czy nie? Żądać od nich nagrania z tej kamery? Powiem że jestem pierwszy raz w takiej sytuacji i nie wiem co robić.
|
Może mi ktoś powiedziedziec jak zwiekszyc czestotliwosc odswiezania monitora?I czy jest to wogle możliwe w Winowsie Vista?
|
W opcjach karty graficznej. W Win XP jest też możliwość przez prawym na pulpit, właściwości, ekran i tam coś zrobić.
|
Cytat:
A tak powaznie usun swoj post nie osmieszaj sie i do niczego nie przyznawaj gowno Ci udowodnia a kolezanki niech mowia ze Cie nie znaja bo pierwszy raz Cie na oczy widzialy ;D |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Po za tematem/OT - czytanie Twojego posta zajmuje 5 minut... za każdym razem, co byś nie napisał. |
Witam,
Mam zdjęcie/obraz o wymiarach 94x50 cm . I gdzie mogę znaleźć jak najtaniej sklep, gdzie kupię jak najtaniej antyramę ? |
Cytat:
|
kręgielnia oprócz fantasy parku ??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl